Cele mai bune aplicații pentru a efectua apeluri video de grup - The Happy Android

În zilele noastre s-ar putea să te simți cam singur, iar pe lângă chat pe Telegram sau WhatsApp vrei să-ți „vezi” din nou prietenii și cei dragi, chiar dacă doar de pe ecranul mobilului. Apelurile video bidirecționale sunt întotdeauna bune, dar nu ar fi mult mai interesant să faci videoconferințe cu mai mulți oameni pentru un mic hangout virtual? Este, fără îndoială, mult mai reconfortant și, de asemenea, vă scutește de a apela pe toată lumea unul câte unul.

Cele mai bune 5 aplicații de chat video de grup pentru Android și PC

Instrumentele de videoconferință au fost întotdeauna strâns asociate cu telelucrarea și mediul de afaceri, dar în aceste timpuri funcția lor socială s-a multiplicat exponențial. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de apeluri video de grup pentru telefoane și tablete Android, precum și desktopuri (Windows, Linux, Mac).

Google Duo

Probabil cea mai bună aplicație de apeluri video de grup pentru telefoane mobile pe care o putem găsi, datorită simplității și ușurinței sale de utilizare . Google Duo ne oferă posibilitatea de a face videoconferințe cu maximum 8 persoane și este disponibil atât pentru Android și iOS, cât și pentru PC datorită versiunii sale web.

Fiind o aplicație atât de directă și intuitivă, îi lipsesc multe funcții avansate pe care le găsim în alte aplicații, cum ar fi Hangouts, deși dacă încercăm să stabilim o conexiune video cu mai multe persoane în cel mai simplu mod posibil, acesta este cel mai rapid și mai eficient mod pentru a face acest lucru. Recomandat în special celor „care nu se înțeleg cu tehnologia”.

Descărcați QR-Code Google Duo: Apeluri video de înaltă calitate Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Accesați Google Duo din browser

OOVOO

Aplicație gratuită pentru a efectua apeluri video de grup cu maximum 12 participanți . Este disponibil pentru Android, iOS, MacOS, Windows și Amazon Fire și are câteva funcții interesante, cum ar fi posibilitatea de a înregistra apelul video sau de a viziona videoclipuri YouTube cu restul participanților.

După cum spunem, este o aplicație gratuită, deși este menținută cu anunțuri, fiind capabil să meargă la planul premium pentru a elimina publicitatea și pentru a adăuga unele elemente suplimentare, cum ar fi sincronizarea între PC-mobil și spațiul de stocare în cloud.

Descărcați codul QR ooVoo Apel video, text și voce Dezvoltator: ooVoo LLC Preț: gratuit

Descărcați OOVOO pentru Windows sau Mac

Hangouts

Aplicație excelentă pentru a efectua apeluri video de grup de pe un telefon Android. Hangouts vă permite să faceți conferințe video cu până la 10 persoane simultan , cu o calitate a imaginii HD la 720p. Aplicația este disponibilă și într-o versiune web pentru alte platforme precum Windows, Mac, iOS și Linux.

Hangouts vă permite, de asemenea, să creați un link pe care îl putem partaja apoi cu alte persoane pentru a se alătura sesiunii. Dacă suntem interesați să facem seminarii web în scopuri educaționale, o putem face și gratuit activând funcția „ Hangout live ” (fără limită de participanți).

Descărcați QR-Code Hangouts Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Accesați Hangouts din browserul dvs.

Skype

Aplicația gratuită prin excelență pentru a efectua apeluri video de grup. Cu Skype putem efectua apeluri vocale de grup de până la 25 de participanți și videoconferințe de până la 10 persoane . După cum spunem, toate sunt total gratuite, deși dacă avem un cont de afaceri plătit, limita pentru apelurile video crește considerabil la 250 de participanți.

Acum are un dezavantaj și este că permite apeluri video de grup numai dacă ne conectăm de la computer. Dacă avem un telefon mobil, putem participa și noi, da, dar numai prin chat vocal (Skype pentru Android are o funcție de apel video, dar numai între 2 persoane).

Descărcați Skype pentru PC

Descărcați Skype pentru Android

Descărcați QR-Code Skype: apeluri video și IM gratuit Dezvoltator: Skype Preț: Gratuit

FreeConference

Instrument puternic gratuit pentru organizarea de conferințe video multi-party. Are mai multe funcții orientate spre lumea afacerilor decât alte servicii similare, cum ar fi posibilitatea de a efectua apeluri internaționale la costuri locale, de a trimite mementouri, de a seta o melodie de așteptare sau de a vorbi cu membrii echipei dvs. înainte de a începe conferința.

Aplicația este disponibilă atât pentru mobil (Android și iOS), cât și pentru computer și are o limită de 400 de participanți. Nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code FreeConference.com Dezvoltator: Iotum Global Holdings Inc. Preț: Gratuit

Introduceți FreeConference din browser

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .