Leawo Video Converter Ultimate, convertor video incredibil pentru PC

Formatele video au devenit foarte diverse în ultimii ani. Și nu numai, dispozitivele care citesc și redă fișiere multimedia nu încetează să crească, ceea ce implică faptul că de multe ori ne găsim cu probleme pentru a reda anumite tipuri de fișiere pe dispozitivele noastre. De ce?

Nu toți jucătorii acceptă niciun format sau codec , iar la sfârșitul zilei poate fi o adevărată durere de cap. Formula matematică derivată nu lasă loc de îndoială:

Multe formate * (Multe dispozitive / redare selectivă) = Ai nevoie de un convertor video bun

De-a lungul anilor și după ce am încercat nenumărate aplicații pentru a converti fișiere video, formatele care mi-au dat cele mai multe probleme au fost, fără îndoială, fișierele .MKV și .MP4 . Din fericire, am reușit în cele din urmă să găsesc un program care să permită o conversie eficientă a acestor și a altor formate, precum și să includ multe alte caracteristici suplimentare care ridică această aplicație pe podiumul esențialului. Astăzi vorbim despre Leawo Video Converter Ultimate .

Leawo Video Converter Ultimate: convertorul video ideal

Versiunea finală sau final al convertorului video dezvoltat de Leawo nu se limitează numai pentru a schimba formatul de videoclipuri noastre, serii sau filme, dar include un pachet de caracteristici suplimentare care se completează perfect reciproc . Și, în plus față de conversia practic a oricărui format video , acest instrument vă permite să înregistrați, să copiați și să copiați DVD-uri / Blu-Rays , să descărcați videoclipuri de pe principalele platforme de streaming pe internet și chiar să aveți un mic editor pentru a face unele retușări multimedia.

Conversia videoclipurilor în orice format (MKV, MP4, AVI, MOV)

Cea mai mare problemă cu convertoarele video este de obicei absența anumitor formate video sau codecuri . Leawo Video Converter Ultimate ne permite să personalizăm practic orice caracteristică a unui fișier video:

Personalizare video

 • Format de ieșire: MKV , MP4 , AVI sau MOV.
 • Citiți tot felul de formate.
 • Selectarea diferitelor codecuri video pentru fiecare format de ieșire.
 • Posibilitatea de a alege nivelul de rezoluție . Putem alege să păstrăm rezoluția originală sau să o schimbăm la alta la alegerea noastră ( 1024 × 768, 960 × 540, 800 × 480, 720 × 480, 640 × 480, 480 × 320, 320 × 240 sau 176 × 144 ).
 • Modificare Bit Rate (Kbps): de la 100Kbps la 3000Kbps , în funcție de formatul de ieșire.
 • Selecția raportului de aspect : putem păstra aspectul original sau îl putem schimba la 4: 3 sau 16: 9 .

Personalizare audio

În secțiunea de sunet putem face, de asemenea, diverse ajustări:

 • Codec audio : Pentru a alege între AAC, MP3, AC3 sau o copie a sunetului.
 • Rată de biți : de la 64Kbps la 192Kbps.
 • Frecvența de eșantionare (Hz): modificabil de utilizator de la 22050Hz la 48000Hz.
 • Canal : În sfârșit, putem selecta și ieșirea stereo sau mono.

În plus, dacă nu dorim să facem o mizerie cu conversia codecurilor și a altora, pentru fiecare format video vom avea posibilitatea de a alege o conversie standard de calitate scăzută, medie sau înaltă .

Conversii de calitate HD și 4K

De parcă acest lucru nu ar fi suficient, convertorul Leawo oferă și posibilitatea de a face conversii în HD și 4K , în cazul în care dorim să lucrăm cu videoclipuri de calitate superioară. Un mare punct în favoarea instrumentului, deoarece aceste formate devin din ce în ce mai frecvente.

Selectarea formatului adaptat în funcție de dispozitiv

După cum am menționat la începutul postării, există din ce în ce mai multe dispozitive capabile să redea videoclipuri, ceea ce cauzează de obicei dureri de cap grave în ceea ce privește cele mai potrivite formate pentru fiecare dintre ele. Am văzut deja această funcționalitate în alte convertoare, dar aici este încă o cireașă de pe tort. Foarte de succes.

Trebuie să alegem formatele implicite pentru dispozitivele Apple, Sony, Samsung, HTC, Motorola, LG, Nokia și Microsoft, printre altele . Vrem să convertim un videoclip pentru a-l viziona pe PS Vita, iPhone sau Samsung Galaxy? Nicio problemă .

Limbi și subtitrări

Acesta este adesea un subiect sensibil, deoarece chiar și cele mai bune convertoare video au deseori probleme cu piesa de limbă sau subtitrări . Din fericire se pare că în acest caz Leawo a reușit să gestioneze bine buletinul de vot.

Odată ce am selectat videoclipul pe care dorim să îl convertim, aplicația ne oferă 2 drop-down-uri din care putem alege:

 • Dacă vrem să păstrăm subtitrările pe care le aduce video în mod implicit, eliminați-le sau adăugați noi subs . L-am verificat cu câteva fișiere .MKV și .MP4 cu subtitrări încorporate și vă asigur că nu am avut probleme. Ura!
 • Dacă există mai multe melodii lingvistice , putem alege cu care dintre ele dorim să le convertim.

Lista formatelor de intrare și ieșire acceptate

Editorul video al lui Leawo Video Converter Ultimate

Un alt detaliu interesant al Leawo Video Converter Ultimate este că putem edita videoclipurile înainte de a le converti. Aplicația include un mic editor de la care putem îndeplini diverse funcții, de la tăierea unui videoclip, ajustarea luminozității, contrastului, saturației, inclusiv un filigran sau conversia videoclipului în 3D și oferindu-i adâncime pentru a-l vedea cu ochelarii corespunzători. culori.

Descarcă videoclipuri

Ca și când acest lucru nu ar fi suficient, în cadrul programului în sine vom găsi o filă cu un mic browser web inclus , de unde putem încărca orice pagină cu videoclipuri încorporate și le putem descărca pe computer.

Am încercat mai multe platforme video precum Youtube , DailyMotion sau Vimeo și în toate acestea am reușit să descarc videoclipurile direct și ușor.

Adevărul este că designul interfeței pentru descărcarea videoclipurilor și restul aplicației în general sunt destul de bine rezolvate și ajută într-un mod foarte pozitiv să ai o experiență de utilizare sincer satisfăcătoare.

Mai multe caracteristici suplimentare: Arzător de disc

Convertorul definitiv al lui Leawo nu lasă nimic imaginației și dovada acestui lucru este că avem la dispoziție și un arzător sau un înregistrator de discuri complet . Ca detaliu interesant de menționat că putem personaliza ecranul de meniu al DVD-ului / BD, putând alege și raportul de aspect (16: 9 sau 4: 3) și Bit Rate .

Faceți copii ale discurilor

În cele din urmă, dacă ceea ce vrem să facem este o copie simplă a unui disc , Leawo Video Converter Ultimate are și această funcționalitate.

Pe scurt, unul dintre cele mai complete instrumente pe care le-am văzut în ultima vreme, mult mai mult decât un simplu convertor video de utilizat.

Leawo Video Converter Ultimate are un preț de 69,95 dolari , dar dacă îl obținem, putem fi siguri că vor fi bani bine investiți. Dacă nu suntem pe deplin clari, aplicația are, de asemenea, o versiune de încercare gratuită de descărcat, de unde putem pune aplicația la încercare și putem vedea dacă ne satisface nevoile . Puteți descărca atât versiunea de încercare, cât și aplicația completă de pe site-ul propriu al Leawo .

Apropo, dacă ați încercat mulți convertoare și niciunul dintre ei nu vă convinge, vă recomandăm să citiți cele mai bune 10 convertoare video conform Leawo , unde dezvoltatorii de aplicații însuși dezvăluie unii dintre cei mai buni convertoare pe care îi putem găsi astăzi pe web.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .