Cum să rootezi Android pe orice dispozitiv mobil Cum îl auzi!

Dacă sunteți unul dintre cei care încearcă întotdeauna să profite la maximum de telefonul dvs. mobil, cu siguranță ați auzit de permisiunile de root pe Android sau de rootare Android. Dar ce înseamnă exact rădăcina și ce implicații poate avea? În postarea de astăzi vom vedea cum să rădăcină orice telefon Android printr-un proces simplu . Dar mai întâi, să vedem ce înseamnă înrădăcinare ...

Ce este să rootezi sau să rădăcini un dispozitiv mobil?

Cu ceva timp în urmă, când Android era în primii săi ani de viață, multe dintre aceste telefoane care funcționau sub umbrela sa nu reușeau să-și arate întregul potențial. Aplicațiile au fost lente, foarte grele sau au consumat prea multe resurse, iar soluția la problemă a fost rootarea .

Când înrădăcinați un telefon mobil, ceea ce faceți este să obțineți permisiuni de administrator , care vă oferă acces complet la toate fișierele sistemului de operare ale telefonului dvs., putând face lucruri pe care altfel nu le puteți face din lipsa permisiunilor. Cu permisiunile de administrator puteți schimba totul.

Android se bazează pe Linux și își folosește sistemul de permisiuni pentru fișiere și foldere pentru a funcționa. Root este doar numele superutilizatorului Linux „ su ”. Când activați root, pur și simplu recuperați un tip de permisiuni care au fost eliminate anterior din sistemul dvs.

Este recomandabil să rădăcină Android?

Cel mai evident răspuns este „Desigur! Pune-mi sfert și jumătate rădăcină! ”. Dar, înainte de a intra în câmpul deschis al permisiunilor de administrator, trebuie să ne gândim foarte serios la ceea ce presupune asta.

Având permisiuni root este excelent și ne permite să eliminăm toate acele programe inutile pe care producătorul le-a pus în sistemul nostru și pe care până acum nu le-am putut dezinstala. De asemenea, putem instala aplicații care profită la maximum de hardware-ul nostru și putem obține o performanță mai bună de pe telefon.

Dar trebuie să luați în considerare și contra. În multe companii, dacă vă înrădăcinați telefonul mobil, veți pierde garanția . De asemenea, rețineți că deschidem o ușă care a fost închisă în mod expres. Dacă nu suntem atenți, ne putem transforma smartphone-ul într-o cărămidă.

Deci merită înrădăcinată Android ? Cred că da, dar numai dacă suntem foarte clari cu privire la asta.

Aplicații pentru root Android

Există multe aplicații pentru root Android. În funcție de marca și modelul smartphone-ului dvs., unele aplicații root vor funcționa pe dispozitivul dvs., iar altele nu. Este doar o chestiune de a găsi cheia care îți deschide ușa.

Din fericire, există o aplicație numită Kingo Root, care este extrem de eficientă cu practic orice dispozitiv.

Trebuie să fii atent, deoarece aplicațiile rădăcină sunt un focar de malware și viruși și, dacă folosești un program greșit, poți ajunge la un virus precum coroana unui pin.

Din fericire, Kingo Root este un program în care putem avea încredere, iar dezvoltatorii XDA dau o relatare bună despre el. Pentru a mă asigura, înainte de a face acest tutorial, mi-am înrădăcinat telefonul cu Kingo Root și nu am avut probleme, așa că putem confirma că Kingo Root este o aplicație care face ceea ce promite. Nici mai mult nici mai puțin. Să ajungem la asta atunci!

Pentru a rădăcina un dispozitiv Android avem 2 opțiuni distincte:

  • Prin intermediul unui program care conectează telefonul mobil la computer.
  • Prin intermediul unei aplicații de pe mobil.

În continuare, voi explica cele 2 metode, dar aș recomanda, ori de câte ori este posibil, să o faceți folosind un PC . Să presupunem că înrădăcinarea unui dispozitiv dintr-o aplicație este ca și cum ai opera un pacient fără anestezie ... înțelegi.

Root Android de pe PC

Pentru a rădăcina telefonul nostru Android de pe PC, vom împărți procesul în 2 părți: acțiunile care trebuie efectuate pe dispozitiv și cele care trebuie efectuate de pe PC.

Acțiuni de efectuat pe dispozitivul Android

Accesați setările telefonului „ Setări -> Opțiuni dezvoltator ” și activați „ Depanare USB ”. Dacă versiunea dvs. de Android nu are „ Opțiuni pentru dezvoltatori ”, accesați „ Despre dispozitiv ” și faceți clic între 5 și 7 ori pe „ Număr compilare ”. Veți vedea cum apar acum opțiunile pentru dezvoltator și puteți intra pentru a activa depanarea USB.

Acțiuni care trebuie întreprinse pe computer

Descărcați și instalați aplicația Kingo Root pentru Windows. O puteți descărca de AICI . Aveți grijă când îl instalați, deoarece în timpul procesului veți fi invitați să instalați alte aplicații terțe pe computerul dvs. ( ByteFence și browserul Chromium ). Când apare acest mesaj, faceți clic pe „ Ignorați ”.

De aici procesul este foarte simplu. Odată ce Kingo Root este instalat, lansați-l și conectați-vă smartphone-ul Android la computerul dvs. prin USB . Odată ce aplicația detectează dispozitivul, va trebui să facem clic doar pe butonul „ ROOT ”.

Acum, Kingo Root va începe procesul de înrădăcinare. Procesul poate dura aproximativ 5 minute, iar telefonul se poate reporni automat de câteva ori.

Când dispozitivul Android a fost înrădăcinat, veți vedea următorul mesaj pe ecran: „ SUCCES Rădăcină ”. Obiectiv atins.

De aici puteți utiliza o aplicație precum Root Checker pentru a confirma că într-adevăr permisiunile de administrator au fost acordate corect.

Descărcați QR-Code Root Checker Dezvoltator: joeykrim Preț: Gratuit

Root Android direct de pe mobil

Așa cum am menționat acum un moment, înrădăcinarea unui telefon cu o aplicație mobilă este ca și cum ar funcționa la cald și, dacă poate fi evitat, mult mai bine. Dar nu toată lumea are un computer de pe care să poată desfășura procesul de înrădăcinare.

Dacă acesta este cazul dvs., îl puteți face cu ușurință folosind versiunea aplicației Kingo Root:

  • Activați depanarea USB din setările telefonului. Accesați „ Setări -> Opțiuni dezvoltator ” și activați „ Depanare USB ”. Dacă versiunea dvs. de Android nu are „ Opțiuni pentru dezvoltatori ” activată, accesați „ Despre dispozitiv ” și faceți clic de 5 până la 7 ori pe „ Număr compilare ”. Veți vedea ca acum dacă apar opțiunile dezvoltatorului și puteți intra pentru a activa depanarea USB.
  • Activați instalarea aplicațiilor necunoscute din „ Setări -> Securitate -> Surse necunoscute”.
  • Încărcați pagina //www.kingoapp.com/ și descărcați versiunea Android a Kingo Root. Va fi descărcat un fișier cu extensia „ .APKpe care trebuie să îl rulați și să îl instalați pe dispozitiv.
  • Odată instalat Kingo Root, deschideți-l. Asigurați-vă că aveți o conexiune la internet și cel puțin 20% baterie înainte de a începe procesul de root.
  • Pentru a înrădăcina dispozitivul, trebuie doar să faceți clic pe „ Încercați ” și apoi să faceți clic pe pictograma mare Android pe care o veți vedea pe ecran.

În cele din urmă, puteți verifica dacă dispozitivul a fost înrădăcinat corect utilizând o aplicație precum „ Root Checker ”.

Descărcați QR-Code Root Checker Dezvoltator: joeykrim Preț: Gratuit

Dacă aveți îndoieli, iată un videoclip explicativ cu toți pașii de urmat pentru a rădăcini Android direct de pe mobil:

Dispozitivul dvs. nu funcționează cu Kingo Root?

Pentru a efectua procesul rădăcină, Kingo Root caută în cloud cea mai bună metodă de rădăcină a telefonului, dar poate că aplicația nu acceptă sau nu poate rădăcina telefonul dvs. Android. În acest caz, ar trebui să căutați o aplicație care vă poate înrădăcina expres dispozitivul.

Aș dori ca această postare să ajute mulți oameni, așa că dacă nu vă puteți rădăcina telefonul Android cu Kingo Root, lăsați un mesaj în căsuța de comentarii și voi fi bucuros să actualizez postarea cu solicitările care vin de la cititori. de pe web.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .