Wechip W1 Air Mouse în revizuire, controler modular cu tastatură wireless

Acum câteva săptămâni tocmai mi-am reînnoit Android TV Box-ul , iar problema telecomenzii este ceva ce mă mănâncă de câteva zile. Oricât de bun am cumpăra un TV Box, lucrul obișnuit este că telecomanda pe care o primim acoperă doar într-o anumită măsură nevoile noastre.

Revizuire a Wechip W1, o telecomandă modulară cu tastatură și un design subțire

În mini review-ul de astăzi ne uităm la Wechip W1 , un controler de tastatură fără fir care pune utilizatorul la nivelul următor atunci când vine vorba de interacțiunea cu televizorul nostru.

Proiectare și finisare

Dacă dorim să căutăm pe Internet , să navigăm corect în aplicații precum YouTube și altele asemenea, avem nevoie de o tastatură. Cu driverele generice suntem obligați să folosim tastatura virtuală pe ecran, iar tastarea în acest mod poate fi cu adevărat obositoare. Cu controlere de tastatură încorporate, facem un salt uriaș în această privință.

Designul modelului Wechip W1 este foarte elegant. Poate fi separat în 2 module , cu un modul de acces rapid la suprafață (buton de alimentare, setări, volum etc.) și un modul inferior cu o tastatură completă cu 45 de taste . În acest fel, găsim o telecomandă care evită proiectele ceva mai voluminoase, unde toate comenzile se află într-un singur panou mai mare.

Specificatii tehnice

Unul dintre aspectele minunate ale Wechip W1 este că are un senzor de inerție pe 6 axe , care ne permite să mutăm mouse-ul prin rotirea și mișcarea controlerului în aer - ceva similar cu controlerul Wii. Este un dispozitiv Plug and Play cu un receptor USB care comunică printr-o conexiune wireless 2.4G. Acestea sunt restul detaliilor care completează tabelul de specificații Wechip W1:

 • 4-în-1: mouse Air, tastatură wireless, telecomandă cu infraroșu (IR) și telecomandă pentru jocuri cu senzor de mișcare.
 • Gama de 10 metri.
 • Tastatură cu 45 de butoane.
 • Numărul total de butoane: 57.
 • Compatibil cu PC, Android TV Box, Smart TV și proiectoare.
 • Baterie litiu încorporată de 300 mAh.
 • Funcția de învățare IR.
 • Setare CPI.
 • Materiale: plastic și silicon.
 • Dimensiuni de 15,8 * 5,5 * 1,6 cm.
 • O greutate de 86gr.

Ce pot face cu Wechip W1 pe care nu îl pot face cu un driver generic?

Practic este ceea ce am menționat la început, dacă vrem să navigăm, să căutăm în Google, YouTube sau să folosim Magazinul Google Play pentru a instala orice aplicație pe TV Box, avem nevoie de una dintre aceste tastaturi, deoarece diferența este abisivă în comparație cu o telecomandă. generic care nu are o tastatură încorporată.

În plus, Wechip W1 are un senzor în infraroșu , ceea ce înseamnă că îl putem folosi și cu televizorul nostru (dacă este compatibil) sau cu un PC sau proiector, ideal pentru a face prezentări. Nu știu în ce măsură l-aș folosi ca gamepad pentru emulatoare, dar opțiunea este sigură și ea.

Preț și disponibilitate

Telecomanda wireless Wechip W1 are un preț de 15,21 euro la Tomtop , aproximativ 17,69 USD pentru schimbare. Dacă suntem interesați să obținem această telecomandă versatilă, putem folosi următorul cupon de reducere exclusiv pentru a-l lua acasă puțin mai ieftin:

COD CUPON: TTWCW1

Preț cu cupon: 12,63 €    

Pe scurt, un controler foarte complet, cu design și funcții excelente, cum ar fi inerția și senzorul infraroșu, care oferă un plus notabil acestui accesoriu interesant.

Tomtop | Cumpărați controlerul Wechip W1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .