Problemele cu Nota 7 cresc cererea pentru Samsung Galaxy S7 Edge - Androidul fericit

După dezastrul extraordinar provocat de retragerea Galaxy Note 7 pentru Samsung , mulți operatori și magazine oferă o rambursare integrală a banilor sau o schimbare de terminal.

Deși sunt deja mulți care prezic o pierdere semnificativă de încredere în marca Samsung, mulți au fost utilizatorii care au ales să-și înlocuiască Nota 7 cu un alt terminal al aceleiași mărci.

Având în vedere că cele mai bune telefoane din catalogul Samsung sunt acum Galaxy S7 Edge , marea majoritate a utilizatorilor schimbă Nota 7 pentru unul dintre aceste terminale . Care este problema? Se pare că acum nu există suficiente muchii S7 pentru a furniza pe toată lumea.

Aceste informații au fost confirmate de comercianții cu amănuntul  din Taiwan , dar situația ar putea fi similară în alte țări, cum ar fi SUA . Deși Samsung a asigurat deja că a crescut producția modelului său Galaxy S7 Edge , mulți vânzători și-au epuizat stocul și așteaptă noi unități.

Sursa: WoodedPlankStudios.com

În Taiwan, Samsung a confirmat că cei care au achiziționat un Galaxy Note 7 pot merge la magazinul de unde l-au cumpărat și îl pot înlocui cu un S7 Edge sau Note 5, inclusiv un card cadou de 95 USD . Datorită diferenței uriașe de preț dintre Note 7 și aceste 2 terminale, veți primi și o rambursare în numerar, între 125 $ și 155 $ pentru S7 Edge și 125 $ - 220 $ pentru Galaxy Note 5.

Ce părere aveți despre toată această problemă a Galaxy Note 7? Samsung este în flăcări? Pentru acest subiect și pentru orice alt subiect conex, nu ezitați să vizitați caseta de comentarii.

Sursa: digitimes.com

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .