Cum să vizionați DAZN la televizor de pe un Chromecast - The Happy Android

DAZN este una dintre platformele de streaming care câștigă cea mai mare popularitate în ultima vreme. Dacă tocmai am contractat serviciul pentru a urmări curse MotoGP sau un prieten ne-a dat parolele lor și ne bucurăm de DAZN gratuit, este posibil să ne fi întrebat ce trebuie să facem pentru a viziona DAZN la televizor de pe un Chromecast .

Dacă nu avem un televizor inteligent care să ne permită instalarea de aplicații, folosirea unui Android TV Box bun sau a unui Chromecast sunt cele mai rapide și mai confortabile ieșiri - ca să nu spun că sunt aproape singurele - pentru a viziona conținut în flux de pe televizor. În plus, DAZN este compatibil cu Chromecast , ceea ce face configurația sa mult mai ușoară. Să vedem cum funcționează!

Cerințe pentru a vă bucura de DAZN pe marele ecran

După cum am menționat, aplicația DAZN este compatibilă cu Chromecast, dar are și o aplicație dedicată pe iOS, Apple TV, Amazon Fire TV Stick și Android TV. La fel, este disponibil și pe consolele Xbox One și PlayStation 4.

Intrând în detaliu, în cazul televizoarelor inteligente, DAZN este compatibil cu unele mărci precum Samsung Tizen (2015 - 2018), LG cu webOS (2015 - 2018), Panasonic (2014 - 2018) sau Sony Android TV. De aici, dacă nu îndeplinim niciuna dintre aceste cerințe, totul se întâmplă pentru a utiliza un Chromecast cu un telefon Android sau un computer desktop .

Cum să vizionați DAZN pe un Google Chromecast (de la Android)

Dacă vom folosi un telefon mobil sau o tabletă Android pentru a trimite conținut către Chromecast, pașii pe care trebuie să-i urmăm sunt următorii:

  • Asigurați-vă că atât dispozitivul Android, cât și Chromecastul sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi. Dacă nu aveți la îndemână o rețea wireless, aruncați o privire la tutorialul „Cum se configurează un Chromecast fără Wi-Fi”.
  • Deschideți aplicația DAZN.
  • Selectați difuzarea sau conținutul pe care doriți să îl redați pe Chromecast.
  • În cele din urmă, faceți clic pe pictograma Chromecast care apare în partea de sus a ecranului.
  • În fereastra „Trimiteți către ...” selectați Chromecastul.
  • Transmisia curentă va fi redată automat pe dispozitiv de pe televizor.

Odată ce DAZN este conectat la Chromecast, vom vedea un mic meniu în aplicație de unde putem controla redarea (pauză, înapoi, săriți la minutul x etc.).

Cum să vizionați DAZN pe un Chromecast (de pe PC sau Mac)

Un alt mod simplu de a viziona DAZN la televizor prin Chromecast fără a utiliza telefonul mobil. În acest caz, vom folosi versiunea web a DAZN și un computer sau laptop cu browserul Chrome instalat pentru a trimite conținutul la televizor.

  • Înainte de a începe, asigurați-vă că computerul și Chromecastul sunt conectate la aceeași rețea.
  • Deschideți browserul Chrome și accesați //www.dazn.com/.
  • Afișați meniul de opțiuni al browserului (pictogramă cu 3 puncte, în marginea din dreapta sus) și faceți clic pe „ Transmit ”.

  • În acest moment, Chrome va căuta toate dispozitivele la îndemână. Odată ce Chromecastul este detectat, selectați-l.

Astfel, Chrome va transmite conținutul în modul în care este vizualizat în browser. De aici trebuie doar să facem clic pe butonul „ecran complet” care apare în playerul DAZN, astfel încât difuzarea să acopere întreaga extensie a televizorului nostru.

După cum puteți vedea, este foarte ușor să configurați DAZN pentru a viziona baschet, fotbal, box, MMA și multe altele de la televizor. Dacă doriți să vedeți alte aplicații interesante pentru a profita de Chromecastul dvs., nu ratați acest alt POST .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .