Cei mai buni manageri și acceleratori de descărcare pentru Android

Când nu suntem conectați la o rețea WiFi, fiecare octet contează. Descărcarea de imagini sau videoclipuri poate deveni un adevărat calvar dacă descărcarea este tăiată sau viteza de descărcare este redusă. În plus, managerul de descărcare care vine standard pe Android este foarte simplu și o reducere a conexiunii poate distruge un fișier pe care îl descărcăm de mult timp. „ Descărcare eșuată ”, „ Descărcare eșuată ”. Ce furie! Pentru a optimiza gestionarea descărcărilor de fișiere pe Android, nimic mai bun decât un bun manager de descărcare .

Managerii de descărcări: la ce servesc?

Un manager de descărcare este o aplicație care este responsabilă de gestionarea, optimizarea și accelerarea descărcării fișierelor . Nu vorbim despre descărcările pe care le facem de pe Google Play sau despre actualizarea sarcinilor care sunt efectuate în fundal, ci despre toate acele fișiere PDF, fotografii sau videoclipuri pe care le descărcăm de pe internet pe terminalul nostru Android .

Cu un manager bun, putem gestiona perfect mai multe descărcări simultane fără probleme, putem relua descărcările nereușite, putem evita tăierile, îmbunătățim viteza de descărcare, putem defini un număr maxim de fire pe descărcare și, în cele din urmă, putem îmbunătăți descărcarea fișierelor de pe dispozitivul nostru.

Cei mai buni manageri de descărcare / acceleratori pentru Android

Astăzi putem găsi 4 sau 5 manageri de descărcare și acceleratori foarte buni pe Google Play care se remarcă deasupra celorlalte aplicații de acest tip.

Manager avansat de descărcare (ADM)

Unul dintre cei mai buni manageri de descărcare pentru Android. Cu peste 10 milioane de descărcări și foarte apreciat de utilizatori, ADM are următoarele funcții:

 • Multi-threading pentru descărcări.
 • Re-descărcați automat dacă primiți o eroare sau descărcarea este întreruptă. neasteptat.
 • Programează descărcări.
 • Vă permite să transmiteți linkuri de descărcare din fișiere .txt.
Descărcați QR-Code Advanced Download Manager & Torrent downloader Dezvoltator: AdvancedApp Preț: Gratuit

Turbo Download Manager (TDM)

Deși TDM funcționează numai cu link-uri de descărcare directă, este probabil cel care se integrează cel mai bine cu browserele web. Are o funcție foarte interesantă și este că vă permite să alegeți sursa sursei de descărcare. Astfel, dacă alegem sursa cea mai apropiată de noi, putem îmbunătăți viteza de descărcare. Point Blank, dezvoltatorii aplicației, indică faptul că crește viteza de descărcare cu x5. Pare o afirmație prea optimistă, dar în unele cazuri se poate observa o îmbunătățire substanțială.

În ceea ce privește orice altceva, are aceleași funcții ca restul, vă permite să întrerupeți descărcările, să le puneți într-o coadă etc.

Descărcați QR-Code Turbo Download Manager (și browser) Dezvoltator: Point Blank Preț: Gratuit

Descărcați Accelerator Plus (DAP)

Pe măsură ce este ușoară, aplicația DAP nu cântărește mai mult de 1,3 MB. Dar nu de aceea este mai puțin puternic decât restul. Funcțiile sale includ:

 • Descărcare simultană cu mai multe fire sau fire pentru fiecare descărcare.
 • Suportă descărcarea în fundal și cu ecranul oprit.
 • Vă permite să vizualizați descărcările pe categorii și dată, ceea ce face mai ușoară găsirea unei descărcări specifice.
 • Are captură automată de linkuri atunci când copiați un link sau faceți clic pe un buton de descărcare.
 • Întrerupeți și reluați descărcările și reîncercați automat descărcările nereușite.
Descărcați QR-Code Descărcați Accelerator Plus Dezvoltator: rubycell Preț: Gratuit

Manager de descărcare IDM

Un alt manager de descărcare care ocupă cu adevărat puțin spațiu și are o mare acceptare populară. Interfața cu utilizatorul este destul de leneșă (ca să nu spun urâtă direct), dar în caz contrar este un manager de descărcare foarte complet care îmbunătățește viteza descărcărilor într-un mod eficient.

Descărcați QR-Code IDM Manager de descărcare ★★★★★ Dezvoltator: Mobile Download Manager Preț: Gratuit

Încărcător Droid

Un manager de descărcare conceput special pentru Android, capabil să ofere viteze foarte bune împărțind descărcarea în mai multe părți. În plus, are următoarele funcționalități:

 • Detectarea automată a linkurilor descărcabile din browserele Android.
 • Permite pauzele, precum și programarea descărcărilor.
 • Capabil să descarce fișiere de orice dimensiune și să le salveze în SD.
 • Include un browser integrat.
 • Ne permite să stabilim cu ce tip de conexiune (4G, wifi) fiecare link este descărcat independent.
Descărcați QR-Code Loader Droid Dezvoltator: Dmitry Voronkevich Preț: Gratuit

După cum puteți vedea, toate sunt aplicații foarte asemănătoare cu performanțe dovedite , așa că în cele din urmă va depinde mai mult de gusturile noastre estetice să alegem una sau alta. Ceea ce este clar este că, dacă dorim să îmbunătățim gestionarea descărcărilor noastre pe Android, un bun manager de descărcare și un accelerator precum cele menționate mai sus sunt o opțiune foarte recomandată.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .