Cum să vizionați online și live Jocurile Olimpice de iarnă din 2018

Astăzi, vineri, 9 februarie, Jocurile Olimpice de iarnă 2018 se deschid în Pyeongchang, Coreea de Sud. Dacă doriți să vedeți Jocurile Pyeongchang din 2018 în direct, dar nu le puteți vedea de la televizorul de acasă sau nu știți unde difuzează, nu vă faceți griji. Astăzi, vom trece în revistă toate metodele disponibile pentru a viziona Jocurile Olimpice de iarnă 2018 online și în direct de pe mobil, tabletă sau PC. Am inceput!

Cum să urmăriți în direct Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 de pe mobil, tabletă sau PC

Dacă suntem adepții lui Javier Fernandez sau Yuzuru Hanyu, cu siguranță vom fi dornici să-i vedem pe patinatorii noștri preferați chiar în momentul performanței lor. Vor fi mulți care nu vor dori să rateze echipa jamaicană Bobsleigh, fără îndoială. Rezumatele televizate sunt bune, dar nimic mai bun decât să le vezi în direct și direct.

# 1 Transmisie live de la Canalul Olimpic oficial de pe YouTube

Contul oficial al Jocurilor Olimpice de iarnă are un canal YouTube plin de conținut, videoclipuri și informații. Este deosebit de interesant transmisia sa live , pe care o puteți vedea mai jos.

De asemenea, au un site web cu mai multe videoclipuri, transmisii și rapoarte. Vizitați pagina oficială a Canalului Olimpic AICI .

# 2 NBC va transmite olimpiada de iarnă în direct

În SUA putem vedea transmisia live a jocurilor de iarnă pe canalul NBC .

La televizor va fi transmis doar în prime time, dar dacă îl accesăm de pe un PC sau un dispozitiv mobil, lanțul oferă câteva alternative cu adevărat interesante pentru a urmări transmisia în direct:

  • De pe site-ul NBCOlympics.com .
  • Folosind aplicația mobilă NBC Sports App . Această aplicație este disponibilă atât pentru Android și iOS , cât și pentru Windows, Amazon Fire TV, Chromecast și multe altele.
Înregistrați QR-Code NBC Sports Dezvoltator: NBCUniversal Media, LLC Preț: Se anunță

Tot conținutul de pe NBC este geo-restricționat . Dacă nu suntem rezidenți în Statele Unite - sau călătorim pur și simplu în altă țară - putem urmări și emisiuni NBC. Dar pentru aceasta vom avea nevoie de o conexiune VPN (aruncați o privire la sfârșitul articolului).

# 3 FuboTV are, de asemenea, drepturile de difuzare la Jocurile de iarnă Pyeongchang

Platforma FuboTV transmite, de asemenea , live Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Este o platformă cu plată, dar oferă 7 zile de abonament gratuit . Ceva care ne poate veni dacă tot ce ne dorim este să vizionăm jocuri online de pe telefonul nostru mobil sau din browserul computerului nostru pentru câteva zile.

FuboTV, la fel ca NBC, oferă 2 moduri de a viziona transmisia în direct:

  • De pe site-ul său oficial .
  • Utilizarea aplicației FuboTV pentru dispozitive mobile. Dacă aveți un telefon mobil sau o tabletă Android, îl puteți instala direct prin următorul link:
Descărcați QR-Code fuboTV: vizionați sporturi în direct, emisiuni TV, filme și știri Dezvoltator: fuboTV Preț: gratuit

# 4 Discovery și DMAX pentru a vedea Jocurile Olimpice de iarnă 2018 din Spania

În Spania, Discovery a fost lanțul care a dobândit drepturile de difuzare pentru Jocurile Olimpice de iarnă. DMAX are televizor la cerere , astfel încât să putem vedea specialitățile și cele mai bune momente în playerul său online DPlay .

Din păcate, singura modalitate de a vedea progresul jocurilor în timp real este prin conectarea la canalul dvs. TV. Cu toate acestea, în DPlay au încărcat câteva programe cu ocazia jocurilor de iarnă care nu sunt deloc rele. Le puteți vedea de AICI .

În Mexic , jocurile vor fi difuzate prin semnalul América Móvil .

5 # BBC este o altă alternativă excelentă pentru a viziona jocurile de iarnă online și live

BBC nu dă greș niciodată în aceste tipuri de evenimente, iar Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 nu vor fi mai puține. Putem vedea difuzările de hochei, curling, patinaj și restul disciplinelor în streaming de la:

  • De pe platforma BBC iPlayer de pe site-ul BBC accesând browserul nostru preferat.
  • Folosind aplicația mobilă BBC Media Player .
Descărcați QR-Code BBC Media Player Dezvoltator: Aplicații media Tehnologii pentru BBC Preț: Gratuit

Pentru a viziona BBC online și în streaming , ca și în cazul conținutului NBC, va trebui să folosim o conexiune VPN.

O conexiune VPN este esențială pentru a viziona BBC din afara Marii Britanii

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de iarnă 2018 cu o conexiune VPN

Pentru a viziona conținut cu restricții regionale, precum NBC americană sau BBC engleză, vom avea nevoie de o conexiune VPN.

Dacă căutăm o soluție rapidă, trebuie doar să instalăm o aplicație gratuită, cum ar fi TunnelBear , disponibilă atât pentru PC, cât și pentru dispozitive mobile și să ne conectăm la un server din SUA sau Marea Britanie.

Procesul de stabilire a conexiunii este foarte simplu:

  • Instalăm TunnelBear pe telefonul sau computerul nostru.
  • Deschidem aplicația și selectăm locul de conectare (SUA sau Marea Britanie).
  • Odată ce conexiunea este stabilită, trebuie doar să deschidem aplicația sau pagina NBC sau BBC pentru a vedea jocurile live.

TunnelBear oferă maximum 1 GB de conexiune gratuită . Dacă dorim mai mult, va trebui să contractăm versiunea cu plată.

O altă alternativă este utilizarea unuia dintre cele mai populare și mai consistente servicii VPN din jur, NordVPN . Funcționarea sa este practic identică cu TunnelBear, iar pentru mai puțin de 10 euro pe lună vom avea acces și navigare privată pentru a vedea Jocurile Olimpice de iarnă de la început până la sfârșit.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .