Cum să falsificați locația pe un telefon Android - Android fericit

Multe aplicații și jocuri mobile oferă anumite funcționalități în funcție de locația noastră geografică. Altele necesită activarea localizării pentru a funcționa și, în unele cazuri, anumite aplicații sunt disponibile numai în anumite țări sau zone geografice. Sau altfel spus: locația GPS joacă un rol esențial în relația cu telefonul nostru.

În acest moment, pot exista mai multe motive care ne determină să vrem să ne falsificăm locația reală , fie din motive de confidențialitate, fie pentru testarea pe o anumită aplicație (dacă suntem dezvoltatori de aplicații). Dacă ne aflăm într-o astfel de situație, utilizatorii de Android au foarte ușor, deoarece este suficient să facem câteva „modificări” pentru a ne virtualiza locația și a face telefonul să creadă că suntem în Alaska, Tibet sau chiar Casa Albă. Să vedem cum să o obținem.

Postare asociată: Cum să remediați erorile GPS pe Android

Pasul 1: activați opțiunile pentru dezvoltatori

Primul lucru pe care trebuie să-l facem pentru a păcăli GPS-ul dispozitivului nostru Android este să activăm opțiunile pentru dezvoltatori. Acest lucru ne va oferi acces la o mulțime de setări care nu sunt disponibile în mod normal în cadrul opțiunilor de configurare standard ale sistemului.

  • Deschideți meniul „ Setări ” Android și accesați „ Sistem -> Informații despre telefon ”. (În unele dispozitive, această opțiune este, de obicei, direct în meniul „ Setări ”)
  • Faceți clic de 7 ori la rând pe „ Număr de construcție ”.
  • Pe ecran va apărea automat un mesaj care indică faptul că opțiunile pentru dezvoltatori sunt activate.

Acum, dacă introducem „ Setări -> Sistem ” vom vedea că există un nou meniu disponibil numit Opțiuni pentru dezvoltatori .

Pasul 2: Instalați o aplicație pentru a vă falsifica locația GPS

În continuare, trebuie să descărcăm o aplicație care oferă locații false GPS-ului nostru. În prezent, există o mulțime de aplicații pentru a falsifica locația, deși există 3 care se remarcă în special:

  • Localizare GPS falsă : Cu acest instrument ne putem teleporta în orice loc din lume cu doar câteva clicuri. Tot ce trebuie să facem este să navigăm pe hartă și să alegem unde vrem să mergem. Odată ce ne-am hotărât, faceți clic pe butonul verde „Redare” care apare în marginea din stânga jos și de aici toate aplicațiile pe care le-am instalat pe dispozitiv vor crede că suntem în acel loc. Pentru a opri simularea, trebuie doar să apăsați butonul din nou și totul va reveni la normal.
Descărcați QR-Code Locație GPS falsă Dezvoltator: Lexa Preț: Gratuit

  • Mock GPS cu Joystick : Una dintre limitările aplicației Fake GPS Location este că nu ne permite să ne mișcăm sau să ne mișcăm ca și cum am fi cu adevărat în acel loc. Pentru a rezolva acest lucru, putem instala o aplicație precum Mock GPS: după ce am selectat locația virtuală a telefonului, putem folosi joystick-ul pe care îl încorporează pentru a ne deplasa în jurul locului și a da senzația că mergem cu adevărat prin zonă.
Descărcați QR-Code Mock GPS cu joystick Dezvoltator: marlove.net Preț: Gratuit

  • Localizare GPS falsă - GPS JoyStick : aplicația supremă pentru a simula o locație falsă. Este mult mai complex decât precedentele și ne permite să facem lucruri cum ar fi stabilirea unui traseu, astfel încât să se pară că suntem într-adevăr în acel loc, fără a fi nevoie să fim cu joystick-ul care indică de mână unde ne deplasăm.
Descărcați QR-Code Locație GPS falsă - GPS JoyStick Dezvoltator: App Ninjas Preț: Gratuit

Pasul 3: activați simularea locației

Acum, că avem fiecare piesă pe loc, putem spune doar Android să activeze locația GPS virtuală. Pentru aceasta, mergem la „ Setări -> Sistem -> Opțiuni pentru dezvoltatori ” și facem clic pe „ Alegeți locația pentru a simula locația ”.

Aici sistemul ne va permite să alegem aplicația care va fi folosită pentru a înșela diferitele sisteme de localizare GPS ale telefonului (Fake GPS Location, Mock GPS with Joystick sau GPS JoyStick).

Din acest moment nu trebuie decât să deschidem aplicația pe care tocmai am selectat-o ​​și să alegem destinația. Odată activată noua locație, restul aplicațiilor și serviciilor Android vor acționa ca și cum am fi în acel loc.

Avertizări

  • Dacă dorim să omitem un bloc de geolocalizare, este posibil să avem nevoie și de a ne masca IP-ul (multe platforme verifică atât locația dispozitivului, cât și adresa IP pentru a ne localiza pe hartă). Pentru aceasta este de asemenea necesar să instalați un VPN și să stabiliți o conexiune cu un server situat în locația de destinație. Dacă nu vrem să cheltuim bani, putem folosi un VPN gratuit pentru Android, cum ar fi Turbo VPN sau Windscribe .
  • Simularea locației este destinată numai mediilor de dezvoltare și testare. Aceasta înseamnă că utilizarea continuă a acestor tipuri de aplicații poate face ca GPS-ul Android-ului nostru să nu mai funcționeze corect (chiar și cu locația falsă dezactivată).

Acest ultim punct este important de subliniat, deoarece utilizarea locațiilor false în jocuri precum Pokémon Go a cauzat probleme în multe terminale în ultimii ani. Ceva pe care îl pot atesta din prima mână: nu am primit niciodată atât de multe întrebări pe acest blog ca atunci când celebrul joc Niantic a fost lansat pe piață și, în multe cazuri, totul a fost derivat din utilizarea nediscriminată a acestor tipuri de aplicații. Prin urmare, nimic mai bun decât utilizarea lor responsabilă și, dacă găsim un fel de problemă în alte aplicații, cel mai bine este să le dezinstalăm și altceva, fluture.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .