Cele mai bune autocolante de Crăciun pentru WhatsApp și Telegram

Autocolantele, mai întâi pe Telegram și mai târziu pe WhatsApp, au marcat un înainte și după. Dacă până nu cu mult timp în urmă ne-am limitat la expresivitatea unui emoji simplu, acum cu stickere putem spune aproape orice cu o imagine, într-un mod mult mai personal și cu mai multe nuanțe.

Având în vedere datele în care ne aflăm, în postarea de astăzi vom analiza unele dintre cele mai bune stickere de Crăciun disponibile atât pentru WhatsApp, cât și pentru Telegram. Notă: dacă căutăm autocolante cu alte teme, nu pierdeți din vedere această altă mega-compilație de autocolante pentru WhatsApp. Sunt mii.

Cele mai bune stickere de Crăciun pentru WhatsApp

Cantitatea de autocolante legate de Crăciun pe care le putem găsi în prezent în Magazin Play este pur și simplu copleșitoare. După ce am parcurs Play Store de la început până la sfârșit, am văzut că unele dintre ele sunt de o calitate destul de slabă, dar există și altele care merită, și tocmai acestea sunt cele pe care le enumerăm mai jos.

Noi autocolante de Crăciun pentru WAStickerApps

Această compilație de autocolante de Crăciun include câteva contribuții de bună calitate, cum ar fi pachetele „Pachetul Moș Crăciun ”, „ Pachetul de desene animate ”, „ Pachetul de Crăciun fericit ” și „ Pachetul de emoji de Crăciun ”. Adevărul este că cele mai izbitoare autocolante sunt cele în care Moș Crăciun apare făcând ipostaze amuzante, dar există mult mai mult conținut, precum autocolante în formă de cadou, felicitări de Anul Nou (în engleză) și altele asemenea.

Descărcați QR-Code Autocolante noi de Crăciun pentru WAStickerApps Dezvoltator: Aplicații Stickere Preț: Gratuit

Autocolante de Crăciun

Colecție excelentă de sute de autocolante pentru WhatsApp cu 10 pachete diferite de ales de unde găsim autocolante ale magilor , brazi de Crăciun, spiriduși, felicitări de Crăciun în spaniolă și engleză, Rudolph renul și diverse autocolante Moș Crăciun. Unul dintre cele mai bune pe care le putem găsi pentru WhatsApp în acest Crăciun.

Descărcați autocolante de Crăciun QR-Code Dezvoltator: AppsForSmile Preț: Gratuit

Autocolante de Crăciun pentru Whatsapp

Una dintre cele mai bine cotate aplicații de autocolante de Crăciun de pe Google Play. Include autocolante emoji cu pălăria lui Moș Crăciun , însuși Moș Crăciun , pomi de Crăciun, reni, oameni de zăpadă și alte iconografii tipice de Revelion. Nu există prea multe reclame, iar desenele au un finisaj generic, dar destul de bune.

Descărcați QR-Code WAStickerApps Autocolante de Crăciun pentru Whatsapp Dezvoltator: Mundoapp Preț: Gratuit

Cele mai bune autocolante de Crăciun pentru Telegram

Dacă suntem utilizatori Telegram, suntem, fără îndoială, norocoși, deoarece autocolantele acestei aplicații de mesagerie sunt mult mai elaborate și, în termeni generali, sunt la ani lumină distanță de autocolantele pe care le găsim în WhatsApp.

Postare recomandată: 10 motive pentru care ar trebui să treceți la Telegram chiar acum

Darth Vader

Acest set de 25 de autocolante Darth Vader include câteva autocolante cu tematică de Crăciun, care nu au preț. Utilizabil pe deplin de fanii Star Wars, atât la petreceri, cât și în restul anului.

Adăugați autocolante Darth Vader la Telegram

Foarte rău Moș Crăciun

Autocolante ale unui Moș Crăciun care pare să fi fost eliberat din închisoare foarte recent. Ilustrațiile sunt hilar. Include 35 de autocolante.

Adăugați stickere Moș Crăciun foarte rău la Telegram

Grinch

Autocolantele Grinch nu puteau lipsi. Dacă ne place să fim tari spunând că urăm Crăciunul ca pe o glumă, acesta poate fi un set bun în acest scop ( notă: dacă chiar urăști Crăciunul, atunci este clar că nu vei merge să descarci autocolante ale acestui om verde sau de orice altul, logic) .

Adăugați autocolante Grinch la Telegram

Lady Krampus

Colecție de 30 de autocolante cu Lady Krampus ca protagonistă, îmbrăcată în ținută de Crăciun și felicită Crăciunul, biciuind un elf sau ținând câteva clopote. Toate acestea cu ilustrații de desene animate cu adevărat reușite.

Adăugați autocolante Lady Krampus la Telegram

Poveste de Crăciun

Set de autocolante pentru cei care trăiesc în cuplu. Desenele sunt de tip anime, de o calitate excelentă și unele sunt cu siguranță amuzante. Include 39 de autocolante.

Adăugați autocolante Povești de Crăciun la Telegram

Crăciun gingy

Imprimeuri de Crăciun cu un cookie de turtă dulce ca protagonist. Ca și în restul pachetelor, designul imaginilor este pur și simplu remarcabil.

Adăugați Christmas Gingy la Telegram

În cele din urmă, dacă căutăm autocolante de Crăciun pentru Telegram puțin mai tradiționale, nu uitați să parcurgeți motorul oficial de căutare a autocolantelor Telegram, unde veți găsi mult mai mult conținut.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .