Cele mai bune 15 aplicații pentru Android TV Box - Android fericit

Un Android TV Box este cel mai apropiat de un centru multimedia real pentru camera de zi sau TV de acasă. Un dispozitiv grozav cu care să stoarceți posibilitățile Android pe marele ecran. Evident, nu toate aplicațiile sunt concepute pentru a funcționa pe un televizor - factorul „atingere” se pierde, printre altele. Prin urmare, este esențial să faceți o sită bună. Care sunt cele mai bune aplicații pentru a vă bucura pe deplin de un TV Box?

Cele mai bune 15 aplicații pentru Android TV Box

Fără îndoială, majoritatea aplicațiilor pentru acest tip de dispozitiv sunt orientate către reproducerea conținutului multimedia. Un TV Box este sinonim cu seriile, filmele și muzica, dar este, de asemenea, mult mai mult decât atât. Acestea sunt cele mai bune 12 aplicații pentru Android TV Box . Esenţial.

SquareHome 3

Cele mai multe cutii TV - mai ales dacă sunt de origine asiatică - au o interfață destul de neatractivă și un tapet care este adesea inexistent. Cel mai bun mod de a rezolva acest lucru este să instalați un lansator pentru a-i oferi o notă elegantă și mult mai atractivă.

După ce am încercat mai multe lansatoare, cel care se adaptează cel mai bine la interfața unui TV Box și cel care mi-a oferit cele mai bune rezultate până în prezent este SquareHome 3. Oferă un format complet personalizabil și mult mai plăcut decât majoritatea lansatoarelor standard. Putem schimba imaginea de fundal, putem organiza icoanele desktopului, widget-urile, culorile etc. Foarte recomandat.

Descărcați QR-Code Square Home - Lansator: stil Windows Dezvoltator: ChYK dev. Preț: gratuit

Dacă doriți să încercați alte lansatoare alternative de calitate, aș recomanda și ATV Launcher . Este unul dintre cele mai atractive la nivel vizual și vă permite, de asemenea, să schimbați tapetul. Funcțional și practic.

Descărcați QR-Code ATV Launcher Dezvoltator: DStudio Canada Preț: Gratuit

În legătură cu: Cele mai bune 10 lansatoare pentru Android TV Box

KODI

Ce ar fi televizorul meu fără KODI? Dacă există o aplicație esențială care nu poate lipsi într-o casetă multimedia, aceasta este aplicația XBMC Foundation. Nu este doar un player multimedia care poate reda practic orice format video, audio sau imagine. Datorită „ Add ons ” sau complementelor sale, putem adăuga servicii terțe pentru a viziona conținut în flux (seriale, filme, canale TV, Netflix, YouTube, Crunchyroll etc.) într-un mod centralizat. Mare.

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: Gratuit

Lansator Sideload

Pentru ca o aplicație să fie instalată pe o cutie TV, aceasta trebuie mai întâi declarată compatibilă cu Android TV. Dacă nu, pur și simplu nu va apărea disponibil în Magazinul Google Play. Mai mult, dacă instalăm una dintre aceste aplicații „necompatibile” în alte moduri, cum ar fi un APK, aplicația nici măcar nu va apărea în sertarul de aplicații al televizorului nostru Android.

Lansatorul Sideload este o aplicație cu adevărat utilă, deoarece ne permite să vizualizăm și să rulăm aplicații care nu au o versiune compatibilă pentru Android TV . Astfel, dacă instalăm o aplicație în format APK (sau în versiunea sa mobilă), aceasta va apărea în lista de aplicații împreună cu restul aplicațiilor.

Ceva care ne poate ajuta, de exemplu, să ne bucurăm de Prime Video pe TV Box care nu sunt compatibile în principiu, cum ar fi Xiaomi Mi Box.

Descărcați QR-Code Sideload Launcher - Android TV Dezvoltator: Chainfire Preț: Gratuit

Puffin tv

Navigarea pe internet pe un televizor nu este cel mai practic lucru din lume. Și dacă nu avem o telecomandă cu tastatură, telecomanda face ca căutările să fie cele mai forțate.

Puffin TV es un navegador adaptado para TV boxes. En lugar de ofrecer la típica interfaz que vemos en móviles y PCs con su barra de búsquedas y demás, encontramos un entorno formado por cajetillas. También podemos sincronizar el navegador con nuestro móvil y utilizar códigos QR para crear marcadores. Se parece más a un centro multimedia que a un navegador como tal, algo que nos da una idea de cómo deberían ser los navegadores web en las TV box del futuro.

Descargar QR-Code Puffin TV Browser Developer: CloudMosa Inc Price: Free

Spotify

Clientul Spotify pentru TV Boxes nu este cel mai bun din lume în ceea ce privește gestionarea - prefer versiunea mobilă sau cea pe care au lansat-o pentru PS4-, dar dacă vrem să ascultăm muzică la televizor, aceasta este o aplicație care nu poate lipsi din biblioteca noastră . Amintiți-vă că nu este necesar să creați un cont specific - vă puteți conecta cu Facebook - pentru a avea acces gratuit la catalogul Spotify, iar conținutul său este pur și simplu uimitor.

Descărcați QR-Code Spotify: muzică și podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit

Recent, au publicat o versiune specifică pentru Android TV care ar trebui să faciliteze navigarea pe aceste tipuri de dispozitive.

Descărcați QR-Code Spotify Music pentru TV Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit

Nostalgie NES

Cel mai bun emulator de pe NES. Dacă vrem să jucăm jocuri precum Mario, Castlevania, Tetris sau Megaman, Nostalgia NES este o aplicație pe care nu o putem ignora. Cel mai bun mod de a vă bucura de aceste tipuri de jocuri este cu un controler clasic, de preferință fără fir. Cel care mi-a plăcut cel mai mult dintre toate cele pe care am venit să le testez, atât pentru finisare, cât și pentru nivel de design, este NES30 Pro de 8 biți . Un ultim.

Descărcați QR-Code Nostalgia.NES (NES Emulator) Dezvoltator: Nostalgia Emulators Preț: Gratuit

Bonus: Desigur, există și alte emulatoare pe Android pentru console retro, cum ar fi Snes9X (Super Nintendo), Matsu PSX Emulator (multiplatform) sau MAME4Droid (Arcade).

Netflix

Mulți oameni folosesc aplicații precum XDeDe , Repelis Plus sau Pelis Magnet pentru a viziona serii și filme în limba spaniolă prin intermediul acului . Deci, de ce să plătești pentru un serviciu precum Netflix ? Nu mai este doar pentru că acesta este un serviciu juridic. Dacă suportul, calitatea conținutului său, propriile serii și filme, includerea mai multor limbi pentru fiecare titlu și altele nu sunt suficiente pentru dvs., încercați pur și simplu să evaluați singur (dacă nu doriți să plătiți, puteți găsi întotdeauna o metodă pentru a vizionați Netflix gratuit).

În continuare, vă las atât versiunea standard, cât și versiunea specifică pentru Android TV de la Netflix:

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: gratuit Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: Gratuit

Același lucru poate fi aplicat și altor servere de conținut online, cum ar fi HBO sau Amazon Prime Video . În plus, în ambele cazuri oferă perioade de încercare gratuite, ceea ce este întotdeauna apreciat (puteți vedea mai multe detalii în postările „Cum să vizionați HBO gratuit în mod legal” și „Cum să partajați un cont Amazon Prime Video”.

Descărcați QR-Code HBO España Dezvoltator: HBO Europe Preț: gratuit Descărcați QR-Code Amazon Prime Video Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: Gratuit

Dacă ne place boxul, MMA, motociclismul, fotbalul sau orice alt sport, nu putem ignora DAZN, o platformă de streaming dedicată exclusiv evenimentelor și competițiilor sportive. Au un catalog foarte puternic și o aplicație Android destul de decentă, care este, de asemenea, compatibilă cu Chromecast și multe alte dispozitive.

Descărcați QR-Code DAZN: Live Sports Dezvoltator: DAZN Preț: Gratuit

CetusPlay

CetusPlay este o altă aplicație care nu poate lipsi dintr-un Android TV Box. Pe de o parte, ne permite să sincronizăm telefonul cu TV Box și să folosim ecranul mobil ca mouse . De asemenea, oferă posibilitatea de a reda videoclipuri și fotografii de pe telefon, precum și de a putea trimite fișiere și un mic magazin de aplicații cu adevărat util pentru TV Box, numit „Centrul de aplicații”.

Descărcați QR-Code CetusPlay-Cel mai bun Android TV Box, aplicația Fire TV Remote Developer: CetusPlay Preț global: gratuit

Link Steam

Ați visat vreodată ziua în care am putea să ne lovim de dependențe bune cu jocurile noastre preferate Steam direct pe telefonul nostru mobil sau pe camera TV din camera de zi? Astăzi acest lucru este deja posibil datorită Steam Link.

Cu această aplicație dezvoltată de Valve ne putem sincroniza PC-ul și Android TV Box, în așa fel încât să putem juca pe ecranul televizorului prin Wi-Fi. Toate sunt compatibile cu gamepad. Putem găsi mai multe informații despre cum să instalați în ACEST ALT POST.

Descărcați QR-Code Steam Link Dezvoltator: Valve Corporation Preț: Gratuit

Sony are și un serviciu similar numit „ Remote Play ”, cu care putem juca jocuri PS4 pe Android . Configurăm PS4 pentru a permite utilizarea la distanță, instalăm aplicația pe dispozitivul Android și stabilim conexiunea. De obicei, este mai practic să te joci pe mobil, dar în teorie am putea să-l folosim și cu un TV Box conectat la un monitor sau la un al doilea televizor.

Descărcați QR-Code PS4 Remote Play Dezvoltator: PlayStation Mobile Inc. Preț: gratuit

Arta TV

Canalul de televiziune artistic prin excelență are o aplicație excelentă adaptată la Android TV cu o multitudine de conținut la cerere. Aici vom găsi de la interviuri cu scriitori de benzi desenate precum Alan Moore, până la concerte live de grupuri de heavy metal, programe științifice, istorie, politică sau societate. Cel mai bun dintre toate este că acesta este un serviciu de streaming 100% gratuit . Cultura la putere.

Descărcați QR-Code ARTE TV Dezvoltator: ARTE Preț: Gratuit

Skype

Skype la televizor. Sună destul de logic, nu? Putem folosi ecranul televizorului pentru a susține conferințe video într-o dimensiune considerabilă și stând liniștiți pe canapeaua din sufragerie. Pentru aceasta, desigur, va trebui să obținem o cameră web pentru TV Box. Un plan destul de interesant, pentru a spune cel puțin.

Descărcați QR-Code Skype: apeluri video și IM gratuit Dezvoltator: Skype Preț: Gratuit

Microsoft Word

Un alt utilitar pe care îl putem extrage dintr-un Android TV Box este procesorul de text. Cu ceva timp în urmă, Microsoft și-a publicat versiunea corespunzătoare pentru Android a binecunoscutelor sale aplicații de birou Word, Excel, Access, Power Point și Outlook .

Dacă avem o tastatură și un mouse fără fir, putem folosi TV Box și ecranul generos al televizorului nostru pentru a scrie, ca și cum am fi în fața unui PC.

Descărcați QR-Code Word: Scrieți, editați și partajați documente Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

Youtube

YouTube este o altă aplicație pe care trebuie să o avem sau da pe Android TV. Ore și ore de divertisment pe cea mai mare platformă video online din lume. Bucurați-vă de videoclipurile YouTube-urilor dvs. preferați în același mod în care urmăriți știrile, fotbalul sau masa duminicală pe La 2.

Aici avem atât versiunea standard, cât și cea pentru Android TV:

Descărcați QR-Code YouTube Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit Descărcați QR-Code YouTube pentru Android TV Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

VPN TunnelBear

Dacă vrem să ne păstrăm confidențialitatea atunci când navigați pe Internet, nimic mai bun decât să ne protejați conexiunea printr-un VPN . TunnelBear ne permite să ne camuflăm locația geografică - și să omitem restricțiile de localizare - cu un număr mare de țări din care să alegem. Desigur, versiunea gratuită are o limită stabilită de megabyte. Nu poți avea totul!

Descărcați QR-Code TunnelBear VPN Dezvoltator: TunnelBear, LLC Preț: gratuit

Windscribe

Există, de asemenea, alte VPN-uri alternative, cum ar fi Windscribe, care oferă gratuit mai mulți GB pe lună, deși numărul de servere este mult mai limitat. În orice caz, o opțiune de luat în considerare dacă vom consuma date ridicate și dacă nu dorim să cheltuim bani pe un abonament premium.

Descărcați QR-Code Windscribe VPN Dezvoltator: Windscribe Preț: Gratuit

În cele din urmă, o mică recomandare: înlocuiți telecomanda care vine standard (de obicei nu sunt foarte bune) pentru una cu o tastatură integrată - mult mai practică - un mouse cu aer sau un gamepad cu o cruce . Experiența se îmbunătățește substanțial.

Iată o postare pe care am scris-o recent, o listă interesantă cu unele dintre cele mai bune telecomenzi recomandate pentru Android TV Box .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .