Cum să efectuați un apel pe Android fără a forma numărul de telefon - The Happy Android

Am prieteni care nu mai folosesc tastatura Android decât este necesar. Dacă vor să vorbească pe WhatsApp, folosesc notele vocale practice și, dacă trebuie să facă o căutare pe Google , folosesc asistentul virtual, fără a ezita o secundă.

Marele avantaj al asistenților virtuali este abilitatea lor de a asculta utilizatorul. Suntem de acord că, în situații cu mult zgomot ambiental sau cu mulți oameni din jurul nostru, ascultarea poate fi complicată, dar în restul cazurilor? Acolo putem apela la asistent și uităm să scriem sau să tastăm numerele .

Efectuarea de apeluri prin comenzi vocale de la OK Google

Printre funcționalitățile de ascultare ale asistentului virtual Google , cunoscutul OK Google , se numără asistența prin apel. Prin urmare, dacă dorim să apelăm oricare dintre contactele noastre sau să formăm pur și simplu un număr de telefon necunoscut, va fi suficient să mergem la OK Google pentru ca acesta să apeleze pentru noi .

Pentru a deschide asistentul virtual Android trebuie doar să deschidem widget-ul de ascultare sau să spunem „OK Google” cu voce tare (sau cel puțin suficient de tare pentru ca microfonul terminalului să capteze clar vocea noastră), astfel încât asistentul vocal să fie activat.

Odată ce asistentul este în modul de ascultare, trebuie doar să spunem numele persoanei de contact sau numărul de telefon pe care dorim să-l apelăm, astfel încât asistentul să poată trece la treabă și să formeze numărul solicitat.

Cum se activează OK ascultarea activă Google

Dacă încă nu avem activat asistentul vocal Google, putem activa ascultarea urmând pașii următori:

  • Deschidem aplicația Google.
  • Afișăm meniul lateral al aplicației și mergem la „ Setări ”.
  • Să mergem la „ Voce -> OK Google Detection ”.
  • Activați opțiunea „ Din orice ecran ”. Dacă vrem să folosim vrăjitorul, chiar dacă avem ecranul blocat, vom activa și fila „ Deblocare vocală ” .

Această funcție OK Google funcționează numai începând cu Android 5.0. Dacă versiunea noastră pentru Android este 4.4 sau mai recentă, ne putem bucura de asistentul vocal Google instalând aplicația Nova Launcher .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit