15 jocuri Android ușoare și distractive sub 25 MB

În articolul de astăzi vom analiza secțiunea dedicată jocurilor care ocupă puțin spațiu pe telefonul sau tableta noastră Android . Jocurile puternice AAA de la Marvel sau clasicul Call of Duty cântăresc foarte mult, așa că, dacă vrem să jucăm ceva nou și să nu cheltuim mult spațiu de stocare, trebuie să optăm pentru un joc ușor. Că există și și foarte amuzant.

15 jocuri ușoare sub 25 MB

Magazinul Google Play are o mică secțiune dedicată jocurilor nesolicitate în ceea ce privește spațiul de stocare . Sunt acele tipuri de jocuri care nu folosesc excesiv artefactele vizuale, dar care, fără îndoială, au un joc diabolic. Jocuri ușoare (mai puțin de 25 MB), ușor de instalat și, în general, consum redus de baterie. 3 × 1, haide!

2048

Un adevărat puzzle, în cel mai pur stil Sudoku. În acest caz, trebuie să mutăm diferitele casete pentru a uni numerele. Când se întâlnesc 2 numere identice, acestea se îmbină, crescându-și numărul exponențial. După cum sugerează și numele, obiectivul este de a ajunge la 2048 . Un joc cu adevărat captivant care nu ajunge nici măcar la 10 MB.

Descărcați QR-Code 2048 Dezvoltator: Androbaby Preț: Gratuit

aa

Mama mea Rar am încercat astfel de jocuri captivante. Mecanica este foarte simplă: lipiți știfturile într-o minge care se rotește fără oprire. Toate acestea având grijă să nu se ciocnească cu oricare dintre știfturile introduse anterior în minge.

Autorii spun că este ca jocul șarpelui pentru telefoanele mobile de astăzi. Nu știu dacă va deveni atât de iconic, dar are peste 50 de milioane de descărcări și abia cântărește 6 MB. O minune.

Descărcați QR-Code aa Dezvoltator: General Adaptive Apps Pty Ltd Preț: Gratuit

Apărare radiantă

Un joc care folosește excelent 25MB pe care îl cântărește pentru a oferi o grafică mai mult decât acceptabilă. Este un joc de turnuri de apărare , amplasat în spațiu, unde trebuie să construim diferite apărări pentru a opri valurile de atac extraterestru.

Descărcați QR-Code Radiant Defense Dezvoltator: HEXAGE Preț: Gratuit

PewPew

Arcada marțiană tipică , dar cu o estetică retro foarte bine purtată și modernă. Are un ritm frenetic, modul online și un număr bun de niveluri. Unul dintre cei mai buni din gen, cu doar 20 MB de greutate.

Descărcați QR-Code PewPew Dezvoltator: Jean-François Geyelin Preț: Gratuit

Dr. Parking 4

Tot felul de simulatoare bizare au devenit mult timp la modă. Acesta este un simulator de parcare clasic (în prezent oamenii se distrează cu orice) extrem de popular - peste 50 de milioane de descărcări - pentru Android, care cântărește puțin și oferă multe ore de distracție. Nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code Dr. Parking 4 Dezvoltator: SUD Inc. Preț: Gratuit

Robotek

Un alt joc de doar 20 MB cu grafică care nu este deloc rea. În acest caz, ne aflăm într-o luptă între roboți , ale căror atacuri sunt stabilite în conformitate cu o ruletă de întâmplare. Peste 200 de niveluri pentru un joc care combină strategia, RPG-ul și acțiunea într-un mod foarte original.

Descărcați QR-Code Robotek Dezvoltator: HEXAGE Preț: Gratuit

Şah

Clasicul joc de societate pentru intelectele cele mai alerte. Lucrul bun este că abia cântărește 5 MB , așa că, dacă suntem fani ai șahului, aceasta este o aplicație esențială care nu va lua nici măcar spațiu de stocare pe telefon sau tabletă. Peste 10 milioane de descărcări și o evaluare foarte pozitivă de către utilizatori.

Descărcați QR-Code Chess Dezvoltator: Chess Prince Preț: Gratuit

Lumea lui Lep

Lep's World este o platformă arcade populară pentru Android, cu un joc tipic de jocuri pe 16 biți din anii 90. Jocul cântărește doar 23 MB, ceea ce îl face candidatul ideal dacă avem puțin spațiu de stocare gratuit pe telefon sau tabletă . Datorită marii sale popularități, dezvoltatorii au lansat deja mai multe continuări, inclusiv un platformer zombie cel mai curios.

Descărcați QR-Code Lep's World 🍀 Dezvoltator: nerByte GmbH Preț: Gratuit

Furia de Stick 5

14 MB nu au dat niciodată atât de mult . Un beat'em'up sângeros în care personajele sunt păpuși precum mascota mingii Bic. Joc de acțiune distractiv, cu multă distracție și umor.

Descărcați QR-Code Anger of stick 5: zombie Dezvoltator: NESM Preț: Gratuit

Hoplite

Acest titlu abia de 5 MB este un joc de strategie cu un joc RPG și puzzle. Un roguelike dintre cei care te agață și nu poți lăsa deoparte. Grafică simplă care amintește de zilele consolelor de 16 biți. Recomandat iubitorilor de provocări bune.

Descărcați QR-Code Hoplite Dezvoltator: Magma Fortress Preț: Gratuit

Picătură de fizică

Începem cu un joc în care trebuie să trasăm linii și poligoane pentru a aduce o mică bilă roșie în „coșul” său. Un joc în care fizica și capacitatea noastră de a prezice calea mingii sunt de o importanță vitală .

Descărcați QR-Code Physics Drop - Puzzle-uri fizice Dezvoltator: Jocuri IDC Preț: Gratuit

Un joc relativ educativ, cu 18 probleme de fizică de rezolvat.

Pixel Dungeon

Pixel Dungeon este un joc de explorare roguelike sau temniță cu un stil puternic de artă pe care fanii RPG-urilor și jocurilor retro le vor plăcea. Va trebui să luptăm cu monștri, să colectăm obiecte, să folosim magie și toate acestea pentru a obține legendarul amulet al lui Yendor.

Descărcați QR-Code Pixel Dungeon Dezvoltator: watabou Preț: Gratuit

Un joc de mare dificultate în care va trebui să transpirăm sânge pentru a depăși anumite niveluri extrem de complicate.

Sky Fighter 3D (Sky Fighters)

Joc de luptă cu avioane 3D mai mult sau mai puțin realist, cu o grafică cu adevărat remarcabilă, dacă luăm în considerare faptul că jocul cântărește doar 19 MB (ajungând la puțin peste 30 MB o dată instalat pe sistem). Are 10 avioane diferite și peste 40 de nivele cu lupte și dușmani care ajung pe mare, pe uscat și pe aer.

Un titlu care este foarte apreciat de comunitate, cu 4,2 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Sky Fighter 3D Dezvoltator: Doodle Mobile Ltd. Preț: Gratuit

Tic Tac Toe Glow

Clasicul 3 într-un rând al vieții , dar cu o interfață de joc destul de colorată și un design „Tron”. Potrivit dezvoltatorilor săi, are o IA destul de luptătoare, cu 3 niveluri diferite de dificultate și posibilitatea de a juca împotriva unui al doilea jucător.

Descărcați QR-Code Tic Tac Toe Glow Dezvoltator: Arclite Systems Preț: Gratuit

Dacă îți place acest joc, poți încerca și cele 3 la rând ascunse în motorul de căutare Google.

Jocuri mentale

După cum sugerează și numele său, acest mic joc greu pentru Android are o selecție de jocuri mici pentru a ne accentua acuitatea mentală. Este în limba spaniolă completă, dar, din păcate, traducerea nu este atât de bună pe cât ar trebui. De asemenea, are destul de multe reclame încorporate.

În orice caz, o serie de exerciții mentale destul de interesante, astfel încât creierul nostru să nu ruginească.

Descărcați QR-Code Mind Games Dezvoltator: Mindware Consulting, Inc Preț: gratuit

Ce părere aveți despre aceste 15 jocuri ușoare pentru Android? Acum nu mai poți spune că nu ai spațiu pentru a le încerca. Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .