Scishion V88: Primul meu Android TV Box - O adevărată poveste

Când am început să mă gândesc să cumpăr un TV Box pentru sufragerie, nu am vrut să las prea mulți bani. A venit din utilizarea unei metode destul de casă pentru a reda videoclipuri în flux, folosind vechea mea PS3 ca o punte de legătură între televizor și PC, datorită neprețuitului server PS3 Media.

Din cauza problemelor pe care trebuia să le redez la videoclipuri MKV și MP4 folosind această metodă, într-o zi m-am săturat și am decis să-mi încerc norocul cu un Android TV Box. Așa am debutat în acest mic microcosmos și am primit un Scishion V88 .

Primul contact cu Scishion V88

Este un dispozitiv care este încă destul de ieftin astăzi, așa că dacă lucrurile nu ar merge bine, nu ar fi nici o catastrofă. În plus, aș putea reveni întotdeauna la transmiterea vieții mele cu computerul din dormitor.

Când am conectat „cutia” la televizor pentru prima dată, senzația nu putea fi mai plăcută. " Oh, da! Android la televizor! " . Obiectivul principal al Scishion V88, care era de a reproduce videoclipuri de înaltă calitate, 4K și formate oarecum certătoare, l-a îndeplinit perfect. Binele a venit mai târziu.

Apoi am descoperit KODI , un media player care vine preinstalat pe V88 și cu care poți instala anumite programe de completare sau programe de completare și viziona tot felul de conținut de streaming precum YouTube, Netflix, Crunchyroll și alte sute de platforme.

Specificații și experiență după câteva luni de utilizare

Este adevărat că caracteristicile care echipează V88 nu sunt nimic de scris: 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare (extensibil) RK3229 CPU și Android 6.0 . Desigur, are 4 porturi USB și un slot pentru card SD.

Uneori, buffer-ul s-a încărcat când mă uit la streaming puternic, dar vă pot asigura că în ultimul an sau cam așa ceva am folosit acest TV Box, pentru mine a fost ca un cadou din cer.

Îmi place foarte mult acest tip de dispozitiv și de aceea acum am „ actualizat ” la un alt model TV Box puțin mai solicitant. Chiar și așa, cred în continuare că Scishion V88 a fost una dintre cele mai bune achiziții ale mele din ultimii ani, având în vedere toată utilizarea pe care i-am dat-o și puținele probleme pe care mi le-a cauzat în toate aceste luni.

Acum câteva zile am văzut pe Tomtop că au același Scishion V88 la vânzare cu 21,83 € , deci dacă vă gândiți să obțineți un TV Box pentru prima dată, dar aveți în continuare îndoieli, iată un utilizator mulțumit.

Tomtop | Cumpărați Scishion V88

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .