Letv LeEco Le 2 X527 în analiză, terminal premium cu Snapdragon 652

Terminalele Letv sau LeEco , așa cum se numesc acum, sunt cele mai elegante pe care le putem găsi în gama medie. Într-un fel, obțin întotdeauna prețul corect, iar caracteristicile lor nu dezamăgesc niciodată, așa că, dacă căutăm vreodată o gamă medie bună, este posibil ca unele dintre modelele LeEco să se strecoare prin listă.

Letv LeEco Le 2 X527, o gamă medie cu design premium și hardware consistent

Astăzi, aruncăm o privire la un astfel de mid-range interesant, Letv LeEco Le 2 X527 . Un dispozitiv cu caracteristicile tipice ale LeEco, o companie tânără și în continuă creștere, care are deja o armată de 10.000 de angajați și sedii în locuri precum Los Angeles, Hong Kong și Silicon Valley. Aproape nimic.

Proiectare și afișare

Designul modelului LeEco Le 2 X527 este foarte asemănător cu celelalte terminale din casă, cu finisajul obișnuit premium, carcasă metalică, margini rotunjite și cu detectorul de amprentă localizat pe spate. În ceea ce privește ecranul, acesta prezintă un panou de 5,5 inci cu rezoluție Full HD . În acest sens, putem avea puține plângeri cu privire la Le 2 X527.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, LeEco Le 2 X527 are un procesor Snapdragon 652 Octa Core 2.3GHz , 3 GB RAM și 32 GB stocare internă (nu poate fi extins). Folosește un GPU Adreno 510 și Android Marshmallow ca sistem de operare.

Acest lucru ne oferă un dispozitiv care oferă performanțe bune, datorită parțial unui procesor de calitate dovedită, cum ar fi Snapdragon 652. Unul dintre cele mai bune pe care le putem găsi în gama medie în ceea ce privește calitatea procesării datelor.

Camera și bateria

Camera este un alt punct culminant al acestui terminal. Pe de o parte, avem o cameră frontală de 8.0MP și o cameră spate puternică, cu 16.0MP, PDAF și focalizare automată .

Pentru autonomia terminalului, producătorul a optat pentru o baterie de 3000mAh , cu încărcare rapidă prin portul USB de tip C.

Conectivitate și alte caracteristici

Acest Letv LeEco Le 2 X527 are Bluetooth 4.2 , WiFi 2.4G / 5G 802.11a / b / g / n / ac și dual SIM (2 * nano SIM). În plus, oferă sunet Hi-Fi 2.0 prin portul USB Type-C al terminalului (include adaptor pentru cablu de 3,5 mm).

Preț și disponibilitate

Letv LeEco Le 2 X527 are un preț obișnuit de 171,99 euro pe Tomtop , dar în prezent îl putem obține la doar 135,01 €, aproximativ 156,99 USD , datorită ofertei flash care va fi activă în următoarele zile pe web.

Un terminal premium cu componente de calitate și un raport calitate-preț foarte strâns, marca casei Letv.

Tomtop | Cumpărați Letv LeEco Le 2 X527

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .