ARHIVE DE CATEGORII: Lucruri gratuite

Peste 600 de imagini de fundal 4K gratuite pentru Windows 10

În fiecare lună, Microsoft publică de obicei mai multe imagini de fundal 4K pentru Windows 10 pe care le putem descărca gratuit de pe site-ul său web. Imaginile de fundal sunt grupate pe teme, unde putem găsi zeci de imagini în rezoluție înaltă Full HD și 4K.În cazul fundalurilor Ultra HD, magazinul Microsoft le etichetează cu eticheta „PREMIUM”, ceea ce ne va ajuta să le diferențiem de restul temelor la rezoluție mai mică. Perfect pentru cei cCiteste mai mult »

50 de cursuri online pentru a învăța să joci ukulele gratuit

Te-ai gândit vreodată să înveți să cânți la chitară, dar nu ai timp sau pare prea complicat? Ukulele este un instrument foarte asemănător, foarte distractiv și are, de asemenea, reputația de a fi mult mai ușor de învățat. De asemenea, dacă decidem să cumpărăm un ukulele, este probabil ca prețul să fie mult mai bun decât o chitară bună sau un bas bun cu caracteristici similare. Vrei să înveți să cânți lCiteste mai mult »

Cum să obțineți Photoshop gratuit (legal)

În conformitate cu alte postări publicate anterior pe blog, cum ar fi „Cum să obțineți gratuit Microsoft Office”, astăzi vom arunca o privire asupra situației actuale a celui mai popular editor de imagini profesionale din toate timpurile, Adobe Photoshop. Puteți obține în  mod legal o versiune gratuită de Photoshop astăzi?Photoshop ca serCiteste mai mult »

50 de cursuri de gătit online gratuite în spaniolă

Te-ai săturat să mănânci aceleași 4 feluri de mâncare în fiecare zi? Doriți să învățați cum să gătiți alimente sănătoase prin extinderea cărții personale de rețete? Mai jos am colectat o selecție interesantă a celor mai bune cursuri de gătit online gratuite pe care le putem găsi în prezent pe internet. Să le aruncăm o privire?ÎCiteste mai mult »

10 documentare Netflix pe care le puteți viziona acum gratuit pe YouTube

În ultimele săptămâni am văzut câte platforme de streaming au început să ofere o parte din catalogul lor premium deschis și gratuit, cum ar fi Apple TV sau HBO în Mexic și SUA. Netflix, la rândul său, a făcut o mișcare similară, publicând 10 dintre cele mai populare documentare direct pe YouTube , astfel încât toată lumea să poată accesa vizionarea lor fără restricții.Cu toate acestea, diferenCiteste mai mult »

Parola zilei, site-ul care oferă conturi premium

Îți amintești când erai copil și te jucai cu prietenii tăi „în căutare de comori”? Parola zilei este un site web care preia același concept și îl duce în lumea adulților, transformându-l într-o căutare excelentă împotriva ceasului de pe Internet, în care oricine poate fi victorios.Premiul? Un cont premiuCiteste mai mult »

30 de site-uri web excelente pentru a descărca pictograme gratuite

Mai jos colectăm o serie de site-uri web și depozite cu milioane de pictograme gratuite pentru descărcare pe care le putem utiliza pentru a personaliza folderele și fișierele de pe computerul nostru sau le putem folosi pentru a proiecta paginile noastre web, siglele, postările, publicațiile pe rețelele sociale, proiecte, infografii sau orice îți vine în minte.Paginile inCiteste mai mult »

90 de cursuri online gratuite pentru a învăța engleza, franceza și germana

Bună prieteni! Cum te descurci cu închisoarea? Dacă ați lustruit deja toate jocurile video pe care le-ați avut acasă și începeți să vedeți pliurile spațiului-timp atunci când intrați pe Netflix, este posibil să fie timpul să începeți să utilizați timpul în mod diferit . Ce zici de învățarea unei noi limbi precum engleza, franceza sau germana?Internetul este plin de Citeste mai mult »

Seriale Watchmen gratuite pe HBO în acest weekend

Seria Watchmen a avut premiera în urmă cu aproape un an pe HBO, cu mult înainte ca protestele anti-rasism să umple străzile Americii. Cu toate acestea, după scenele de brutalitate polițistă evidențiate în ultimele timpuri, spectacolul bazat pe personajele create de Alan Moore și Dave Gibbons în urmă cu mai bine de 3 decenii pare să fie mai actual ca niciodată.Din acest motivCiteste mai mult »

Cum să vizionați Movistar + Lite gratuit (până în mai)

Din cauza crizei COVID-19, multe companii spaniole sunt în joc, ceea ce face izolarea a milioane de oameni în casele lor un pic mai suportabilă. Acesta este cazul Telefónica, care în urmă cu câteva zile a anunțat că Movistar + Lite va fi gratuit pentru toată lumea , atât clienții cât și non-clienții operatorului, în perioada de carantină.Ce înseamnă exactCiteste mai mult »

Curs Google gratuit pentru a programa aplicații Android în Kotlin

Dacă ați dorit întotdeauna să învățați cum să dezvoltați aplicații Android, dar nu aveți prea multă experiență în programare, astăzi poate fi ziua voastră norocoasă. Recent, Google tocmai a anunțat un nou curs gratuit de programare online numit Android Basics în Kotlin , cu care puteți obține cunoștințele necesare pentru a începe să vă creați propriile aplicații.De fapt, acest lucru nu este cCiteste mai mult »

78 de resurse gratuite (filme, muzică, cărți) pentru a trece carantina

Încă nu știm dacă carantina decretată de guvern se va extinde peste 15 zile, deși totul indică faptul că ar putea dura mult. Prin urmare, este timpul să rămâi acasă și să trăiești o mică viață de pustnic. Ce facem 24 de ore între patru pereți?Dacă sunteți ca mine, care aveți biroul acasă, cu siguranță nu este o problemă pentru dvs., dar vine întotdeauna un moCiteste mai mult »

Google oferă 2 luni gratuite de Stadia Pro

Stadia, platforma de jocuri cloud Google a fost lansată în urmă cu doar 5 luni, pe 19 noiembrie și, deși poate fi încă puțin devreme să spunem dacă a fost un eșec sau un succes comercial - serviciul ca Acest lucru este destul de impresionant - știri precum cea pe care o aducem astăzi ne fac să credem că părul de mustață de la Google începe să stea la capăt.De la început, StadiaCiteste mai mult »