ARHIVE DE CATEGORII: Hardware

VT: Cum se demontează un hard disk extern

Când un hard disk extern este deteriorat, există momente în care acesta poate fi reparat prin schimbarea hard diskului intern al dispozitivului . De asemenea, este posibil ca discul intern al aceluiași să funcționeze corect și să poată fi utilizat.În ambele cazuri, carcasa și controlerul intern trebuie eliminate pentru a accesa discul intern și a-l separa de celelalte componente ale dispozitivului.Iată o colecCiteste mai mult »

10 proiecte interesante pentru a exploata potențialul Raspberry Pi

Raspberry Pi a trecut în doar câțiva ani de la a fi o simplă curiozitate la a deveni un element cheie pentru învățarea electronicii, programarea, crearea propriei console retro, realizarea de proiecte de robotică sau învățarea modului de a face joc cu Internetul obiectelor. Una dintre marile atracții ale acestei farfurii mici este că s-a mișcat întotdeauna la prețuri foarte mici, fiind cea mai accesibilă pentru un număr mare de oameni.În postarea de astCiteste mai mult »

Recenzie TP-LINK TL-WN725N (adaptor de rețea Nano USB)

Adaptorul de rețea fără fir nano USB TP-LINK TL-WN725N este un gadget foarte îngrijit . Este un mic dispozitiv USB care, odată conectat la computer, îi permite să se conecteze la o rețea WiFi la o viteză de 150 Mbps .Funcționalitate TP-LINK TL-WN725NAdaptorul de rețea TP-LINK TL-WN725N vă permite să vă conectați la rețelele wireless 802.11B, 802.11G și Citeste mai mult »

VT: Cum să schimbați hard disk-ul unui PS3

Am un PS3 Slim cu un hard disk de 250 GB. Până acum nu am avut probleme deoarece singurul lucru pentru care am folosit hard disk-ul a fost să descarc actualizări la jocurile mele fizice și să salvez jocuri ... dar oh! Cu ceva timp în urmă m-am abonat la PlayStation Plus, iar asta m-a determinat să ofer unitatea hard disk un impuls extraordinar. În fiecaCiteste mai mult »

Ce este o tastatură mecanică?

De câțiva ani în urmă, se pare că lumea jocurilor video este din ce în ce mai puternică și, în mod logic, companiile dezvoltă noi tehnologii sau reinventează tehnologiile vechi și le adaptează la noile timpuri. Aceasta din urmă s-a întâmplat cu tastaturile mecanice : ele existau deja, dar creează noi mecanici pentru a le îmbunătăți pe cele dintâi. Dar oprește-te ... CeCiteste mai mult »

Probleme de conexiune Wi-Fi cu Nintendo Switch? Iată soluția!

Deși nu a trecut nici o săptămână de la lansarea celei mai recente console Nintendo, problemele legate de calitatea conexiunii Wi-Fi ale Nintendo Switch au început deja să fie semnalate . Se pare că radioul care preia semnalul WiFi nu este foarte puternic sau are un alt tip de problemă, după cum asistă un număr mare de utilizatori în forumuri precum Reddit, GameFAQs sau NeoGAF. Această probCiteste mai mult »

10 sunete nostalgice din trecut: așa suna tehnologia vintage

Odată cu progresul de neoprit al tehnologiei, dispozitivele au devenit teribil de silențioase: au devenit atât de dezactivate încât par să nu fie acolo. Dar nu a fost întotdeauna așa. Timp de decenii, gadgeturile au făcut zgomot și, uneori, chiar au țipat la tine. Dacă ai început să folosești internetul în anii 90, îți amintești cu siguranță sunetul atât de caracteristic primelor modemuri. BriiippppluplupbreeepCiteste mai mult »

VT: Cum să dezasamblați un laptop Acer

Dacă trebuie să schimbați o componentă sau să vă curățați laptopul, este important să o dezasamblați corect. Următoarele tutoriale video arată cum să dezasamblați un laptop Acer , listat după model. Toate videoclipurile colectate sunt disponibile pe YouTube și sunt proprietatea autorilor respectivi.Acer Aspire SwitcCiteste mai mult »

VT: Cum să dezasamblați un laptop Asus

Dacă trebuie să schimbați o componentă sau să vă curățați laptopul, este important să o dezasamblați corect. Următoarele tutoriale video arată cum să dezasamblați un laptop Asus, listat după model. Toate videoclipurile sunt proprietatea autorilor respectivi.Seria ASUS XASUS X54HASUS G53ASUS N55SLASUS G73JHAveți Telegram instalat? Primiți cea mai Citeste mai mult »

Wii2HDMI, gadgetul care vă permite să redați Wii pe HDMI

Clasicul Wii, oricât de contradictoriu ar părea, ar putea fi aproape considerat o consolă mai bună decât succesorul său, Wii U. Catalogul său de jocuri este de o mie de ori mai mare decât cel al Wii U, iar comenzile sale revoluționare au marcat o etapă importantă în timpul său. Dar are un mic dezavantaj: calitatea video în comparație suferă foarte mult în comparație cu alte console din același lot: nu are o conexiune HDMI și se joacă doar la 480p .Unele televizoare modCiteste mai mult »

VT: Cum să schimbați hard disk-ul unui computer desktop

În următorul VideoTutorial putem vedea  cum se schimbă hard diskul unui computer desktop . Pașii de urmat pentru a schimba hard diskul oricărui producător de PC-uri desktop sunt întotdeauna aceiași și următorii:Scoateți șuruburile capacului lateral (uneori 2 capace) din turn.Localizați vechiul hard disk pe care urmează să îl schimbați. Scoateți cabluriCiteste mai mult »

Cum să schimbați hard diskul unui laptop (tutoriale video)

Mulți oameni, atunci când doresc să schimbe hard disk-ul laptopului lor, tind să creadă că trebuie să fie foarte delicate atunci când consideră laptop-uri ceva de genul „cutii negre” care nu pot fi atinse. Nimic nu este mai departe de realitate. Schimbarea hard diskului pe un laptop este mult mai ușoară decât schimbarea hard diskului pe un computer desktop . De ce? Ei bine,Citeste mai mult »

Istoria consolelor de jocuri (partea I)

Astăzi, industria jocurilor video este considerată una dintre cele mai importante platforme (dacă nu chiar cele mai importante) din sectorul de agrement și divertisment. Jocurile video au blockbustere comparabile cu cele ale concurentului lor cel mai direct, cinematograful. Campaniile dvs. publicitare sunt peste tot. MutCiteste mai mult »

VT: Cum să schimbați hard disk-ul unui PS4

S-ar putea să vă gândiți la un moment dat să schimbați hard disk-ul PS4-ului dvs. deoarece ați epuizat spațiul pe disc sau este posibil să fiți ghinionist dacă unitatea de hard disk implodează și nu aveți de ales decât să o schimbați. În ambele cazuri, nu vă faceți griji: este ușor.Ghid pentru schimbareCiteste mai mult »

Cum pot să refolosesc vechiul meu PC?

Ori de câte ori cumpărăm un computer nou, apare aceeași întrebare. Ce fac cu bătrânul? De multe ori schimbarea este de obicei cauzată de o defecțiune, iar oamenii ajung de obicei să arunce echipamente vechi în coșul de gunoi sau să le depoziteze până când acumulează suficient praf pentru a face un castel de nisip. Dar hei! În cazuCiteste mai mult »

Bipuri (coduri bip) la pornirea computerului

Ori de câte ori pornim computerul, BIOS - ul efectuează anumite verificări pe placa de bază. Și ce este BIOS - ul ? BIOS (Basic Input / Output System - Basic Input / Output System) este un software foarte simplu , care este responsabil pentru încărcarea sistemului de operare în memoria RAM a PC - ului, și efectuează , de asemenea , unele controale generale. Dacă atunCiteste mai mult »