ARHIVE DE CATEGORII: Streaming

Cum să vizionați Movistar + Lite gratuit (legal)

În ocaziile anterioare am văzut toate metodele disponibile pentru a viziona HBO gratuit sau Disney + gratuit în mod legal și astăzi vom face același lucru cu Movistar + Lite. Platforma de streaming a Telefónica găzduiește astfel de programe emblematice precum La Resistencia și Late Motiv și are unele dintre cele mai mari producții naționale cu seriile El Embarcadero, Vergüenza sau Hierro, precum și o mână bună de canale precum Comedy Central, AMC și FOX. Există o modalitatCiteste mai mult »

Cum să vizionați TDT online din VLC (peste 300 de canale)

VLC este un player media open source cu posibilități infinite. Are clienți pentru PC-uri și dispozitive mobile și l-am menționat de multe ori ca unul dintre cei mai buni jucători pentru a asculta muzică, a viziona videoclipuri și chiar ca player pentru listele IPTV. În postarea de astăzi vom vedea cum să scoatem un pic mai mult din VLC prin configurarea unei liste IPTV, în acest caz a canalelor de televiziune spaniole care își transmit semnalul online prin Internet.Este legal să tCiteste mai mult »

Cómo ver el MotoGP gratis y en directo (de manera legal)

El calendario 2020 de MotoGP arranca de manera oficial con el GP de Qatar el próximo 8 de marzo, aunque el próximo 7 de febrero ya podremos disfrutar del Official Test de Sepang (el tercero después de los tests de Valencia y Jerez en noviembre del año pasado). Si eres aficionado al motociclismo y no te quieres perder ninguna carrera, a continuación repasamos todos los métodos disponibles para ver el MotoGP online y en directo de manera legal.4 maneCiteste mai mult »

VIX, app para ver películas, novelas y series gratis en español

En anteriores ocasiones hemos recomendado páginas web para ver películas gratis, hemos explicado cómo configurar reproductores como KODI o VLC para ver TV en directo. En el post de hoy sin embargo queremos centrarnos en una plataforma que todavía no es muy conocida pero que cuenta con una propuesta de lo más interesante de cara a los usuarios de habla hispana.VIX eCiteste mai mult »

Cum să transmiteți videoclipuri de pe PC pe Chromecast sau Android TV

Chromecastul este o explozie. Putem reproduce orice avem pe dispozitivul nostru Android și îl putem trimite la un televizor sau monitor în câteva secunde. Multe televizoare moderne au o funcție Chromecast încorporată, ceea ce îl face convenabil de utilizat. Dacă nu avem unul dintre aceste dispozitive, nici nu se întâmplă nimic, deoarece cu un TV Box și o aplicație DLNA putem transmite cu ușurință conținut de pe mobil sau tabletă.Dar cum rămâne cu vCiteste mai mult »

Cum să vizionați Hamilton online (legal, desigur)

Dacă există vreun spectacol care a crescut pe ascuns în popularitate pentru a deveni unul dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, trebuie să fie Hamilton-ul lui Lin-Manuel Miranda. O operă de teatru muzical care se remarcă prin compozițiile sale atrăgătoare, la jumătatea distanței dintre hip-hop și R&B, unde sunt povestite experiențele personale și politice ale lui Alexander Hamilton, tatăl fondator și secretarul Trezoreriei SUA. Compus și interCiteste mai mult »

¿Se puede instalar KODI en una PS4 realmente? ¡Respuestas!

La semana pasada estuve revisando soluciones para ver KODi en un Chromecast, y desde entonces he estado pensando en si realmente sería posible hacer algo parecido e instalar KODI en una PS4.¿Se puede poner KODI en una PlayStation 4?Odio los titulares clickbait. Me dan mucha rabia, y casualmente, hace unos días me encontré con un artículo de una de esas webs de referencia españolas con un título de lo más cautivador: “Cómo instalar KODI en una PS4”. ¡Esta es la Citeste mai mult »

Cum să vizionați DAZN la televizor de pe un Chromecast

DAZN este una dintre platformele de streaming care câștigă cea mai mare popularitate în ultima vreme. Dacă tocmai am contractat serviciul pentru a urmări curse MotoGP sau un prieten ne-a dat parolele lor și ne bucurăm de DAZN gratuit, este posibil să ne fi întrebat ce trebuie să facem pentru a viziona DAZN la televizor de pe un Chromecast .Dacă nu aveCiteste mai mult »

Cum să vizionați gratuit serii și filme de la AMC, Hollywood Channel și altele

În publicațiile anterioare am văzut cum putem viziona TDT de pe un dispozitiv Android și am analizat, de asemenea, diferite platforme de streaming pentru a viziona filme și seriale gratuit pe Internet. Cu această ocazie, totuși, am venit să vorbim despre Microchannels , o inițiativă gratuită a AMC Network pentru a face publice canalele premium TV pe care le putem găsi de obicei pe platforme de plată precum Movistar +, Vodafone TV sau Euskaltel.Cum funcționeCiteste mai mult »

Plex lansează un nou serviciu TV gratuit cu peste 80 de canale

Dacă nu aveți suficient cu TDT sau cu canalele de televiziune online prin IPTV, acum aveți o nouă sursă de conținut online gratuit datorită Plex. Cunoscutul player multimedia, transformat acum într-un fel de platformă de streaming, tocmai și-a extins funcționalitățile oferind acces gratuit la peste 80 de canale TV în direct . Un serviciu dCiteste mai mult »

Cum să vizionați Bundesliga online, gratuit și live

Datorită pandemiei COVID-19, toate evenimentele sportive au fost amânate la nesfârșit. Cu toate acestea, încet-încet ne întoarcem la relativă normalitate, iar acum da, Bundesliga a fost prima dintre marile ligi care a reluat competiția. Din 16 mai trecut, fotbalul german s-a întors și de aceea, în postarea de astăzi vom revedea toate metodele legale la dispoziția noastră, atât gratuite, cât și cu plată, pentru a viziona Bundesliga în streaming sau de la televizor .Cum să vizionați BulCiteste mai mult »

Cum să vizionați Disney + gratuit (legal, desigur)

Disney + urmează să aterizeze în Spania în următoarele zile (24 martie) și, la fel ca la momentul respectiv, am revizuit toate metodele legale pentru a viziona gratuit Netflix sau pentru a viziona HBO cu ajutorul pinului, astăzi vom face același lucru cu el serviciu de streaming care găzduiește super-eroii Marvel, Star Wars, Pixar și multe alte francize adorate de public. Există o mCiteste mai mult »

KODI: Cum se adaugă un server la distanță sau un folder de rețea

Am retras recent vechiul televizor pe care îl aveam în sufragerie și l-am actualizat cu un televizor inteligent care ne permite să rulăm aplicații Android direct. Așadar, unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut a fost instalarea playerului KODI.Ceva care este la îndemână pentru a viziona filme și serii conectând un pendrive, dar având tot conținutul stocat pe computer, nu ar fi mai convenabil să îl transmiteți direct prin Wi-Fi dintr-un folder de rețea ? Puteți face așa ceCiteste mai mult »

Cum să vizionați serialul „Patria” (HBO) gratuit în mod legal

Premiera filmului „Patria” vine înfășurată în controverse. Adaptarea pe ecran mic a romanului cu același nume, publicat cu mare succes în 2016 sub semnătura scriitorului Fernando Aramburu, a primit o primire extraordinară când a fost anunțat de HBO. Mai mult, când a fost dezvăluit primul trailer, anticipația a crescut la niveluri stratosferice.Totuși, premiera aCiteste mai mult »

Cea mai bună serie din HBO Spania peste 8, conform IMDB

HBO Spania s-a diferențiat întotdeauna de restul platformelor și serviciilor Video On Demand , oferind conținut cu recenzii foarte bune ale criticilor specializați. Calitate peste cantitate. Dar în ce măsură este adevărat?Dacă luăm lupa pentru o plimbare și intrăm pe site-uri de referință, cum ar fi IMDB, vedem că există în prezent mai mult de 80 de serii - ceea ce se spune rapid -, cu un scor mai mare de 8,0. Într-o perioadă îCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații și site-uri web pentru a viziona filme vechi

Filmul clasic este considerat unul dintre cele mai iconic istorie. Include tradiția nord-americană pentru producția de filme între anii 1900 și 1960. A reușit să capteze un public numeros și continuă să o facă și astăzi. Vizionarea filmelor vechi este o activitate și un hobbyOdată cu dezvoltarea tehnologiei, accesul la filme bazate pe acest tip de cinema a devenit global. Motiv pentru cCiteste mai mult »

Cum să descoperiți noi seriale și filme pe Netflix

Când revizuiți catalogul Netflix de câteva săptămâni, vine un moment în care nu mai știți ce serie sau film să urmăriți. Aplicația recomandă întotdeauna lucruri noi pe baza vizualizărilor dvs. anterioare, dar până la urmă ajungeți să aveți senzația că ați văzut deja totul, deși, în adâncul sufletului, bănuiți că există încă mult mai mult conținut de descoperit .Acum câteva luni, Netflix a adăugat Citeste mai mult »

Cum să salvați date pe Netflix activând codecul AV1

Când ne uităm la Netflix la televizor, de obicei nu avem probleme cu consumul de date , dar lucrurile se schimbă atunci când urmărim conținutul în flux de pe telefonul mobil, fără Wi-Fi și tragem o conexiune de date. În astfel de situații, fiecare megabyte contează și, dacă suntem departe de casă și nu putem obține Wi-Fi gratuit, este recomandabil să luăm măsuri înainte de a lovi „play”.În luna februarie a acestuCiteste mai mult »

Stadia: Lista completă a jocurilor disponibile în 4K la 60FPS

Una dintre caracteristicile minunate pe care ni le-au vândut în timpul prezentării Stadia a fost aceea că platforma de jocuri video streaming Google ar permite executarea jocurilor la rezoluție 4K la 60 fps . Cu toate acestea, și în ciuda faptului că ne confruntăm cu o tehnologie pur și simplu incredibilă - puteți citi analiza Stadia pe care am făcut-o în același blog acum doar o lună - se pare că serviciul nu a reușit deloc să ofere aceste rate de reîmprospătare și rezoluție jocurile din catalogul dvs.Pe de altă parte, ar fiCiteste mai mult »

Netflix: cum să dezactivați redarea automată pentru remorci

Netflix a ascultat plângerile utilizatorilor săi și, de câteva zile, a permis dezactivarea redării automate sau a reproducerii automate a tuturor acelor trailere și videoclipuri care se încarcă „prin magie” atunci când trecem peste un titlu din meniul navigare. Ceva destul de enervant atunci când tot ce ne dorim este să vedem un episod din serialul sau filmul nostru preferat în 4K și nu vrem să fim bombardați pentru a unsprezecea oară cu ultima premieră a săptămânii.Cum se dezactivează redaCiteste mai mult »