ARHIVE DE CATEGORII: Top 10 liste

15 Bănci audio și efecte sonore gratuite

Dacă sunteți muzician, veți ști că căutați întotdeauna acel mic sunet distinctiv care să dea o notă specială uneia dintre noile dvs. compoziții. Pentru practic orice creație audiovizuală, fie că este o melodie, un scurt, o reclamă sau o lucrare pentru clasă, are o colecție de sunete și efecte speciale, pe scurt, o bancă audio bună , este cu adevărat esențială. Ai nevoie de sunete graCiteste mai mult »

Cea mai bună 12 Android TV Box din 2020

Am lăsat această problemă în așteptare de mult timp, dar este timpul să o înfrunt. Care sunt cele mai bune Android TV Box pe care le putem găsi astăzi? Oferta este înfricoșător de largă, așa că astăzi vom încerca să aruncăm lumină și perspectivă asupra lumii „cutiilor inteligente” pentru televizor.Primul lucru de spus este Citeste mai mult »

Top 10 playere muzicale pentru Windows

Odată cu normalizarea platformelor de streaming muzical, mulți oameni au abandonat MP3-urile. Cu toate acestea, există încă o mare redută de iubitori de muzică împietrită care continuă să-și stocheze colecția de muzică pe hard disk-ul computerului, cu o bibliotecă care a fost ordonată și realizată meticulos de-a lungul anilor.Top 10 playere muzCiteste mai mult »

15 site-uri web pentru a descărca sprite gratuit

Un sprite (din engleză „ pixie ”) este o porțiune mică dintr-un bitmap care este afișat pe ecranul computerului. Sprites sunt de obicei folosiți în jocurile video pentru a crea grafică de personaje și fundaluri. Prin urmare, este normal ca, dacă creăm un joc video, să ne găsim în nevoia de a obține sprite gratuite . Sau să le creăm nCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații Android pentru Smart TV

Când faceți saltul de la un televizor „prostesc” la un Smart TV, opțiunile de vizionare se înmulțesc exponențial. Trecem de la cele patru canale tipice pe care le vedem în aer liber către o întreagă lume de posibilități. Care sunt cele mai bune aplicații pentru Android TV ? Ce servicii ar trebui să instalăm pe un televizor inteligent pentru a beneficia la maximum de el?Mai jos vă oferim cCiteste mai mult »

Icoane gratuite: Cele mai bune icoane gratuite pe internet

Icoane! Icoane peste tot! Iată o listă de pagini din care puteți descărca pictograme gratuite fără complicații. Așa cum este obișnuit în depozitele de acest tip, în majoritatea cazurilor puteți descărca pur și simplu pictograma fără restricții, în alte cazuri trebuie să vă adresați autorului dacă utilizați pictograma în scopuri comerciale, cum ar fi să o utilizați pe o pagină web și în alte cazuri vă oferă posibilitatea de a-l cumpăra la un preț rezonabil. Cu toate acestea, cele 4 site-urCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 procesoare de text online

Cu toții am folosit Microsoft Word la un moment dat. Indiferent dacă este la birou, pentru a face o sarcină de clasă sau pentru a scrie romanul viselor noastre , este strict necesar un procesor de text bun, fie online, fie offline . Dacă nu ești unul dintre cei care își exprimă ideile și gândurile doar prin mașina de scris clasică, cu siguranță o folosești în viața ta de zi cu zi.Procesoare de textCiteste mai mult »

Cele mai bune 20 de aplicații pentru tablete Android (2020)

Care sunt cele mai bune aplicații pentru a beneficia la maximum de o tabletă Android ? Adevărul este că, fiind un dispozitiv la jumătatea distanței dintre laptop și smartphone, versatilitatea sa ajunge să fie unul dintre cele mai puternice puncte ale sale. Nu atinge nivelurile de procesare ale unui PC, dar pentru anumite sarcini de automatizare a biroului este mai mult decât suficient. Cu toateCiteste mai mult »

Cele 10 jocuri Android cu cea mai bună grafică HD a momentului (2020)

Puterea necontrolată este inutilă. Deci, chiar dacă un joc arată spectaculos, nu va fi mare lucru fără un joc solid pe care să se bazeze. Acestea fiind spuse, jocurile mobile în HD sunt la ordinea zilei, iar unele au deja grafică care rivalizează chiar și cu cele ale consolelor.Dacă aveți un telefon de ultimă generație, cu un GPU bun și un ecran mare și atractiv, vă recomandăm să încercați unul dintre aceste jocuri AAA pentru Android. Titluri în care predoCiteste mai mult »

Cele mai bune emulatoare PSP pentru Android

În postările anterioare am trecut în revistă cele mai bune emulatoare de console de jocuri pentru Android, deși astăzi ne vom concentra în mod special pe PSP . O consolă portabilă foarte interesantă de imitat pe dispozitivele mobile. Pe de o parte, are o putere grafică destul de semnificativă, dar în același timp este suficient de „ușoară”, astfel încât practic orice smartphone decent mediu poate rula majoritatea jocurilor sale fără a fi aruncat pe drum.Top 5 emulatoare PSP penCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 ceasuri inteligente pentru Android din 2019

După câțiva ani în care piața ceasurilor inteligente a crescut încetul cu încetul, suntem într-un moment în care oferta și varietatea dispozitivelor începe să fie cu adevărat interesante. Mărci precum Samsung sau Garmin au devenit un reper, dar există și alți producători precum Mobvoi care își croiesc drum prin efort și produse foarte competitive.Te gândești să cumperCiteste mai mult »

Cele mai bune instrumente anti-spyware pentru Android

S-a spus întotdeauna că Android este un sistem care nu are nevoie de un antivirus (este adevărat?). Astăzi, cu ajutorul Google Play Protect, un antivirus integrat în Magazin Play, putem detecta un număr mare de amenințări înainte de a le instala chiar pe mobil sau tabletă. Prin urmare, dacă lăsăm deoparte instalarea aplicațiilor prin APK, putem spune că Android este un loc relativ sigur și lipsit de viruși (și dacă nu, dacă vă place riscul, puteți instala întotdeauna un antivirus bun).Cu toate acestea, în ulCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri de acțiune pentru Android (2018)

Nimeni nu este conștient de faptul că Android a devenit deja o platformă de jocuri de vârf. Multe titluri importante pentru consolă și PC ajung să aibă portul corespunzător către Android și invers. Astăzi ne scufundăm în cele mai bune 10 jocuri de acțiune pentru Android.Cele mai bune jocuri de acțiune pentru telefoane și tablete AndroidDesigur, genul de acțiune, în cei mai mari exponenți ai săi, poartă de obicei o mare sarcină grafică , astfel încât, în anumite titluri, vom avea nevoie de un mobil sau tabletă cu o anumită putere și capabil să mute jocuri grele.Nedreptate 2O adaptare foarte fCiteste mai mult »

Cele mai bune servere proxy pentru a naviga anonim

Serverele proxy sunt utilizate pentru a modifica adresa noastră IP în timp ce navighăm online, dar fără a cripta datele noastre sau traficul web pe care îl generăm. Acest lucru ne permite să navigăm pe internet în mod anonim, deoarece atunci când vizităm o pagină, toate datele colectate de urmăritori, spioni și alți agenți de colectare sunt datele proprii ale serverului proxy (în loc de ale noastre).Dacă aprofundăm puCiteste mai mult »

Top 10 editoare video gratuite pentru PC

În prezent puteți găsi aplicații gratuite pentru practic orice. În postarea de astăzi ne vom concentra asupra editorilor video gratuiți , care oricât de incredibil ar părea, există foarte multe pe net, dar nu toți oferă același nivel de calitate.Din lista următoare, aș sublinia mai presus de toate cele 2 aplicații, care, deși sunt gratuite, sunt utilizate de studiourile de film și de producătorii de televiziune datorită profesionalismului și numărului de opțiuni de editare pe care le oferă: Davinci Resolve și Lightworks . Pe de altă parte, dacă cCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 telefoane Android cu Dual SIM (2020)

Telefoanele mobile cu slot pentru a introduce două cartele SIM în același timp, sau ceea ce este același, dispozitive cu dual SIM, oferă o flexibilitate mare. Prin posibilitatea de a utiliza două numere de telefon de pe același dispozitiv, acest lucru ne permite să evităm să purtăm întotdeauna telefonul companiei cu noi în cazul în care avem un număr corporativ. În același modCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 camere web pentru PC (2020)

Dacă este pentru prima dată când încercați să faceți o videoconferință de pe laptop, este posibil să fi descoperit că camera web standard este cam dezastruoasă. Dacă aveți un computer desktop, cel mai probabil nu au nici măcar o cameră web, ceea ce nu vă ajută prea mult dacă vă gândiți să deschideți un canal Twitch pentru sesiuni de streaming. În oricare dintre acestCiteste mai mult »

Top 9 servicii VPN gratuite (2020)

Ca regulă generală, VPN-urile plătite sunt de obicei de cea mai bună calitate, dar un VPN gratuit poate fi, de asemenea, cea mai bună opțiune, în funcție de nevoile noastre specifice. Prin stabilirea unei conexiuni VPN putem obține un strat suplimentar de securitate atunci când navigați pe pagini dubioase, ne putem conecta la Wi-Fi public sau putem evita blocurile regionale ale unor conținut online. Care sunt cCiteste mai mult »

Cele mai bune 5 telefoane cu Android One din 2019

Dacă ne gândim să ne cumpărăm un telefon nou în 2019, probabil că doriți să obțineți unul cu Android One . Mobilele care fac parte din programul Google One pentru Android One - numit și „Android pur” - încorporează mai multe avantaje, printre care se numără și o versiune de stoc a sistemului de operare, fără bloatware. Ah! Și, de asemenea, nCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 televizoare 4K Ultra HD din 2019

Vă gândiți să vă reînnoiți televizorul și să faceți deja saltul la 4K ? Mai jos trecem în revistă cele mai bune televizoare cu rezoluție Ultra HD de 30, 40 și 50 inci ale momentului. Dispozitive cu ecran HDR10 + pentru o gamă mai mare de iluminare, sunet Dolby Digital, funcție SmartTV pentru a putea viziona YouTube, Netflix, HBO Spania, instala aplicații sau comunica cu Alexa. Dacă intenționațCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aspiratoare și mopere robot (2020)

Îmi doresc să abordez această problemă de mult timp și este timpul să apucăm taurul de coarne. Care sunt cele mai bune aspiratoare robotizate pe care le putem găsi astăzi? Oferta a crescut atât de mult în ultimii ani încât este copleșitoare, așa că astăzi vom încerca să punem ceva ordine și să aruncăm o lumină asupra subiectului.Până acum, cei mai presCiteste mai mult »

Cele mai bune găzduiri gratuite pentru a vă găzdui site-ul în 2020

Te-ai hotărât în ​​sfârșit? Vă gândiți să vă creați propriul site web, dar încă nu știți de unde să începeți? Dacă resursele dvs. sunt limitate (sau nule) este posibil să fi avut în vedere chiar să vă configurați blogul sau magazinul pe un server sau găzduirea gratuită și adevărul este că nu este o idee atât de proastă, deși are cu siguranță aspectele sale pozitive și negative.Când am creat acest site în urmă cu puțCiteste mai mult »

Cum să căutați imagini fără drepturi de autor pe Google

Una dintre primele probleme pe care le întâmpinăm de obicei la configurarea unui blog sau a unei pagini web este legată de utilizarea imaginilor de la terți. Dar drepturile de autor? Mulți oameni, din cauza lipsei de resurse sau de cunoștințe, tind să folosească imagini preluate direct din rezultatele căutării Google și asta poate fi o greșeală, deoarece am putea să omitem drepturile de autor în stil.Din 2014, Google Citeste mai mult »

Cei mai buni editori PDF online gratuiti

Editarea documentelor salvate în format PDF poate fi o provocare dacă nu utilizați instrumentele potrivite . Mulți sunt preocupați nu numai de cât de greoaie poate fi, ci și de banii pentru a investi în achiziționarea celui mai potrivit software. O alternativă este utilizarea editorilor PDF online gratuiți.Aceasta nu Citeste mai mult »

10 moduri interesante de a reface vechiul stick USB

O memorie USB poate avea utilizări infinite. Dacă am cumpărat un pendrive nou și nu știm ce să facem cu acel USB vechi pe care l-am stocat în sertar, îl putem folosi oricând pentru a transporta un antivirus portabil. Dar aceasta este doar una dintre multele idei pe care le putem pune în practică la orice lucru cu puțină ingeniozitate.În continuareCiteste mai mult »

5 programe pentru măsurarea consumului de internet în Windows 10

Trebuie să măsurați consumul de internet pe care îl faceți cu computerul, laptopul sau dispozitivul dvs. Windows 10? Să fim sinceri, atunci când avem o conexiune cu date limitate, trebuie să măsurăm fiecare gigabyte dacă nu dorim să fim blocați la sfârșitul lunii. Dacă redăm streaming, urmărim Netflix sau descărcăm multe fișiere de pe marele web, acest lucru se poate întâmpla mai devreme decât mai târziu și, prin urmare, un instrument care ne ajută să urmărim datele consumate poate fi de mare ajutor.Cele mai bune 5 instrumente pCiteste mai mult »

Top SSD-uri portabile: Top 10 unități externe de stare solidă

Cele mai solide state drive - uri portabile , de asemenea , cunoscut sub numele de drive - uri SSD externe sunt cea mai bună alegere pentru stocarea fișierelor și a documentelor în siguranță. Nu numai pentru că reprezintă o mare îmbunătățire atunci când vine vorba de manipularea fișierelor mari, datorită vitezei de citire și scriere ridicate. Unul dintre marCiteste mai mult »

Top 10 canale de jocuri video de pe YouTube

Am descoperit canalele cu teme de jocuri video pe YouTube cu mult timp în urmă și de atunci a fost una dintre cele mai mari surse de divertisment ale mele. Există mulți YouTuberi foarte talentați și astăzi vreau să vă împărtășesc câteva dintre preferatele mele. Mai precis, topul meu personal 10 dintre cele mai bune canale de jocuri video de pe YouTube .Top 10 canale dCiteste mai mult »

Cele mai bune site-uri web Android în spaniolă

De ceva vreme îmi doresc să fac o listă cu cele mai bune site-uri Android . După cum mulți dintre voi știți deja - piline - ecosistemul paginilor web și al blogurilor care acoperă spectrul larg de Android în limba Cervantes este destul de larg. Aici găsim de toate: de la lucruri foarte bune la portaluri pline de reclame și linkuri înșelătoare.Sunt conștient Citeste mai mult »

Cele mai bune depozite pentru a descărca imagini gratuite

Băncile de imagini sunt depozite din care putem descărca imagini pentru proiectele și creațiile noastre. În multe dintre următoarele pagini web vom găsi la dispoziția dvs. imagini pe care le putem descărca și utiliza fără restricții, dar în altele (de obicei cele de calitate superioară) trebuie să luăm în considerare tipul de drepturi sau licență oferite în fiecare caz de către proprietarii acestora. imagini.Dar nu vă facCiteste mai mult »