ARHIVE DE CATEGORII: Camera lui Nerd

House of X - Rezumat pentru Lazy and Curious

Aceasta este povestea lui Jonathan Hickman, un scriitor de benzi desenate care iubește ficțiunea științifică și care în ultimii ani s-a ocupat de scenariile lungi și complicate din serii precum Fantastic Four și Avengers. După ce a părăsit editura pentru a continua alte eforturi, Hickman se întoarce la Marvel Comics pentru a reînvia una dintre cele mai bătute francize ale companiei, X-Men.Casa lui X # 1„Citeste mai mult »

+15.000 de benzi desenate din „Epoca de Aur” pentru descărcare total gratuită

Îți plac benzile desenate? Recent am publicat o postare cu cele mai bune aplicații pentru a citi benzi desenate pe Android și adevărul este că panorama nu este cea mai interesantă. În ceea ce privește manga, avem propuneri grozave, cum ar fi palpitantul Manga Plus de la Shonen Jump. Dar cărțile de benzi desenate americane sunt cu totul altceva. Prețuri foCiteste mai mult »

Goku VS Superman: ¿Quién ganaría en una batalla a muerte?

Si alguna vez tuviéramos que plantearnos una batalla imposible, el crossover definitivo entre 2 de los personajes ficticios más icónicos de la historia, sin duda tendría que decantarme por una pelea entre Goku y Superman. Sí, ya sé que este un dilema del que se han escrito chorros de tinta en Internet, pero creo que ya ha llegado el momento de que aportar nuestro pequeño granito de arena en este asunto. Goku vCiteste mai mult »

Dragon Ball Minus: manga mamei lui Goku

Acum că știm că următorul film Dragon Ball va fi despre Broly și istoria Saiyanilor, poate fi interesant să aruncăm o privire în trecut și să recuperăm manga Dragon Ball Minus .Este ultimul comic - până în prezent - desenat complet de Akira Toriyama în care personajele Dragon Ball trec din nou sub creionul artistului. Nici nu este oCiteste mai mult »

Cele mai proaste lucrări din istorie

Au trecut câțiva ani de când moda cosplay-ului s-a instalat printre toți fanii anime-urilor, jocurilor video și benzilor desenate și nu există niciun salon, expo sau convenție care să-și merite sarea, care să nu fie plin de oameni îmbrăcați în personajele lor preferate.Am putea spune că San Diego Comic-Con este o mecca pentru toți geeks-urile bune și unde se adună cei mai buni cosplayeri din lume, dar acolo unde este lumină, există și umbră, iar aici vrem să ne concentrăm astăzi, în întuneric. Negrul. Deschide ochii largCiteste mai mult »

Totul despre Kreezer (Kuriza), fiul lui Freeza

În ultimele săptămâni am văzut cum într-un număr mare de pagini web s-a zvonit cu apariția lui Kuriza într-o viitoare saga Dragon Ball Super . Ce este adevărat în toate acestea?Adevărul este că acestea nu pot fi considerate fiabile în niciun fel, deoarece în prezent nu există niciun argument sau scurgere care să susțină o astfel de idee. Unii ecou fără a fCiteste mai mult »

Top 10 filme Dragon Ball, OVAS și Speciale

Mă uit și citesc Dragon Ball de când eram copil. Aproape 30 de ani mai târziu, sunt încă în partea de jos a canionului cu Dragon Ball Super și aproape ai putea spune că sunt un fan hardcore al seriei - mai ales manga-. Prin urmare, este destul de dificil pentru mine să aleg un film Dragon Ball sau OVA și să îl etichetez ca fiind cel mai bun dintre toate. Fiecare are Citeste mai mult »

Premiera Defenders, noua serie Marvel pentru Netflix

Ieri vineri, Netflix a lansat noua serie a grupului de super-eroi Marvel, The Defenders . Sau ceea ce a fost la fel ca Los Defensores. Serial în care îi vom vedea pe Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones și Iron Fist împreună pentru prima dată pentru micul ecran.Apărătorii, Eroii de închiriat sau Noii răzbunători?Adevărul esCiteste mai mult »

Viziunea lui Tom King: o familie normală

Tom King este un tip cu o poveste amuzantă. Înainte de a deveni un scriitor profesionist de benzi desenate, a fost agent CIA, a fost în unitatea de combatere a terorismului pentru o scurtă perioadă de timp în Irak și, la scurt timp după ce s-a născut primul său copil, a renunțat la slujbă pentru a scrie primul său roman, Un cer strâmtor .În DC Comics tCiteste mai mult »

Netflix Spania: toate lansările din mai (2018)

Acum câteva zile, au fost anunțate următoarele lansări care vor fi lansate pe Netflix Spania luna viitoare . Dacă ați rămas fără noi serii sau filme după gust, nu vă faceți griji. Aici aveți o listă frumoasă cu toate lansările care vor fi lansate pe populara platformă de streaming în luna mai a anului viitor.Știri și premiere Citeste mai mult »

Noul film Dragon Ball în 2018: tot ce știm până acum

Au trecut mai bine de 2 ani de la ultimul film de animație Dragon Ball, „ The resurrection of F ” (2015), și se pare că este timpul pentru o nouă livrare în format „de lux” a aventurilor lui Son Goku și companie.Seria Dragon Ball Super are un mare succes, calitatea ultimelor saga este în creștere, iar animația a îmbunătățit ororile de la primele capitole din Super. Ce modalitate mai buCiteste mai mult »

Blame!, Ultimul mare anime Netflix

„Nimeni nu știe de cât timp a fost orașul în acest stat. Într-o zi, brusc, a început contagiunea și oamenii au pierdut capacitatea de a se conecta cu orașul. După aceea, orașul a început să se extindă la întâmplare, iar sistemul de securitate a considerat rezidenții umani ilegali. Și a început să-i extermine ".Așa începe Blame! , nCiteste mai mult »

El impresionante trailer de “Dragon Ball: The Legendary Warrior”

Internet cuenta con un buen número de fan trailers basados en el manga de Dragon Ball y Dragon Ball Z. Uno de los más recientes es “Dragon Ball: The Legendary Warrior”, un proyecto del que por ahora únicamente hemos podido disfrutar de un pequeño pero asombroso tráiler.Esteban Aduriz, el cabecilla de toda esta locura comenta que “este proyecto es solo una pequeña parte del trabajo que hemos desarrollado, incluyendo el guion para un largometraje, escrito por profesionales que aman los personajes de Akira Toriyama.”Vista la caCiteste mai mult »

Dragon Ball Super: Broly | Recenzie fără spoilere

Ei bine, asta e. După o așteptare mai mult decât lungă, noul film Dragon Ball a fost în cele din urmă lansat și mai mult sau mai puțin toate așteptările au fost îndeplinite. Și cel mai bun dintre toate, acesta bate recorduri la box office atât în ​​SUA, cât și în Spania și America de Sud, fiind deja cel mai mare film cu încasări din întreaga istorie a francizei. Se mai aștepta cineva? SCiteste mai mult »

Super Vegeta Den: Ce se întâmplă dacă Vegeta ar fi fost trimis pe pământ în loc de Goku?

Dragon Ball Super Vegeta Den , cunoscut și sub numele de Dragon Ball Sai , este o manga care are ca premisă o idee simplă, dar cu mult potențial. Ce s-ar întâmpla dacă Vegeta ar fi fost trimis pe pământ când era copil, în loc de Son Goku? Această mică, dar esențială schimbare ar fi fost suficientă pentru ca întreaga poveste a Dragon Ball să se desfășoare într-un mod complet diferit.În acest gigantic „ CCiteste mai mult »

Serii recomandate, filme, jocuri video, benzi desenate și muzică (martie 2018)

A trecut mult timp de când m-am întors la această secțiune de mini recomandări, dar astăzi am avut o problemă destul de mare cu infrastructura blogului și nu am chef să-mi strâng creierul prea mult cu tutoriale sau recenzii extinse. Moment bun pentru a relua secțiunea, atunci!Postarea de astăzi vă povestesc despre serial, anime, filme, benzi desenate, jocuri video și muzică pe care le ascult în prezent. Poate că îi va Citeste mai mult »

Gigantul de smarald îmbrățișează teroarea pulpei în „Hulk nemuritor”

Nu sunt un fan fervent al aventurilor Hulk. Am câteva numere de pe scena lui Jason Aaron și în ziua lui am făcut o recenzie bună despre Planet Hulk și World War Hulk , dar încă nu am citit multe dintre etapele lor clasice, precum cea a marelui Peter David. Prin aceasta vreau să spun că nu sunt cel mai mare fan al gigantului smarald, dar băiat mă bucur de răsucirea pe care au aplicat-o personajului din The Immortal Hulk .The Immortal Citeste mai mult »

Filtrarea a 5 minute din „Sabia nemuritorului” (acțiune live)

Se pare că manga stelar al lui Hiroaki Samura, „ Sabia nemuritorului ” ( Mugen no juunin ), va reuși în cele din urmă să obțină o recenzie adecvată, de data aceasta sub formă de film de acțiune live.Persoana care se ocupă de regia încarnării cărnii și sângelui a lui Manji, Rin și companie este nimeni altul decât Takashi Miike , controversat regizor japonez („ Ichi ucigașul”, „13 asasini ”), care, cu această Lama nemuritorului, își semnează numărul lungmetrajului 100.Filmul a fost prezentat recent la feCiteste mai mult »

Fraze de modă veche

Jokerul după o sesiune dublă de Cine de BarrioAstăzi trebuie să ne amintim toate acele fraze și glume pe care, să recunoaștem, timpul nu le-a tratat prea bine. Pe vremea lor erau foarte populari, dar, ca orice, ajung să se plictisească și să se demodeze. Și hei, dacă aflați că mai folosiți oricare dintre acestea, nu vă ofensați ... omule!FALS MODECiteste mai mult »

Seria Black Lightning este al naibii de nebună

Mă întrebam dacă să scriu sau nu această postare. La început, am crezut că sunt imaginația mea, dar pe măsură ce trec capitolele, devine din ce în ce mai clar: seria CW's Black Lightning este o adevărată viață de pot. Ce vrei să obții cu acest personaj?Nu CW nu știe să producă super-eroi sau serii „meta-umane”. Există Arrow, Flash, SuCiteste mai mult »

Marvel reînvie Wolverine-ul original în Marvel Legacy: Alpha

Cu mult timp în urmă am încetat să urmăresc știrile SUA ale marilor editori de benzi desenate precum Marvel sau DC . Acum aflu mai mult sau mai puțin pe măsură ce benzile desenate sunt publicate în ritmul lui Panini în Spania și, cu excepția spoilerului ciudat, sunt destul de pierdut de la o zi la alta a anteturilor importante precum Avengers, X-Men sau Batman .Lucrul bun deCiteste mai mult »

Fapte noi despre filmul Dragon Ball 20 și continuarea DB Super

Site-ul oficial al următorului film Dragon Ball care se deschide în cinematografe în decembrie în Japonia tocmai a fost actualizat cu informații noi și suculente. În acest fel, sunt dezvăluite mai multe date interesante, precum personalul care va participa la film, o imagine cheie a lui Son Goku, data lansării sale în Japonia și, în cele din urmă, un mesaj plin de hype de la Akira Toriyama însuși .Echipa care va Citeste mai mult »

Suicide Squad: Hell to Pay (2018) | Recenzie fără spoilere

Suicide Squad a fost un grup practic necunoscut până la Warner a decis să parieze pe ei în teatre, din nou în 2016. Deoarece noile colecții atunci le - am văzut de benzi desenate, greu de pălărie de merchandising și încercări de tot felul pentru a obține echipa chiar și în supa. Cea mai recentă lansare animată a DC are ca protagonist grupul de antieroi. Vor reuși să ne-Citeste mai mult »

Cele 10 serii mele preferate din 2018

Pe 1 ianuarie, am împărtășit în aceste părți lista mea personală cu cele 10 filme care mi-au plăcut cel mai mult în 2018, așa că este mai mult sau mai puțin inevitabil să completez cercul vorbind și despre serialul cu care m-am distrat cel mai mult în ultimele 12 luni.Deși am văzut multe alte serii pe tot parcursul anului, în lista următoare le voi lua în considerare doar pe cele care au văzut lumina pentru prima dată sau au avut premiera în cursul anului 2018.Cele 10 serii mele prefeCiteste mai mult »

Dragon Ball Super Manga

Când au anunțat că Dragon Ball se va întoarce pe micul ecran, la 18 ani de la ultimul capitol al dezastruosului și uitabilului Dragon Ball GT, toată lumea a luat vestea cu oarecare suspiciune la început. După 2 filme („Bătălia zeilor” și „Întoarcerea lui F”) puțin leneș, dar cu adevărat reușit la box-office, ideea unei continuări sub forma unui serial de televiziune a început să atârne în aer . În cele din urmă, zvonul a fCiteste mai mult »

Ready Player One Review: Review fără spoiler

Bon. Am văzut-o în sfârșit. Am profitat de această scurtă pauză de Paște pentru, printre altele, să merg la filme și să văd unul dintre cele mai bine cotate filme ale momentului, Ready Player One . Este la fel de bun cum se spune?Ready Player One este noul film SF din regizorul Steven Spielberg, unde Wade Watts , un adolescent care, ca și restul populației lumii, își petrece cea mai mare parte a timpului în Oasis . O lume virtuală Citeste mai mult »

Fullmetal Alchemist (LIVE ACTION) | Trailer oficial nr. 3

Cu câteva zile în urmă canalul oficial de Youtube al Warner Bros. Japonia a lansat de- a treia și ultima remorcă , până la data de film a imaginii reale ( live action ) din Fullmetal Alchemist .//www.youtube.com/watch?v=VpPWHPa6w-0Versiunea din carne și oase a binecunoscutului serial de animație și manga creat de Hiromu Arakawa va fi lansat pe 1 decembrie 2017 în Japonia și, din ceea ce am văzut până acum, rămâne destul de fidel esenței originale a Serie. Cel puțin când viCiteste mai mult »

Cele 10 filme mele preferate din 2018

Astăzi trebuie să facem un pic de retrospectivă. Încerc să-mi amintesc de câteva zile și nu-mi vine să cred că 2018 a fost un an atât de mediocru când a venit vorba de filme. Dar mi-a fost chiar greu să găsesc 10 filme care chiar cred că merită! Destul de trist, într-adevăr.Sunt, de asemenea, conștient de faptul că gusturile mele tind spre science fiction, thriller și filme de aventură, așa că viziunea mea va fi întotdeauna mai limitată decât cea a unui bun cinemator cu un monoclu și un notebook. De asemenea, există multe Citeste mai mult »

Trailer final al Ligii Justiției (versiune extinsă de 7 minute)

Warner tocmai a lansat acum câteva ore noul și ultimul trailer pentru Justice League / Justice League , un film care va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie.Lumea este sumbră fără prezența lui Superman. Lois nu pare să accepte moartea lui Clark și acesta i se arată în visele ei, de parcă nimic din ce s-a întâmplat în Batman vs Superman nu ar fi fost valabil.Dar, din păcateCiteste mai mult »

Moștenirea lui Jupiter: când banda desenată se transformă într-un spectacol

Divertisment și spectacol. Aceștia ar fi cei 2 termeni cei mai exacți la descrierea majorității operelor lui Mark Millar. Scriitorul britanic și-a creat demult eticheta Millar World ca o rampă de plecare din care să-și vândă benzi desenate companiilor de producție cinematografică. Și adevărul este că nu este o idee proastă: un comic desenat de un artist fierbinte este întotdeauna o scrisoare de intenție mult mai bună pentru un viitor film decât un scenariu în docx sau un simplu storyboard.Jupiter's Legacy a pubCiteste mai mult »

Dragon Ball Super se va încheia pe 25 martie cu capitolul 131. Acum ce?

Ultimul capitol al „Arcului de supraviețuire universal” va fi și ultimul capitol din seria animată a Dragon Ball Super . Episodul 131 care va fi difuzat pe 25 martie 2018 va servi drept punctul culminant final, lăsând viitorul francizei la televizor în aer - cel puțin deocamdată. Începând cu acea dată, intervalul de timp în care este difuzat Dragon Ball Super (în fiecare duminică la ora 9:00) va fi ocupat de anime-ul GeGeGe no Kitarō.Sfârșitul Dragon BaCiteste mai mult »

Rise of the Phoenix: Return of Jean Grey

Învierea lui Jean Grey este aproape un clișeu. De-a lungul anilor, o decizie editorială care a avut o semnificație mai mult decât importantă pentru cititorii de benzi desenate Marvel în general și pentru X-Men în special.Acesta Totul a început atunci când Jim Shooter, redactor șef al Marvel între 1978 și 1987 a venit cu următoarea idee: " Am subliniat faptul că în timp ce Marvel a avut mulți eroi , care a început ca răufăcători, Black Widow, Hawkeye, mulți alții, nu a avut un erou va merge în partea întunecată. I-am sugerat lui Chris (ClCiteste mai mult »

Tokyo Ghoul (The Movie) Trailer - Acțiune live

Cred că am menționat-o deja acum câteva luni, dar pentru noii veniți, vă reamintesc că premiera filmului live-action al Tokyo Ghoul este pe cale să cadă. Numele său oficial este Tokyo Ghoul: The Movie și, în urmă cu câteva zile, a revenit la știri datorită noului trailer lansat pe canalul YouTube de la IGN:După un teaser în care nu s-a mai văzut nimic și un alt trailer în care am putut aprecia puțin mai bine tonul general al filmului, trebuie să așteptăm doar până pe 16 octombrie , data la care va fi lansat filmul.Pentru cei care nu sunt înCiteste mai mult »

Liga Justiției (Trailer oficial nr. 1)

Cu câteva zile în urmă, Warner Bros. Spania a lansat primul trailer oficial al noului blockbuster care va reuni pentru prima dată pe toți membrii Ligii Justiției în același film.În acest prim trailer, care servește drept scurtă scrisoare de prezentare a grupului, vedem cum Batman recrutează cei mai puternici metaumani de pe planetă, Wonder Woman, Cyborg, Flash și Aquaman , pentru a lupta împotriva unei amenințări întunecate care are ca scop dezlănțuirea haosului și distrugerii. pe pamant.Despre ce Citeste mai mult »