ARHIVE DE CATEGORII: Jocuri

Cele mai bune 15 jocuri offline pentru Android (2020)

Multe jocuri și aplicații mobile necesită astăzi o conexiune la internet pentru a funcționa. Acest lucru nu poate fi decât anecdotic dacă suntem obișnuiți să avem o acoperire bună și locuim într-un centru urban. Dar lucrurile se schimbă atunci când părăsim zona noastră de confort. În plus, dacă ne grăbim lunar Gigas, cu siguranță nu suntem foarte fericiți că jocul de rând mănâncă câțiva octeți pe parcurs.În această postare trecem în revCiteste mai mult »

Cele mai bune jocuri Dragon Ball pentru Android

Dragon Ball se bucură de o a doua tinerețe în film și televiziune cu seria de anime Dragon Ball Super, filmul Broly și manga omonimă desenată de marele Toyotaro. În secțiunea de jocuri video, Goku și compania nu au încetat niciodată să lipsească și nu trece un an fără ca Playstation, Nintendo sau Xbox să lanseze jocul corespunzător Dragon Ball. Dar ce zici de AndCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 emulatoare pentru Android

Pentru cei care au experimentat NES în perioada sa de glorie, anii 90 ai Super Nintendo vs Megadrive sau ai primelor Playstation, emulatorii sunt un bastion fabulos al nostalgiei . Posibilitatea de a juca în prezent jocuri clasice ochobiteros de pe un emulator de PC sau, ca în cazul de astăzi, de la propriul nostru terminal Android, este o încântare.Cele mCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri online multiplayer pentru Android

Jocurile mobile au evoluat nebunesc încă din primele zile în care „multiplayer” însemna puțin mai mult decât un tablou de bord în care puteai concura cu prietenii tăi pentru a vedea cine a obținut cel mai bun scor. În prezent, jocurile Android permit experiențe autentice multiplayer, cum ar fi cooperativa online sau PvP, și, în plus, majoritatea jocurilor au propriul lor mod multiplayer într-un fel sau altul.Cele mai bune 10 jCiteste mai mult »

Los 10 mejores juegos Android compatibles con gamepads

El aumento de los gamepads y controladores Bluetooth ha hecho que jugar en dispositivos móviles sea cada vez más sencillo. Algunos sistemas Android como las TV Box o la Shield TV de Nvidia, incluso se ven beneficiadas por el uso de este tipo de mandos. Y no hablemos ya de los emuladores, ports y demás videojuegos con mecánicas clásicas que no dependen de controles táctiles.De hecCiteste mai mult »

15 jocuri Android ușoare care cântăresc mai puțin de 25 MB

În articolul de astăzi vom analiza secțiunea dedicată jocurilor care ocupă puțin spațiu pe telefonul sau tableta noastră Android . Jocurile puternice AAA de la Marvel sau clasicul Call of Duty cântăresc foarte mult, așa că, dacă vrem să jucăm ceva nou și să nu cheltuim mult spațiu de stocare, trebuie să optăm pentru un joc ușor. Că există și și foarCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri pentru tablete Android în 2018

Oricum ar fi, jocurile sunt întotdeauna mai plăcute pe marele ecran . Dacă avem un 10 ”, suntem siguri că ne bucurăm de o grafică spectaculoasă mai mult decât într-un panou de 5 sau 6 inch. Dacă, de asemenea, nu avem o consolă pe jumătate decentă, tableta poate deveni dispozitivul nostru implicit pentru jocuri video, fără probleme.Putem adăuga, de Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri Marvel pentru Android

Acum că marea epopee cu punctul culminant al lui Avengers: Endgame s-a încheiat și așteaptă să știm ceva mai mult despre ceea ce ne așteaptă în incitanta Faza 4 a Universului Comun Shared Marvel Studios, ce crezi dacă aruncăm o privire Cel mai bun lucru pe care ni l-a lăsat Casa Ideilor în ceea ce privește jocurile video mobile?Apoi, ne concenCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri Candy Crush Saga

Candy Crush Saga este un joc care a stabilit o adevărată tendință în lumea  Android și a dispozitivelor mobile în general. Deși nu a fost primul de acest gen , a măturat în așa fel încât toți cei care au venit în față și în spate sunt considerați puțin mai mult decât copii mai mult sau mai puțin inspirate. Peste 500 de milioane Citeste mai mult »

Infinity Loop: Un joc de logică infinit

Infinity Loop este un joc mobil dezvoltat de Jonas Lekevicius și Balys Valentukevicius. Este un joc de tip puzzle cu o premisă foarte simplă: să nu lăsați capete libere. Cum?Mecanica joculuiFiecare nivel sau ecran constă dintr-un model pe care trebuie să îl modificăm, rotind fiecare dintre piesele sale pentru a forma unul sau mai multe circuite închise . Ideea așa Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 shootere pentru Android pañum-pañum!

Jocurile de tip shooter - sau cu alte cuvinte , jocurile de fotografiere - au dinamici care, în principiu, s-ar putea să nu fie foarte potrivite pentru a juca pe dispozitive mobile, deoarece necesită un nivel ridicat de precizie. Din fericire, dezvoltatorii au reușit să mute genul destul de cu succes, modificând gameplay-ul, dar menținând spectaculosul, distractivul și adrenalina tipică genului de acțiune.În postareaCiteste mai mult »

PES 2017 aterizează pe Android: acum disponibil pentru descărcare

Ziua pe care o așteptau mulți fani pro fotbal a sosit deja. După un anunț la începutul lunii în care ne-am putea înscrie deja pentru preînregistrarea noului Pro Evolution Soccer 2017 în versiunea sa pentru Android , astăzi este ziua în care lansarea sa devine oficială: PES 2017 este acum disponibil pentru descărcare pe Google Joacă Magazin gratuit. Descărcați QRCiteste mai mult »

Cum să joci jocuri PS4 pe Android cu Remote Play

Cu câteva zile în urmă, am aruncat o privire asupra modului în care putem oferi câteva vicii jocurilor noastre Steam (PC) pe Android, datorită Steam Link. Ei bine, vinerea aceasta vom face același lucru cu PlayStation 4 și, ca o consecință a ultimei actualizări de firmware implementate de Sony, PS4-ul nostru poate fi acum aruncat pe orice mobil sau tabletă Android. Să vedem cuCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri de platformă pentru Android

Jocurile pentru dispozitive mobile au devenit o legiune și este aproape imposibil să-ți faci o idee despre catalogul imens pe care îl conține. Avem jocuri 100% gratuite, jocuri cu plată și jocuri care alunecă prin acea nebuloasă neclară a cumpărăturilor din joc.Cele mai bune jocuri de platformă pentru Android (gratuit și cu plată)Astăzi, ne vom concentra pe un gen foarte specific, jocurile cu platformă . Dacă îți place sCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri de luptă pentru Android (2020)

Genul de luptă este unul dintre preferatele mele în lumea jocurilor video. Cu toate acestea, când vine vorba de Android, jocurile de acțiune în general și jocurile de luptă în special, au avut întotdeauna un handicap, iar acesta este un tip de joc care necesită controale foarte șterse. Ceva care nu poate fi întotdeauna îndeplinit atunci când avem de-a face cu butoane tactile și trebuie să efectuăm combo-urile atingând pe ecran.Din fericire, exisCiteste mai mult »

Cómo descargar Among Us gratis para PC (Windows)

Among Us va camino de robar el título de “juego de la temporada” a Fall Guys. Aunque este multijugador online lleva ya 2 años en el mercado lo cierto es que está siendo ahora cuando la gente está empezando a hablar de él y a jugarlo en masa. En el fondo la idea no es que sea innovadora –no deja de ser una versión del clásico “Adivina quién es el asesino”- pero lo que nadie puede negar es que ofrece ratos de diversión a raudales (sobre todo si decides jugar con tus amigos en una partida privada).Lo curioso de este Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri Android pentru petreceri și întâlniri de familie

Sărbătorile de Crăciun vin, și odată cu ele toate cinele și mesele pe care ți le poți imagina: Ajunul Crăciunului, Crăciunul, Revelionul, Anul Nou, masa regilor ... O nebunie pe care o vei ajunge cu ușurință cu câteva kilograme în plus! Pentru a face petrecerile de după cină un pic mai distractive, astăzi vă aduc câteva jocuri de cooperare pentru telefonul mobil cu care să amenajați toate aceste seri de familie și petreceri cu prietenii care apar la orizont.Toate jocurile pe care Citeste mai mult »

Cum să obțineți un an gratuit de Nintendo Switch online cu Amazon Prime

Prețul abonamentului Amazon Prime a crescut abia în ultimii ani. Din fericire, acest lucru a fost însoțit și de anumite avantaje. Ceva pe care îl vom observa mai ales dacă ne plac jocurile video, deoarece acum Prime ne oferă și acces la alte servicii de plată, cum ar fi Twitch Prime .Recent, Amazon a anunțat prima sa alianță de afaceri cu un producător de jocuri video, în acest caz Nintendo. Rezultatul estCiteste mai mult »

BB-TAN: Arkanoidul secolului XXI

BBTAN este un joc mobil cu o puternică estetică retro. Are acel parfum de 8 biți pe care îl iubesc atât de mult și este bine să îmbrățișez acea nouă subcultură vizuală, deoarece totul miroase învechit (într-un mod bun). Mecanica BBTAN este foarte asemănătoare cu clasicul Arkanoid din jocurile arcade din anii 80: un set de blocuri pe care va trebui să le distrugem cu o minge mică pe care o vom lansa de jos. Fiecare bloc are unCiteste mai mult »

Cum să vă schimbați ID-ul online PlayStation Network (PSN)

Sony a anunțat acum câteva ore că, începând de azi, 11 aprilie 2019, putem schimba ID-ul online al contului nostru pe PlayStation Network (PSN) . Dacă ți s-a întâmplat ca mine, că te-ai înscris fără să te gândești prea mult la poreclă și ai petrecut ani buni regretând-o, în cele din urmă o vei putea schimba.Cu toate acestea, aceCiteste mai mult »

Top 10 jocuri de rol pentru Android

RPG ( Role Playing Game sau Role Playing Game ) a fost una dintre primele genuri de jocuri video care au făcut cu succes saltul la dispozitivele mobile. Există o mulțime de jocuri și jocuri de calitate pe Android, atât JRPG-uri, cât și RPG-uri utilizate , din timpuri imemoriale.Astăzi, ne uităm la unele dintre cele mai bune RPG-uri pe care le putem găsi pentru tabletele și telefoanele Android de pe Google Play Store. Sa mergem!Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri sportive pentru Android

Gen de sport a fost prezentă în lumea jocurilor video de la începutul timpului. Ce este Pong dacă nu este un joc de tenis / ping-pong cu două linii și o minge? În anii '70 și '80, genul era încă la început, cu jocuri simple de fotbal pe arcade, titluri olimpice de butoane pentru PC și primele jocuri de motociclete și curse pentru NES.Apoi PC FutboCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 jocuri Android gratuite din 2018

Se spune că cele mai bune lucruri din viață nu costă bani. Deși în mod normal, atunci când plătim pentru un serviciu sau produs, ne așteptăm la o anumită calitate, asta nu înseamnă că gratuit trebuie să fie neapărat rău. Spre deosebire de! În Android, acest lucru este adevărat. Există câteva jocuri gratuite foarte bune pe Google Play Store și astăzi vom analiza unele dintre cele mai proeminente.Deși multe dintre acestCiteste mai mult »

Analiza Dragon Ball Z: Kakarot (PS4)

Într-o măsură mai mare sau mai mică, jocurile Dragon Ball au fost întotdeauna orientate către lupta pură. Da, avem jocuri de strategie care ieșesc puțin din cutie, cum ar fi Super Dragon Ball Heroes , dar cu excepția saga GBA Legacy of Goku și MMORPG Dragon Ball Online - acesta din urmă nu a ajuns niciodată în Occident - nu am avut niciodată un Titlu RPG Dragon Ball potrivit pentru consolele video desktop. Până când a soCiteste mai mult »

„Calculator: The Game”, jocul de calculatoare

Un pic de matematică nu doare niciodată. Cum, o postare despre matematică? Nu, nu sunt atât de nebun! Sau poate da? Adevărul este că problemele de matematică pot fi o adevărată durere de cap atunci când vine vorba de teme sau de muncă și ele devin o adevărată placă pe capul nostru. Când cifrele devin un joc și o provocare pentru mintea noastră , lucrurile se schimbă și chiar pot deveni dependente. Ai grija!CalculatorCiteste mai mult »

Cele mai bune jocuri de curse pentru Android

Ador jocurile de curse . Mai ales cele auto. Va fi ironic pentru mulți, mai ales având în vedere că nu am permis de conducere și nici nu intenționez să îl obțin în curând. Totuși, ador jocurile de condus. Mă amuză foarte mult!Dacă ar trebui să rămân cu un cuplu, acestea ar fi Blur (PS3) și Mario Kart 8 (Wii U). Nu sunt un astfel Citeste mai mult »

Top 10 jocuri de puzzle și puzzle pentru Android

Puzzle-urile și puzzle-urile - sau doar puzzle - urile , așa cum se spune acum - fac parte dintr-un gen care m-a fascinat întotdeauna. Poate pentru că este un tip de joc care nu depinde de cât de bun ești la apăsarea butoanelor sau de reflexele tale. Aici contează cât de greu ești dispus să lovești nuca de cocos și, dacă jocul este bun, poate fi una dintre acele provocări care rămân gravate în mintea ta.În top 10 de astăzCiteste mai mult »

Cele mai dezgustătoare jocuri și aplicații ale lui Donald Trump: Fă din nou Android grozav!

Rezultatul alegerilor din SUA a prins mai mulți ofensați. Cum? Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ? Într-adevăr? Domnule Orange?Trump nu este un străin în lumea dispozitivelor mobile și are deja mai multe aplicații și jocuri dedicate ilustrului său om . Majoritatea acestor aplicații, după cum vă puteți imagina, nu sunt altceva decât mici hobby-uri. Dar sunt cam răCiteste mai mult »

Cum să vă înscrieți pentru versiunea beta PlayStation Now din Spania

Sony tocmai a anunțat că PlayStation Now , serviciul de jocuri de streaming al companiei, va ateriza în cele din urmă în Spania. Încă nu există o dată oficială de lansare, dar ne putem înscrie deja la faza Beta care va începe în februarie. Doriți să primiți o invitație pentru PS Now și să încercați unele dintre cele peste 700 de jocuri PS4, PS3 și PS2 care alcătuiesc catalogul său? Iată cum să vă înscriețCiteste mai mult »

Cum se instalează Fortnite pe Android (APK oficial beta)

Epic Games a lansat în urmă cu doar câteva săptămâni versiunea mobilă pentru Android a Fortnite , succesul Battle Royale care are mai mult de jumătate din lume agățat - cu permisiunea PUBG -. Cu toate acestea, mai mult de unul ar fi o dezamăgire extraordinară, deoarece lansarea a venit cu un truc sub braț: la început ar fi disponibil doar pentru telefoanele mobile ale mărcii Samsung Galaxy.Din fericire, pCiteste mai mult »

Nu există niciun joc pentru Android: jocul care nu este un joc

Indiferent cât de mult încearcă creatorul acestui joc Android, nu există niciun joc SI este un joc. Potrivit lui Kamizoto , tatăl creaturii, „ Nu există joc. Nu e nimic de făcut. Nu atingeți nimic. Într-adevăr, nu atingeți NIMIC . " Așa ne este prezentat începutul acestei aventuri: o etapă goală în care o voce în off confirmă absența jocului.Dar doar pentru că nuCiteste mai mult »

Harry Potter Wizards Unite: Ghid de instalare și descărcare

Dacă ți-a plăcut Pokémon Go și ești și fanii romanelor lui JK Rowling, nu poți rata noul joc Niantic, Harry Potter: Wizards Unite . Este un titlu de realitate augmentată bazat pe locație, setat în Wizarding World of Harry Potter, disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.Cerințe minime pentru a juca Harry Potter: Wizards UniteDacă avem un mobil relativ recent, nu vom avea nicio problemă la jocul noului joc Harry Potter. Cu toate acesteaCiteste mai mult »

Sky Force Reloaded, salvează lumea de pe nava ta!

Dacă ați fost în jocuri video de la început (sau cel puțin de la boom-ul anilor 80), când nu existau atât de multe categorii de jocuri și acestea se bazau pe o mână de pixeli care dansau pe sunetul unui model diabolic la care bate, fii atent pentru că acest lucru te poate interesa.Unul dintre genurile care au apărut în acea perioadă și care a umplut majoritatea (dacă nu toate) arcadelor vremii a fost cel cunoscut în mod obișnuit ca „shooters” și mai tehnic ca Shoot'em up. Titluri precum Space ICiteste mai mult »

Argint sau plumb! Jocul Narcos pentru Android

A trecut doar o lună de când a ieșit al treilea sezon al lui Narcos . Acum, fără prezența patronului, mulți dintre noi dor de figura carismatică a personajului interpretat de Wagner Moura în serie. Desigur, din fericire, esența seriei a rămas intactă, parțial datorită continuității agentului Peña în complot și unui complot fără îndoială cu ritm rapid.Dacă sunteți ca mine șiCiteste mai mult »

Pokémon GO: Cum să obțineți noile evoluții Eevee

După cum am raportat recent, a doua generație de Pokémon pentru Pokémon GO este deja printre noi. Aceasta înseamnă că aveți la dispoziție peste 80 de Pokémon noi pentru a prinde. Printre acestea, noile evoluții ale lui Eevee, Espeon și Umbreon .Noile evoluții ale lui Eevee: așa se realizeazăÎn mod curios, se pare că Nintendo și Niantic sunt dispuși să nu le poți captura pe toate, sau chiar le pot lăsa la voia întâmplării. Așa cum s-a întâmplat înCiteste mai mult »

Cele mai bune jocuri Android (II): DC Legends, Galaga Wars și Cookie Run: OvenBreak

Bună ziua jucătorilor! În ultimele zile, am oferit câteva jocuri Android bazate pe personajele benzi desenate clasice Marvel și DC. Pentru cineva care a crescut citind benzi desenate despre X-Men și Batman, posibilitatea de a juca jocuri mobile de calitate care poate fi văzută astăzi este o încântare (bine, există o mulțime de gunoi, dar știi cum era acum 20 de ani? sau 25 de aniCiteste mai mult »

Cum să obțineți Pikachu în Pokémon GO de la început

În acest weekend, un Pikachu a apărut chiar în camera de zi a casei mele. Era ora 22:00 și prietenul meu Roboto mi-a spus „ Omule! Îl văd pe Pikachu chiar aici !! Și într-adevăr acolo a fost. Rău a fost că mobilul meu avea 0% baterie și a trebuit să rămân cu dorința. Super FAIL. În cele din urmă, Roboto a ajuns cu el. Dar lucrul nu se opCiteste mai mult »

Mario Kart Tour, cel mai rău Mario Kart vreodată

Săptămâna trecută a fost lansat unul dintre cele mai așteptate jocuri mobile pentru fanii Nintendo, Mario Kart Tour . Un joc pentru Android și iOS bazat pe un model free-to-play cu mult mai multe umbre decât lumini. După câteva zile jucând titlul, senzația pe care o avem este destul de dulce-amăruie și este păcat, deoarece se pare că dezvoltatorii și-au „dezlegat părul” în cel mai rău sens al cuvântului.Mario Kart Tour este un Citeste mai mult »

10 jocuri minunate Nintendo Switch de oferit în acest Crăciun

Recent am putut citi câteva recenzii spunând că Switch nu a avut un catalog bun anul acesta. Că ar fi putut fi mult mai bine și a fost puțin la jumătate de accelerație. Și, deși este adevărat într-o oarecare măsură și nu am văzut atâtea titluri AAA pe cât ne așteptam, adevărul este că au existat și multe surprize plăcute.În postarea de astăzi aCiteste mai mult »