ARHIVE DE CATEGORII: Internet

Cele mai bune 10 site-uri web pentru a descărca imagini de fundal în format Full HD și 4K

Imaginile de fundal sunt elementul estetic perfect pentru a da o notă personală ecranului computerului, mobilului sau tabletei noastre. În ocazii anterioare am vorbit despre platforme precum Walli și am analizat, de asemenea, unele dintre cele mai bune aplicații de fundal pentru Android. Astăzi, însă, ne vom concentra pe cele mai bune site-uri web de pe care să descărcăm unele dintre cele mai incredibile imagini de fundal de înaltă rezoluție de pe Internet .În aceste siteCiteste mai mult »

Salutări amuzante și originale de Anul Nou pentru WhatsApp și Telegram

Dacă ați primit deja felicitări de Crăciun corespunzătoare, dar aveți încă corp pentru mai multe, aici aveți o mână bună de Crăciun, meme, mesaje și felicitări originale. Ai grija! Este cel mai rău conținut de zahăr. Se administrează cu precauție și în doze mici.Salutări haioase de Anul Nou de trimis prin WhatsApp, Telegram, Facebook sau porumbel purtătorDupă cum știți, felicitările de Crăciun și Anul Nou nu sunt de obicei cele mai inovatoare din lume, dar dacă căutați ceva original și merită, unele dintre acestea vă pot face cel puțin să râdeți puțin.Felicitari de Craciun pentru toreri.Nu exCiteste mai mult »

Cum să descoperi originea unei imagini pe internet

V-ați întrebat vreodată cum putem ști dacă un profil Facebook, Twitter sau Instagram este real ? De multe ori, cel mai bun mod de a afla este investigarea fotografiei de profil, deoarece în cazul unui bot sau al unui fals, cel mai probabil este ca fotografia să aparțină altcuiva.Pe de altă parte, dacă suntem fotografi profesioniști sau avem un profil Instagram plin de imagini și fotografii de înaltă calitate, este posibil ca la un moment dat un mediu să folosească creațiile noastre fără permisiunea noastră și fără a acorda credit artistului. Îi putem identifica?În Citeste mai mult »

Cómo ver el historial de navegación del modo incógnito

Si tienes un ordenador compartido y piensas que borrando el historial puedes eliminar todo rastro de las páginas que has visitado estás cometiendo un error. Aunque utilicemos el modo incógnito que ofrecen la mayoría de navegadores web lo cierto es que siempre queda un resquicio donde se registran todas esas visitas “privadas”, y esa es la caché de DNS.¿Qué es lCiteste mai mult »

Cum să îl urmărești pe Dr. Stone online și gratuit (legal)

Dr. Stone a fost una dintre cele mai mari surprize ale anului în care sunt preocupate seriile de anime. De la premiera sa în iulie 2019, această poveste post-apocaliptică a atras atenția multor fani shonen , nu numai datorită animației sale rafinate, ci și datorită abordării sale interesante, unde cunoștințelor științifice li se acordă o importanță mai mare decât forța. gros de protagonișCiteste mai mult »

Mai mult de 48.000 de discuri digitale digitalizate de 78 RPM pentru descărcare

78 RPM este acronimul folosit pentru a se referi la primul format de înregistrări de gramofon. Acestea se roteau cu o viteză de 78 de rotații pe minut și erau realizate dintr-un material rigid și fragil (șelac întărit), așa că obișnuiau să se rupă relativ ușor. Ca regulă generală, discurile conțineau o melodie înregistrată pe fiecare din cele două fețe ale sale.Discul de 78 RPM s-a nCiteste mai mult »

Cum să creați propriul fișier torrent

Torrentele sunt unul dintre cele mai practice moduri de a partaja fișiere pe internet. Trebuie doar să creăm un fișier .torrent și oamenii îl pot descărca direct de pe computerul sau telefonul nostru mobil. Ceva care, în anumite momente, poate fi chiar mai convenabil decât încărcarea documentelor pe o unitate de stocare în cloud, pe Mega, File Transfer sau alte site-uri similare.Utilizarea fCiteste mai mult »

Cel mai bun antivirus online gratuit (2019)

Cel mai bun antivirus va fi întotdeauna cele pe care le instalăm pe dispozitivul nostru, fie că este vorba de un computer Windows, un telefon mobil sau o tabletă. Deși în anumite situații este posibil să nu dorim (sau nu putem) să instalăm o aplicație dedicată pentru a scana și a vedea dacă computerul nostru este infectat. Pentru acesteCiteste mai mult »

31 de cursuri Photoshop gratuite, online și în spaniolă

Să începem prin a fi sinceri: cunoștințele mele despre Photoshop sunt foarte elementare. Folosesc editorul Adobe de când am fost un dabbler, dar nu am zgâriat niciodată 10% din ceea ce poate face un instrument puternic ca acesta.Sunt unul dintre cei care au început să folosească MS Paint când practic nu mai era nimic și de atunci am devenit un maestru al Paint (cineva îmi dă coroana de plută, vă rog), deși atunci când am nevoie de ceva mai elaborat Krita sau de la editori online precum Pixlr. Sunt pline de utiCiteste mai mult »

17 cursuri online gratuite despre securitatea computerului și securitatea cibernetică

Dacă aveți cunoștințele despre securitatea computerului oarecum ruginit, nu vă faceți griji. Eu însumi, acum mai bine de 10 ani am părăsit facultatea și adevărul este că aș putea folosi o actualizare bună. Fie că sunteți un expert sau un începător în securitatea informațiilor, postarea de astăzi vă va interesa cu siguranță.În continuare, vă aducemCiteste mai mult »

Cum să știi dacă cineva folosește fotografia ta pe internet

Știi ce este „pescuitul la pisici”? Aceasta este o tehnică utilizată în lumea flirtului pentru a păcăli o altă persoană comportându-se ca ceea ce nu ești. De obicei, este însoțit de o fotografie falsă de profil și de câteva conversații prea forțate în care ai senzația că „ceva nu se potrivește”. Nu poate fi considerat un fuCiteste mai mult »

Cum se descarcă Wikipedia (pentru a citi offline)

Wikipedia este unul dintre cele mai fascinante instrumente care ne -a adus epoca internetului. O enciclopedie fascinantă, open source, construită din contribuțiile comunității sale de utilizatori și cu o mulțime de informații actualizate (deoarece în toate site-urile există și troli și distorsioniști partizani, dar sunt cei mai puțini). Dezavantajul Citeste mai mult »

Obțineți gratuit o lună de Crunchyroll Premium cu acest cod

Crunchyroll este o platformă de conținut de streaming la cerere, foarte asemănătoare cu Netflix, dar dedicată exclusiv anime-ului. Printre caracteristicile sale se numără posibilitatea de a vedea toate capitolele de premiere în aceeași zi în care sunt difuzate în Japonia. Vrei să primești o lună gratuită de Crunchyroll Premium ? Ei bine, contiCiteste mai mult »

Amazon are o problemă cu SEUR

Astăzi vreau să profit de această ocazie pentru a aduce în prim-plan o problemă despre care știu că va fi destul de familiară pentru unii dintre voi și pe care acum câteva zile am putut să o verific în propria mea carne: serviciul de mesagerie pe care Amazon îl folosește în Spania (SEUR, pentru a fi mai mult exact) , atunci când funcționează bine funcționează excelent, dar atunci când există o problemă, serviciul pentru clienți lasă de dorit.Anecdota mea personală: bCiteste mai mult »

Cum se deblochează jocurile Hidden Edge, Firefox și Chrome

Atunci când instalăm un browser nou pe computerul nostru, de obicei încercăm să îl asigurăm și să respectăm confidențialitatea utilizatorului. Multe browsere web au funcții ascunse pe care le putem debloca, de exemplu, tastând chrome: // flags în Chrome sau introducând about: config în bara de adrese Firefox.Cu toate acesteaCiteste mai mult »

Almacenamiento en la nube: 8 alternativas a MEGA

Hace 3 días saltaba la alarma: Kim Dotcom anunciaba en Twitter que el servicio de almacenamiento en la nube Mega lleva 2 años sin utilizar procesadores de pago, lo que significa que lleva todo ese tiempo sin obtener unos ingresos mínimos. Además, el actual “dueño” de Mega, Bill Liu, se encuentra en busca y captura en China, cosa que no puede augurar nada bueno.Ante un pCiteste mai mult »

Cum să creați o parolă foarte dificilă de piratat

În cei aproape 10 ani în care ofer suport tehnic companiilor mari am văzut practic tot. Dacă ceva mi-a devenit clar - printre multe alte lucruri - este faptul că oamenii nu plătesc prea mult interes pentru puterea parolelor lor . Mai mult, dacă îi forțezi să-și schimbe parola contului în una mai sigură, este posibil ca niște „spirite gratuite” să-ți facă din când în când un pui drăguț.Securitatea online este esCiteste mai mult »

Cele mai bune site-uri pentru a învăța japoneza online

De când eram mic am fost întotdeauna atras de cultura japoneză. Îmi amintesc încă câți ani în urmă am comandat o carte prin poștă pentru a învăța japoneza de la o librărie din Barcelona. Era era pre-internet, iar lucrurile au întârziat să apară.Așadar, când au trecut lunile și de Crăciun am primit un pachet de la Barcelona, ​​m-am gândit că aș putea învăța în cele din urmă ceva din limba țării în care s-a născut Godzilla. Când am deschis pachetul, nu era decât Citeste mai mult »

24 de cursuri gratuite de fotografie online

Doriți să aflați cum să faceți fotografii profesionale cu telefonul mobil? Vă gândiți să vă alăturați unui curs Adobe Premier sau doriți să aflați cum să utilizați camera foto în modul manual și să faceți câteva instantanee impresionante? Dacă răspunsul este da, cu siguranță vă interesează postarea de astăzi.Mai jos am colectat 24 de curCiteste mai mult »

Cele mai bune imagini de fundal din The Witcher (Netflix) de descărcat

Vinerea trecută Netflix a lansat în sfârșit mult așteptata serie a The Witcher, cu Henry Cavill (Superman) interpretând rolul lui Geralt din Rivia, una dintre ultimele vrăjitoare de pe pământ. Multe au fost comparațiile cu Game of Thrones și, deși seria bazată pe romanele lui Andrzej Sapkowski pare să nu fi atins același grad de fascinație ferventă, cu siguranță și-a marcat propria cale spre succes (de fapt, a fost deja anunțată un al doilea sezon).Sute de imagini de funCiteste mai mult »

Un Paseo por las Webs más Bizarras de Internet

Siempre oímos que internet es muy grande, que existen millones de webs, y luego al final siempre acabamos en las mismas páginas de siempre. Que si Youtube, que si Facebook, alguna página de noticias y nuestras 4 o 5 webs de cabecera de toda la vida. Y no todas las páginas son iguales, lejos del ruido mundano, en algunos rinconcitos de Internet se ocultan verdaderas joyas. ParCiteste mai mult »

Cum să eliminați fundalul dintr-o fotografie cu oameni (100% automat)

Dacă ne place designul grafic, edităm fotografii și retușăm imagini, cu siguranță, în mai multe ocazii, am găsit nevoia să decupăm un obiect sau o persoană în siluetă , separându-l complet de restul imaginii. Aceasta este o acțiune care necesită anumite cunoștințe în Photoshop și altele asemenea (sau să fii utilizator de Paint la nivel de Dumnezeu), mai ales dacă căutăm un rezultat de calitate.Astăzi vom vedea cum să dCiteste mai mult »

Ce este un atac Man-in-the-Middle?

Atacurile cibernetice sunt frecvente în lumea internetului. Prin urmare, în fiecare secundă, riscăm să ne pierdem informațiile. Una dintre cele mai utilizate metode astăzi este atacul Om-în-Mijloc . Prin aceasta, încearcă să interfereze cu comunicarea dintre două sau mai multe dispozitive și astfel să obțină datele care sunt transmise. Cu toate acesteCiteste mai mult »

25 de cursuri gratuite de dezvoltare de jocuri video în spaniolă

La fel ca mine, sunt sigur că printre cititorii acestui blog sunt mulți fani ai jocurilor video. Dar v-ați gândit vreodată să faceți un pas mai departe și să învățați să vă dezvoltați propriul joc?Adevărul este că există atât de multe posibilități, instrumente și platforme pentru a modela un astfel de proiect încât să se simtă un pic copleșitor la început. Mai jos, am compilat o listăCiteste mai mult »

Akinator, cel mai bun ghicitor din lume

Îți amintești de Akinator, geniul care ghicește orice personaj la care te gândești? Dacă nu-l cunoști încă, îți spun: Acesta este un site web condus de un geniu care se ocupă de a pune o întrebare după alta până când persoana sau personajul la care te gândești are dreptate .Bine, dacă te gândești la vecinul de pe al cincilea, el nu va ghici, trebuie să fie oameni sau personaje cunoscute, dar crede-mă, el înțelege totul. Este atât de corect încât Citeste mai mult »

Cele mai bune 6 alternative la Google+

La doar 7 zile după dispariția Google+ pe 2 aprilie, mulți oameni au început să se întrebe ce se va întâmpla de acum înainte. În afară de a face o copie de rezervă și de a descărca toate datele noastre de pe Google Plus, nu vom avea de ales decât să întoarcem pagina și să căutăm alternative .Poate părea o prostieCiteste mai mult »

23 de cursuri online gratuite pe Microsoft Excel în spaniolă

Abilitățile dvs. Excel sunt puțin ruginite? Lucrați într-un birou și doriți să învățați să folosiți foile de calcul cu macro-urile și alte funcții așa cum a intenționat Dumnezeu? Dacă doriți să vă scufundați într-o pregătire online despre unul dintre instrumentele esențiale de birou din ultimii 30 de ani, nu ratați următoarea compilație.Înainte de a începe, da, permCiteste mai mult »

Top 10 videoclipuri YouTube virale din 2016

Nimeni nu poate nega în acest moment că YouTube este mama tuturor platformelor video de pe internet: în fiecare lună sunt redate peste 6 miliarde de ore de videoclipuri și peste 1 miliard de utilizatori unici vizitează platforma în fiecare lună. Mai mult, pe măsură ce citiți aceste rânduri, peste 100 de ore de videoclipuri sunt încărcate pe YouTube pentru fiecare minut care trece. Prin urmare, Citeste mai mult »

Cum se descarcă filme clasice de groază gratuit și legal

Încheiem acest mini special special pentru Halloween (și așa mini… a avut doar 2 postări. Mai multe și mai bine anul viitor!) Împărtășind tuturor cititorilor noștri una dintre cele mai mari surse legale de cinema clasic care există în lume.Internet Archive este probabil cea mai mare bibliotecă digitală din lume. Dacă încă nu o Citeste mai mult »

18 cursuri gratuite Python online în spaniolă

Python este un limbaj de programare de uz general folosit pentru a dezvolta aplicații web și desktop. De asemenea, are un design care urmărește să faciliteze citirea codului, precum și să faciliteze analiza și vizualizarea datelor. Acest lucru permite programatorilor să creeze mai ușor aplicații complexe, ceea ce ajută, de asemenea, la depanarea mult mai rapidă și mai eficientă.Pe scurt, acestCiteste mai mult »

72 de postere NASA de descărcat și tipărit la rezoluție completă

Te-ai gândit vreodată să călătorești pe altă planetă sau să vezi Pământul din spațiu? Ești un fan al astronomiei și te sperie în culori de fiecare dată când NASA publică o nouă captură de ecran a Căii Lactee? Dacă vreunul dintre aceste răspunsuri este da, atunci cu siguranță vă interesează postarea pe care o aducem astăzi.Recent, NASA  a pus la Citeste mai mult »

Cum să creați un site web gratuit în 5 pași

Cu ani în urmă, când vroiați să creați un site web gratuit dacă căutați ceva mai mult decât un blog sau pur și simplu doriți să configurați un site web original, nu aveați de ales decât să învățați să programați. În prezent, acest întreg proces a devenit mult mai accesibil și putem spune în siguranță că oricine își poate crea propriul site web și, ce este mai mult! fără a cheltui niciun ban în aceCiteste mai mult »

Cum să știți către ce adresă URL se îndreaptă un link scurtat

Legăturile scurtate sunt ca o ruletă rusească: nu știi niciodată ce se ascund în spatele lor. Vă pot redirecționa către o pagină legitimă și sigură în același mod în care vă trimit către un site infectat de malware. Cea mai simplă modalitate de a evita acest tip de surprize neplăcute ar fi să nu deschideți niciodată un URL scurtat, dar în postarea de astăzi vom vedea câteva metode care ne vor ajuta să previzualizăm conținutul real al oricărui link de acest tip fără a fi nevoie să îl încărcați în browserul nostru.Cum să extindeți un link scurtat și săCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr (umor pe Red X)

Intrăm acum în săptămâna 10 din „Sindromul Tumblr”. Imaginea pe care o vedem pe copertă, Mecha Flash, este opera Bosslogic și face parte dintr-o selecție interesantă făcută de CBR cu modele alternative pentru sprinterul stacojiu, realizate de fani. Ca și celălalt Monster Flash, o ilustrație incredibilă a lui Denis Corvus:Sindromul Tumblr : Se spune că este cineva care intră în Tumblr pentru a arunca o privire rapidă și ajunge să fie înghițit ore în șir - total involuntar -, pierzând tot răspunsul la stimuli externi și neglijând chiar și instinctele primare precum mâncarea sau supraviețuirea subiCiteste mai mult »

40 de cursuri gratuite de programare online de bază în spaniolă

V-ați gândit vreodată să învățați să programați în Java, dar sunteți leneși? Doriți să vă extindeți cunoștințele despre bazele de date și să practicați puțin SQL? În postarea de astăzi am compilat o colecție interesantă de cursuri gratuite în spaniolă legate de programare și dezvoltare web, pe care le putem face confortabil de acasă și în ritmul nostru.Toate cursurile se desfășoară de Citeste mai mult »

Cum se calculează timpul necesar citirii unei cărți

Dacă sunteți un fan al lecturii, cu siguranță la un moment dat veți avea cât timp vă poate dura să citiți o anumită carte, carte electronică sau roman . Aceasta este o informație care poate fi utilă pentru a ne planifica momentele de lectură, dar și pentru a putea avea o perspectivă realistă asupra numărului de cărți pe care ar trebui să le cumpărăm sau să le descărcăm lunar (presupunând că vrem cu adevărat să le citim pe toate la un moment dat).Reading Lenth este o aplicațieCiteste mai mult »

Peste 1.400 de tablouri Van Gogh de descărcat la rezoluție completă

Vincent Van Gogh este cunoscut pentru că este unul dintre cei mai renumiți pictori postimpresionisti din istoria artei, alături de alte figuri precum Toulouse-Lautrec și Paul Gauguin. Deși mulți oameni îl cunosc doar datorită vieții proaste pe care a dus-o: acea ureche tăiată la cald, mereu în lupte și săracă până la sfârșitul zilelor sale. Numele său a începCiteste mai mult »

Cum să descărcați toate datele dvs. personale din Google+

Se pare că Google+ a dispărut pentru totdeauna. Încercarea companiei de a realiza o rețea socială nu a întâmpinat succesul scontat și, ca și în cazul tuturor produselor Google care nu îndeplinesc așteptările, va primi restul celor drepți foarte curând. În principiu, au anunțat-o pentru luna august a acestui an, dar după ce au cunoscut anumite scurgeri de securitate pe platformă, data a fost avansată la iminentul 2 aprilie .Pentru oameni ca minCiteste mai mult »

Probleme la încărcarea unui Web (Reînnoiți memoria cache DNS)

Când o pagină web și-a schimbat adresa IP, este posibil ca, dacă vizitați de obicei acea pagină la un moment dat, browserul să vă spună că nu o poate încărca. Acest lucru se datorează faptului că sistemul dvs. salvează vechea adresă IP a web-ului și, atunci când scrieți numele paginii, nu poate rezolva numele: crede că acea pagină web are încă același IP și, atunci când încercați să o încărcați, vede că acolo Acolo nu este nimic.Cum rezolvăm asta? Golirea înregiCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr: Special de vară (III)

Penultima săptămână din august. S-a terminat, copii! Nu ne vom mai vedea niciodată la curs, la birou sau la barul din colț. Profitați de ceea ce a rămas înainte ca rutina să preia!Dacă nu suntem din Statele Unite. Acolo, întoarcerea la școală este mult mai interesantă.Și dacă planul din SUA nu te atrage, poți oricând să instalezi butonul comunist și să dai o cotitură de 180 de grade vieții tale mizerabile.Nu azi, mâine.DelicioasăCiteste mai mult »

135 de instrumente online gratuite pentru tot felul de sarcini

Odată cu proliferarea instrumentelor web, nu mai este necesar să instalăm niciun program sau aplicație pentru a efectua orice tip de sarcină. Dacă trebuie să facem o muncă de calcul matematic, editarea culorilor, gestionarea textelor și listelor, numerelor, datele și orelor sau imaginilor, probabil că vom găsi instrumentul de care avem nevoie pe site-ul web PineTools.PineTools esCiteste mai mult »

132 de cursuri online gratuite pentru programatori și dezvoltatori web

Doriți să învățați să vă programați propriul joc video, să creați aplicații pentru Android sau să vă dezvoltați cunoștințele despre PHP, HTML5 sau CSS3? Unele SQL, Github sau Javascript? Dacă da, postarea de astăzi vă va interesa cu siguranță.Apoi, colectăm până la 132 de cursuri online Udemy, toate în spaniolă și gratuite , pentru programatori și dezvoltatori web. De la cursuri pentru a afla Citeste mai mult »

Sindromul Tumblr (Online Humor II)

Încă o dată, iată că vom stoarce unele dintre cele mai elegante nașteri, chanantadas și întâmplări pe care le-am întâlnit în aceste zile rătăcind pe net. Să vedem, cu care dintre aceste imagini de fundal vă simțiți cel mai identificat?Marea întrebare existențială a umanității.Dragostea plutește în aeCiteste mai mult »

175 de cursuri gratuite pentru programatori și dezvoltatori de web (partea II)

Datorită interesului neașteptat trezit de compilarea anterioară a cursurilor online pentru programatori, dezvoltatori web și alți iubitori de computere în general (îl puteți consulta AICI ), am decis să-i dăm continuitate cu un nou post dedicat.În această a doua parte colectăm cursuri gratuite pe subiecte la fel de fierbinți precum inteligența artificială și învățarea automată, securitatea computerului sau criptografia. La fel, există și spCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr (Internet Humor XI)

Se pare că această secțiune refuză să dispară ca lacrimile în ploaie, așa că iată-ne încă o săptămână cu « Sindromul Tumblr «. Ce lucruri nebunești am întâlnit recent pe net? Începem cu o mică încuviințare a Cataloniei și a marelui Eugenio ...Cea mai bună explicație de până acum a ultimei transformări a lui Goku în Dragon Ball Super.Să vedem dacă îl scot deja de CrCiteste mai mult »

Comenzi rapide de la tastatură pentru Twitter

V-ați săturat să auziți în mod constant clicul enervant al mouse-ului atunci când navigați pe Twitter ? Cât de confortabil ar fi să apăsați o singură tastă fără a fi nevoie să derulați tot timpul prin meniuri și butoane? La fel ca majoritatea aplicațiilor desktop, Twitter are, de asemenea, o mulțime de comenzi rapide de la tastatură care vă permit să efectuați aceleași acțiuni pe care le-ați face cu mouse-ul, efectuând o combinație simplă de taste .La început poate fi un pic pliCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr (Internet Humor IX)

Pe 21 august a avut loc o eclipsă totală de soare. Unul dintre cele mai izbitoare fenomene datorită naturii sale spectaculoase. În Peninsula Iberică a fost apreciat doar parțial, dar în alte locuri, cum ar fi SUA (Oregon), imaginea a fost fascinantă pentru a spune cel puțin.În acest videoclip putem vedea întregul proces: cum trece luna în fața soarelui, întunecând totul și expunând coroana solară.În Slovenia existăCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr (Umor pe net IV)

Oamenii sunt fatali ai lor. Când crezi că ai văzut totul, cineva vine întotdeauna cu un ton luminat care îți amintește că putem face încă un pas în direcția greșită. În această săptămână, Chester Bennington, cântărețul de la Linking Park, a murit, iar oamenii au început deja să mediteze ...„M- aș căta din nou aicCiteste mai mult »

18 cursuri gratuite online de calculatoare (Linux, rețea, securitate, Arduino)

Formarea online poate fi o barcă de salvare pentru cei care doresc să învețe lucruri noi, dar nu au timpul și regularitatea necesare pentru a participa la o academie sau la un centru de formare față în față. Din acest motiv, platforme precum Udemy, Coursera sau Udacity (pentru a menționa unele dintre cele mai cunoscute) nu încetează să crească și să câștige popularitate.În postarea de astăCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr (Humor on the Net XV)

Cotletele sunt o sursă inepuizabilă de umor. Faceți o imagine izbitoare, o decupați și realizați un montaj cu Photoshop. Cu cât sunt mai absurde și nebune, cu atât mai bine. Înlăturăm Sindromul Tumblr săptămâna aceasta cu unele dintre cele mai incontestabile cotlete din vremurile recente - Voi pune doar câteva, dar jur că aș putea completa secțiunea doar cu montaje ale acestei imagini bogate.Sergio Ramos.OriginCiteste mai mult »

Cum se descarcă o copie de rezervă Tumblr (într-un ZIP sau în WordPress)

Unul dintre marile bombardamente informative din acest 2018 a fost notificarea de către Tumblr a intenției sale de a interzice toate tipurile de conținut pentru adulți pe rețeaua sa socială . Începând cu 17 decembrie (luni viitoare), tot conținutul sensibil, cu imagini nud și altele asemenea, va fi șters de pe Tumblr - și multe alte postări „legitime” vor merge, de asemenea, în iad, știi cât de bătut acest tip de filtre-.Lucrul este că existăCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr: august este Lava Special!

Valul de căldură global din ultimele săptămâni este cel mai apropiat lucru de a locui într-un apartament fără ferestre în interiorul unui vulcan pe cale să înceapă să arunce lava în timp ce sorbe un pahar gustos de mercur cald.Internetul, așa cum nu poate fi altfel, reamintesc, de asemenea, problema, iar unii arată deja consecințele teribile ale acestor temperaturi extrem de ridicate.Uneori, cel mai bCiteste mai mult »

Sindromul Tumblr: Special de vară (II)

Adevărul este că mi-am dorit foarte mult să iau această secțiune de freze cu internet hubbub. Uitasem cât de distractiv era! La final, trecând în revistă toate fotografiile pe care le aveți aici mai jos, mi-am dat seama că am o postare ușor verde. Jur că nu a fost intenția mea (inițială). Apropo! ImagineCiteste mai mult »

Metoda universală de recuperare a parolelor browserului

Având în vedere numărul mare de parole pe care le gestionăm astăzi, este foarte frecvent ca la un moment dat să nu ne amintim care a fost numele de utilizator și parola acestui sau acelui site web. Suntem înregistrați pe Facebook, Twitter, Gmail și o mie de pagini web și, deoarece nu ținem evidența parolelor noastre, este inevitabil ca la un moment dat să ne găsim la o răscruce de drumuri.Atâta timp cât nCiteste mai mult »