ARHIVE DE CATEGORII: Desktop

Cum se repară un stick USB deteriorat | Soluție în 3 pași

Uneori, inevitabilul se întâmplă și, după atât de multă utilizare a pendrive-ului sau a memoriei USB, în cele din urmă, ajunge să eșueze. Acest lucru poate fi tradus în mai multe moduri: nu citește conținutul discului, computerul nu recunoaște pendrive-ul sau pur și simplu avem probleme la deschiderea unor fișiere stocate. În tutorialul deCiteste mai mult »

Cum să trimiteți SMS gratuit de pe computer sau telefon mobil (prin Internet)

Astăzi există mulți operatori care oferă SMS-uri gratuite sau cel puțin trimiterea unui număr mare de mesaje, în cadrul planurilor lor și al tarifelor de telefonie și internet pentru clienții lor.Dacă nu am contractat un plan cu SMS-uri gratuite, ne-am epuizat mesajele sau pur și simplu nu avem telefonul mobil la îndemână, putem trimite mesaje SMS gratuit de pe un PC sau telefon mobil . Singura cerințCiteste mai mult »

Top 10 playere video pentru Windows (2020)

Un player video PC bun trebuie să îndeplinească anumite cerințe minime. Pe de o parte, trebuie să poată reproduce tot felul de formate și, pe de altă parte, trebuie să aibă un set bun de funcționalități. Care sunt cele mai bune pentru vizionarea video fără probleme de pe un PC Windows?Noțiuni de bazăCiteste mai mult »

Cum să obțineți Microsoft Office gratuit (legal)

În mod normal, o licență personală a Microsoft Office are un preț de 69,00 euro pe an. O sumă mare, dar destul de ușor de gestionat dacă luăm în considerare cât a costat achiziționarea pachetului Office până nu demult. Cu toate acestea, există mai multe metode pentru a putea utiliza Word, Excel, Power Point și restul aplicațiilor Microsoft Office fără a plăti niciun ban.Pentru a spune că, dCiteste mai mult »

Comenzi CMD: Listă a tuturor comenzilor MS-DOS

Toate sistemele Windows includ o serie de comenzi care vă permit să transmiteți comenzi direct la sistemul de operare. Sunt cunoscute sub numele de comenzi CMD, comenzi DOS sau comenzi MS-DOS .Acestea sunt instrucțiuni simple care pot fi utilizate în moduri diferite, dintre care cel mai cunoscut este introducerea acestora în consola de comandă CMD (de fapt, „CDM” corespunde numelui comenzii sau executabilului care deschide fereastra sau promptul de comandă), deși pot fi folosite și în scripturi sau fișiere batch.Ce sunt comenzilCiteste mai mult »

Pro și contra Windows 10: Merită meritul?

Au trecut 5 ani de când Microsoft a lansat cea mai recentă versiune a sistemului său de operare preferat. Prin urmare, este un moment bun pentru a face un bilanț al tuturor celor bune și rele pe care le-a adus acest lucru. Astăzi, analizăm  avantajele și dezavantajele utilizării Windows 10 pentru utilizatorul mediu la mijlocul anului 2020.Windows 1Citeste mai mult »

Guía para desactivar las actualizaciones automáticas en Windows 10

A diferencia de las anteriores versiones de Windows, en Windows 10 no resulta nada fácil desactivar las actualizaciones automáticas del sistema (Windows Update). Antes podíamos elegir si descargarlas de manera automática o no, cuándo y cómo instalarlas. Pero en Windows 10 -a menos que tengamos instalada la versión Enterprise– el proceso se complica un poco.Desde la Citeste mai mult »

Cum se șterge corect folderul Windows.old

Tocmai ați instalat Windows 10 pe un PC care avea deja o versiune mai veche de Windows? Aveți Windows XP / 7/8 și ați făcut upgrade la Windows 10? Deci, probabil că ați dat peste folderul Windows.old la un moment dat și doriți să-l ștergeți.De obicei este amplasat în partiția principală a hard disk-ului nostru și adevărul este că ocupă mult spațiu. Un spațiu prețios pCiteste mai mult »

Cum se convertesc videoclipurile MKV în AVI rapid și fără a pierde calitatea

Nu toate dispozitivele de astăzi sunt capabile să redea videoclipuri MKV. Deși suntem ani lumină față de vremurile trecute în acest sens, suntem încă mulți dintre noi care trebuie să convertească videoclipuri, seriale sau filme de la MKV la AVI . Cum o putem face rapid și fără a-și pierde calitatea originală sau subtitrările pe care le-au încorporat multe dintre aceste videoclipuri?În cabina Android aCiteste mai mult »

Cum se dezactivează Windows Defender în Windows 10

Windows Defender este antivirusul nativ care este activat pe orice computer cu Windows 10. Cu toate acestea, deși este un instrument de securitate care s-a îmbunătățit mult în ultimii ani, faptul că este activat întotdeauna poate fi o problemă. Cel mai rău dintre toate, nu pare să existe niciun buton sau comandă rapidă pentru a-l dezactiva, deci nu pare o sarcină foarte simplă. Cum îl obținemCiteste mai mult »

Cum să ieșiți din Safe Mode (sigur) în Windows 10

Zilele trecute am primit un telefon de la un prieten care avea o problemă cu computerul său. Calculatorul are un defect de pe placa de bază, și apelul la serviciu, ei l - au lăsat modul de siguranță activat sau foarte simplu de manevrat după scanarea computerului. Așadar, prietenul meu mă sună și îmi spune: „ Android, cum putem dezactiva modul sigur în Windows 10? "Modul sigur esCiteste mai mult »

Soluție la codul de eroare 20006 (Easy Anti-Cheat) în Fortnite și altele

Când încercăm să deschidem unele jocuri precum Fortnite, Dragon Ball FighterZ sau For Honor pe computerul nostru, uneori putem găsi unele eșecuri la pornire. Una dintre cele mai cunoscute este codul de eroare 20006 (Serviciul nu poate fi creat (StartService a eșuat: 1058)).Pe lângă eroarea 20006 (1058) există și alte variante similare, cum ar fi codul de eroare 20006 (1072) și (193). Toate acestCiteste mai mult »

Cum să înregistrați o imagine ISO pe USB

În aceste timpuri, utilizarea USB-ului este din ce în ce mai impusă și acest lucru afectează indirect una dintre marile victime în această chestiune: cititorul și înregistratorul de CD / DVD. Devine din ce în ce mai frecvent să găsești, mai ales la laptopuri, computere care nu au cititor de DVD . Pe de altă pCiteste mai mult »

Cum se creează un utilizator local fără e-mail asociat în Windows 10

Dacă suntem obișnuiți să lucrăm cu conturi de utilizator locale în Windows , noua versiune a sistemului de operare Microsoft nu ne ușurează. Este clar că Windows 10 este conceput pentru a funcționa cu un cont de e-mail asociat (și dacă este @ outlook.com mai bun), deoarece în acest fel puteți accesa magazinul Windows și utiliza serviciile sale în cloud. Dar pentru aceiCiteste mai mult »

Eroare temporară de profil în Soluția Windows!

Astăzi vom aborda o eroare binecunoscută pentru utilizatorii sistemului de operare Microsoft, celebra eroare de profil temporar din Windows . Aceasta este o eroare localizată atât în ​​Windows 7, 8, cât și în Windows 10, iar problema este în esență următoarea: Vă conectați la Windows, dar sistemul nu vă încarcă profilul de utilizator obișnuit, ci generează o sesiune cu un profil temporar la care lipsesc toate fișierele, folderele personale și pictogramele desktop . De obicei apare de obiceCiteste mai mult »

Activați sau dezactivați Wifi prin comenzi

În alte postări de blog am vorbit despre cum să activați / dezactivați Wi-Fi în Android într-un mod programat sau automat, dar ce se întâmplă cu Windows? Dacă doriți să activați sau să dezactivați Wi-Fi-ul computerului dvs. prin comenzi, există 2 moduri - cel puțin așa știu eu - de a o face.Aceste opțiuni pot fCiteste mai mult »

5 moduri de a accesa o resursă de rețea

Când lucrați într-o companie, este normal ca toată documentația importantă și frecvent utilizată să fie stocată în depozite partajate. Aceste depozite sunt de obicei servere, din care se fac copii de rezervă periodice, astfel încât atunci când cineva greșește și șterge un fișier sau apare o catastrofă, este întotdeauna posibil să recuperezi o copie de rezervă și să salvezi ziua.În scopuri practice, în caCiteste mai mult »

Cum se optimizează Windows 10 la maximum

În mod implicit, atât Windows 10, cât și sistemele de operare Microsoft anterioare sunt configurate ca standard, dar putem îmbunătăți performanța și optimiza Windows 10 dacă facem mici modificări și modificăm unele variabile? Desigur! De aceea citești această postare, nu? Ce întrebări puneți, Android ... Există acțiuni pCiteste mai mult »

Cum se dezactivează serviciile inutile în Windows 10

În articolul următor, vreau să descriu puțin procesul de urmat pentru a dezactiva serviciile inutile în Windows 10 . După cum mulți dintre voi vor ști când pornește Windows 10, încarcă și execută o serie de servicii care sunt puse în funcțiune în fundal, ceea ce duce la un consum mai mare atât de CPU, cât și de RAM. Windows 10 este un Citeste mai mult »

Cum se configurează un router pas cu pas

Routerul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante dispozitive ale echipamentelor informatice pe care le are de obicei într-o casă. Dacă computerul desktop se blochează, este o problemă, dar ne putem conecta oricând la Internet cu orice alt dispozitiv dacă routerul - și bineînțeles și modemul - funcționează corect.Configurarea unuiCiteste mai mult »

Pentru ce este procesul Windows 10 taskhostw.exe?

Dacă sunteți un pic curios, este posibil să fi observat că există un proces care apare de obicei de mai multe ori repetat atunci când aruncăm o privire la Managerul de activități Windows. Procesul se numește taskhostw.exe și, în unele cazuri, este de obicei responsabil pentru consumul excesiv de RAM sau CPU. Ar putea fiCiteste mai mult »

Ce sunt serviciile Windows 10 UnistackSvcGroup?

Din când în când, obișnuiesc să verific serviciile active ale computerului meu Windows 10. De asemenea, îmi place să arunc o privire asupra programelor care încep la pornire, în cazul în care la instalarea unei aplicații a fost adăugată fără permisiunea mea în Pornire Windows. Este o modalitate bună de a ușura sistemul și de a face ceva curățare.Ideea este că acum apCiteste mai mult »

Conversia fișierului text în Excel (.TXT în .XLS)

Microsoft Excel oferă posibilitatea de a importa un document text într-o foaie de calcul , putând converti o listă .txt într-un format xls sau xlsx. Este o funcție foarte utilă atunci când aveți o mulțime de informații brute și doriți să o formatați, pentru a putea clasifica articolele în celulele lor corespunzătoare.Din fila „ Date ”Citeste mai mult »

15 instrumente gratuite pentru diagnosticarea problemelor din Windows

Datorită acestor 15 aplicații, nu este necesar pentru noi să fim experți în Windows pentru a detecta și diagnostica probleme pe computerul nostru . Putem repara un pixel care a fost „agățat”, putem identifica orice componentă hardware, putem verifica hard diskul, putem analiza conexiunile Wi-Fi, putem vedea ce dispozitive sunt conectate la rețea, putem verifica care sunt folderele care ocupă cel mai mult spațiu pe disc și multe alte funcții mai mult decât interesante.Mai jos, am enumeraCiteste mai mult »

Cum se instalează Windows 10 dintr-o memorie USB

Acum că Windows 10 este pe piață de ceva timp și utilizarea sa a fost standardizată, cu siguranță vom fi interesați să creăm un USB bootabil cu pachetul de instalare al noului sistem de operare Microsoft. Până acum am putut crea DVD-uri bootabile cu pachetul de sistem de operare pe care am vrut să îl instalăm, dar adevărul este că de ceva timp, multe computere , în special laptopuri , nu au un cititor de CD / DVD, deci avem un pendrive USB de la care să lansăm facilitățile este absolut esențial .Pentru a crea un USB boCiteste mai mult »

Cum se instalează Amazon Prime Video pe PS4

Dacă avem un cont Amazon Prime, pe lângă faptul că vă bucurați de toate avantajele pe care le oferă acest serviciu atunci când cumpărați pe Amazon, aveți un pic în plus. Acest plus se numește „acces gratuit la Amazon Prime Video”. Prime Video este platforma de streaming Amazon și are o mulțime de serii și filme, în cel mai pur stil Netflix.Amazon Prime Video , Citeste mai mult »

Cum se instalează Linux pe un USB

Doriți să instalați Linux pe computer, dar încă nu sunteți absolut sigur și doriți să încercați cum funcționează? Sistemul dvs. de operare este corupt și trebuie să accesați computerul pentru a face o copie de rezervă a tuturor documentelor dvs.? Aceasta și multe altele este ceea ce puteți face dacă instalați o versiune portabilă de Linux (Ubuntu, Debian etc.) pe una dintre unitățCiteste mai mult »

Truc pentru a ști dacă un contact este conectat la Skype

Skype are o funcționalitate care vă permite să apăreați într-o stare deconectată pentru restul contactelor. Este un utilitar care ne vine la îndemână atunci când suntem ocupați și nu vrem să fim deranjați. Doar faceți clic pe starea noastră și selectați modul „ Invizibil ”. Din acel moment vom apărea ca deconectați și oricine încearcă să vorbească cu noi va crede că nu suntem pe Skype, dar există un truc care să ne permită să știm dacă un contact este într-adevăr offline sau este pur și simplu în modul invizibil? Răspunsul este DA și este, de asemenea, Citeste mai mult »

De ce Windows 10 consumă atât de multă memorie RAM și cum să o remedieze

Dacă folosiți Windows 10 de ceva timp, veți observa că ori de câte ori porniți computerul, consumul de memorie este de cel puțin 50%. Nu contează dacă aveți o memorie RAM de 2 GB, 4 GB sau 8 GB, va consuma întotdeauna jumătate din boot-ul sistemului. Este normal? Dacă aveți o memorie puternică și aveți, de asemenea, un anumit control cu ​​programele care încep la pornire, sistemul nu ar trebui să consume atât de mult RAM. Sau cel puțin asta dictCiteste mai mult »

Eroare la redarea videoclipului cu Sony Vegas (nvopencl.dll) Soluție!

De ceva timp am probleme cu redarea videoclipurilor cu Sony Vegas Pro 13.0 . Aceasta este o eroare legată de fișierul nvopencl.dll . Este o problemă reală, deoarece blocarea nu are loc la începutul redării, ci la mijlocul întregului proces. Astăzi am descoperit originea problemei - și soluția ei - așa că vreau să o împărtășesc cu voi toți.În cazul meu, eroaCiteste mai mult »

Cum se activează „Modul Dumnezeu” din Windows 10

Microsoft a fost întotdeauna cunoscut pentru ascunderea micilor ouă de Paște în Windows. Unele dintre aceste surprize nu sunt altceva decât clipe de prietenie pentru utilizator, mici trucuri frumoase. Windows 10 nu va fi mai puțin, iar acesta aduce și propriile sale ouă de Paște.Unul dintre ele este un mod puternic de administrator cunoscut sub numele de „God Mode” sau zeu . Este un supeCiteste mai mult »

Cum se recuperează cheia de activare Windows 10

Trebuie să știți care este cheia de produs Windows 10 ? Dacă ați cumpărat computerul cu licență Windows și acum trebuie să reinstalați sistemul de operare, să schimbați hard diskul sau să mutați sistemul pe un alt computer, va trebui să preluați cheia de activare Windows. La urma urmei, este un produs pe care l-am plătit și este logic să vrem să îl folosim în continuare.Așa-numitul număr de seCiteste mai mult »

Cum se configurează un controler PS4 Dual Shock în Windows

Întotdeauna am fost mai mult console decât PC-uri când vine vorba de jocuri video. Îmi amintesc încă Atari ST pe care mi l-a dat tatăl meu când eram încă un copil și jocul „Asterix și Heh Menhir”, sau primul Doom, Warcraft, Age of Empires și Carmaggedon care a apărut pentru PC în anii 90, la cărora le-am dedicat o bucată bună de ore la acel moment.Din anul 2000 m-am conCiteste mai mult »

Cum se repară și se extrage un fișier ZIP corupt sau nevalid

Fișierele comprimate ZIP sau RAR sunt foarte ușor corupte, deoarece este suficient ca o parte sau o mică parte a datelor să fie coruptă, astfel încât sistemul să nu poată deschide, citi sau decomprima fișierul . În cazul în care lucrăm cu Windows, eroarea obișnuită este de obicei ceva de genul „ Fișierul este deteriorat sau nevalid ”.Deși Windows a reușiCiteste mai mult »

Cum să accelerați descărcările în Firefox cu MDM

Ce zici de a da un pic de descărcare impulsurilor tale? Multithreaded Download Manager (MDM) este o extensie pentru browserul Firefox care vă permite să accelerați descărcările datorită multithreading-ului sau a ceea ce este, de asemenea, cunoscut sub numele de „fire multiple”.Majoritatea managerilor de descărcare au de obicei nevoie de multe permisiuni și, în cazul extensiei MDM, lucrurile nu se schimbă prea mult. Cu toate acestCiteste mai mult »

Cum să accesați panoul de control clasic în Windows 10

Windows 10 a făcut mai multe modificări față de versiunile anterioare de Windows. Una dintre aceste modificări este înlocuirea clasicului panou de control cu un nou meniu numit „Setări Windows” de unde putem face mai mult sau mai puțin aceleași sarcini.Unde este panoul de control?Acest meniu de configurare este accesibil din butonul Start Windows, reprezentat de o pictogramă roată. Totuși, ce se Citeste mai mult »

8 sfaturi pentru a elibera spațiu în Windows 10

Nu contează cât de multă capacitate de stocare are hard diskul nostru. În cele din urmă, mai devreme decât mai târziu, ajungem întotdeauna în aceeași situație: discul este plin și este timpul să eliberăm spațiu. În mod normal, nu ne dăm seama de obicei - cel puțin în cazul meu - până când nu vrem să instalăm un nou program și să vedem că nu avem nici măcar spațiu pentru a stoca un document text nepotrivit. Nu vă faceți griji, se întâmCiteste mai mult »

Cum se convertesc documentele scanate în Word

Dacă trebuie să digitalizați o carte în format text, este posibil să aveți mai multe întrebări. Ce se poate face? Ce zici de calitate, este bună? Nu numai că se poate face, dar există și mai multe moduri de a converti un document scanat în Word. Sa vedem:Scanând documentul în format PDF și editându-l ulterior cu Adobe Acrobat XI Pro pentru a-l salva în format Word. Versiunea Pro a ACiteste mai mult »

25 de comenzi de bază Linux pe care ar trebui să le rețineți

Liniile de comandă sunt instrumente cu adevărat puternice. După ce a petrecut aproape 10 ani susținând utilizatorii și companiile la distanță, se învață să prețuiască eficiența și versatilitatea acestui tip de lucruri. Nu degeaba mi-au salvat ziua cu mai multe ocazii. Atât în ​​Windows, dacă folosim MS-DOS, cât și în Linux, putem efectua acțiuni avansate mult mai repede dacă o facem prin comenzi . Și acest lucru este apreciaCiteste mai mult »

Fără acces la internet pe computer sau laptop

Acest articol se adresează computerelor personale / private cu o conexiune la Internet printr-un router sau o conexiune Wi- Fi (pentru computerele de afaceri / birouri care funcționează în același domeniu, consultați  acest alt manual ). Ma refer practic la conexiuni ca cea pe care o poti avea acasa . Iată Citeste mai mult »

Probleme de mișcare între celule în Excel

Dacă aveți probleme cu deplasarea între celule în Excel, adică nu vă  puteți deplasa între celulă și celulă cu săgețile tastaturii și, în schimb, ceea ce se mișcă este bara de defilare laterală și verticală , ar trebui să știți că cauza este următoarea: Aveți activat blocarea de derulare a tastaturii .Pentru a o rezolva și a reCiteste mai mult »

Cum să porniți computerul de pe o unitate USB

Pornirea computerului de pe un USB este ceva ce poate fi extraordinar atunci când computerul nu funcționează corect sau vrem să instalăm un nou sistem de operare. În acest fel putem rula instrumente de diagnosticare, un antivirus bun sau putem instala direct un nou sistem de operare pe computer. Nu esCiteste mai mult »

Cum să redenumiți mai multe fișiere sau foldere simultan în Windows 10

Anul trecut Microsoft a lansat un mic set de instrumente open-source pentru Windows 10 sub denumirea „PowerToys”. Aceste utilitare curioase au sarcina de a efectua sarcini simple, dar extrem de puternice, cum ar fi crearea „zonelor” pentru a reorganiza ferestrele pe care le avem pe ecran sau afișarea comenzilor rapide de la tastatură disponibile printr-o simplă apăsare.Recent, MicrCiteste mai mult »

De ce nu există viruși în Linux?

Sistemele de operare bazate pe Linux au fost considerate întotdeauna libere de viruși și programe malware. Asta e corect? ... Ei bine, sincer, adevărul este că nu. Niciun sistem de operare de pe fața pământului nu este 100% liber de infectare. Nici măcar Linux, oricât de departe de posibilitatea infecțiilor masive. Una dintreCiteste mai mult »

Eroare #value în Excel

Microsoft Excel este un instrument foarte util. Dacă lucrați într-un birou, cu siguranță îl folosiți zilnic și, cu siguranță, veți fi obișnuiți să obțineți erori sau să obțineți pur și simplu date care nu au fost cele necesare pentru a obține ... dar oh! Excel este atât de extern și are atât de multe colțuri încât, dacă nu sunteți un maestru al universului Excel, știți că veți întâlni din când în când o eroare sau un eșec. Este inevitabil. Ei bine, te-am pus înCiteste mai mult »

Cum se pornește Windows 10 în modul sigur / sigur

Anterior, puteai porni Windows în modul sigur sau sigur, apăsând F8 la pornire. Din păcate, datorită vitezei de încărcare a sistemului de operare și a noului BIOS UEFI, atât Windows 8, cât și noul Windows 10 nu permit această funcționalitate.Oricum, fii atent, dacă computerul tău are Windows 10 dar nu folosește UEFI, poți porni în modul sigur cu tasta F8, dacă ești suficient de rapid, da (ai 200 ms înainte ca managerul Windows să înceapă să se încarce sistemul ca standard).Pentru a porni Windows 10 Citeste mai mult »

Versiuni Windows 7

Versiunile client Windows 7 au fost lansate în versiuni pentru arhitecturi pe 32 de biți și 64 de biți în edițiile Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise și Ultimate .Versiunile pe 32 de biți acceptă programe pe 16 și 32 de biți, iar versiunile pe 64 de biți acceptă atât programe pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți.Mai jos vă arăt caCiteste mai mult »

Creați un meniu drop-down în Excel

Dacă doriți să creați un șablon sau formular în Excel, uneori este util să puteți adăuga liste sau meniuri derulante cu valori selectabile.Acest tip de listă derulantă poate obține datele fie din celule din foaia de calcul în sine, fie dintr-un fișier extern. Dacă ceea ce aveți nevoie este să creați un formular simplu, nu este foarte practic să luați datele listei dintr-un alt fișier, așa că de data aceasta mă voi limita să vă arăt cel mai simplu mod de a crea acest tip de meniu.Mai întâi alegeți unde doriCiteste mai mult »

Cum să comprimați cu ușurință una sau mai multe imagini simultan

Una dintre primele provocări cu care m-am confruntat în calitate de webmaster al acestui blog a fost legată de imagini. Aveam nevoie să comprim imagini (JPG, PNG, GIF) cu un nivel foarte ridicat de cerere dacă doream să optimizez resursele serverului și să încărc rapid.Astăzi voi explica cele 2 metode pe care le folosesc pentru a edita și comprima imagini ca un ninja real . În ultimii Citeste mai mult »

Cómo recuperar archivos eliminados con EaseUS Data Recovery Wizard

Hoy vamos a repasar uno de los programas de recuperación de ficheros más populares que existen para Windows y Mac. Se trata del Data Recovery Wizard de EaseUS, una desarrolladora especializada en la restauración de datos, backups, almacenamiento y transferencia de datos.Seguro que muchos de vosotros la habéis visto por Internet, pero no sabéis si funciona realmente o cuál es su nivel de eficacia. Por eCiteste mai mult »

Cum să colorați fotografiile vechi în alb și negru (manual sau automat)

Cu siguranță ți-a trecut vreodată prin cap posibilitatea de a avea fotografii vechi alb-negru ale bunicilor sau rudelor tale în culori pline. Adevărul este că astăzi există deja mai multe instrumente care ne permit să facem acest lucru, atât automat, cât și manual. În postarea de astăzi, vă aduc 2 programe simple pentru colorarea fotografiilor alb-negru . Fără Photoshop Citeste mai mult »

Comanda „utilizator net / domeniu” (II)

În articolul precedent am analizat cum să obțineți informații despre un utilizator de rețea cu comanda net utilizator / domeniu , dar trebuie să avem în vedere că această comandă are mult mai multe utilitare și poate fi utilizată pentru a efectua multe sarcini legate de administrarea utilizatorului prin intermediul comenzi. Acestea suntCiteste mai mult »

Configurați Gmail în Outlook

Configurarea Gmail în Outlook a fost întotdeauna o legendă urbană pentru mine. În birou, toată lumea folosește Outlook pentru a lucra cu webmail și este un instrument foarte util, deoarece are multe funcții care ajută foarte mult la organizarea și gestionarea e-mailurilor. Puteți eticheta color e-mailurile, puteți pune steaguri pe ele, vă puteți organiza calendarul, puteți crea dosare și așa mai departe, un milion de alte lucruri. Aș îndrăzni să spCiteste mai mult »

Cum se remediază un pixel mort pe ecranul monitorului

Pixelii morți sau blocați sunt acele tipuri de defecțiuni care deranjează, dar nu terminați niciodată de remediat, întrucât nu este o eroare „prea mare” - cu multe ghilimele - ajungeți întotdeauna la mâine. Cel mai simplu lucru în aceste cazuri este să procesați garanția, să contactați serviciul tehnic și să opriți poveștile. Dar ce se întâmplă când Citeste mai mult »

Cum să transformi un laptop Windows într-un Chromebook

De Chromebooks au câștigat popularitate extraordinară în ultimii ani. În timp ce unii o văd doar ca o versiune cu mai puține capabilități decât un laptop cu Windows sau macOS, pentru mulți este instrumentul ideal de utilizat în mediile educaționale și de birou. În postarea de astăzi vom vedea cum să transformăm un laptop - sau orice alt PC pe care îl avem acasă - într-un Chromebook complet funcțional. Sa mergem acolo!Ce esCiteste mai mult »

Windows XP vs Windows 7

Când Microsoft a lansat Windows 7, în afară de modificarea interfeței cu Windows XP, a făcut o schimbare majoră în ceea ce privește gradul de utilizare față de versiunile anterioare de Windows.Dar, ce diferențe există între un sistem de operare și altul? Sa vedem…Windows 7 nu are un client de e-mailOutlook Express a fost unul dintre acele programe care au fost alături de noi pentru totdeauna, l-am putea găsi în Windows 95 și a fost atât de popular încât mulți oameni nu au folosit niciodată un alt client de e-mail.În Windows Vista Outlook Citeste mai mult »

Cum se folosește cel mai bun software de conversie video pentru a converti și descărca videoclipuri?

Uneori trebuie să convertim formate video pentru diferite tipuri de dispozitive, cum ar fi telefoane, laptopuri și CD / DVD playere. Există multe programe software pe piață care oferă diverse suporturi pentru conversia formatelor video.Astăzi vreau să vă împărtășesc programul pe care îl folosesc de multă vreme: WonderFox HD Video Converter Factory Pro. Este unul dintCiteste mai mult »

Importați sau exportați un profil Outlook utilizând Registry

Astăzi vă aducem o modalitate de a exporta și importa un profil Outlook 2013. În munca noastră trebuie să avem configurate o mulțime de conturi de e-mail diferite cu profiluri diferite și de fiecare dată când trebuie să schimbăm pozițiile trebuie să configurăm întreaga poziție și configurația de cutii poștale Outlook este ceea ce ne consumă cel mai mult timp.Astăzi m-a atins din Citeste mai mult »

Grupuri de securitate și distribuție în Active Directory

Există 2 tipuri de grupuri în Active Directory: grupuri de securitate și grupuri de distribuție.Grupurile de securitate sunt utilizate pentru a atribui permisiuni resurselor partajate. De exemplu, dacă vrem doar un anumit grup de utilizatori să poată accesa anumite foldere de rețea sau să poată accesa o secțiune a intranetului sau chiar să aplice o anumită politică de ieșire a internetului, putem folosi un grup de Securitate Active Directory în acest scop. Grupurile sau lCiteste mai mult »

Schimbați numele și puneți un computer în domeniu cu Windows 10

Cu Windows 10, modul în care plasăm un computer în domeniu sau schimbăm numele variază în raport cu sistemele anterioare. Locația acestei opțiuni de configurare s-a schimbat foarte mult, dar trebuie doar să știi unde să cauți ...Din butonul Start introduceți „ Setări ”.Butonul «Setări» este echivalentul clasicului Panou de controlAcum accesați „ Conturi ”.În meniul lateral, faceți Citeste mai mult »

Leawo DVD Ripper: cea mai bună aplicație desktop pentru a copia DVD-uri

Pe măsură ce era digitală a evoluat, există o tendință în creștere spre dispariția formatului fizic ca mediu multimedia. S-au dus vremurile schimbului de filme și discuri în turele interminabile de CD-uri și DVD-uri .Oricum, mulți dintre noi păstrează încă o multitudine de DVD-uri originale și Blu-Rays cu filme, serii, muzică sau înregistrări de acasă. Odată cu trecerea timCiteste mai mult »

Cum se dezactivează StickyKeys

Când apăsați Shift de prea multe ori la rând, tastele lipicioase sau tastele speciale sunt activate și este într-adevăr o problemă să continuați să utilizați tastatura, deoarece Windows nu vă permite să utilizați tastatura la ritmul obișnuit, iar tastarea este atât de lentă.Stickykeys pot fi foarte utile în anumite cazuri, dar dacă sunteți obișnuiți să tastați foarte repede sau jucați regulat cu computerul, această opțiune poate deveni destul de dificilă. Cum dezactivez nenorocitele Citeste mai mult »

Cum să vă transformați desktopul Windows 10 cu un lansator de tip iPad

Tocmai am descoperit o aplicație Windows destul de curioasă. Este paperplane , o aplicație care vă permite să convertiți desktop datorită unui tip de lansator de estetic , cum ar fi iPad sau Mac OS X . Ceea ce mă frapează cel mai mult este că nu este o aplicație pentru dispozitive mobile, ci că funcționează perfect pe orice computer desktop sau laptop cu Windows, fie că este XP, Windows 7, 8 sau Windows 10. Aici aveți un Citeste mai mult »

Caracteristici Windows 7 Explorer

Una dintre cele mai semnificative modificări în modul de afișare a folderelor în Windows 7 este dispariția barei de meniu . Aceasta a fost înlocuită cu o altă bară, în care puteți organiza vizualizarea în care sunt afișate elementele folderului și puteți efectua diverse opțiuni, cum ar fi tăierea-lipirea, vizualizarea proprietăților folderului, partajarea și crearea de foldere noi.1 : Butonul „ OrganiCiteste mai mult »

Cum se face backup pentru Google Drive

Google Drive are mai mult de 1 miliard de utilizatori. Asta înseamnă că, dacă la un moment dat serviciul Google de stocare în cloud se blochează sau serverele sale nu mai funcționează, o mulțime de oameni ar rămâne fără acces la toate documentele lor. Oricât de puțin probabil ar părea, acest lucru sa întâmplat deja în ianuarie anul trecut, când Google Drive a suferit o pierdere a conexiunii la nivel mondial . Apocalipsa?Deși nu Citeste mai mult »

Cum se elimină programele malware, spionii și virușii din Windows

Dacă computerul dvs. durează mult timp pentru a porni, are probleme la încărcarea corectă a paginilor, browserul dvs. are o mulțime de publicitate încorporată, pagina dvs. de pornire s-a schimbat fără consimțământul dvs. sau aveți instalate programe nedorite, înseamnă că aveți un computer infectat și trebuie să faceți o curățare bună. De unde începi?De la ElCiteste mai mult »

Toate utilitățile de la tasta F1 la F12

Tastele F1, F2 ... F12 sunt destul de misterioase. Le avem în față ori de câte ori folosim o tastatură, dar rareori le folosim mult mai mult decât reîmprospătarea ecranului cu F5 și dacă suntem puțin salseros putem folosi chiar F2 sau F8 pentru a accesa BIOS-ul computerului și a face unele modificări în setările sistemului. Vedem aceste tCiteste mai mult »

Forțați actualizarea la Windows 10

Microsoft vă permite deja să vă actualizați sistemul la Windows 10, dar pentru a evita saturarea serverelor sale, permite aceste actualizări într-un mod segmentat și încetul cu încetul. Dacă tot nu aveți posibilitatea de a actualiza la Windows 10, puteți forța actualizarea după cum urmează:Ștergeți conținutul folderului C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download.Apoi rulați în ms-Citeste mai mult »

Cum să personalizați ecranul de pornire Chrome cu un GIF

Versiunea desktop a Google Chrome este un browser care permite mai multe straturi de personalizare. Putem adăuga teme personalizate de toate tipurile și culorile și chiar să instalăm extensii pentru a adăuga noi funcții care ne facilitează lucrul cu anumite sarcini. Astăzi vom vedea o nouă modalitate de a personaliza Google Chrome care constă în adăugarea unui mic GIF sau videoclip care va fi afișat ca fundal pe ecranul de pornire sau „Pagina de pornire” a Chrome.Este un proces foaCiteste mai mult »

Adăugați o imprimantă de rețea

Dacă lucrați într-o rețea locală, cum ar fi un birou, și aveți mai multe imprimante de la care să imprimați la un moment dat, va trebui să configurați o nouă imprimantă pe computer.Rețineți că o imprimantă partajată în rețea poate fi configurată în 3 moduri diferite și, în fiecare caz, pașii de urmat pentru a adăuga imprimanta la lista dvs. vor fi diferiți. Înainte Citeste mai mult »

FotoJet Online, un editor foto foarte complet încărcat cu conținut

Îmi plac instrumentele online. De câțiva ani, am experimentat un boom în acest tip de aplicație web, iar diversitatea și funcționalitățile sale au atins niveluri de neimaginat. Multe dintre ele, în principal cele orientate spre automatizarea biroului și editarea multimedia, sunt la ordinea zilei în lista mea de instrumente preferate și obișnuite. Cel puțin în Citeste mai mult »

Comanda „utilizator net / domeniu”

Pe lângă faptul că puteți vedea proprietățile unui utilizator de rețea din directorul activ, ceea ce este foarte convenabil, puteți vizualiza aceleași proprietăți și altele care nu afișează directorul activ executând comanda „ utilizator net utilizator / domeniu” din ms-dos .De exemplu, dacă bănuiți că parola utilizatorului mmartinez poate fi depășită , dar proprietățile de Active Directory Windows nu va furniza aceste informații, se deschide o fereastră de MS-DOS și rulați comanda utilizator net mmartinez / domeniu .Se execută această comandă poateCiteste mai mult »

Cum se vede viteza Internetului pe bara de activități Windows 10

Când folosim computerul desktop și vedem că o pagină durează mult să se încarce, poate fi dificil de ghicit dacă este o problemă cu pagina în sine sau dacă conexiunea noastră la Internet pierde puterea. Un răspuns pe care îl putem obține cu ușurință dacă avem un contor mic care ne arată viteza conexiunii la internet pe care o primim în orice moment.Pentru aceasta, existCiteste mai mult »

Utilizator local blocat

Utilizatorul local al unui computer a fost blocat pentru că a introdus parola greșită de prea multe ori.Pentru a-l debloca, conectați-vă la computerul afectat cu un alt utilizator. Acest utilizator trebuie să aibă permisiuni de administrator .Odată conectat, trebuie să accesați „ Start-> Echipă ” și să dați clic dreapta pe „ Gestionați ”.Panoul « Managementul eCiteste mai mult »

Lentitudine în Excel (și alte aplicații) Soluție!

Dacă observăm că Excel durează prea mult timp pentru a deschide anumite fișiere și este foarte lent, ar fi indicat să verificați memoria virtuală a computerului dvs., deoarece extinderea acestuia, dacă este necesar, poate ajuta sistemul nostru să gestioneze programele cu o mai mare agilitate și repede . Prin urmareCiteste mai mult »

Rulați un fișier .MSI ca administrator

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .Când Microsoft a lansat Windows 7, au eliminat posibilitatea de a rula un fișier .msi ca administrator atunci când faceți clic dreapta pe el. Încă de laCiteste mai mult »

Pictogramele desktop lipsesc în Windows

Groază! Toate pictogramele de pe desktop au dispărut. Și acum asta? ¿ Unde sunt toate folderele și comenzile rapide mele ? Ei bine, se poate ca într-o escapadă de somnambul la miezul nopții să fi pornit computerul și să fi șters toate fișierele de pe desktop, dar este puțin probabil.Cea mai plauzibilă opțiune este că icoanele dvs. sunt ascunse. PeCiteste mai mult »

Leawo Video Converter Ultimate, cel mai complet convertor video multifuncțional pentru PC

Formatele video au devenit foarte diverse în ultimii ani. Și nu numai, dispozitivele care citesc și redă fișiere multimedia nu încetează să crească, ceea ce implică faptul că de multe ori ne găsim cu probleme pentru a reda anumite tipuri de fișiere pe dispozitivele noastre. De ce?Nu toți jucătorii acceptă niciun format sau codec , iar la sfârșitul zilei poate fi o adevărată durere de cap. Formula matematică Citeste mai mult »

Cum se instalează un font

Toți editorii de imagini și procesoarele de text au un depozit de fonturi comun pe care îl folosesc atunci când doriți să scrieți un text. Dacă doriți să utilizați un font nou fie în Microsoft Word, în Photoshop sau în orice alt program de stil, va trebui mai întâi să instalați acest font în Windows. Odată instalat îl Citeste mai mult »

Ce usor! Cum se instalează Linux pe un computer

Cu siguranță, mai mult de unul dintre voi a dorit vreodată să încerce deliciile Linux pe computerul dvs., dar fie din cauza ignoranței, a lenei, fie pentru că pur și simplu părea prea complicat, ați ajuns să dați înapoi. Sistemele de operare bazate pe Linux au multe calități pe care alte sisteme le pot lipsi, cum ar fi stabilitatea lor mare, absența practică a virușilor sau marea colecție de software gratuit la dispoziția lor. Deci, de ce să nu îCiteste mai mult »

Redirecționare e-mail în Office O365

Efectuarea unei redirecționări de e-mail cu Office 365 nu variază mult în comparație cu versiunile anterioare ale consolei de administrare Exchange, trebuie doar să știți unde să căutați această caracteristică pentru a o putea pune în practică.Dacă sunteți administrator de sistem sau tehnician de asistență, vi s-a solicitat la un moment dat să redirecționați toate e-mailurile care sosesc din contul A în contul B. Dacă trebuie să efectuCiteste mai mult »

Cum se deschid mai multe fișiere simultan în Windows 10

În Windows putem programa aplicații pentru a începe la pornire în mod implicit. Dacă lucrăm puțin la el, putem face ca sistemul să deschidă un anumit document odată ce ne-am conectat. Cum? Creați un acces direct la fișierul din folderul „ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu ” din profilul nostru de utilizator.Acestea sunt opțCiteste mai mult »

Diferitele moduri de „Resetare din fabrică” în Windows 10

Windows 10, ca și alte sisteme de operare, vă permite să efectuați anumite sarcini de restaurare. Dacă nu suntem confortabili cu Windows 10 sau dacă nu funcționează corect, sistemul ne permite să efectuăm diferite acțiuni pentru a găsi o soluție la problema noastră.Practic, dacă ceea ce căutăm este fie să revenim la o stare din fabrică, la o versiune anterioară de Windows sau să încărcăm o imagine a sistemului de operare pe care l-am stocat, Windows 10 ne permite să efectuăm toate aceste acțiuni dintr-un panou centralizat.Funcțiile de restaurare și Citeste mai mult »

Cuvântul durează mult să se deschidă

Nu este foarte obișnuit, dar uneori se întâmplă, când Word a fost folosit foarte mult sau este deteriorat , ca aplicația să dureze mult timp pentru a se deschide. Motivul este următorul:Ori de câte ori deschideți un nou document gol sau încercați să trimiteți un nou e-mail din Outlook, Word folosește un fișier numit normal.dot și îl foloseCiteste mai mult »

Cum să editați videoclipuri 4K cu ușurință cu VideoProc

Dacă avem un dispozitiv de înregistrare de înaltă definiție, precum GoPro sau dronele clasice DJI, cel mai probabil vom întâmpina probleme la editarea videoclipurilor, mai ales dacă acestea sunt în format 4K .În plus, atunci când realizăm înregistrări cu o cameră de acțiune, DJI sau orice altă dronă aeriană, este obișnuit să înregistrăm videoclipuri de câteva minute, ceea ce are ca rezultat fișiere de o dimensiune mai mult decât remarcabilă.Dacă la toate acestea adăugCiteste mai mult »

10 sfaturi și trucuri esențiale pentru Windows 10

După câteva luni vorbind despre lucrările și minunile Windows 10, voi lua postarea de duminică din această primăvară pentru a face o mică recenzie a celor mai utile sfaturi și trucuri legate de cel mai recent sistem de operare Microsoft. De la eliberarea spațiului după instalarea sistemului, trecerea prin meniul ascuns al misteriosului „God Mode”, există multe acțiuni pe care le putem întreprinde pentru a profita la maximum de iubitul nostru Windows .Dacă doriți să cunoCiteste mai mult »

Eroare C1900208 la actualizarea la Windows 10

Una dintre erorile obișnuite atunci când încercați să vă actualizați sistemul la Windows 10 este cunoscuta eroare C1900208. De când Windows 10 a apărut în vara anului 2015, au fost detectate unele defecțiuni de instalare, care, deși nu au fost catastrofale, au ajuns să păteze într-un anumit fel ceea ce, pe de altă parte, este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pe care Microsoft le-a publicat peste o vreme. Eroarea menționCiteste mai mult »

Windows 7: comenzi rapide de la tastatură

Cu siguranță ați mai auzit asta: în loc să înlănțuiți clicuri pentru a finaliza o sarcină, puteți efectua o combinație simplă de taste pentru a atinge același scop. Acestea se numesc „ comenzi rapide de la tastatură ”.Poate părea o prostie, dar odată ce te obișnuiești să folosești anumite combinații de taste, vine un moment în care te gândești „ Cum aș fi putut trăi până acum fără să știu asta? Dar este mult mai confortabil! »De aseCiteste mai mult »

5 trucuri practice pentru Windows 10 care vă vor ușura viața

Asta e amuzant. Toată viața mea folosind Windows și tocmai astăzi că voi lucra la o postare din ciborium pe cel  mai recent sistem de operare Microsoft , mă găsesc scriind în Ubuntu și pentru a înrăutăți lucrurile, cu LibreOffice. Pedant! Gafapasta! Eretic!Ei bine, după genele morale pertinente, vom unge mașinile și astăzi vă aduc câteva trucuri mai mult decât utile, care ne vor ajuta să obținem un pic mai mult profit și performanță de la fiul preferat al lui Redmond, iubitul nostru Windows 10 .5 mini-trucuri pentru a sCiteste mai mult »

Cum se operează Windows doar cu tastatura (fără mouse)

Mai mult de unul dintre noi s-a întâmplat că brusc mouse-ul computerului și - a pierdut funcția . Intrăm în panică și disperăm. Dar nu există niciun motiv pentru a merge la aceste extreme de angoasă. Există o opțiune care vă va scăpa de probleme fără a fi nevoie să vă speriați încercând să obțineți un mouse de înlocuire.Vorbim despre utilizarea taCiteste mai mult »