ARHIVE DE CATEGORII: Recenzii

UMIDIGI F1 în revistă, gama medie premium cu Helio P60 și Android 9.0

Deși UMIDIGI F1 a ieșit oficial în decembrie, se pare că înțelepții nu au reușit să-l distribuie la timp, așa că, deși suntem deja bine în luna ianuarie, există încă foarte puține magazine care au cel mai proaspăt UMI.Acest UMIDIGI F1 merge puternic, cu cele mai suculente specificații pentru acei utilizatori care se mișcă mai mult în gama medie decât orice altceva. Are o capacitate spectCiteste mai mult »

W95 în analiză, un TV Box recomandat „începătorilor”

Ori de câte ori vorbim despre cutii TV, este tentant să analizăm doar cele mai premium sau cele cu cele mai bune caracteristici. Dar omul trăiește nu numai de înaltă calitate, iar în ceea ce privește Boxele TV, este ceva care se accentuează în mod special.Un exemplu extraordinar este W95 TV Box , o „cutie inteligentă” cu Android pentru TV, în întreaga gamă de bază, care poate deveni TV Box-ul ideal pentru cei care intră în lumea acestui tip de dispozitiv pentru prima dată și nu vor să lase bani buni pe drum.W95 TV Box în analiză, diCiteste mai mult »

Scishion V88: Primul meu Android TV Box | O poveste reală

Când am început să mă gândesc să cumpăr un TV Box pentru sufragerie, nu am vrut să las prea mulți bani. A venit din utilizarea unei metode destul de casă pentru a reda videoclipuri în flux, folosind vechea mea PS3 ca o punte de legătură între televizor și PC, datorită neprețuitului server PS3 Media.Din cauza problemCiteste mai mult »

UMIDIGI A3 Pro en análisis, ¿el móvil de 100€ más vistoso de 2019?

UMI (actualmente conocida como UMIDIGI) siempre se ha movido como pez en el agua en la gama media china de Android. Pero a lo largo de los años también ha intentado hacerse un hueco en la gama baja. Y eso es algo que es de agradecer, ya que sus diseños suelen estar bastante logrados y son más vistosos que lo que estamos acostumbrados a ver habitualmente en estos rangos de precio tan bajos. En Citeste mai mult »

UMIDIGI One în analiză, un telefon mobil pentru mai puțin de 150 EUR, care merită

De obicei, nu este ușor să vorbești despre un telefon cu entuziasm atunci când vine vorba de un dispozitiv de nivel mediu sau low-end. Întotdeauna vor exista telefoane mai bune, da, dar dacă prețuim raportul calitate-preț, atunci putem trage câteva concluzii utile.În recenzia de astăzi vorbim despre UMIDIGI One și UMIDIGI One Pro (același terminal, dar cu 64 GB spațiu intern). Un smartphoneCiteste mai mult »

UMIDIGI Z2 Pro în revistă, gama medie premium cu Helio P60 și 6 GB RAM

UMIDIGI tocmai a lansat noul său smartphone emblematic pentru gama medie premium. Aceasta este versiunea Pro a recentului UMIDIGI Z2 , cu un procesor mai bun și mai mult spațiu de stocare.La nivel de design, în UMIDIGI Z2 Pro avem în continuare aceeași clonă flagrantă a Huawei P20 Pro pe care am văzut-o în originalul Z2 , dar fiind un telefon atât de frumos, este aproape apreciat faptul că aceste tipuri de terminale sunt prezentate puțin mai accesibile . Nu toată lumCiteste mai mult »

CHUWI Hi9 Plus: analiză aprofundată și opinie

În ultima perioadă am văzut creșterea tabletelor cu Windows 10 ca sistem de operare. Este un format care a fost deja standardizat, dar asta a însemnat că în acești câțiva ani nu am văzut atât de multe tablete cu Android ca principalul sistem de operare. Astăzi efectuăm o analiză aprofundată a uneia dintre cele mai puternice pariuri în acest sens în lumea Android de astăzi, CHUWI Hi9 Plus .Vorbim despre o tabCiteste mai mult »

Alfawise H96 Pro+ en análisis, una de las mejores TV Boxes del momento

En la reseña de hoy hablamos de la Alfawise H96 Pro+ TV Box, una Android TV Box que entra dentro del grupo de “apuestas seguras” en lo que a TV Boxes se refiere. ¿Por qué? Principalmente gracias a un hardware que explota al máximo las posibilidades de este tipo de dispositivos multimedia.Alfawise H96 Pro+ TV Box en análisis, una de las mejores TV Boxes para ver Netflix y KODI desde el sofá de tu casaHace poco actualicé mi centro multimedia con una MECOOL BB2 PRO, una Android TV Box con las mismas características y hardware que este Alfawise H96 Pro+, y sin duda ha sido un “upgrade” bastante incrCiteste mai mult »

Analiza HOMTOM HT70, un telefon mobil cu o baterie mega de 10.000 mAh

HOMTOM este marca tipică care probabil nu vă va atrage atenția. Și, de asemenea, este probabil să vă răzgândiți în momentul în care începeți să căutați telefoane mobile cu o baterie mare . HOMTOM este un producător care face parte din grupul DOOGEE - acest lucru vă sună cu siguranță mai familiar - și este specializat în acest sens, aducând pe piață smartphone-urile cu energie ridicată. Astăzi vorbim despre ultimCiteste mai mult »

HONOR MagicWatch 2, echilibrul perfect între software și design

Lumea ceasurilor inteligente nu este ceea ce era înainte. Am trecut de la ceasuri inteligente prezumtuoase, cu mult corp și foarte puține programe software, gadgeturi grele cu mai multă voință și intenții bune decât rezultate, la dispozitive precum acest HONOR MagicWatch 2 în care atât designul, cât și funcționalitățile ating niveluri de satisfacție nemaivăzute până acum în unele gamele de prețuri care devin în cele din urmă accesibile pentru publicul larg.Uitați de ceasurile din Citeste mai mult »

Tablete chinezești: analiză și recomandări

Atunci când alegem o tabletă , trebuie să ținem cont de mai mulți factori. Spre deosebire de smartphone-uri, în care sistemul de operare este de obicei Android , sectorul tabletelor oferă un număr mai mare de posibilități:Sistem de operare dual ( Windows + Android )Sistem de operare WindowsSistem de operare alternativ (de exemplu, RemixOS)Tabletă 2-în-1 ( ultrabook-uri sau tablete PC ), cu posibilitatea de a adăuga o tastatură și de a o transforma într-un laptopTablete chinezești: esențiale! Ce folos îi vom dCiteste mai mult »

Cele mai bune 7 repetoare WiFi pentru a crește semnalul de internet acasă

În postarea de astăzi, vom arunca o privire la un subiect pe care doresc să îl abordez de mult timp: repetitoarele WiFi . Care sunt cele mai bune repetitive în raport calitate-preț? Există amplificatoare de 5 GHz? Ce este un PLC WiFi? Merită cumpărat unul dintre aceste dispozitive?Casa mea are aproximativ 100 de metri pătrați mai mult sau mai puțin, iar routerul este plasat într-un loc care face ca semnalul WiFi să ajungă destul de slab în sufragerie. Aceasta a fost Citeste mai mult »

UMIDIGI Z2 în analiză, o clonă a Huawei P20 Pro cu 6 GB RAM

Ne-am săturat să vedem clone ale telefoanelor Samsung Galaxy sau Xiaomi. Aici UMIDIGi a aruncat pe strada din mijloc și, în loc să le copieze pe cele obișnuite, a decis să se inspire dintr-un alt mare, Huawei. UMIDIGI Z2 este un clar „tribut“ gigantului din Asia P20 Pro, păstrând 6GB de RAM, crestătura și cele 4 camere ale acestuia din urmă.În analiza de asCiteste mai mult »

SAT V7 GRATUIT în analiză, cel mai bun receptor de satelit low cost

FREE SAT V7 este un receptor de satelit cu o dimensiune foarte limitată, cu care putem vedea atât canale gratuite, cât și criptate. Dacă avem o antenă satelit, este un dispozitiv ideal pentru a extinde rețeaua de televiziune de acasă și pentru a putea viziona canale din întreaga lume.În recenzia de astăzi ne uităm la receptorul satelit GRATUIT SAT V7 , un dispozitiv care are un succes remarcabil în rețele datorită performanțelor eficiente și a unui preț extrem de competitiv.Analiza GRATUITUL SCiteste mai mult »

Jumper EZbook 3 Pro în revizuire, notebook foarte complet cu 6 GB RAM și Windows 10

Deși laptopurile sunt mai accesibile ca niciodată, este totuși dificil să găsești, de exemplu, un Dell pentru mai puțin de 200 de euro. Dacă ceea ce căutăm este un notebook ieftin și ușor, o idee bună poate fi să mergem să aruncăm o privire la notebook-urile chinezești. Au o varietate de modele, iar specificațiile lor pot fi cu adevărat interesante. Așa este cazul JumCiteste mai mult »

Cele mai bune 5 telefoane Android ieftine din 2019

Suntem în 2019, iar acum cele mai moderne telefoane de ultimă generație sunt deja în jur de 1000 de euro. Dar, în timp ce flagship-urile devin din ce în ce mai scumpe, telefoanele mobile ieftine se îmbunătățesc și ele. Astfel, putem găsi telefoane cu mai puțin de 300 de euro cu design-uri frumoase, ecrane de înaltă calitate, camere excelente și baterii cu o autonomie excelentă.Cele mai bune telCiteste mai mult »

Cubot Power, puterea de 6 GB RAM + 128 GB și o baterie de 6000 mAh

Anul trecut Cubot a prezentat câteva telefoane mobile destul de interesante. Acolo am avut Cubot P20, una dintre cele mai accesibile clone ale Huawei P20 Pro, sau Cubot King Kong 3, un telefon robust cu o baterie puternică de 6.000 mAh. Astăzi vorbim despre Cubot Power , o gamă medie care menține bateria excelentă a lui Kong 3 și ecranul excelent al Cubot P20.Cu toatCiteste mai mult »

Vernee M6 în revizuire, un ecran accesibil cu 4 GB RAM + 64 GB ROM

Anul trecut, când v-am vorbit despre Vernee M5, ideea era clară: un telefon mobil ieftin, cu hardware convingător, care să nu vă cântărească în buzunar. Astăzi, anunțăm versiunea îmbunătățită a aceluiași terminal pentru 2018, Vernee M6 .În recenzia de astăzi analizăm Vernee M6 , un terminal compact și eficient mid-range, orientat spre utilizarea zilnică și cu o bună valoare pentru bani, obișnuit în toate smartphone-urile companiei asiatice.Vernee M6 în revizuire, o gCiteste mai mult »

Oukitel Mix 2 în revizuire, mobil fără ram, cu 21.0MP și 6 GB RAM

Oukitel a făcut un mare salt calitativ cu noul său Oukitel Mix 2 . Fără a uita că este o clonă a Xiaomi Mi Mix 2, noul pariu al lui Oukitel îmbrățișează pășuni mai verzi, cu caracteristici mai bune decât ceea ce suntem obișnuiți să vedem la acest producător. În plus, depășește ceea ce a fost până acum cea mai bună copie a lui Xiaomi Mi Mix 2, Vernee Mix 2. Să aruncăm o privire?OukCiteste mai mult »

Ulefone Power 3S în revizuire, versiunea „ușoară” a Power 3 cu 6350mAh

Ulefone Putere 3S este versiunea „light“ a de succes Puterea 3. Și eu spun „lumină“ în ghilimele, pentru că singurul lucru care a fost într - adevăr redus a fost 6GB de RAM, unele rezoluție în camera din spate și prețul terminalului . În schimb, au mărit bateria și mai mult, într-un telefon mobil care este deja destul de sălbatic în acest sens.În analiza de astăzi, anCiteste mai mult »

Teclast F7 Plus, un laptop ultra-subțire de 14 ”cu 8 GB RAM și 128 GB SSD

Adevărul este că Teclast lansează notebook-uri foarte interesante în linia sa Teclast Fx . Producătorul ne-a surprins deja anul trecut cu Teclast F6 Pro și Teclast F7, două exemple bune despre ceea ce se poate realiza astăzi dacă lucrați bine la gama medie a dispozitivelor.În prezent, F6 Pro are prețul prin acoperiș, iar adevărul este că, dacă căutăm un laptop ultra-subțire, cu un minim de condiții, evoluția Teclast F7 poate fi o alternativă mult mai profitabilă. Să vedem, atunci, ce aCiteste mai mult »

Vorke Z3 în analiză: un Android TV Box cu mult mușchi

Un TV Box îți ușurează viața . Este clar că, dacă aveți deja un Smart TV, unul dintre aceste dispozitive nu vă va atrage atenția, dar dacă nu este cazul, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire asupra unuia dintre aceste dispozitive capabile să vă transforme televizorul obișnuit într-un televizor. inteligent. AndroiCiteste mai mult »

Sega Mega Drive Mini în recenzie: nostalgie retro pentru totdeauna

Alegerea unei console este una dintre primele decizii importante pe care le ia viața când încă nu știi încă unde bate vântul. Dacă ai în jur de 30 de ani și ai crescut în jungla jocurilor video din anii 90, cel mai probabil va trebui să alegi între Sega și Nintendo, lucru pe care nu orice copil mic îl poate aduce la bun sfârșit fără a lăsa câteva ore de somn pe parcurs. .Pentru a rezolva dilCiteste mai mult »

GoPro HERO CHDHA-301, una dintre cele mai bune camere de acțiune la 52,99 €!

Nimeni nu se îndoiește în acest moment că camerele sport GoPro sunt probabil cea mai bună opțiune de pe piață atunci când vine vorba de camerele de acțiune. Un brand care și-a făcut un nume bun pe baza produselor de o calitate remarcabilă. Un reper.Din păcate, așa cum este logic și de înțeles, nu vorbim cu exactitate despre o linie ieftină de camere. Camera sportivă deCiteste mai mult »

Xiaomi Redmi Note 4X în revizuire: un mid-range puternic cu Snapdragon 625

Xiaomi tocmai a lansat o nouă versiune a Xiaomi Redmi Note 4. Vorbim despre Xiaomi Redmi Note 4X , un terminal care ridică hardware-ul Note 4 cu un procesor de calitate mai bună, cunoscutul Qualcomm Snapdragon 625 . În acest fel, Xiaomi optimizează performanța deja interesantului Note 4 cu un sistem care câștigă în fluiditate și eficiență datorită schimbării procesorului. În analiza de Citeste mai mult »

Leagoo T5 în analiză: un mobil economic cu 4 GB RAM și 64 GB ROM

Există o mână bună de oameni acolo - aș spune că o mare majoritate - care nu au nevoie de cel mai recent top al gamei de 700 de euro pentru a considera că smartphone-ul lor este un terminal bun . La sfârșitul zilei, totul depinde de utilizarea pe care urmează să o dăm.Leagoo este o companie care s-a mutat întotdeauna în gama mică și medie, livrând produse în care raportul calitate-preț joacă un rol primordial. Astăzi vorbim desprCiteste mai mult »

Xiaomi Mi Max 3 în analiză, cel mai mare telefon mobil al Xiaomi

Se pare că, odată cu standardizarea ecranelor fără cadru, telefoanele mobile tind să fie mai compacte. Faptul că este folosit mai mult spațiu pentru a adăuga mai mult ecran fără a crește dimensiunea terminalului a făcut ca „phablets” să nu mai fie atât de populare.Dar există oameni care preferă încă un telefon mobil la jumătatea distanței dintre un smartphone și o tabletă. Pentru ei, Xiaomi a lansaCiteste mai mult »

Chuwi Hi 9 Air în analiză, tabletă de 10 ”cu ecran 2K și Android 8.0

În primul trimestru al anului 2018, Chuwi a anunțat care va fi noua sa tabletă pilot pentru piața Android, Chuwi Hi 9 Air . Data plecării sale era programată pentru mijlocul lunii aprilie, așa că acum, când este pe stradă, este timpul să-i facem o mică recenzie.În recenzia de astăzi ne uităm la Chuwi Hi 9 Air , o tabletă de 10,1 inci cu ecran de înaltă rezoluție, dual SIM, 4 GB RAM și Android 8.0. Am inceput!Chuwi Citeste mai mult »

Ulefone Power 5 în analiză, o minune cu o baterie de 13.000 mAh

Ulefone tocmai a lansat un nou model din seria Power. Aceasta este linia producătorului asiatic cunoscut în principal pentru bateriile sale incredibile. Cu Ulefone Power 5 au decis să nu mai glumească, livrând smartphone-ul cu cea mai mare baterie pe care am văzut-o până acum . Și cel mai bun dintre toate: și-au redus greutatea în comparație cu modelele anterioare. Sună intereCiteste mai mult »

Elephone S8 în analiză, un ucigaș emblematic cu ecran 2K și Helio X25

Elephone este unul dintre cele mai proeminente branduri chineze din gama medie. Elephone S8 , al companiei cele mai recente mobil, este angajat la un terminal cu un ecran mare, de calitate, un design premium, cel mai bun Mediatek CPU și un aparat foto bun.Elephone S8 în revistă, cel mai echilibrat vârf de gamă Elephone până în prezentCa întotdeauna, ne vom mișca într-o gamă de prețuri apropiată de 200 de euro, ceea ce ajută la înțelegerea succesului enorm pe care îl au aceste tipuri de smartphone-uri în ultima vreme: valoarea lor excelentă pentru bani.//youtu.be/Xj9qH4YcQCiteste mai mult »

Laptop Yepo 737S în revizuire: Ultrabook de 13 ”cu Windows 10 pentru mai puțin de 200 USD

Există oameni care nu sunt convinși de brandurile chinezești din cauza obiceiului lor mai mult decât obișnuit de a copia desenele celor mai populare produse. În telefonia mobilă este ceva ce obișnuim să vedem în fiecare zi. Multe companii decid să renunțe la propriul design și reduc beneficiile pentru a ajusta cât mai mult prețul final. Este o bună teCiteste mai mult »

Cele mai bune tablete chinezești din 2017

Știți că lumea tehnologiei se mișcă mai repede decât un neutrin dopat și că ceea ce este cel mai recent astăzi ar putea fi puțin mai mult decât iarba de rezervă din mâine. În sectorul smartphone-urilor, salturile calitative apar de obicei în perioade de 9-12 luni . Timp suficient pentru ca producătorii să ne ispitească cu un terminal nou în fiecare an și mulți dintre noi ajung să muște.Cele mai noi tablete chCiteste mai mult »

Unul dintre cele mai bune controlere compatibile cu Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Con sunt minunate, dar este adevărat că pentru unele jocuri nu sunt cel mai confortabil lucru din lume. Există cazuri ca în jocurile de luptă sau în anumite titluri de platformă 2D în care unul se bucură mult mai mult folosind un gamepad clasic.În postarea de astăzi am de gând să vă vorbesc despre un controler neoficial pentru Switch , pe care am fost încurajat să îl cumpăr datorită recenziilor excelente pe care le obține pe Internet, deoarece prețul său este destul de restrâns, deci în cazul în care nu funcționează ca Am vrut să nu fie o mare pierdere. Acum, anticipez deja cCiteste mai mult »

HiSense C20 King Kong II în revizuire: un terminal submersibil antiglonț

HiSense este o companie care a devenit cu adevărat cunoscută în lumea televizoarelor și a televizoarelor inteligente. Acum, marca asiatică încearcă să-și croiască drum în lumea complicată a smartphone-urilor cu un telefon cu adevărat unic, care va fi gravat cu siguranță pe retina ta. Vorbim despre HiSense C20 , cunoscut și sub numele de King Kong II . Nu ghici de undCiteste mai mult »

A5X Max, un Android TV Box cu 4 GB RAM și KODI 17.3

Dacă ieri vorbeam despre Docooler M9S-PRO , un TV Box cu 3GB de RAM care se ridică în prezent la un preț care este de-abia în jur de 35 de euro, astăzi este rândul să facem un pas mai departe. Vorbim despre A5X Max , un Android TV Box cu chiar mai mult mușchi în secțiunea RAM, 4 GB mai exact și același conținut de preț. Unde este trucCiteste mai mult »

Cele mai bune telefoane mobile cu 6 GB RAM pentru Android

La fel ca ecranele fără rame și camerele duale, telefoanele mobile cu 6 GB RAM devin din ce în ce mai la modă . Evident, pe smartphone-uri, nu totul este memorie și spațiu, procesorul are și o importanță în ceea ce privește performanța. Cu toate acestea, un Android cu o cantitate bună de RAM asigură o fluență considerabilă la executarea oricărei aplicații.Cele mai bune 6 teleCiteste mai mult »

Docooler M9S-PRO, un Android TV Box cu 3 GB RAM și CPU Amlogic S905X

Când intrăm în lumea Android TV Box-uri, de obicei, pivotăm între 2 game de prețuri - în intervalul mediu, desigur. Pe de o parte, avem cutiile care sunt în jur de 25 de euro și, în mod normal, acestea echipează 1 GB / 2 GB de RAM și 8 GB / 16 GB de stocare. Dacă căutăm mai multă putere, de obicei trebuie să mergem la următoarea gamă, care se află la prețuri mai apropiate de 50 sau 60 de euro.Docooler M9S-PRO, 3 GCiteste mai mult »

LeTV Leeco Le 2 Pro în analiză, marea bijuterie chineză

Le 2 Pro este încă un telefon excelent după 2 ani de pe piață, dar versiunea sa de Android începe să fie puțin depășită Dacă încă nu cunoașteți marca LeTV , ar trebui să știți că ne confruntăm cu unul dintre cei mai inovatori producători de pe piața asiatică . Au fost primii care au adoptat USB de tip C , sunt prezenți și în dezvoltarea terminalelor fără mini-jack de 3,5 mm și promovează în prezent tehnologia VoLTE pentru a uni serviciile de date și voce. Toți vizionarii care au reușit mCiteste mai mult »

Console retro ieftine: Mini Clona NES cu 621 de jocuri și HDMI

Oricine citește regulat blogul va ști că sunt destul de fan al jocurilor retro . Am crescut în anii '80 și '90, ceea ce m-a făcut să iubesc totul despre lumea Sega și Nintendo în acel moment.La fel ca majoritatea copiilor de atunci, primul meu contact cu jocurile video japoneze pe 8 biți a fost cu una dintre acele console de imitație pe care le-au vândut în magazinele de electronice. Au fost minuCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 telefoane chinezești din 2019

Au trecut vremurile în care telefoanele de origine chineză erau sinonime cu mediocritatea. Astăzi sunt capabili să concureze cu marile mărci ale momentului precum Samsung sau Apple, iar terminalele lor sunt printre cele mai dorite. În lista următoare, trecem în revistă cele mai bune telefoane Android chinezești de astăzi . Cu cine răCiteste mai mult »

Google Stadia: analiză și opinie sinceră după 2 săptămâni de utilizare

La sfârșitul lunii trecute am primit pachetul meu Google Stadia „Premier Edition” cu tot ce am nevoie pentru a începe să pompez acest nou serviciu de jocuri video cloud. Adevărul este că criticile pe care le primește platforma Google sunt destul de contradictorii: unii experți îl clasifică drept cel mai mare eșec care se amintește în lumea jocurilor, în timp ce alții îl adoră și îi cad la picioare. Pe cine ascultăm?GooglCiteste mai mult »

Vernee V2 Pro în analiză, mobil robust cu 6 GB RAM, 6200 mAh și Android 8.1

Am stat câteva săptămâni fără știri relevante în ceea ce privește smartphone-urile chinezești. Astăzi, seria este în cele din urmă ruptă, deoarece Vernee tocmai a lansat noul său smartphone, Vernee V2 Pro . Un terminal robust cu 6 GB RAM, o baterie puternică și cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google pentru dispozitive mobile.În curs de revizuiCiteste mai mult »

DOOGEE MIX în revizuire: mobil accesibil, cu 6 GB RAM și finisaj premium

DOOGEE de ceva vreme merge din ce în ce mai bine. Deși are un catalog larg de smartphone-uri low-end sau low-range, acest ultim an a făcut un salt calitativ important, prezentând terminale din ce în ce mai îngrijite și mai puternice. Acesta este cazul DOOGEE MIX , un smartphone fără margini cu 6 GB de memorie RAM, care a ieșit la începutul verii și măture oriunde merge.Analiza DOOGECiteste mai mult »

Nokia X6 în analiză, terminal premium elegant, cu 6 GB RAM

Revizuiam știrile din telefoanele mobile de la GearBest și am dat peste acest interesant Nokia X6. Un terminal care a ieșit în urmă cu aproximativ 5 luni și de atunci a primit un număr mare de complimente. Nokia a revenit, oameni buni.Acolo unde firma finlandeză pare să se simtă confortabil se află în gama medie, iar acest Nokia X6 este un bun exemplu de ceea ce pot realiza dacă decid să treacă de la high-end și să se concentreze exclusiv pe aceste tipuri de dispozitive. Terminalele de îCiteste mai mult »

Recenzie la Asus ZenFone 2, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de nivel mediu din 2016

Deși Asus ZenFone 2 este un terminal care a fost pus în vânzare în urmă cu doar un an, până în prezent acesta rămâne unul dintre cele mai bune exemple de echilibru perfect pe piața saturată de telefoane mobile. Echipat cu un procesor Intel Atom și hardware de înaltă calitate, putem spune în siguranță că este un terminal care oferă mai mult decât ceea ce cere. Astăzi trecem în revCiteste mai mult »

Tronsmart Force în revizuire, difuzor Bluetooth rezistent la apă (IPX7) de 40W

Vara trecută am vorbit despre Tronsmart Mega în această recenzie și adevărul este că experiența a fost destul de pozitivă. Acum producătorul tocmai a lansat un nou model de boxe Bluetooth, Tronsmart Force , care este evoluția puternicului player de 40W pe care l-am văzut în 2018.Datorită Tronsmart am reușit să testăm una dintre aceste noi unități, așa că postarea de astăzi va fi dedicată explicării caracteristicilor și diferențelor acestui dispozitiv față de modelele anterioare. Ca întotdeauna, dacă după Citeste mai mult »

Trei imprimante 3D ieftine care te vor ajuta să începi în lumea modelării

O imprimantă 3D este o mașină care ne permite să creăm obiecte sau modele volumetrice din modele tridimensionale create de computerul nostru. Cele mai avansate imprimante de pe piață, precum cele de la BQ sau MarkerBot, costă mii de euro. Adevărul este că, deși au scăzut mult în prețuri în ultimii ani, ele reprezintă totuși un pariu important , mai presus de toate, pentru cei care se simt foarte interesați de subiect și ar dori să înceapă, dar că o plată de o astfel de profunzime îi aruncă inevitabil înapoi. .Piața tehnologiei chinezeCiteste mai mult »

Oukitel K10 în analiză, un telefon mobil cu baterie de 11.000 mAh și 6 GB RAM

În octombrie anul trecut, trecând în revistă lista telefoanelor cu cea mai mare baterie, am vorbit despre Oukitel K10 . După cum mulți dintre voi știți deja, Oukitel s-a specializat de-a lungul anilor în prezentarea smartphone-urilor extrem de autonome. În acest sens, acest Oukitel K10 este cel mai puternic până în prezent al binecunoscutei firme asiatice.În recenzia dCiteste mai mult »

Elephone A5 în analiză, mobil cu 5 camere și 132.000 de puncte în Antutu

Se pare că acesta a fost anul lui Elephone . Producătorul asiatic, cunoscut pentru terminalele sale mid-range, aruncând ieftin, a trecut prin 2018 ca o locomotivă, prezentând mai multe smartphone-uri interesante. Puteți vedea că există interes în a face lucrurile mult mai bine, iar un bun exemplu în acest sens sunt Elephone A4 Pro și Elephone U Pro care au fost găsite în magazine în ultimele luni.Pentru a pune Citeste mai mult »

Elephone P8 mini în revizuire: un terminal compact cu o cameră frontală de 16.0MP

După succesul Elephone S7, un smartphone inspirat în mod clar de cunoscutul Samsung Galaxy S7 și care a dat atât de bune rezultate companiei asiatice, Elephone prezintă Elephone P8 mini . Așteptăm deja că termenul „mini” se referă doar la dimensiunea terminalului, întrucât, analizând alte aspecte, am descoperit un dispozitiv foarte bine echipat și neobișnuit de văzut printre ofertele mobile de pe piața actuală.În recenzia de astăziCiteste mai mult »

Elephone P8 MAX în analiză, mobil cu o baterie brutală de 5000mAh

Elephone P8 MAX este versiunea mai mare și îmbunătățită a Elephone P8 Mini. Doar cu numele, putem deja să ne facem o idee despre unde se duc fotografiile. Ne-am putea gândi că eticheta „MAX” se referă la ecran (5,5 ”față ​​de 5” pe Mini). Nimic nu este mai departe de adevăr: punctul forte al Elephone P8 MAX este bateria sa gigantică de 5000 mAh .În recenzia de astăzi vorbCiteste mai mult »

Google Pixel 3A în revistă, cea mai bună cameră din lume?

Google Pixel 3A a fost lansat vara trecută a anului 2019, fiind un fel de versiune „ușoară” a Pixel 3, reducând în anumite aspecte pentru a reduce costurile și a-l putea prezenta ca o gamă medie cu anumite caracteristici premium tipice unui top de gamă. În ultimele zile am avut norocul să-l testăm și apoi vă aducem impresiile noastre despre asta.Google Pixel 3A îCiteste mai mult »

Xiaomi Redmi 6A în analiză, noua gamă de intrare a Xiaomi

Xiaomi tocmai a prezentat noua sa linie de intrare pe telefonul mobil, Xiaomi Redmi 6 și Xiaomi Redmi 6A . 2 terminale care ajung să înlocuiască Redmi 5, la doar 6 luni de la lansare.Astăzi ne concentrăm ochii pe Xiaomi Redmi 6A, cel mai economic model al liniei, cu câteva noutăți remarcabile, precum saltul de la Snapdragon la Mediatek în ceea ce privește procesorul. Cine ar fiCiteste mai mult »

Elephone C1 Max în revistă: un phablet accesibil de 6 ”cu cameră duală din spate

Elephone provine dintr-un 2016 în care a triumfat în stil cu cel mai recent terminal high-end, Elephone S7. Un dispozitiv cu un design foarte asemănător cu Samsung Galaxy S7 și caracteristici destul de atractive.Acum, compania chineză se întoarce la luptă cu un nou smartphone destinat celei mai accesibile medii, cu o cameră dublă din spate și un panou mare ca principale carduri de prezentare. În recenziCiteste mai mult »

Cele mai bune telefoane Android din 2016

Unul dintre marile avantaje ale ecosistemului Android este diversitatea și varietatea de modele pe care le oferă. Dacă nu găsiți un smartphone care să vă satisfacă nevoile, este posibil ca telefonul să nu existe nici măcar.În Android Olympus din acest 2016 au existat mai multe modele care s-au remarcat deasupra celorlalte, iar mărci precum Samsung, Sony, HTC sau Huawei își consolidează pozițiile pentru încă un an. Dar să trecem la Citeste mai mult »

Gimbal Zhiyun Smooth-Q, stabilizatorul care reușește pe net

Zhiyun Smooth-Q este un cardan mobil . Ce este un cardan? Ei bine, practic este un gadget în formă de stick în care ne așezăm smartphone-ul și care îndeplinește funcțiile unui stabilizator de imagine.Datorită acestui dispozitiv putem realiza rotații și înregistrări stabile în cele 3 axe, X, Y, Z, evitând dansul clasic al camerei derivat din pulsul rău al „artistului”.Gimbal Zhiyun Smooth-Citeste mai mult »

Xiaomi Roidmi 3S, încărcător auto USB unic cu muzică Bluetooth

Xiaomi nu este doar sinonim cu smartphone-uri bune. Este ceva pe care directorii companiei asiatice au dorit întotdeauna să îl clarifice: „Am putea vinde 10 miliarde de smartphone-uri și nu am obține niciun ban în profit ” , a declarat Hugo Barras, vicepreședinte mondial Xiaomi în 2016. Unde fac cu adevărat bani, cu restul de accesorii și gadgeturi pe care le pun pe piață. Dispozitive preCiteste mai mult »

JBL T180A în revizuire, căști intraauriculare cu driver dinamic de 9 mm

În ultimul timp se pare că căștile fără fir au devenit la modă și că nu se vorbește atât de mult despre clasicele căști cu cablu Jack de 3,5 mm . Asta nu înseamnă că nu se mai realizează căști de înaltă calitate de 3,5 mm și că merită cu adevărat.Acesta este cazul JBL T180A , căști cu un driver dinamic de 9 mm, același tip de driver pe care îl putem găsi în accesorii precum clasicul Apple Earbuds, și care servesc pentru a oferi un sunet clar, și bas de mare adâncime și detaliu .Proiectare și finisareAdevărul esteCiteste mai mult »

Q8 Smart Wristband, o brățară inteligentă impermeabilă IP67

Dacă folosim o brățară inteligentă sau o brățară inteligentă pentru a alerga, este posibil să vă fi gândit la acest lucru la un moment dat. Se pot răsfăța din cauza transpirației? Adevărul este că nu am avut niciodată o problemă cu a mea, dar m-a făcut să mă întreb dacă ceasurile și brățările inteligente de astăzi sunt cu adevărat impermeabile .După ce am analizat un număr maCiteste mai mult »

Cube iwork 1x în revizuire: un Tablet PC versatil cu ecran cu Windows 10 și 11,6 "

Cube este un producător specializat în tablet PC-uri care se caracterizează prin furnizarea de dispozitive eficiente la prețuri franc competitive. După lansarea Cube iwork 11 , un tablet PC dual cu ecran de 10,6 inch, compania prezintă acum modelul iwork 1x, noul dispozitiv Cube cu un nou SoC Intel Atom x5-Z8350 Quad Core și un afișaj chiar mai mare, 11,6 inci.În revizCiteste mai mult »