ARHIVE DE CATEGORII: Aplicații

Cum să faci un selfie bun: 10 sfaturi și sfaturi super practice

A face selfie-ul perfect nu este ușor. Nici nu este ușor să faci un selfie bun. Există o mulțime de factori de luat în considerare. Uneori vedem fotografiile pe care vedetele le fac pe Instagram și credem că nu au niciun merit. Chiar crezi că fotografia pe care Pilar Rubio a postat-o ​​în această dimineață pe profilul ei a ieșit prin magie? Ca orice în viațăCiteste mai mult »

Cum să vizionați televizorul pe un Chromecast folosind KODI

Google Chromecastul sunt dispozitive foarte practice care ne permit să vadă Netflix, Amazon Prime video, DAZN, HBO și alte servicii similare , fără a nevoie de un smart TV. Dar ce zici de televiziunea live pe tot parcursul vieții?În aceste cazuri, ar fi nevoie de o aplicație capabilă să transmită în flux canale TDT spaniole, televiziune online latino-americană sau orice difuzare pe care o vedem în mod normal pe ecranul televizorului. În acest fel,Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 widget-uri pentru Android

Când răsfoim desktopul dispozitivului nostru Android, aplicațiile sunt reprezentate de pictograme mici. Le apăsăm și le accesăm. Cu toate acestea, unele aplicații au Widgeturi : pictograme mai mari care ne permit să interacționăm cu ele fără a fi nevoie să deschidem aplicația.Top 10 widget-uri pentru a vă personaliza ecranul de pornire AndroidWidgeturile sunt cel mai bun mod de a personaliza și de a da o notă personală telefonului nostru mobil, precum și de a efectua acțiuni rapide și fără complicații cu aplicațiile noastre preferate. Acestea sunt 10 dintre ceCiteste mai mult »

Cum se instalează KODI pe Android, Fire TV, Chromecast și alte dispozitive

KODI este un player open source local și streaming cu posibilități infinite. Datorită completărilor sau suplimentelor sale, îi putem extinde funcționalitățile și putem face lucruri interesante, cum ar fi ascultarea de muzică, jocurile video retro, vizionarea TDT-ului spaniol deschis cu cele peste 300 de canale TV sau vizionarea de seriale și filme în streaming gratuit la prin cele mai proeminente suplimente juridice.Dar, pentru aCiteste mai mult »

Cum să configurați un cont iCloud pe Android

Configurarea unui cont iCloud pe Android este posibilă, da. Deși Android și iOS sunt considerați adversari la nivel de piață, nu există nimic care să vă împiedice să configurați contul de e-mail iCloud pe un telefon Android. Astăzi, vă explicăm cum să adăugați sau să sincronizați un cont iCloud pe un telefon Android. Am inceput!Cum să cCiteste mai mult »

Cum să faci Chrome deschis mereu în modul incognito

Normal este că, dacă dorim să folosim Google Chrome cu modul incognito activat, trebuie mai întâi să deschidem aplicația în „modul standard”, să mergem în meniul de opțiuni și să deschidem o nouă filă privată. Știați însă că pe Android putem sări peste toți acești pași și să deschidem aplicația Chrome direct în modul incognito ? Să vedem cum funcționează!În priCiteste mai mult »

Putem ști cu adevărat cine vizitează profilul nostru de Facebook?

Cu siguranță v-ați întrebat vreodată. Există vreo modalitate de a ști cine vizitează profilul nostru personal de Facebook ? Adevărul este că este o informație foarte suculentă, deoarece dacă avem un profil public pe Facebook, oricine îl poate accesa și poate vedea fotografiile noastre și orice alte informații personale pe care le postăm acolo. Dar știam deja asCiteste mai mult »

Cum să activezi și să dezactivezi WiFi-ul automat pe Android

La începuturile preistorice ale acestui blog, când dinozaurii încă se plimbau printre noi, am discutat deja despre dilema tipului de conexiune care consumă cel mai mult baterie, Wi-Fi sau conexiunea de date mobile. Pornind de la presupunerea că ambii cheltuiesc mai mult sau mai puțin la fel, să aveți semnalul Wi-Fi activat întotdeauna nu este cel mai recomandat, deoarece acest lucru înseamnă că telefonul caută în mod constant semnale wireless și, prin urmare, bateria se epuizează mai repede .Pentru a preveni Citeste mai mult »

Cum să obțineți Wi-Fi gratuit cu aplicația Osmino

Android are mai multe instrumente care ne permit să avem Wi-Fi gratuit pe terminalul nostru . Cu ceva timp în urmă am vorbit despre marea cheie master Wifi și astăzi aducem o aplicație foarte similară numită Osmino, cu care putem accesa 120 de milioane de conexiuni publice și private chiar și offline.Hărțile WiCiteste mai mult »

Sweatcoin, aplicația care te plătește (bani reali!) Pentru a merge

Iti plac sporturile? De obicei ieși din când în când la plimbare sau te arunci în sus și în jos toată ziua fără oprire? Atunci trebuie să știți că puteți face toate aceste plimbări profitabile și le puteți converti în bani reali cu aplicația Sweatcoin. Ce ?!Sweatcoin este o aplicație pentru Android și iOS dezvoltată în 2015 de Oleg Fomenko cu ajutorul unui grup de oameni de afaceri ruși care locuiesc în Anglia. Ideea creatorului său estCiteste mai mult »

Cum se face backup SMS pe Android

SMS par deja o chestiune de trecut pentru muritorii de rând. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. În unele țări, mesajele text sunt încă un instrument de comunicare de prim rang. Cel puțin, până când noul standard RCS (Rich Communication Services) va fi stabilit pentru a înlocui definitiv SMS-urile.Între timp, Citeste mai mult »

Cum se configurează VPN-ul gratuit Opera pe Android

Opera a anunțat recent că gratuit VPN este din nou în browser . Este o veste minunată, deoarece a fost un serviciu lansat în 2016 și că, din motive care nu sunt relevante, a încetat să mai ofere în 2018. Din fericire, a revenit, atât în ​​versiunea sa desktop, cât și pentru utilizatorii de Funcționează pe Android și iOS.În postarea de astăziCiteste mai mult »

Cele mai bune extensii KODI pentru browsere

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă KODI este gradul său de flexibilitate. Acest player media open-source nu este compatibil doar cu majoritatea sistemelor precum Android, Windows, Mac sau Raspberry Pi, ci are și o mână bună de extensii pentru browsere precum Chrome sau Firefox .Datorită acestor pluginuri sau extensii putem crește și îmbunătăți funcționalitățile KODI, făcând un salt important în ceea ce privește redarea conținutului în flux. Să vedem care sunt ceCiteste mai mult »

Cum se instalează camera Google Pixel pe orice Android

Camera de pe telefoanele Google Pixel a câștigat o recunoaștere binemeritată din partea comunității, deoarece, deși are obiective și lentile bune, software-ul său s-a dovedit a fi capabil să facă trucuri reale. Ceva pe care am putut să-l verificăm în propriile cărnuri acum câteva luni în recenzia Google Pixel 3A.Și tocmai datoritCiteste mai mult »

Cum să alungați un intrus de pe rețeaua Wi-Fi (pentru totdeauna)

Netflix este prea lent în anumite momente ale zilei și bănuiți că ceva nu este în regulă? Viteza de descărcare a scăzut semnificativ și nu sunteți sigur de ce, dar totul miroase puțin pentru tine? S-ar putea să ai un intrus care fură din conexiunea ta scumpă la internet, prietene!Glume deoparte, au trecut mulți ani de când sistemele de infiltrare Wi-Fi au devenit pâinea zilnică și adevărul este că nu este necesar să fii un hacker din domnul Robot pentru a te strecura astăzi într-o rețea wireless standard în zi. Orice copil bun de șobolanCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații și widget-uri pentru vreme pentru Android

Cu siguranță bunicii tăi au consultat raportul meteo sau știrile la TV / radio doar pentru a ști cum va fi vremea în următoarele zile. Aici, în Țara Bascilor, era un cioban care, urmărindu-și oile, știa dacă a doua zi va ploua sau nu. Era un crack. Dar acum totul s-a tehnificat: aruncați o privire la telefonul mobil și veți vedea cum găsiți o mulțime de aplicații pentru a prezice sau verifica vremea . Va răsări soarele mCiteste mai mult »

Tastatura Mint, noua tastatură Xiaomi pentru Android

GBoard (Google) și Swiftkey (Microsoft) sunt cele mai populare 2 tastaturi pe care le putem găsi astăzi pe Android. Xiaomi este una dintre acele companii care face același lucru cu dvs. un telefon mobil, un televizor, o bandă de alergat sau un stilou (de ce să închideți ușile la nimic, nu?), Și în cazul software-ului nu ar fi diferit . Acum câtevCiteste mai mult »

Cómo recuperar fotos y vídeos eliminados en Google Fotos

Nadie duda de que el almacenamiento en la nube ha traído muchas ventajas. Podemos acceder a nuestras fotos, vídeos y demás documentos desde cualquier dispositivo y lugar, cosa que está genial; pero también tiene sus inconvenientes. Uno de ellos es la recuperación de archivos, ya que al no tener un disco duro físico que poder analizar no podemos utilizar ningún software de recuperación ni instalar ninguna app que nos ayude a escanear la unidad de almacenamiento y restaurar los ficheros borrados.Deci ce pCiteste mai mult »

Funcionamiento y configuración de OpenVPN en dispositivos móviles (Android e iOS)

Las conexiones VPN no solo sirven para “camuflar” nuestra dirección IP asignándonos una dirección perteneciente a otro país o ubicación, permitiéndonos acceder a recursos o páginas inaccesibles desde nuestro país de origen. La tecnología VPN (Virtual Private Network) es mucho más que eso, y principalmente se utiliza en ambientes empresariales en los que es necesario establecer una red común para acceder a unos mismos recursos compartidos desde distintas ubicaciones físicas. Esto permite coCiteste mai mult »

Cum se extrage APK-ul oricărei aplicații pe Android

Un fișier APK este un fișier care conține toate informațiile necesare pentru instalarea și rularea unei aplicații pe un dispozitiv Android. Aceasta este ceea ce este cunoscut sub numele de pachet de instalare. Când descărcăm o aplicație de pe Google Play, aceasta este instalată direct pe mobilul nostru, dar nu lasă niciun fișier de instalare APK pe parcurs. Astăzi vom vCiteste mai mult »

Servicii IPTV pentru a viziona televiziunea regională și locală de pe telefonul mobil (+300 de canale)

Spre deosebire de platformele de streaming sau de conținutul la cerere, serviciile IPTV ne permit să urmărim televiziunea live . Ceva care ne poate fi grozav să ne uităm la canalele și programele noastre preferate, fie de pe mobil, tabletă, cutie TV sau orice alt dispozitiv Android.În tutorialul de astăzi vom vedea cum putem vedea toate canalele TV regionale și locale ale TDT spaniolă, în direct și gratuit, direct de pe mobil. Pentru a facCiteste mai mult »

Cum să urmărești Rick și Morty sezonul 4 gratuit (și legal)

Rick & Morty este una dintre cele mai remarcabile serii de animație pentru adulți din ultimul deceniu. După mai bine de 2 ani de la lansarea ultimului capitol al celui de-al treilea sezon, al patrulea sezon a început pe 11 noiembrie și, prin urmare, în postarea de astăzi vom vedea ce metode avem la dispoziție pentru a putea vedea acest lucru Al patrulea sezon live, fără a cheltui un ban și legal.Seria Rick Citeste mai mult »

Toate serviciile de streaming cu lună de încercare gratuită

Trăim în jungla abonamentelor. Orice companie care se consideră mare ar trebui să aibă propriul serviciu de difuzare tip bufet de tip all-you-can-eat la un preț rezonabil. O modalitate excelentă de a combate pirateria, care, totuși, are și propriile sale margini.Suntem într-un moment în care există atât de multe platforme încât ne apropiem de o situație de saturație aproape inevitabilă. Partea pozitivă eCiteste mai mult »

AllConnect - Play & Stream, streamingul de pe Android este atât de ușor

Astăzi vă aducem o aplicație care, oferindu-vă o șansă, poate deveni o aplicație esențială pe dispozitivele dvs. Android și IOS. Este adevărat că în cadrul magazinului putem găsi o gamă largă de aplicații dedicate partajării conținutului de la terminalele noastre către alte dispozitive, dar nu toate reușesc să o facă la fel de simplu și eficient ca AllConnect.Stream-ul pare a fi o prCiteste mai mult »

3 aplicații gratuite pentru a învăța japoneza de pe telefonul mobil

Întotdeauna mi-am dorit să învăț japoneza. Pentru orice băiat care a fost fan al anime-urilor și manga-urilor încă din copilărie, cunoașterea limbii japoneze este ca și obținerea cheii principale care deschide toate ușile divertismentului otaku. Îmi amintesc că, când aveam 13 sau 15 ani, am solicitat un curs de japoneză prin poștă, dar trebuie să se fi pierdut pe drum, pentru că nu a ajuns niciodată acasă ... cât de iluzionat eramCiteste mai mult »

Top 10 roboți pentru Telegram

Telegrama este una dintre cele mai puternice alternative la WhatsApp pe care le putem găsi astăzi. Nu numai în ceea ce privește confidențialitatea (mult mai sigur decât aplicația Facebook), ci și datorită numărului mare de avantaje pe care le oferă față de WhatsApp.Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale sale este utilizarea roboților, datorită cărora putem obține funcționalități care scapă de ceea ce găsim de obicei într-o aplicație de mesagerie instant „de utilizat”.Ce este un bot și la ce servCiteste mai mult »

Cum să vizualizați și să gestionați parolele stocate în Chrome

Funcția „completare automată” din Chrome este minunată. DACĂ folosim parole complexe și puternice pentru conturile noastre online, cel mai probabil nu le vom aminti. Prin urmare, este esențial să știm cum să accesăm, să vizualizăm și să gestionăm cheile pe care le-am salvat în contul nostru Google Chrome în cel mai rapid și mai eficient mod posibil.Cum se salvează o paroCiteste mai mult »

FaceApp, aplicație deranjantă pentru a vedea câți ani vei avea

Filtrele și aplicațiile de editare a imaginilor au fost întotdeauna un avantaj recurent pentru a îmbunătăți selfie-urile și fotografiile pe care le facem cu mobilul nostru. Dar abia la apariția tehnicilor de morfare și de detectare a feței lucrurile au devenit interesante, adăugând filtre în timp real pentru a adăuga elemente pe fața noastră sau pentru a modifica anumite caracteristici (puneți ochi anime, radeți capul sau vă arată față de cimpanzeu) sau chiar schimbăm fața noastră cu cea a altei persoane.Multe dintre aceste aplicaCiteste mai mult »

Chrome rulează lent? Iată 10 trucuri pentru a remedia problema

Google Chrome este unul dintre cele mai utilizate browsere de astăzi. De la computere la dispozitive precum smartphone-uri sau tablete, îl folosesc zilnic. Acest lucru în ciuda faptului că există și alții precum Mozilla, care au performanțe mai bune. Este capabil să concureze și chiar să îl bată, deoarece Chrome este uneori lentCu toate acestea, a devenit cel mai popular browser. Dar din ce îCiteste mai mult »

Cum să anulați toate abonamentele de e-mail rapide și ușoare

Poșta electronică devine o adevărată problemă. Eu însumi, de exemplu, am un cont Gmail plin de notificări de la tot felul de site-uri și magazine. Și, mulțumesc că Google separă cerealele de grâu, grupând e-mailurile „ Social ” și „ Promoții ” din căsuța de e-mail . Chiar și așa, când primesc un e-mail important, aproape întotdeauna trebuie să scufund prin conținut irelevant pe care nu l-am șters încă.Multe dintre e-mailurile pe care leCiteste mai mult »

Felicitări originale și amuzante de Halloween Trick or treat?!

Halloween-ul este la doar câteva zile distanță . Halloween-ul sau Noaptea morților este una dintre cele mai speciale zile ale anului și, pe lângă faptul că ne servim pentru a ne deghiza în personaje întunecate, este un moment minunat pentru a juca o ciudată glumă prietenilor.Dar, pe lângă glumă, am putea dori să trimitem niște felicitări sau mesaje amuzante cu ocazia acestei date importante. Nu vă faceți grijCiteste mai mult »

Cum se activează „Dark Mode” (Mod întunecat) YouTube

Una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de a privi constant un monitor sau un ecran mobil este lumina albastră . Deși lumina albastră ne ajută să vedem mai bine ecranele dispozitivelor sub luminozitatea soarelui, atunci când suntem în medii nocturne sau cu lumină slabă, aceasta poate provoca oboseală și ochi uscați. Ceva care ajCiteste mai mult »

Cum să blocați cookie-urile în Chrome și să vă sporiți confidențialitatea

Google Chrome este unul dintre cele mai răspândite și utilizate browsere web din lume. Cu toate acestea, a fost mult timp subiectul criticilor pentru securitatea și lipsa intimității sale . Dacă nu am găsit încă o alternativă la Chrome care să ne satisfacă sau pur și simplu dorim să continuăm să folosim acest browser, există câteva setări pe care le putem modifica pentru a avea o experiență mult mai pozitivă și pentru a ne spori confidențialitatea.În prezent, Chrome are o Citeste mai mult »

Cum să utilizați telefonul mobil ca telecomandă pentru KODI

KODI este una dintre acele aplicații indispensabile pentru aceia dintre noi care au Android TV Box. Este, de asemenea, probabil unul dintre cei mai buni playere multimedia locale și vă permite să transmiteți în flux TDT spaniol, să vizionați filme și seriale gratuit și chiar să jucați jocuri video retro, toate din aceeași aplicație centralizată.Dar KODI este uCiteste mai mult »

Cum să estompezi fundalul oricărei fotografii (Android)

Efectul bokeh este o tehnică care este responsabilă pentru estomparea fundalului unei fotografii pentru a obține un sentiment mai mare de profunzime. În telefoanele mobile, acest lucru se realizează în mod normal prin utilizarea a două camere: una este însărcinată cu capturarea scenei cu un nivel bun de detaliu, iar cealaltă are aceeași scenă, dar în modul nefocalizat, pentru a se alătura în cele din urmă ambelor capturi, tăind profilul elemente ”- de obicei oameni - care sunt mai aproape de țintă. Un efect care în majoCiteste mai mult »

Cum se recuperează un cont Gmail piratat sau furat

Recent, o prietenă mi-a spus că unui prieten al fiului ei i s-a furat parola contului Gmail și că îi făceau lucruri murdare, imitându-și identitatea pe internet. Uneori nu este necesar ca un hacker rus să ne fure contul Google pentru a suferi acest tip de extorcare și, de multe ori, ne dăm seama doar atunci când este prea târziu.Parola Gmail Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru a câștiga bani de pe telefonul mobil

Vom pune ultimul punct săptămânii cu o postare cât mai „productivă”. Știm cu toții despre aplicațiile cu plată, dar ce ați crede dacă v-aș spune că suntem într-o „lume bizară” și că, în loc să plătim pentru o aplicație, aplicația însăși ne plătește ? Pentru ca mai târziu să spună că oricine nu poate fi antreprenor!10 aplicații care ne permit să câștigămCiteste mai mult »

SuperSU, cea mai bună aplicație pentru a gestiona permisiunile root ale Android

Când avem un telefon înrădăcinat cu permisiuni pentru superutilizatori, deschidem o lume de posibilități pentru Android-ul nostru. În situații, acest lucru prezintă și un risc, și anume că deschidem ușa ușa, astfel încât să putem fi infectați de malware. Prin urmare, dacă avem un terminal cu root, este important să controlăm și să gestionăm în cel mai bun mod permisiunile pe care le acordăm aplicațiilor pe care le-am instalat.SuperSU: unul dintre cei maCiteste mai mult »

Cum să știți dacă ați fost blocat pe Skype

Postarea cu cele mai multe comentarii pe care le are El Android Feliz până în prezent este aceasta în care comentez testele pe care le putem face pentru a afla dacă un contact este conectat pe Skype . Adevărul este că este de înțeles, deoarece posibilitatea de a te pune în „ mod invizibil ”, împreună cu combinația versiunii aplicației Skype + Skype pentru PC + Skype integrată în Outlook și posibilele deconectări involuntare formează un cocktail super exploziv. Și, din acest motiv, pCiteste mai mult »

5 teme uimitoare pentru a vă personaliza sistemul Android

V-ați săturat de fundalul desktopului? Doriți să vă personalizați telefonul Android și să-i dați o notă nouă și diferită? Dacă vă gândiți să aplicați o schimbare estetică pentru a vă revitaliza smartphone-ul, vă recomandăm să aruncați o privire la următoarele teme gratuite de personalizare pentru Android (cunoscute sub denumirea de teme ). Când aplicați o temă, pe Citeste mai mult »

Netflix: Cum se remediază problemele de sincronizare audio

Te-ai uitat vreodată la un film pe Netflix și ai realizat brusc că sunetul nu se potrivește cu ceea ce este afișat pe ecran? Problemele de sincronizare audio nu sunt doar o chestiune de aplicații sau serii de calitate rupte sau dubioase. Chiar și pe platforme la fel de importante ca Netflix puteți experimenta acest tip de problemă.Atât de mCiteste mai mult »

Cum pot bloca conexiunea WiFi a vecinului meu?

Unele lucruri din această viață sunt pur și simplu inevitabile. Ca și cum ai merge într-o călătorie la Las Vegas și te-ai căsători cu un fart pierdut, dacă ai avea un bărbat chel într-o familie de vârcolaci sau ai fi chemat să faci parte dintr-un juriu popular. Deși cel mai rău dintre toate este posibil să ai un vecin cu un semnal Wi-Fi atât de puternic încât să facă inutilă propria rețea wireless a casei tale .Adevărul este că gestionarCiteste mai mult »

WiFi Direct: ce este și cum să-l configurați pe Android

Există multe modalități de a transfera fișiere între diferite dispozitive. Cel mai obișnuit și mai simplu lucru poate fi conectarea unui pendrive și copierea fișierelor corespunzătoare, dar există o mie de alternative. Unul dintre cele mai izbitoare este cel oferit de protocolul „ WiFi Direct ”, deoarece nu necesită o conexiune la internet și este, de asemenea, mai rapid decât Bluetooth convențional.Ce este WiFi DirectCiteste mai mult »

Cum se ascund fotografii și imagini în Google Foto

Google Photos este o aplicație excelentă pentru a salva copii de rezervă în norul fotografiilor pe care le realizăm cu telefonul mobil. În multe smartphone-uri, mai ales dacă avem o versiune pură de Android, este un instrument care este deja instalat ca standard în loc de aplicația clasică Gallery.S-ar putea Citeste mai mult »

Cum se creează conturi de e-mail temporare de unică folosință

Majoritatea platformelor, aplicațiilor și paginilor web necesită furnizarea adresei de e-mail pentru a vă înregistra și utiliza serviciile. Acest lucru face ca cutia noastră poștală să fie plină de spam, buletine informative și e-mailuri complet dispensabile care îngropă e-mailurile care sunt cu adevărat importante în căsuța de e-mail. O modalitate bunăCiteste mai mult »

Mini-tutorial Pixlr: Cel mai bun editor foto pentru Android și iOS

Atât Android cât și iOS au nenumărate editoare de fotografii pentru a retușa și edita fotografiile pe care le facem cu mobilul nostru. Până nu cu mult timp în urmă, dacă doreați să puneți un filtru bun, să eliminați ochii roșii sau pur și simplu să egalizați o imagine, a trebuit să apelați la programe pentru PC precum Photoshop sau GIMP. Din fericire, acele vCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 browsere pentru Android

Browserul de internet este una dintre cele mai importante aplicații de pe orice dispozitiv. Dacă aveți browserul potrivit, puteți schimba complet experiența de navigare, iar adevărul este că este o nebunie, există mii de browsere pentru Android! Cu care ne-a rămas?Cele mai bune 10 browsere pentru Android clasificate după tipÎn general, majoritatea utilizatorilor folosesc Google Chrome pentru a naviga pe net, deoarece browserul este de obicei preinstalat în mod implicit pe multe telefoane. Dar omul nuCiteste mai mult »

Felicitări originale de Ziua Mamei pentru WhatsApp

Pe data de 6 mai este Ziua Mamei . Da, este chiar duminica asta! Așa cum mulți dintre voi vor fi apreciat deja din titlul acestei postări, astăzi vă aducem câteva felicitări originale și distractive pentru această dată specială. Dacă îți place una, trebuie doar să o copiezi sau să o distribui direct prin WhatsApp cu femeia care ți-a dat viață. Felicitări tuturorCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații desktop la distanță pentru Android

Aplicațiile desktop Remote sunt un instrument esențial pentru a oferi asistență tehnică la distanță. La nivel personal, au și firimiturile lor, deoarece ne permit să ne conectăm la computerul de acasă și să interacționăm cu el chiar dacă suntem la locul de muncă, la facultate sau la 800 km distanță având un colacao foarte cool.De ani de zile, acesCiteste mai mult »

Toate aplicațiile TV gratuite la cerere pentru Android în Spania

Săptămâna trecută am discutat despre cum putem vedea toate canalele TV naționale, regionale și locale de pe telefonul mobil. Pentru aceasta folosim playerul KODI configurând toate canalele de televiziune TDT spaniole prin IPTV. Ceva care îți vine la îndemână pentru a viziona televiziunea live de oriunde, fără a fi nevoie să fii în fața televizorului de acasă.Dar dacă vrem să vCiteste mai mult »

Cele mai bune 5 aplicații pentru a vă concentra și a studia fără distrageri

Smartphone-ul este o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, este unul dintre cele mai bune instrumente pentru efectuarea muncii, organizarea sau consultarea informațiilor. Dar tehnologia are și latura ei întunecată și incită la amânare la minimum pe care o neglijăm pe noi înșine.Indiferent de vârsta noastră, dacă avem un mobil sau un computer în apropiere, este foarte probabil să ne distragem atenția privind lucrurile irelevante de pe Internet, în loc să studiem sau să facem acea muncă pe care trebuie să o livrăm mâine.5 aplicații excelente pentCiteste mai mult »

Cum se blochează apelurile telefonice pe Android

Actualizat: în timp, această postare a devenit depășită. Vă rugăm să aruncați o privire la următoarea postare pe „ Cum să blocați apelurile de pe mobil ”.Android este un sistem care oferă un număr infinit de funcționalități telefonului nostru mobil. Din păcate, există lucruri precum blocarea apelurilor primite, care nu au fost încă luate în considerare de dragul nostru android verde în niciuna dintre versiunile sale seriale. Din fericire, blocarea numCiteste mai mult »

41 de aplicații pe care ar trebui să le dezinstalați imediat de pe Android

Cu câteva luni în urmă, Google a interzis în total 41 de aplicații din Magazinul Play Android. Motivul? Aceste aplicații par să se afle în spatele uneia dintre cele mai mari escrocherii publicitare Android din istorie.Notificarea a fost lansată de compania de securitate Check Point . Aceste 41 de aplicații infectate cu malware au prezentat coduri rău intenționate care au deschis pagini web în fundal și au dat clic pe anunțuri, rezultând venituri semnificative din publicitate pentru creatorii acestor aplicații.„Judy” a fost desCiteste mai mult »

Cum să creați un canal pe YouTube - Ghid complet pas cu pas (2017)

YouTube , platforma video deținută de Google, are peste 1 miliard de utilizatori , aproape o treime din toți oamenii de pe Internet! Prietene, YouTube este viață!Fie pentru că avem o afacere și căutăm o nouă cale de promovare, fie pentru că dorim pur și simplu să ne dezlănțuim unele dintre pasiunile noastre, crearea unui canal YouTube este întotdeauna o idee bună. Prin urmare, în Citeste mai mult »

Walli, o aplicație cu imagini de fundal exclusive create de artiști

Imaginile de fundal ale aplicațiilor m- au retras întotdeauna. Trebuie doar să aruncați o privire pentru a vedea că marea majoritate nu sunt altceva decât un refoliu cu fotografii și imagini cu mașini, flori, pisici și imaginile tipice văzute de o mie de ori.Din acest motiv, atunci când recomand orice aplicație de imagini de fundal sau imagini de fundal vii, întotdeauna pun o linie roșie imaginară, o cerință minimă esențială, și anume că acestea să fie creative și să ofere ceva diferit .Walli, imagini de fundal Citeste mai mult »

30 de noi aplicații gratuite care străbat Play Store

Bună prieteni! Cu această ocazie ne întâlnim pentru a analiza unele dintre cele mai bune aplicații și jocuri gratuite ale căror versiuni au avut un impact mai mult decât pozitiv asupra magazinului de aplicații Android. Toate aplicațiile menționate în această listă au un rating de 4 sau mai multe stele, sunt complet gratuite și au fost lansate în ultima lună în Play Store.În lista de noi apCiteste mai mult »

Top 10 aplicații VPN pentru Android (2020)

Având în vedere numărul de servicii, platforme și aplicații care urmăresc activitatea noastră pe Internet, tot mai mulți oameni se gândesc să folosească un VPN. Datorită acestor tipuri de instrumente ne putem masca adresa IP, ne putem crește confidențialitatea în rețea și putem ocoli restricțiile datorate blocării regionale a anumitor conținuturi și pagini web.Cele mai bune aplicațCiteste mai mult »

Top 10 aplicații de realitate augmentată pentru Android

Realitate augmentată este o tehnologie care a sunat ca întotdeauna foarte futurist, iar cazul este lider printre noi timp de mai mulți ani. Îmi amintesc că am discutat cu un prieten de la facultate despre un proiect de realitate augmentată la care lucram la compania sa, acum mai bine de 5 ani. Pe atunci era o idee care m-a fascinat și mă bucur să știu că în 2018 există deja o piață mică pentru acest tip de aplicație.Realitatea augmenCiteste mai mult »

Peste 3.500 de cărți Kindle pentru descărcare total gratuită

Îți place să citești cărți în format digital? Dacă da, este posibil să aveți un Amazon Kindle - sau orice altă carte de cerneală electronică - pentru a citi cărți electronice confortabil de pe canapea, în pat sau în timp ce călătoriți cu metroul. În acest caz, postarea de astăzi vă este dedicată în special, deoarece vă aducem o listă de peste 3.500 de cărți digitale în foCiteste mai mult »

Cum să transferați fotografii de pe Facebook în Google Photos

Facebook nu este o platformă orientată spre stocarea imaginilor. Ok, este o rețea socială și, prin urmare, este plină de conținut audiovizual cu caracter personal, dar nu este un album foto digital ca atare. Aceasta înseamnă că atunci când dorim să copiem sau să ștergem o fotografie, cel mai probabil este să petrecem un timp bun făcând gestionarea corespunzătoare.Dacă dorim un loc Citeste mai mult »

Google Meet este acum gratuit pentru toată lumea

Sistemul de conferințe video premium Google, cunoscut sub numele de Google Meet, devine gratuit pentru toată lumea începând cu această săptămână. Singura cerință pentru a-l putea folosi este să aveți un cont de e-mail Google și voila: de aici ni se deschid ușile pentru a efectua apeluri video cu până la 100 de participanți complet gratuit.Până în prezent, sCiteste mai mult »

Descoperiți ficțiune interactivă pe Android cu Madrid Zombi

Să călătorim câțiva ani în trecut. Să călătorim înapoi în acea perioadă când jocurile video tocmai descoperiseră 8 biți și aveam nevoie de o grafică mai mult decât bună pentru a intra într-o poveste. Vorbim despre sfârșitul anilor '80, unde imaginația și o premisă interesantă erau regii barăcii și singura acțiune rapidă pe care am putut-o vedea pe ecranele noastre au fost filmele lui Van Damme și Steven Seagal. În acești ani, jocurile de rolCiteste mai mult »

Cum se șterge istoricul Netflix (total sau parțial)

Istoricul Netflix poate fi șters ? Afirmativ! Dacă ați fost abonat la platformă pentru o perioadă scurtă de timp, este posibil să nu vă fi dat seama încă, dar istoricul vizualizărilor poate fi o problemă. Și nu numai pentru că „oferim” o mulțime de informații despre gusturile noastre personale atunci când vine vorba de divertisment audiovizual.Istoria este unul dinCiteste mai mult »

VPN gratuit și nelimitat cu aplicația Turbo VPN

Conexiunile VPN ne ajută să menținem confidențialitatea și anonimatul atunci când navigați pe Internet. Un instrument cel mai necesar dacă nu dorim ca site-urile web pe care le vizităm să ne urmărească locația sau dacă ISP-ul nostru (furnizorul de internet) ne poate cunoaște obiceiurile în rețea.Aici pe blog în uCiteste mai mult »

Yatse, cel mai bun supliment multifuncțional pentru KODI

Playerul media KODI are o mulțime de instrumente, programe de completare și programe de completare care ne ajută să exploatăm la maximum posibilitățile sale. Aici, pe blog, am vorbit deja despre posibilitățile sale ca consolă de jocuri retro, permițându-vă, de asemenea, să vedeți TDT live și multe alte lucruri. Astăzi vorbim dCiteste mai mult »

Super Pi: ​​testați-vă CPU calculând milioane de zecimale ale numărului π

Numărul Pi (π) este raportul dintre lungimea unui cerc și diametrul său. Este un număr irațional, ceea ce înseamnă că are infinite zecimale și este una dintre cele mai importante constante matematice universale existente.Pentru a ne face o idee, încă din vremea Egiptului Antic s-a încercat să se calculeze valoarea numărului Pi, făcând aproximări mai mult sau mai puțin exacte. Până în prezent, pCiteste mai mult »

Cei mai buni 5 manageri de parole din 2019

Când „faceți viață” online de câțiva ani, constatați că aveți zeci de conturi, fiecare cu parola corespunzătoare. Amintirea lor pe toate poate fi o adevărată nebunie, cu excepția cazului în care folosiți întotdeauna același cod de acces (și poate fi deja complicat, pentru că, dacă nu, în ziua în care îl decriptează, vă veți afla în mari probleme).Cele mai utilizate parole din uCiteste mai mult »

Windscribe VPN: 50 GB gratuit pe viață pentru o perioadă limitată!

Windscribe este un serviciu VPN care ne permite să ne conectăm și să navigăm în mod privat pe Internet. Util pentru a evita blocurile regionale ale unor conținuturi multimedia sau pentru a ne masca adresa IP și pentru a obține o securitate online mai mare. Astăzi vă aduc un cupon de reducere cu ajutorul căruia putem obține un abonament gratuit la Windscribe cu 50 GB pe lună .Tot ce trebuieCiteste mai mult »

Musixmatch recunoaște și afișează instantaneu versurile oricărei melodii!

Până acum doar 3 luni, Musixmatch a fost una dintre cele mai bune aplicații care a fost integrată în Spotify. Și nu a fost pentru mai puțin, deoarece ți-a permis să vezi pe ecran versurile melodiilor pe care le-ai ascultat cu un simplu clic (odinioară celebrul buton „ Versuri ”). Deși relația dintre Spotify și Musixmatch s-a încheiat , putem continua să ne bucurăm de această aplicație minunată, dar cu o mare schimbare între acestea: acum aplicația Musixmatch recunoaște și afișează pe ecran versurile oricărei melodii care se joacă, atât în împrejurimi, cum ar fi pe telefonul smartphone . Uimitor!Citeste mai mult »

Cele mai bune aplicații pentru a efectua apeluri video de grup

În zilele noastre s-ar putea să te simți cam singur, iar pe lângă chat pe Telegram sau WhatsApp vrei să-ți „vezi” din nou prietenii și cei dragi, chiar dacă doar de pe ecranul mobilului. Apelurile video bidirecționale sunt întotdeauna bune, dar nu ar fi mult mai interesant să faci videoconferințe cu mai mulți oameni pentru un mic hangout virtual? Este, fără îndoiaCiteste mai mult »

Cele mai bune 50 de serii Netflix conform IMDB

Netflix este capabil de cele mai bune și de cele mai rele. Deși lungmetrajele nu sunt atât de bune, se pare că serialul are chiar rostul. Astfel, dacă lăsăm deoparte filme la fel de infumabile precum Death Note , Open Doors sau Bright și seriile destinate uitării absolute precum Another Life , Forced Mothers sau Iron Fist , găsim un catalog încărcat cu bijuterii mici și mari din cele mai plăcute .În continuare,Citeste mai mult »

Scorurile mele: scoruri sportive live pentru Android

Cei dintre voi care mă cunoașteți cu adevărat știți că nu sunt pasionat de competițiile sportive. Asa este. Sunt un robot mai interior și hobby-urile mele merg în alte direcții. Acest lucru nu înseamnă că pot recunoaște o aplicație sportivă bună atunci când o am în față. Dacă este, de asemenea, realizat cu grijă și pricepere, așa cum este cazul Markerilor Mei , nu pot decât să vă aduc respectul sincer.Căutați o aplicație Android cCiteste mai mult »

10 site-uri web pentru a crea infografii gratuite

În zilele noastre una dintre tehnicile grafice care are cea mai mare tracțiune pe web sunt infografia. Fie că lucrați în afaceri online sau dacă doriți să adăugați valoare muncii dvs. prezentându-le într-un mod accesibil și vizual, ar trebui să luați în considerare utilizarea infograficelor.Infografiile în Citeste mai mult »

Teme Android: Deadpool | Personalizați-vă telefonul mobil!

Deadpool este unul dintre personajele mele preferate din Marvel. Este ca un om Spider-Man cu katane și multe arme, fiul preferat al lui Rob Liefeld. În afară de Cable, cui i-ar putea displăcea? Iubitul nostru mercenar, cu gura mare, dă mereu bucurie oriunde merge, iar de data aceasta îl vom pune pe Android-ul nostru pentru a da puțină viață problemei.Toate widgCiteste mai mult »