ARHIVE DE CATEGORII: Aplicații

Cum să vizionați Netflix gratuit (legal, desigur)

Netflix a reușit să ajungă la un punct în care oferă o cantitate bună și o calitate a conținutului la un preț accesibil. Dar asta nu înseamnă că, din când în când, ratele cresc, și ținând cont de rata „Netflix” pe care guvernul spaniol vrea să o impună, este probabil ca acest lucru să se repete în scurt timp. Există o modalitate de a Citeste mai mult »

Cum să vizionați HBO gratuit (legal, desigur)

Anul trecut am discutat despre promoția Paypal cu care am putea obține gratuit 2 luni de HBO Spania . Adevărul este că a fost o ofertă cu adevărat tentantă, întrucât nu avea nici un omolog ascuns, dar astăzi este o ofertă care nu mai este activă. Desigur, așa cum am comentat în postarea „Cea mai bună serie a HBO Spania peste 8, conform IMDB”, platforma are aproape 100 de titluri cu o evaluare ridicată ridicată în sus, deci există o mulțime de conținut de calitate care nu este convenabil să pierzi din vedere.Urmând alte articole similCiteste mai mult »

Felicitări originale și amuzante de ziua de naștere pentru WhatsApp

Mâine este ziua de naștere a unui prieten bun și, din acest motiv, astăzi am petrecut la jumătatea după-amiezii căutând câteva felicitări originale de ziua de naștere pentru a-i trimite pe WhatsApp . Sunt conștient că poate fi lipicios dacă nivelul umorului și zahărului din mesaj nu este bine măsurat, așa că am încercat să compilez unele dintre cele mai originale, proaspete și amuzante felicitări de ziua de naștere pe care le-am putut obține peste tot în lume. Internet.Felicitări de ziCiteste mai mult »

Cum se configurează listele IPTV în VLC pentru a viziona TV în direct

Deși mulți utilizatori de Android și PC cunosc playerul open source VLC ca o aplicație excelentă capabilă să deschidă practic orice format video, adevărul este că puterile sale merg mult mai departe. Recent am menționat VLC ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de listă IPTV pentru a viziona televiziunea live pe Internet și astăzi vom aprofunda puțin mai mult subiectul explicând cum să configurați aceste liste pe computerul sau telefonul nostru mobil.Amintiți-vă că puteCiteste mai mult »

Cum să vizionați YouTube de la serviciu

Încercați să accesați YouTube de la serviciu și nu aveți acces sau încărcați niciun videoclip? În mod normal, companiile tind să aplice diverse filtre pentru a împiedica lucrătorii lor să acceseze anumite pagini de internet.Acest lucru se face de obicei pentru a preveni accesul la site-uri web care, în principiu, nu sunt considerate productive sau legate de mediul nostru de lucru. Un bun exempluCiteste mai mult »

Top 10 alternative la Netflix

Netflix este cea mai populară platformă video la cerere din ultimii ani. Nu există nicio îndoială că au deschis calea către un nou model de divertisment consumator: toate companiile majore au deja propriul serviciu de streaming - iar cele care nu au, își pun deja bateriile pentru a lua o parte din plăcintă cât mai curând posibil.Întrebarea chCiteste mai mult »

Cele mai bune 12 aplicații pentru a citi cărți gratuit pe Android

Apariția cărților electronice a fost un adevărat avantaj pentru fanii cititului. Nu numai pentru că economisim o grămadă de spațiu de depozitare în biblioteca noastră, ci și. Dar pentru că acum avem un catalog practic infinit de titluri!În postarea de astăzi trecem în revistă cele mai bune 12 aplicații pentru a citi cărți gratuite pe mobil , tabletă sau orice alt dispozitiv Android. Cu cine rămâi?Cele Citeste mai mult »

Eroare de semnal GPS în Pokémon GO? Iată soluția!

Pokémon GO este un joc foarte distractiv. Atâta timp cât poți juca, desigur. De când jocul a apărut la începutul lunii iulie 2016, am văzut tot felul de lucruri nebunești cu oameni care ieșeau în stradă și inundau parcuri și piețe în căutarea acelui Pokémon rar. Pentru a putea juca Pokémon GO, da, este necesar ca GPS-ul telefonului dvs. să fie operaționalCiteste mai mult »

Cum se activează „Modul Întunecat” al Chrome pe Android (Mod Întunecat)

Popularitatea modului întunecat continuă să crească. De fiecare dată îl vedem prezent în mai multe aplicații, cum ar fi Facebook Messenger. Alte aplicații de mesagerie precum WhatsApp, de exemplu, au primit, de asemenea, oficial tema de noapte (dacă aveți un telefon mobil vechi cu o versiune veche a aplicației, încercați aceste trucuri pentru a obține modul întunecat pe WhatsApp).Recent am discutCiteste mai mult »

Cum se recuperează fotografiile și videoclipurile WhatsApp

WhatsApp este un instrument de comunicare care ne permite să discutăm cu orice contact - chiar dacă ne-au blocat - instantaneu și chiar să facem apeluri video (deși există aplicații de conferințe video mult mai bune, WhatsApp nu este deloc rău). Dar nu este mai puțin adevărat că îl folosim și pentru a trimite multe fotografii și videoclipuri.Dacă nu suntem oCiteste mai mult »

Cómo reparar imágenes corruptas o dañadas

Te pongo en situación. Imagina que has borrado por error una carpeta del disco duro o memoria USB que contenía un montón de fotos de vital importancia y que tenían un alto valor emocional. Realizas un proceso de recuperación de imágenes y consigues salvar parte del contenido eliminado, pero hay un problema: algunos de los archivos que se han restaurado están dañados y no se pueden abrir o están rotos. ¿Existe Citeste mai mult »

Cum să vizionați DAZN gratuit (legal, desigur)

Piața actuală este plină de servicii de streaming pentru a viziona seriale și filme, precum Netflix, HBO sau iminenta Disney +. Cu toate acestea, dacă vrem să urmărim competiții sportive online, oferta este mult mai limitată. Ce se întâmplă, de exemplu, dacă vrem să trăim revenirea lui McGregor la UFC? Din fericire, Citeste mai mult »

Cele mai bune 30 de aplicații root pentru Android

Dacă ați decis în cele din urmă să faceți pasul și să vă rădăcinați telefonul sau tableta,  felicitări. Vă așteaptă o nouă lume a aplicațiilor chanante și breakere. Pe măsură ce versiunile Android avansează, devine din ce în  ce mai puțin necesară înrădăcinarea unui dispozitiv, dar dacă facem saltul, vom vedea cum se deschide un nou microcosmos în fața ochilor noștri.Datorită permisiunilor de adminiCiteste mai mult »

Lista serviciilor legale IPTV pentru a viziona TV online și gratuit de pe telefonul mobil

Serviciile IPTV ne permit să urmărim televiziunea live pe internet . Este suficient să fiți conectat la rețea pentru a vă bucura de programele noastre preferate, fie de pe telefonul mobil, browserul sau Android TV-ul nostru.În acest domeniu există servicii de pirați care difuzează conținut fără permisiune, dar există și alternative legale, iar acestea sunt cele pe care le vom vedea în postarea de astăzi. Aceștia sunt ceiCiteste mai mult »

Top 10 aplicații cu ecran de blocare pentru Android

Ecranele de blocare ale telefoanelor mobile și tabletelor au o funcție clară și clară: de a împiedica alte persoane să folosească dispozitivul nostru fără permisiune. Odată ce introducem un cod PIN, un model de deblocare sau o amprentă autorizată, acestea permit accesul la desktop și la alte aplicații.Dar nu numai asCiteste mai mult »

Cei mai buni 15 editori video pentru Android

Dacă vă place să vă înregistrați propriile videoclipuri cu telefonul mobil, cu siguranță v-ați gândit vreodată să le editați pentru a le oferi acea „atingere magică” care le transformă într-o înregistrare mai profesională. Vreun editor video bun pentru Android ?Cele mai bune 15 aplicații pentru a edita videoclipuri pe AndroidMulți oameni sunt sceptici când editează videoclipuri dintr-o aplicație pe Android / iPhone : aveți nevoie de multă memorie RAM, un procesor și resurse puternice, multe resurse. Din acest motiv, majoritatea Citeste mai mult »

Cum se editează metadatele unei melodii (MP3, WAV, WMA)

Săptămâna aceasta îmi sortez repertoriul melodiilor. Majoritatea pieselor sunt în format MP3, WAV sau WMA și sunt melodii destul de vechi. La vremea sa nu le-am păstrat corect și unii au doar numele și puțin altceva.Intenția mea este de a adăuga fiecăruia dintre ei datele corespunzătoare, cum ar fi numele artistului, numele albumului și acel tip de detaliu. Astfel, atunciCiteste mai mult »

Cei mai buni 10 playere de muzică pentru Android

Astăzi aproape totul este streaming : streaming de videoclipuri, streaming de muzică, streaming, streaming. Acest mod de a asculta muzică este util, deoarece deschide un catalog aproape infinit de melodii fără a fi nevoie să descărcați sau să cumpărați un singur album. Dar această metodă are și dezavantajele sale, și anume că datele noastre pot fi reduse drastic dacă nu suntem conectați la o rețea WiFi bună. Așadar, astăzi vom Citeste mai mult »

Cum să obțineți internet gratuit pe mobil: 5 trucuri care funcționează

Internet gratuit , acel amant evaziv. Când îl ai, nu știi ce să faci cu el și când ai nevoie de el, ai ucide pentru încă doi megabytes pentru a ajunge la sfârșitul zilei. Aceasta este o problemă pe care nu o avem în mod normal atunci când suntem în căldura routerului de acasă, dar este accentuată într-un mod supranatural când ieșim, sclavi iredențiali ai ratei noastre lunare de date. Doriți să fiți întotCiteste mai mult »

Top 10 cititoare PDF pentru Android din 2020

Cititorii de PDF au fost întotdeauna o nișă destul de dură. Fie sunt folosite în mediile de lucru pentru a crea și completa formularele, fie le folosim pentru a citi cărți electronice pe tabletă. În oricare dintre cele 2 cazuri, de multe ori aceste tipuri de aplicații ajung să dea mai multe probleme decât orice altceva. Astăzi examiCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru ceasul inteligent Android Wear OS

Unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente folosesc Wear OS. Acest sistem de operare, cunoscut anterior ca Android Wear, are o mulțime de aplicații pentru a exploata posibilitățile ceasului nostru inteligent . Astăzi, trecem în revistă unele dintre cele mai interesante și esențiale.Aplicații pentru a ne controla activitatea fizică și sănătatea, pentru a ne organiza, a comunica și chiar pentru a ne distra o vreme. Multe dintre aCiteste mai mult »

Cum se convertesc documente (.DOC, .DOCX) în PDF pe Android

Mulți oameni folosesc documente PDF ca metodă pentru a împiedica modificarea fișierului. Este un format utilizat pe scară largă, în special în mediile de lucru, dar unele aplicații precum WhatsApp au început să includă posibilitatea de a trimite documente PDF de ceva timp , iar adevărul este că utilizarea acestuia este la ordinea zilei, astăzi mai mult decât nu. De asemenea, AnCiteste mai mult »

Los mejores reproductores IPTV para ver la TV en Android

Las siglas IPTV corresponden a Internet Protocol Television, un servicio utilizado para retransmitir la señal de televisión de un canal o emisora a través de Internet. Para poder ver este tipo de contenido se suelen utilizar listas M3U, un tipo de archivo dónde se especifica la IP que utiliza cada canal de TV para emitir su señal en la red.Sin eCiteste mai mult »

Cómo agrandar imágenes sin perder calidad ¡Casi magia!

Una de las grandes utilidades de la inteligencia artificial es su capacidad para lograr efectos impensables hasta hace bien poco en campos como la fotografía o la música. Así, tenemos IAs que componen death metal en un livestream infinito, o algoritmos creadores de personas que no existen, haciendo cada vez más pequeña la línea que separa lo real de todo lo demás.HablandCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru luarea de note pe Android

Înainte să scriem totul pe note post-it galbene, roz și colorate. Acum, cu smartphone-urile, nu mai trebuie să lăsăm mici bucăți de hârtie prin casă cu note, lista de cumpărături și ultima noastră idee minunată pentru acel scenariu care, fără îndoială, ar reuși la Hollywood dacă cineva cu mintea mică ar decide să investească în el.Aplicațiile pentru luareaCiteste mai mult »

Cómo ver la TV desde tu Android TV Box (canales TDT España)

Hace un par de meses publicamos un post sobre cómo ver la TV desde el móvil con KODI. Para ello utilizamos los canales IPTV públicos de las cadenas de TDT españolas que emiten en abierto. Lo bueno de todo esto es que es perfectamente trasladable a una Android TV Box, y viene perfecto si tenemos un televisor con cortes de señal, sin descodificador o cualquier otro problema similar.En elCiteste mai mult »

Spotify: Cum se remediază eroarea legată de firewall 17

Spotify este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat fanilor de muzică. Un depozit gigantic în care putem găsi practic tot. Deși aplicația nu dă de obicei multe erori, uneori ne surprinde cu erori precum cea cu care vom face față astăzi. Aveți Spotify instalat pe computer, Mac sau telefon și nu vă puteți conecta din cauza erorii 17 ? Apoi continuațCiteste mai mult »

Cum se convertesc fișiere WAV în MP3 rapid și fără probleme

Sunt sclavul formatelor audio de ani de zile. La început, când nu exista nici măcar internetul, am înregistrat melodiile de la radio pe o casetă. Apoi au sosit CD-urile muzicale și am început să folosim mini-sistemul pentru a face copii de casetă. La scurt timp, au sosit formatele digitale și am început să gestionăm fișiere WAV, MP3, WMA și multe altele pe CD-uri și playere MP3 goale.Toate aceste salCiteste mai mult »

Cum să joci jocuri video pe KODI folosind Retroplayer

KODI este un centru multimedia multiplatform Open-Source, plin de instrumente super utile. Nu putem doar să ne uităm la televizor prin serviciile IPTV sau să vizionăm filme online gratuit în mod legal. Începând cu versiunea 18 (Leia), KODI vă permite, de asemenea, să jucați jocuri video , datorită unei noi funcții numită Retroplayer.De acolo, putCiteste mai mult »

Cele mai bune 15 aplicații de e-mail pentru Android

E-mailul este unul dintre cele mai vechi și mai importante instrumente de comunicare online disponibile. Înainte de nașterea rețele sociale , l la web 2.0 și WhatsApp , e - mail a fost regele necontestat în schimbul de mesaje electronice. Deși astăzi canalele de comunicare s-au diversificat foarte mult, trimiterea de e-mailuri este încă la ordinea zilei. Mai mult,Citeste mai mult »

Cum să setați un tapet 3D pe Android

Imaginile de fundal pentru telefoane mobile pot fi cele mai spectaculoase, dar vă asigur că nici măcar cel mai bun tapet hiperrealist nu se poate apropia de ceea ce vom vedea astăzi. Folosind giroscopul, un senzor pe care îl încorporează majoritatea telefoanelor moderne, putem obține imagini de fundal 3D cu efect de paralaxă care vor lăsa mai multe cu gura deschisă. Să vedem cCiteste mai mult »

Cele mai bune 7 aplicații de glume pentru Android

Îți plac glumele scurte? Și ce zici de glumele absurde, glumele de beție sau vechile glume ale lui Jaimito? În postarea de astăzi vom dedica câteva rânduri revizuirii celor mai bune aplicații de umor pentru a râde bine de pe Android. Am inceput!Cele mai bune aplicații de glume pentru AndroidPrimul lucru pe care l-am observat la testarea diverselor aplicații de glumă disponibile în Magazin Play este că majoritatea au o interfață destul de slabă la nivel estetic. Aici contează calCiteste mai mult »

Las 10 mejores apps de noticias para Android (2020)

Estamos en un mundo en el que el acceso a la información está cada vez más democratizado. Sin entrar en temas como la censura en Internet, resulta fascinante la cantidad de fuentes informativas que podemos encontrar hoy día, lejos de las clásicas noticias en TV y periódicos generalistas.Por tanto, hoy vamos a pegar un repaso a algunas de las mejores aplicaciones de noticias para Android. Apps Citeste mai mult »

Cum să puneți o persoană într-o fotografie (fotomontaj)

Fie că vrem să facem o glumă sau pentru că vrem să punem bunicul sau nepotul în acea fotografie de familie de care a scăpat în ziua sa, învățarea de a face fotomontaje este una dintre acele lecții esențiale de viață (rețineți ironia). Prin urmare, în postarea de astăzi vom vedea rapid și ușor cum să adăugăm o persoană la o fotografie fără a fi nevoie să devenim experți în Photoshop (un alt lucru este că atingem nivelul artistic al unor maeștri precum James Fridman , dar acolo jucăm deja la un alt nivel).Cum să adăugați o persoană într-oCiteste mai mult »

În ce dosar sunt stocate fotografiile și fișierele WhatsApp?

Aceasta este o întrebare pe care ne-am pus-o la un moment dat mai mult de unul dintre noi. Dacă ne place să sosim cu mobilul nostru sau dacă vrem pur și simplu să știm unde sunt descărcate și salvate toate fișierele pe care le partajăm pe WhatsApp , cu siguranță suntem interesați să aflăm locația tuturor acelor fotografii, videoclipuri, piese audio și alte tipuri de fișiere.Acesta este dosarulCiteste mai mult »

Cum să vizionați Amazon Prime Video pe un Xiaomi Mi Box

Când cumpărați un TV Box sau un telefon Android, vă așteptați să puteți utiliza orice aplicație din Magazin Play. Dar nu toate aplicațiile sunt compatibile cu orice dispozitiv. În primul rând, dacă avem un terminal înrădăcinat, cel mai probabil nu vom putea instala aplicații de streaming de tip Netflix. Ceva similar se Citeste mai mult »

Ultimul detector de fantome și spirite: senzor de fantome

Te-ai simțit vreodată ca o prezență în cameră și ai fost complet singur? Ai senzația că se întâmplă lucruri ciudate în jurul tău fără nicio explicație aparentă? Când logica și rațiunea ne întorc spatele, nu avem de ales decât să căutăm răspunsuri în locuri ceva mai puțin ortodoxe.În această noapte frigidă de Citeste mai mult »

Cum să comprimați videoclipuri grele fără a pierde calitatea

Videoclipurile devin din ce în ce mai calitative și, deși obiectiv este un factor pozitiv, are și anumite inconveniente sau „efecte colaterale”. Pe de o parte, avem nevoie din ce în ce mai mult de hard disk-uri și pen drive-uri cu mai mult spațiu de stocare. Și aveți grijă la încărcarea videoclipurilor în 4K sau FullHD care durează câteva minute, deoarece procesul poate dura pentru totdeauna dacă nu avem o conexiune bună la Internet (în afară de consumarea multor date dacă partajăm videoclipul de pe mobil).Pentru a rezolva acest tiCiteste mai mult »

Cum să modificați și să personalizați bara de navigare Android

Unul dintre telefoanele mele mobile preferate din ultimii ani este Oukitel Mix 2. Un terminal cu un ecran foarte cool, care are totuși un mic detaliu care mă deranjează. Bara de navigare are ordinea pictogramelor mutate .În smartphone-urile mele anterioare, butonul pentru a reveni a fost întotdeauna în dreapta și cel pentru a afișa toate aplicațiile deschise, pictograma pătrată tipică, în stânga. La telefoane Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru camere de viteză pentru Android

Utilizarea aplicațiilor radar, comenzile și alertele de trafic pentru telefoanele mobile sunt la ordinea zilei. În acest sens, nu există nicio îndoială că tehnologia a fost întotdeauna un mare aliat al șoferilor. Dacă nu, întrebați-vă părinții sau prietenii ce au simțit când au aflat despre GPS-ul de pe drum sau dacă sunteți puțin mai rebeli și mai îndrăzneți, spuneți-mi ce părere aveți despre detectoarele radar malefice (care până astăzi cred că sunt încă ilegal, apropo).Android, la rândul său, contribuiCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 lansatoare pentru Android TV Box

Lansatoarele care vin în mod implicit în majoritatea boxelor TV sunt destul de plictisitoare. Icoane urâte și fundaluri pastelate care nu spun nimic și îi dau o notă foarte neatractivă. Doriți să personalizați interfața Android TV, astfel încât aplicațiile să fie afișate într-un mod mai elegant și mai colorat? În postarea de astCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații radio pentru Android

Radio pare astăzi un mediu aproape arhaic. Cu toate acestea, noile tehnologii și, în acest caz, Android, ne oferă o experiență care depășește simplul post de radio. Avem emisiuni radio la cerere , posturi din toată lumea și podcasturi tematice, indiferent de hobby-ul nostru preferat.În postarea de astăzi, trecem peste primele 10 aplicații radio pentru Android .Cele mai bune Citeste mai mult »

Cei mai buni 10 traducători pentru Android (online și offline)

În anumite situații, a avea un traducător bun pe smartphone-ul nostru ne poate salva ziua. Fie că faceți turism, fie că traduceți manualul de instrucțiuni pentru o sobă bulgară, a avea un traducător de calitate ne poate ajuta să traversăm linia subțire dintre succes și eșec absolut.Cei mai buni traducători pentru AndroidAndroid are mai mulți traducători atât online, cât și offline, de o calitate foarte remarcabilă. Dacă nu am folosit nicCiteste mai mult »

Top 10 exploratori de fișiere pentru Android

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Android față de iOS este că permite o mai mare flexibilitate atunci când navigați în sistemul său de fișiere. Pur și simplu utilizați un cablu USB pentru a vă conecta dispozitivul la computer și pentru a organiza sau transfera fișiere. Dar ce se întâmplă când nu avem un computer la îndemână? Apoi, vom avea nevoCiteste mai mult »

10 alternative la WhatsApp care îți respectă confidențialitatea

Toată lumea știe că conversațiile WhatsApp sunt protejate prin criptare end-to-end. Dar acest lucru nu este suficient pentru a împiedica compromiterea confidențialității noastre , deoarece, după cum se știe, WhatsApp va începe să afișeze reclame foarte curând. Toate acestea fără a lua în considerare toate informațiile personale pe care aplicația le poate stoca și partaja cu Facebook.Exploatarea datelor Citeste mai mult »

Comanda „OK Google” poate fi schimbată cu alta? Răspunsuri!

Asistentul vocal Google mai are încă un drum lung de parcurs. Deși recunoaște deja o mulțime de comenzi și face un număr considerabil de lucruri, așteptăm în continuare aspecte precum celebra comandă de activare pentru a fi personalizate.Personal, nu-mi place prea mult „OK Google” și ar fi minunat dacă am putea folosi cel puțin alte declanșatoare precum „Hei Google”, așa cum permite versiunea anglo-saxonă a acestui serviciu. Făcând câteva căutări raCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru a transmite în flux DLNA pe Android

DLNA reprezintă Digital Living Network Alliance , o asociație fondată în 2003 de Sony pentru a stabili standarde de conectivitate între diferite dispozitive. Această alianță a dus la tehnologia DLNA pe care o găsim în prezent în multe televizoare, dispozitive mobile, console sau computere desktop și care ne permite să ne conectăm și să transmitem date fără fir între un dispozitiv și altul.Dispozitivele DLNA uCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații pentru a descărca torrente pe Android

Protocolul BitTorrent vă permite să descărcați și să partajați fișiere fragmentându-le în bucăți mici de date, distribuite și partajate de alți utilizatori. În acest fel, evitați să depindeți de servere sau gazde care stochează toate informațiile. Această metodă de partajare și descărcare a fișierelor este foarte populară și mulți oameni o folosesc pentru a descărca filme, muzică sau seriale TV de pe computerul sau dispozitivul mobil.Dar nu totul în viață este pirCiteste mai mult »

Cum se activează modul întunecat în aplicația Facebook pentru Android

Din 2020, Facebook pentru Android a decis să implementeze modul întunecat în cadrul platformei sale. Acest design a fost creat pentru ca utilizatorii să se bucure de o vedere mai odihnită, permițând prelungirea timpului în care sunt utilizate echipamentele mobile, precum și bateria. Pe termen lung, bateria funcționează mai bine, în raport cu durata de viață utilă.Utilizarea acesCiteste mai mult »

Cum se activează subtitrările în KODI + cele mai bune addons în spaniolă

În ocaziile anterioare am văzut cum în KODI există și soluții pentru a viziona gratuit seriale și filme în mod legal. În acest timp - și aveți dreptate - mi-ați spus că răul legat de aceste programe de completare este că conținutul este în mare parte în limba engleză. Astăzi vom încerca să rezolvăm această problemă aruncând o privire la modul de adăugare a subtitrărilor în KODI , precum și o mică listă de programe de completare cu care să descărcăm în acest moment și fără a părăsi redarea, orice subtitrare de care ar putea avea nevoie.Notă: Toate suplimentele pe care le vom fCiteste mai mult »

Ce sunt aplicațiile duale și cum să le creezi

Cu siguranță ați auzit de unele aplicații duale . Ce anume sunt? Și în ce se deosebesc de alte aplicații obișnuite? Mulți oameni cred că aplicațiile duale sau clone sunt disponibile numai pe telefoanele Xiaomi și Huawei, dar astăzi vom vedea cum le putem crea pe orice dispozitiv care montează un sistem de operare Android. Sa mergem acoCiteste mai mult »

Lista seriilor și filmelor Amazon Prime Video în 4K (UHD)

Ce filme și serii Amazon Prime Video putem viziona cu rezoluție 4K? Adevărul este că, la fel ca Netflix, Amazon nu oferă date foarte specifice. Deși da, compania a precizat în repetate rânduri că toate seriile sale exclusive de creație proprie - în cadrul sigiliului Amazon Original - pot fi reproduse în calitate 4K / Ultra HD.Astfel, dacăCiteste mai mult »

Cum să trimiteți mesaje WhatsApp anonime

Cu ceva timp în urmă, au existat multe aplicații și servicii care ne-au permis să trimitem mesaje WhatsApp anonime gratuit către contactele noastre sau către orice număr de telefon care avea asociat un cont WhatsApp. Dar odată cu creșterea gigantului verde care este WhatsApp, toate aceste servicii au căzut puțin câte puțin.Astăzi există Citeste mai mult »

Cum se convertește PDF în format EPUB rapid și ușor

PDF este un format folosit în multe medii, și de obicei mare să vină atunci când vrem să împartă un document cu text și unele imagini. Este un tip de fișier foarte popular pentru crearea formularelor, tipărirea facturilor și a altor documente similare, deoarece în mod implicit nu pot fi modificate la fel de ușor ca un simplu document Word.Cu toate acestCiteste mai mult »

4 metode de înregistrare a apelurilor telefonice pe Android

Există multe motive pentru care este posibil să trebuiască să  înregistram un apel telefonic : să înregistrăm un acord cu un client, să organizăm un interviu / întâlnire și ulterior să îl transcriem în text, precum și un etcetera lung. În cele din urmă, în mod normal, avem nevoie să avem dovezi că a avut loc o astfel de conversație, în același mod în care luăm note scrise. Ceva destul de logic și deCiteste mai mult »

Pixaloop, aplicație uimitoare pentru a anima fotografii și a le oferi mișcare

Când crezi că ai văzut deja totul și că nimic nu te poate surprinde, brusc dai peste o aplicație precum Pixaloop și fața ta este nedumerită. Ce este asta? Imagini statice în mișcare? Fotografii animate? Vrăjitorie arcane?Adevărul este că ne uităm la un editor de imagini care merge un pic mai mult - mult dincolo - dincolo de filtrele tipice și efectele speciale. Pixaloop este uCiteste mai mult »

Cum se transferă autocolante de pe Telegram pe WhatsApp

Salut baieti! Cum merge săptămâna? În postarea de astăzi vom face ceva de genul transferului Ebro, dar cu autocolante. Corect! Dacă ați folosit vreodată Telegram, cu siguranță autocolantele sale vă vor fi atras atenția și din motive întemeiate: sunt mult mai colorate și mai elaborate decât majoritatea autocolantelor disponibile pentru WhatsApp (ce este mai mult, multe dintre autocolantele disponibile acum pentru WhatsApp sunt piratate direct de la Telegram).Dacă utilizați cCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații video de streaming (seriale și filme) pentru Android

Platformele video la cerere de pe care putem viziona seriale sau filme în streaming sunt în plină expansiune, iar companiile precum Netflix nu încetează să câștige milioane de adepți an de an. Deși aceste tipuri de servicii sunt ideale pentru a vă bucura pe marele ecran, mobilitatea este din ce în ce mai esențială și nu sunt puține companii de conținut la cerere care își lansează propria aplicație pentru telefoane mobile și tablete.În postarea de astăzi Citeste mai mult »

Cum se încarcă jocurile Internet Archive în emulatorul KODI

Arhiva Internet, așa cum sugerează și numele său, este marea bibliotecă Alexandria a internetului: un imens seif de cunoștințe de unde putem viziona filme clasice, reclame vechi, reviste de jocuri video digitalizate, înregistrări de 78 RPM și chiar jocuri video retro.Lucrul bun despre aceste jocuri - de la Street Fighter II, prin DOOM și multe altele - este că acestea cântăresc foarte puțin și, deoarece nici ele nu sunt solicitante din punct de vedere tehnic, pot fi imitate și jucate perfect din browser, fără a fi nevoie să plece chiar de pe site-ul Internet Archive. Acum, întrebarea esCiteste mai mult »

Cum se instalează și se configurează programe de completare pe KODI

KODI este un centru multimedia cu o mare capacitate de redare a conținutului local. Putem reda videoclipuri, muzică și chiar să jucăm jocuri video din interfața playerului. Dacă dorim să ne uităm la televizor, putem configura și canalele IPTV care difuzează în mod deschis sau să vizionăm seriale și filme gratuit în streaming prin platforme 100% legale. Posibilitățile Citeste mai mult »

Top 10 playere video pentru Android

Uneori, vizionarea unui videoclip stocat pe dispozitivul nostru Android poate deveni un calvar. Datorită numărului mare de formate și codecuri care sunt manipulate astăzi, este de obicei mai mult decât de obicei ca playerul nostru să nu îl poată reda și trebuie să încercăm alte alternative. Din fericirCiteste mai mult »

Cum se dezactivează notificările pop-up în Chrome

Ferestrele pop-up au fost întotdeauna o pacoste. Nimănui nu îi plac ferestrele pop-up, mai ales dacă sunt utilizate pentru a afișa reclame. De-a lungul timpului, aceste tipuri de reclame au scăzut puțin câte puțin, deși în ultima vreme par să se întoarcă. Au mutat, am putea spune, și sunt mai insuportabili ca niciodată.Da, prieteni, acCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații de galerie pentru Android

Există anumite tipuri de aplicații care sunt esențiale pe orice telefon mobil. Este întotdeauna necesar să aveți un bun explorator de fișiere sau un player care să ne permită să ascultăm muzică sau să vizionăm videoclipuri pe Android. Deși, dacă avem o aplicație de cameră bună, vom avea, fără îndoială, o aplicație de galerie care să ne permită să vizualizăm și să gestionăm fotografiile într-un mod confortabil și simplu.Cele mai bune aplicații de galeriCiteste mai mult »

Las 8 mejores apps de cupones y descuentos para Android

A nadie le gusta pagar de más. Si además podemos ahorrarnos unos cuantos euros o dólares en tal o cual artículo, mejor que mejor. Cada vez hacemos más compras online con el móvil, por lo que resulta hasta lógico que cada vez haya más empresas que ofrezcan importantes rebajas por hacer nuestras compras a través de Internet.En el posCiteste mai mult »

Imagini amuzante de Paște pentru WhatsApp și Telegram

Astăzi este marți sfinte și putem spune că suntem deja pe deplin implicați în sărbătorile de Paște. Fie că sunteți adepți ai frăției preferate sau dacă purtați cortegiul înăuntru, nu puteți rata următoarea selecție de fotografii și imagini amuzante din Săptămâna Mare .Fotografii și imagini amuzante de Paște de trimis prin WhatsApp, Telegramă, e-mail sau porumbel transportatorNiciodată nu doare să felicit nobila odihnă a războinicului atunci când se apropie festivități. Și este și mai îmbogățitor și mai Citeste mai mult »

Top 10 editori foto pentru Android

De-a lungul anilor și îmbunătățirea camerelor integrate în smartphone-urile și tabletele Android, editorii de fotografii și imagini au devenit instrumente indispensabile . În zilele noastre este chiar ciudat să nu găsești un telefon mobil care să nu aibă un editor sau o aplicație pentru retușarea fotografiilor instalate. Care este prefeCiteste mai mult »

Cum se descarcă fotografiile Instagram pe PC și Android

Una dintre cele mai populare platforme de socializare de astăzi este Instagram . Fascinant numărul de fotografii disponibile pentru plăcerea vizuală a utilizatorilor săi. Ca să nu mai vorbim de calitatea imaginii cu care mai mult orbesc. Dar pentru mulți, această platformă prezintă o mare limitare: fotografiile nu sunt disponibile pentru descărcare.Aceasta estCiteste mai mult »

Cum să partajați un cont Amazon Prime Video

Partajarea conturilor pe platformele de streaming a devenit destul de obișnuită în rândul prietenilor și familiei. Servicii precum Netflix sau HBO permit redarea conținutului simultan pe mai multe dispozitive, la fel ca Prime Video . Dar în cazul acestora din urmă există anumite particularități, în funcție de țara noastră de origine. Putem apoi să Citeste mai mult »

10 motive pentru care Line este mai bun decât WhatsApp

De câțiva ani încoace, WhatsApp a fost liderul incontestabil printre serviciile de mesagerie instant pe smartphone-uri din întreaga lume. Nu degeaba pot spune că au astăzi peste 700 de milioane de utilizatori activi, număr care nu încetează să crească. WhatsApp este un instrument de comunicare bun și este de necontestat, dar există și alte alternative? Desigur! UnulCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații pentru a trimite bani către alte țări (internaționale)

Transferurile bancare sunt în regulă, dar necesită multă birocrație în unele cazuri. Uneori vrem doar să trimitem rapid câțiva dolari sau euro unei rude din străinătate. Și, bineînțeles, că nu ne percepe un comision sau cel puțin că este cât mai mic posibil. În postarea de astăzi vom vedea care sunt cele mai bune aplicații pentru a trimite bani pe plan internațional , în siguranță și ușor de pe telefonul dvs. mobil.Cele mai bune 7 apliCiteste mai mult »

Cei mai buni manageri și acceleratori de descărcare pentru Android

Când nu suntem conectați la o rețea WiFi, fiecare octet contează. Descărcarea de imagini sau videoclipuri poate deveni un adevărat calvar dacă descărcarea este tăiată sau viteza de descărcare este redusă. În plus, managerul de descărcare care vine standard pe Android este foarte simplu și o reducere a conexiunii poate distruge un fișier pe care îl descărcăm de mult timp. „ Descărcare eșuatCiteste mai mult »

TDT Spania: o nouă aplicație pentru a viziona televiziunea gratuit și online de pe telefonul mobil

La începutul anului am publicat un tutorial despre cum să te uiți la televizor gratuit și live de pe Android folosind KODI. O metodă care funcționează foarte bine, dar care are și dezavantajele sale. Deoarece funcționează prin liste IPTV, atunci când adresa IP publică a transmisiei este modificată (ceva ce se întâmplă de obicei din când în când) pierdem semnalul și trebuie să îl actualizăm.Din acest motiv, dacă tCiteste mai mult »

Cum se recuperează chat-urile WhatsApp pe Android

Dacă ne schimbăm telefonul Android sau dacă am șters greșit o conversație importantă, suntem cu siguranță interesați să putem recupera o copie de rezervă a tot ceea ce am avut pe WhatsApp. Cel mai probabil, avem deja mai multe copii de siguranță ale chat-urilor noastre , chiar dacă nici măcar nu ne-am dat seama. Cum recuperăm aCiteste mai mult »

Top 10 skin-uri KODI din 2019 + Ghid de instalare

Una dintre marile virtuți ale playerului media KODI este că permite un nivel ridicat de personalizare. Astfel, dacă nu vă place interfața cu utilizatorul, o puteți schimba oricând cu alta care se potrivește mai bine gusturilor și nevoilor dvs. ale momentului. În postarea de astăzi, trecem peste primele 10 skin-uri gratuite de personalizare pentru KODI .Cum se instCiteste mai mult »

Cum să obțineți spațiu de stocare nelimitat pe Google Drive

În ultimii ani, companii precum Google, Microsoft, Amazon, Dropbox sau chiar Apple au pariat pe stocarea în cloud ca o metodă sigură și fiabilă pentru a ne salva datele online. Subliniind, de asemenea, cât de ușor și rapid este stocarea și partajarea tuturor tipurilor de documente. Modalitatea perfectă de a scăpa de lanțurile care ne leagă de tot ce este fizic, de toate acele pen-uri „rupibile” și, prin urmare, efemere, unități de stocare și unități de stocare pe care avem încredere în securitatea datelor noastre.Google Drive a fost întotdCiteste mai mult »

Cum se activează bara de navigare din partea de jos a Chrome pe Android

Majoritatea browserelor păstrează bara de instrumente sau navigarea situată în partea de sus a ecranului. Acum, dacă avem un ecran prea mare sau avem anumite probleme de accesibilitate, acest lucru poate duce la o navigare destul de ortopedică și incomodă pentru utilizator. Cum o rezolvăm?Unele browsere precum Firefox Preview sau Vivaldi se confruntă cu această provocare modificând designul interfeței și mutând bara de instrumente în partea de jos a ecranului . Cu toate acesteCiteste mai mult »

Câte date consumă într-adevăr Netflix? Răspunsuri!

Că serviciile de streaming consumă o mulțime de megaocteți nu este un secret. Ceva care se remarcă mai ales dacă urmărim Netflix de pe mobil cu rata noastră de date. Dacă suntem conectați la WiFi-ul de acasă, atunci problema este asociată cu lățimea de bandă, trebuie să putem vedea imaginea fără probleme, fie în calitate SD, fie HD.În postarea de astăCiteste mai mult »

Cum se instalează extensiile Chrome pe Android

Extensiile Chrome sunt instrumente mici, dar puternice, care servesc pentru a adăuga noi funcționalități browserului și a îmbogăți experiența utilizatorului. Extensiile au fost întotdeauna asociate cu versiunea desktop a browserului Google, dar datorită unei actualizări recente efectuate în browserul Kiwi, ne putem bucura de ele pe orice dispozitiv Android.Kiwi Browser,Citeste mai mult »

Cele mai bune 10 lansatoare pentru Android

Cei aruncătoarele sau lansatoarele sunt instrumentul suprem de personalizare. La urma urmei, aplicațiile de tip lansator nu sunt altceva decât aplicații care modifică aspectul sistemului nostru Android , oferind aeruri noi desktop-ului, meniurilor și pictogramelor noastre. Și de aceea ne plac atât de mult. Un bun Citeste mai mult »

Cómo ver el festival de Eurovisión (2019) en directo desde el móvil

¿Eres fan de Eurovisión y no quieres perderte ni una sola gala del festival? Si tienes que trabajar y no estas delante de la TV o vives en otro país, puede ser un problema. Algo que por suerte podemos solucionar si tenemos nuestro móvil a mano. En el post de hoy veremos varios métodos disponibles para poder ver Eurovisión online desde el smartphone, y por supuesto, gratis.Como vCiteste mai mult »

5 browsere Android care îți respectă confidențialitatea

Încă vorbesc cu gura prea mare, dar aș îndrăzni să spun, aproape complet, că majoritatea dintre noi folosim browserul care vine în mod implicit pe mobilul nostru. Dacă avem un Android, acesta va fi probabil Chrome, browserul de stoc Samsung sau Safari în cazul în care suntem fani Apple. Acum, există viață dincolo de cele 3 sau 4 browsere pe care le știm deja cu toții?Când căutăm un bCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații pentru a elibera spațiu pe Android

V-ați întrebat vreodată de ce amintirile au întotdeauna mai puțin spațiu liber decât publicitatea? Majoritatea telefoanelor mobile de nivel mediu vin de obicei cu 64 GB spațiu de stocare intern, dar este suficient să avem un telefon de 32 GB - sau chiar 16 GB - pentru ca cel puțin să începem să primim mesaje de avertizare de la Android.Cea mai rapidCiteste mai mult »

Cei mai buni 7 clienți FTP pentru Android

De FTP (File Transfer Protocol) pentru clienții Android sunt instrumente care ne permit sa comunice cu un server de la distanță pentru a descărca sau încărca fișiere. Schimbul de fișiere prin FTP este o activitate care se desfășoară în mod normal de pe un computer și este de obicei asociată cu administrarea sistemelor informatice. Deși poate fiCiteste mai mult »