ARHIVE DE CATEGORII: Aplicații

Cum să creați și să editați GIF-uri pe Android din fotografii și videoclipuri

GIF-urile sunt fișiere multimedia foarte scurte, la jumătatea distanței dintre o imagine și un videoclip. Ele sunt din ce în ce mai utilizate ca un fel de evoluție a emoticoanelor clasice și, de obicei, poartă o încărcătură umoristică mică (sau mare). Există unele GIF-uri (cum ar fi cel cu „veverița dramatică”) care sunt deja o legendă pe web și adevărul este că nu sunt atât de dificil de realizat. Este suficient să aveți uCiteste mai mult »

Cum să vă înscrieți pe lista Robinson: Adio spamului telefonic!

De câțiva ani nu am încetat să primesc apeluri comerciale . Publicitate telefonică în care îmi cer să-mi angajez serviciile într-un mod foarte insistent. De obicei aleg să nu ridic telefonul, dar asta servește doar pentru a-i face să sune sistematic și zilnic.Singurul lucru care funcționează este să vorbești cu ei și să-i trimiți pentru un vânt proaspăt. Apoi încetează să te Citeste mai mult »

Teme Android: Dragon Ball Super Broly | Personalizați-vă telefonul mobil!

Săptămâna trecută a fost lansat primul trailer oficial pentru următorul film Dragon Ball, „ Dragon Ball Super: Broly ”. Este doar scuza de care aveam nevoie pentru a pregăti o nouă postare pe „Personalizați-vă telefonul mobil!” dedicat manga-ului nostru preferat. Mai sunt încă 5 luni până la lansarea sa în Japonia, așa că hai să lucrăm la acel „hype” încetul cu încetul.Așa cum este obișnuit în toate tCiteste mai mult »

Battery Guru, aplicație pentru a îmbunătăți performanța și sănătatea bateriei

Nu cu mult timp în urmă, dacă doreai să îmbunătățești consumul de baterie al smartphone-ului tău, trebuia să instalezi o aplicație precum Greenify cu care poți trimite aplicații pentru hibernare și astfel să reduci consumul de energie. În prezent, Android și-a optimizat „ecosistemul alimentar” într-o asemenea măsură încât nu mai este necesar să instalați niciun utilitar pentru a economisi bateria.De aceea, de obicei, nu recomCiteste mai mult »

Cum să trimiteți un e-mail confidențial prin Gmail

E-mailurile sensibile au fost introduse în Gmail în 2018. În acest fel, utilizatorii pot trimite e-mailuri cu o dată de expirare , care, de asemenea, nu pot fi redirecționate, copiate, descărcate sau tipărite  și sunt protejate de o parolă de securitate . Un pachet de funcționalități care pot fi utile pentru trimiterea documentației sensibile.Recent, „moduCiteste mai mult »

Ascultați întreaga dvs. discografie din cloud, gratuit și în flux (până la 50.000 de melodii)

V-ați gândit vreodată să vă stocați întreaga discografie în cloud pentru a o putea asculta ulterior în streaming de pe orice dispozitiv ? În cazul meu, copiez întotdeauna foldere cu melodii dintr-un loc în altul: de la PC la mobil, de la mobil la laptop etc. Și dacă îmi schimb smartphone-ul, trei sferturi din același lucru. Nu există o modCiteste mai mult »

Teme Android: Venom | Personalizați-vă telefonul mobil!

Filmul Venom a fost în cele din urmă lansat și, din câte se pare, criticii îl fac să cadă de pe măgar. Voi aștepta personal să o văd pentru a avea o părere despre asta (deși se spune că joacă în aceeași ligă ca Green Lantern, Daredevil și 4F ... vibrații proaste).Ceea ce vă pot spune este că Venom este unul dintre personajele mele preferate Spider-man, motiv pentru care îi dedicăm această temă elegantă pentru Android. Vă reamintesc că toate pacCiteste mai mult »

Telefonul dvs.: aplicația Microsoft pentru a efectua apeluri de pe computer

Aplicația Microsoft „Telefonul dvs.” pentru Android vă permite să vizualizați fotografiile de pe mobil, notificările și mesajele direct de pe un computer Windows. Un set de caracteristici care nu este deloc rău, dar care a fost extrem de consolidat prin includerea unei noi funcții care ne permite acum să efectuăm și să primim apeluri direct de pe computer . Toate acestea fCiteste mai mult »

Insulele materiale: imagini de fundal care se schimbă în funcție de ora din zi

Insulele materiale este o aplicație pentru Android care ne permite să setăm imagini de fundal „live”, cunoscute sub numele de imagini de fundal vii . Acest tip de tapet se caracterizează prin conținerea animațiilor sau modificarea în funcție de anumite modele. În aplicația care ne privește astăzi, Insulele materiale , vom avea o selecție de frumoase ilustrații ale insulelor, care se vor schimba în funcție de ora din zi în care ne aflăm.Insulele materiale estCiteste mai mult »

Cum se descarcă și se instalează Google Play Store pe orice dispozitiv Android

Magazinul Play Google este magazinul oficial pentru aplicații, jocuri și conținut de pe Android. Este adevărat că există alte depozite de aplicații pentru mobilul nostru, dar pur și simplu după catalog și volum, Google Play este cu siguranță cel mai important.Cu toate acestea, Google Play este actualizat destul de des și este posibil ca noile modificări care sunt implementate să aibă timp pentru a ajunge la dispozitivul nostru. Poate chiar și Citeste mai mult »

Manga PLUS, Netflix de benzi desenate: gratuit, oficial și actualizat cu ceea ce va ieși în Japonia

Dacă sunteți un cititor pasionat de manga și urmăriți știrile despre tot ce publică Shonen Jump, aveți noroc. Dacă până acum trebuia să așteptăm câteva zile pentru ca primele scanări să se scurgă pentru a afla ce se întâmpla în ultimul capitol din One Piece sau Dragon Ball Super, permiteți-mi să vă dau o veste bună. Manga PLUS tocmai s-a năCiteste mai mult »

Cum se extrage text dintr-o imagine cu Asistentul Google

La sfârșitul lunii trecute, Google a eliminat CamScanner din Magazinul Play pentru că conținea programe malware. Un șoc destul de informativ, deoarece era un instrument cu milioane de descărcări, fiind unul dintre cele mai utilizate pentru a scana textul din imagini . Ce alte alternative mai avem acum dacă vrem să continuăm scanarea documentelor cu camera mobilă?CamScanner Citeste mai mult »

Cum se afișează mai multe rezultate pe pagină pe Google

În mod normal, Google afișează de obicei 10 rezultate atunci când facem o interogare în browserul său web. O cifră care nu ar fi prea rea, dacă nu ar fi faptul că primele 2 link-uri sunt de obicei reclame și sunt incluse mai multe pachete YouTube, reducând la 7 sau 8 numărul de rezultate organice care sunt afișate pe prima pagină a Google.Acesta poate fCiteste mai mult »

180 películas gratis para ver en YouTube de forma legal

YouTube se actualiza con 300 horas de video nuevas cada minuto, y se visualizan más de 5.000 millones de videos cada día. Con estas cifras estratosféricas, a Google no le queda más remedio que aplicar sus conocidísimos filtros anti-piratería, ya que como es comprensible, YouTube también es una plataforma donde se suben multitud de películas de manera ilegal.Si quereCiteste mai mult »

Talking clock: aplicația care vă spune ora prin solicitări vocale

Recent, într-un forum Android, un utilizator a întrebat dacă nu va exista o aplicație care să vă spună la ce oră este, fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar, să îl porniți și să verificați ora. Singurul utilizator care a pretins să-i răspundă a fost să-și bată joc de el, fără să-i ofere măcar un răspuns.Adevărul este că nu este un sCiteste mai mult »

Discutați pe WhatsApp cu contacte pe care nu le aveți pe agendă cu această aplicație

Nu dorim întotdeauna ca cineva să fie adăugat la lista noastră de contacte, astfel încât să putem discuta cu el sau să îi trimitem un mesaj simplu pe WhatsApp. Cel mai clar exemplu pe care îl vedem în lumea afacerilor, unde suntem obligați să adăugăm contactul unui client în agenda telefonică mobilă dacă dorim să le trimitem un mesaj WhatsApp.Cu ceva timp în urmăCiteste mai mult »

Google Podcasts, una dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta podcast-uri

Sunt un ascultător obișnuit de podcast-uri , practic de când am început să ascult Trandafirul Vânturilor pe vremea lui Juan Antonio Cebrián (cel bun), pentru a însufleți călătoriile lungi cu trenul la facultate în urmă cu mai bine de 15 ani. La început descărcam programele în format MP3, dar când am descoperit aplicația iVoox pentru Android, toate acestea s-au schimbat și am început să ascult acel podcast și multe alte direct în streaming.iVoox a făcut minuni peCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații pentru a viziona fotbal pe Android

La Liga a început și din 18 august anul trecut putem vedea deja la TV meciurile din Prima Divizie spaniolă. Cu toate acestea, nu toată lumea poate sta în fața unui televizor în timpul jocului. În aceste cazuri, este mai bine să vizionați jocul nostru preferat dintr-o aplicație pentru a viziona streamingul de fotbal de pe telefonul dvs. mobil .În Citeste mai mult »

Cum să traduceți automat mesajele WhatsApp și Telegram

Limbajul este adesea o barieră majoră în calea comunicării reușite. Oricât de mult crezi că vorbești engleză de nivel intermediar, ai studiat la Universitatea din Aravaca sau crezi că te aperi destul de bine în franceză, realitatea este adesea implacabilă în multe cazuri. Din acest motiv, atunci când vorbim cu prietenii, iubitorii străini sau colegii de muncă din cealaltă parte a lumii prin intermediul aplicațiilor de mesagerie, exprimarea corectă poate fi o provocare.Prin urmare, în tutoCiteste mai mult »

Cum să clonați oamenii cu camera mobilă

În postarea de astăzi vom vorbi despre o aplicație pe care am vrut să o aduc la Happy Android . Este o aplicație pentru Android numită Clone Camera și este un autentic scorțișoară. Datorită acestei aplicații vom putea face o fotografie cu mai multe „instanțe” sau clone ale aceleiași persoane . Vorbim despre cloCiteste mai mult »

Cornerfly: oferă margini curbate ecranului Android cu această aplicație

Am început săptămâna vorbind despre o nouă aplicație de personalizare pentru Android. De data aceasta vom arunca o privire la  Cornerfly , o aplicație gratuită a cărei funcție este de a oferi margini rotunjite pe ecranul oricărui telefon sau tabletă cu sistem de operare Android.Curbează-ți ecranul cu CornerflyTelefoanele cu margini curbate sunt la ordinea zilei: ele stilizează și conferă terminalului un aspect foarte atractiv. La fel nu se întCiteste mai mult »

5 „hacks” puternice pentru Facebook pe care foarte puțini le cunosc

Deși mulți oameni încearcă să trișeze pe  Facebook , adevărul este că miracolele nu există. Iar cele care apar în rezultatele Google sunt în mare parte false sau pur și simplu ilegale, indiferent unde le priviți. Ceva destul de logic, deoarece dezvoltatorii Facebook sunt în mișcare și, dacă găsesc vreo încălcare a securității sau ușa din spate, o dezactivează instantaneu.Cele mai bune 5 trucuri Citeste mai mult »

27 de noi aplicații gratuite pe care nu ar trebui să le pierzi din vedere

Bună prieteni! Miercuri, vom profita de ocazie pentru a arunca o privire asupra noilor aplicații și jocuri gratuite pentru Android care au apărut în Google Play Store în ultima lună. Toate aplicațiile menționate au un rating de peste 4 stele și sunt complet gratuite.Adevărul este că nu sunt aplicații revoluționare care vor descoperi praful de pușcă, dar unele pot fi cu siguranță de interes pentru mai mult de unul. Judecați-o pentruCiteste mai mult »

Android Pay: Ce este, cum funcționează și unde poate fi utilizat

Serviciile de plată mobilă sunt în plină expansiune . Posibilitatea de a putea plăti în lumea reală cu telefonul nostru este o idee care nu încetează să câștige adepți. Desigur, Google își dorește și partea sa de plăcintă și, pentru a face acest lucru, adaugă din ce în ce mai multă valoare serviciului său dedicat, Android Pay .Ce este Android Pay?AndrCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații hashtag pentru Instagram pe Android

Deși spun că „o imagine valorează o mie de cuvinte” în lumea internetului, acest lucru a încetat de mult să fie cazul. Pe Instagram , de exemplu, la fel de importantă ca fotografia pe care o încărcăm este fraza pe care o adăugăm în descriere și, bineînțeles, hashtagurile . Puteți avea o fotografie grozavă, dar dacă nu este însoțită de niște hashtag-uri bune, este posibil ca acoperirea și impactul acesteia să fie mult reduse.Pentru a rezolva acest lucru,Citeste mai mult »

Cum se adaugă fonturi noi în Google Docs

Suita de birou G Suite este una dintre cele mai bune alternative gratuite la Microsoft Office. Procesorul de text pentru Google Docs (sau Google Documents , așa cum este cunoscut în spaniolă), la rândul său, reprezintă un instrument excelent cu care să scriem texte de pe orice dispozitiv și în orice moment, atâta timp cât avem o conexiune la Internet disponibil. Și toate aCiteste mai mult »

Cele mai bune aplicații de fundal pentru Android

Imaginile de fundal sau imaginile de fundal sunt elementul caracteristic definitoriu al telefonului nostru mobil. Milioane de oameni pot avea un Samsung Galaxy S7, dar câți au Galaxy S7 cu un astronaut în stil retro, cu o vază de flori pe cap, ca tapet? Asta voiam sa spun!În plus față de alte elemente de personalizare, cum ar fi tastaturi alternative, pictograme personalizate sau widget-uri, imaginile de fundal oferă un stil unic care aduce acea atingere specială și diferențiată pe telefonul sau tableta noastră. Astăzi, trecCiteste mai mult »

Cum să calculați viteza de derulare cu Google Maps

Vitezometrul este un utilitar inclus în Google Maps care ne permite să ne cunoaștem viteza de deplasare atunci când mergem cu mașina, bicicleta sau orice altă metodă de transport. O funcție care, fiind puțin ascunsă între toate meniurile și setările aplicației, poate trece oarecum neobservată.În postarea de Citeste mai mult »

Cum să vă transformați telefonul mobil într-o cameră web pentru computer

În prezent, există o mână bună de aplicații pentru a efectua apeluri video cu telefonul mobil, deși nu este întotdeauna cea mai bună opțiune sau cea mai confortabilă. Dacă lucrăm de acasă și trebuie să ne alăturăm unei videoconferințe profesionale, cel mai normal este să ne conectăm de la un computer, unde avem la îndemână tot materialul corporativ. Dar ce se întâmplă dacăCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru exerciții fizice acasă

După sărbătorile de Crăciun, ne vine tuturor să începem să facem exerciții. Este unul dintre acele scopuri pe care ni le facem în fiecare an, dar pe care nu le îndeplinim întotdeauna. Androizii leneși ca mine ne scuzăm spunând că sala de sport este prea departe sau că vremea este rea pentru a ieși afară pentru a face sport.O idee bună pentruCiteste mai mult »

Filtre faciale în timp real cu MSQRD

În ultima vreme aplicațiile care vă permit să jucați pentru a vă schimba fața au devenit foarte la modă. Încă de la acel clasic al lui Michael Jackson, „Black or White”, unde am putut aprecia pentru prima dată virtuțile tehnicii cunoscute sub numele de „morphling”, a putea juca la a fi chirurg plastic plastic virtual a fost întotdeauna ceva care ne-a înnebunit-nebun. . Văzând că aplicațiiCiteste mai mult »

Cum să găsiți contacte pe care nu le aveți în agenda telefonică mobilă

Aplicația Google Contacts primește destul de multe actualizări în ultimele luni. Tema întunecată a fost adăugată recent, în conformitate cu multe alte aplicații Android, cum ar fi Chrome sau Gmail. Cu toate acestea, noua funcționalitate care a fost încorporată recent în aplicația de contacte nu rămâne nici în urmă, deoarece ne permite să localizăm și să adăugăm contacte pe care nu le avem în agenda telefonică .Aceasta este o caracteristiCiteste mai mult »

Cómo instalar Netflix en un Android con root

Tener un dispositivo rooteado solía tener muchas ventajas. Pero hoy en día, a menos que queramos instalar una custom ROM, realizar ajustes de nivel avanzado o instalar algunas apps muy determinadas, no hay mucho motivo para hacer root. Android ha evolucionado de tal forma que prácticamente ha dejado de ser necesario.AdeCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații de cameră pentru Android

Calitatea fotografiilor pe care le realizăm cu mobilul depinde de 2 factori clar diferențiați: calitatea obiectivului și software-ul pe care îl folosim pentru a face instantaneele.Calitatea obiectivului telefonului nostru este imobilă și putem face puțin pentru a-l îmbunătăți, dar vom realiza o îmbunătățire semnificativă a fotografiilor dacă folosim software-ul adecvat.Top 10 aplicații pCiteste mai mult »

Cum să vă alăturați cu ușurință videoclipurilor pe Android cu Google Foto

Am discutat-o ​​de multe ori, dar nu mă voi sătura să o repet: Google Photos este un instrument extrem de puternic. Funcționează ca o aplicație de galerie, ca o copie de rezervă și chiar vă permite să faceți mici retușări foto. În cazul videoclipurilor, are și o funcție foarte interesantă pe care nu mulți o cunosc: posibilitatea de a se alătura și edita mai multe videoclipuri într-un mod foarte simplu .Cum să vă alăturați 2 sauCiteste mai mult »

Tutorial Greenify: Cum să economisiți bateria hibernând aplicații pe Android

Unul dintre punctele forte ale Android este adevărata sa funcție de multitasking. Adică vă permite să mențineți mai multe aplicații care rulează în același timp. Acest lucru facilitează și permite stoarcerea la maximum a smartphone-urilor sau tabletelor care funcționează sub umbrela Android, dar poartă și o utilizare excelentă a RAM și a procesorului. Consecință: consumCiteste mai mult »

5 moduri în care WhatsApp poate fi piratat

Pável Dúrov, unul dintre creatorii Telegramului, nu pierde niciodată ocazia să o spună ori de câte ori poate: WhatsApp este afectat de încălcări ale securității (puteți citi manifestul său AICI). Fără a merge în extremitatea lui Pável, care consideră că aplicația de mesagerie Facebook este un troian cu drepturi depline, adevărul este că WhatsApp este o adevărată bomboană pentru hackeri: este folosit de miliarde de oameni și, prin urmare, impactul acțiunilor lor de obicei au o acoperire globală.5 tehnici cu care un criminaCiteste mai mult »

Cele mai populare 25 de aplicații basce pentru Android din 2017

Țara Bascilor este un loc care a fost întotdeauna cunoscut, printre altele, pentru industria sa și pentru că este un teritoriu de frunte în știință și tehnologie. De aproape 10 ani lucrez alături de CIC BiomaGUNE din San Sebastian, în parcul tehnologic Miramón și să spunem că acesta este un subiect (cel al tehnologiei și inovației din Țara Bascilor) care m-a interesat întotdeauna. Ce are de spus ȚarCiteste mai mult »

Utilizați realitatea augmentată pentru a încerca tatuaje virtuale cu InkHunter

Desigur, ideea InkHunter , o aplicație fabuloasă pentru Android și iOS, este cu siguranță tentantă. De ce nu s-a mai gândit nimeni la asta? Profitând de posibilitățile realității virtuale într-un mod foarte simplu, aplicația InkHunter ne permite să încercăm diferite tatuaje pe orice parte a corpului pentru a vedea cum ar arăta dacă le-am tatua de fapt. Interesant, nu?InkCiteste mai mult »

Cum să trimiteți mesaje fără internet pe mobil

Cenzura nu este ceva care se limitează doar la știrile pe care le vedem sau nu le vedem pe internet. De asemenea, permite condiționarea sau prevenirea comunicării oamenilor atunci când se declanșează mișcări precum cele văzute în protestele de la Hong Kong din ultimele luni. Aplicațiile de mesagerie sunt de obicei primele care suferă întreruperi ale serviciilor, deși lucrurile pot merge mai departe și pot chiar bloca accesul la Internet în anumite zone sau zone conflictuale.Să nu vorbim acumCiteste mai mult »

Cum să trimiteți mesaje autodistructive pe WhatsApp: Kaboom!

WhatsApp se gândește întotdeauna la noi funcții. Anul trecut am putut începe să ne bucurăm de apeluri video și conversații criptate end-to-end. Din păcate, mesajele care se autodistrug nu fac încă parte din repertoriul WhatsApp . Prin urmare, dacă dorim să trimitem mesaje care sunt distruse automat , va trebui să folosim o aplicație terță parte: Kaboom .Cum să trimiteți mCiteste mai mult »

Cum se descarcă seriale și filme de pe Netflix (pentru a le viziona offline)

La sfârșitul anului trecut, Netflix a inclus un nou serviciu pe platforma sa de streaming, așa-numitul mod offline . În acest fel, putem descărca serialele și filmele noastre preferate de pe mobil , tabletă sau computer și le putem urmări ori de câte ori ne place.Este o caracteristică foarte utilă, deoarece ne eliberează total de a depinde de o conexiune la Internet. Astfel, puteCiteste mai mult »

Cele mai bune 10 aplicații pentru streaming de muzică

Vremurile se schimbă. Acum câțiva ani, dacă doreai să asculți muzică de pe telefonul tău mobil, cel mai obișnuit lucru era să descarci câteva melodii de pe Internet sau să rupi unele dintre albumele tale preferate în mp3 și să le transferi pe telefonul tău mobil. Singurul dezavantaj era că erai limitat la discografia ta „fizică” (cu excepția cazului în care descărcai înregistrările de pe internet) și la capacitatea de stocare a telefonului tău mobil.Toate acestea s-au schimbat cCiteste mai mult »

Cum se recuperează fișierele șterse dintr-o memorie Pendrive sau SD

Mai am primul meu pendrive. L-am recuperat în 1999-2000 și cam așa ceva, și deși avea o capacitate de 512 MB (păcat în comparație cu cei 16 sau 32 GB utilizați de USB-ul de astăzi) a fost o adevărată minune. Obișnuit să folosim în mod constant CD recorderul sau dischetele vechi, a avea un dispozitiv de stocare mic de dimensiunea unei radiere a fost o adevărată explozie. Eram încă într-uCiteste mai mult »

Cum să vă transformați telefonul Android într-un teleprompter

Dacă aveți un canal YouTube sau sunteți obișnuiți să înregistrați videoclipuri pentru rețelele dvs. sociale, veți fi realizat importanța vorbirii în timp ce priviți camera . Dacă improvizați, nu există nicio problemă, dar dacă aveți un scenariu de urmat și nu ați avut timp să-l memorați, a privi în altă direcție pentru a degaja o hârtie nu este foarte profesionist. Ai nevoie de un telepromptCiteste mai mult »

Mindfulness: 5 aplicații Android pentru a medita și relaxa mintea

Mindfulness sau atenția conștientă este o practică în care devenim conștienți de diferitele fațete ale experiențelor noastre din prezent. Este ceva de genul meditației, dar concentrându-se doar pe latura sa mai practică pentru viața de zi cu zi.Cele mai bune aplicații Android pentru a practica atenția și meditațiaAstăzi, analizăm 5 aplicații Mindfulness pentru Android care ne vor ajuta să luptăm împotriva anxietății , să dormim mai bine, să ne concentrăm creierul și, în cele din urmă, să vedem viața cu perspectivă, într-un mod mai pozitiv și relaxat. Toate aplicațiile sunt gratuite - uCiteste mai mult »

Premiile Google Play 2017: cele mai bune aplicații ale anului

În aceeași săptămână, Google tocmai a anunțat premiile Google Play pentru cele mai bune aplicații și jocuri de la magazinul oficial Android din 2017. Premiul global pentru cea mai bună aplicație a anului a revenit Socratic , o aplicație care ne ajută să rezolvăm probleme de matematică și ecuații doar făcându-le o fotografie.Aplicația funcționeaCiteste mai mult »

Cele 10 aplicații de călătorie cele mai utile și recomandate

Recunosc. Nu sunt o persoană căreia îi place să călătorească prea mult. Cu toate acestea, recent (datorită nunții mele cu cealaltă jumătate a „sistemului meu de operare”, mă înțelegeți) am călătorit câteva zile prin Spania. Vrei să știi care sunt cele mai bune aplicații pentru a organiza călătorii, pentru a călători ieftin și, pe scurt, pentru aplicații cu adevărat utile pentru a călători și a vizita alte orașe în 2018 și 2019?Aproape toate aplicațiile pe care le vCiteste mai mult »

14 trucuri esențiale pentru Spotify

Spotify este unul dintre cei mai populari playere de streaming pe care le puteți găsi astăzi. Dacă îți place muzica și ai un dispozitiv, fie el un telefon, computer sau televizor, nu îți poți permite să nu ai Spotify instalat pe el. Cei dintre voi care l-au încercat știu că este foarte bun, dar știți cu adevărat tot ce trebuie să știți despre Spotify? Cu siguranță vă vomCiteste mai mult »

Antutu Benchmark: Cea mai bună aplicație pentru a calcula performanța reală a telefonului dvs. mobil

Doriți să cunoașteți performanța reală a telefonului dvs. mobil? Știți dacă Xiaomi Mi5 este mai bun decât Samsung Galaxy S7? De multe ori nu este suficient să cunoașteți specificațiile tehnice ale smartphone-ului. Puteți avea un procesor foarte puternic, dar dacă nu este bine integrat și nu știe cum să gestioneze corect sistemul, acesta poate oferi performanțe mai mici decât procesorul a priori, mai slab. Și acesta este doar Citeste mai mult »

Remini, aplicație excelentă pentru a restabili fotografiile vechi și a le clarifica

Tehnologia de astăzi revoluționează lumea fotografiei, nu numai la nivel tehnic cu camere și obiective din ce în ce mai puternice și precise, ci și cu restaurarea imaginilor vechi . În acest fel, datorită învățării profunde și inteligenței artificiale, putem realiza lucruri fascinante, cum ar fi returnarea culorii fotografiilor alb-negru cu aplicații precum Algorithmia sau îmbunătățirea clarității imaginilor vechi cu tehnici precum Remini.Cum să eliminați zgomoCiteste mai mult »

iVoox: cea mai bună aplicație pentru iubitorii de podcasturi

Pentru mulți oameni, radioul este ca TV: există o mulțime de oferte, dar suntem obligați să fim atenți când sunt difuzate programele. Mai mult, și mai ales în mass-media generală, varietatea tematică este adesea vizibilă prin absența sa.Îți place radioul, dar ești până la nas să asculți știri, adunări politice sau aceleași formule radio ca întotdeauna? Așa că ai tăi sunt podcCiteste mai mult »

Cum se scurtează adresele URL direct de pe un telefon Android

Personal, am o relație de dragoste-ură cu scurtatoarele de adrese URL . Până de curând am folosit serviciul Google în acest scop, dar de când au anunțat închiderea acestuia pentru martie 2019, spiritele mele au scăzut. De asemenea, Twitter nu mai contează caracterele din adresele pe care le adăugăm în tweet-uri, așa că pentru mine cel puțin nu mai este ceva de care să am cu adevărat nevoie.Asta nu înseamnă căCiteste mai mult »

Cele mai bune 5 aplicații de karaoke pentru Android: Sing, little nightingale!

Karaoke este ceva care a iubit întotdeauna rasa umană. Demonstrarea talentelor tale de cântăreț cu viitor sau umilirea în public în fața prietenilor cu mare bucurie este ceva ce putem realiza cu ușurință la orice karaoke. În zilele noastre nu mai trebuie să mergem în niciun loc pentru a distruge melodiile artiștilor noștri preferați: ne putem face de râs în singurătatea camerei noastre cu oricare dintre numeroasele aplicații de karaoke care roiesc pe Google Play.După ce mi-am testat Citeste mai mult »

25 de trucuri esențiale pentru WhatsApp

WhatsApp este una dintre acele aplicații care introduce noi funcții și caracteristici ascunse, aproape fără să observați. Îl tot folosești ca de obicei până când într-o zi un prieten îți spune: „Nu știi că tocmai am descoperit?” Și dintr-o dată afli despre un nou truc pe care nu l-ai mai observat până acum . Sigur ți s-a întâmplat dCiteste mai mult »

Spionarea pe WhatsApp a altcuiva este atât de ușoară din versiunea web

Aplicația WhatsApp are măsuri de confidențialitate și securitate, cum ar fi criptarea end-to-end, care face practic imposibilă spionarea conversațiilor altor persoane între două contacte de pe un al treilea dispozitiv.O metodă de criptare care și-a dovedit valoarea în trecut și care, după dezvăluirea de către WikiLeaks a celor peste 9000 de pagini dedicate descompunerii instrumentelor și metodelor de hacking utilizate de CIA, confirmă că este încă o metodă de criptare în cel în care poți avea încredere.Cel mai slab link, utilizCiteste mai mult »

Cum se activează tema întunecată a Gmail pentru Android

Odată cu sosirea Android 10 și decizia Google de a implementa modul întunecat ca standard pentru sistemul său de operare, compania a început să ofere celor mai relevante aplicații modul său mult așteptat de noapte. Astfel, pe lângă economisirea bateriei, putem avea experiențe mult mai relaxate în ceea ce privește ochii noștri atunci când suntem în medii slab iluminate.În acest moment aCiteste mai mult »

Teme Android: Cyberpunk 2077 Personalizează-ți telefonul!

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai așteptate jocuri care a creat cel mai mare hype în comunitatea de jucători în ultimii ani. Dezvoltat de CD Projekt Red, acesta este un joc futurist în care îl controlăm pe V, un om de succes care trebuie să-și găsească drumul în Night City, un oraș în descompunere dominat de războinici de stradă cu îmbunătățire cibernetică, corpuri de viață corporative și tot felul de genul urban.În timp ce așteptăm lansCiteste mai mult »

10 trucuri utile pentru a face fotografii bune cu telefonul mobil

Voi începe această postare aruncând puținul meu de credibilitate rămas: nu, nu sunt un fotograf profesionist . Sunt doar un simplu blogger IT, dar vă pot asigura că am făcut multe fotografii cu telefonul mobil și vreau să cred că am învățat ceva în tot acest timp. Și acum vine întrebarea cheie: Cum să faci o fotografie bună cu telefonul tău mobil ? Acesta este punctulCiteste mai mult »

Cum să ascultați YouTube cu ecranul dezactivat Metodă nouă!

YouTube are o mulțime de videoclipuri muzicale și spectacole live. Este o platformă excelentă pentru a vedea și a asculta toate acele melodii de pe telefonul mobil pe care nu le putem găsi pe alte site-uri precum Spotify. Dezavantajul este că, dacă vrem doar să ascultăm muzica - și să omitem videoclipul, ni se cere să avem ecranul pornit în orice moment .Când oprim ecrCiteste mai mult »

Dumpster: Coșul de gunoi Android

Unul dintre lucrurile care au fost întotdeauna aruncate asupra Android este absența unui coș de reciclare și a unui explorator de fișiere nativ . Sunt mici detalii, dar se remarcă foarte mult dacă suntem obișnuiți să lucrăm cu sistemele de operare desktop. Pentru a găsi o soluție la aceste 2 aspecte ale Android (absența unui explorator și a coșului de gunoi) trebuie să tragem dezvoltatori externi, ceea ce nu este rău atunci când găsim aplicații care îndeplinesc aceste funcții într-un mod rafinat.Dumpster: returnează coșCiteste mai mult »

Cum se creează fotografii 3D cu Facebook AI pentru Android

În 2018, Facebook a lansat o funcționalitate care a permis crearea de fotografii 3D din imagini 2D. Cu toate acestea, această nouă tehnologie până acum era disponibilă doar în terminalele high-end cu camere cu lentile duale. Ceva care pare să se schimbe de acum înainte, deoarece acum câteva zile Facebook a anunțat prin intermediul blogului său că va extinde disponibilitatea acestui instrument la restul terminalelor Android sau iPhone de pe piață, chiar dacă au doar un singur obiectiv sau sunt dispozitive low-end.Pentru a face aceCiteste mai mult »

Cele mai controversate opinii ale lui SimSimi

„SimSimi  este o aplicație care ne va permite să vorbim cu o„ inteligență artificială ”capabilă să țină conversații complexe folosind un limbaj relativ elaborat.” Sau cel puțin asta spun autorii acestui faimos bot. Multe dintre conversațiile cu SimSimi nu sunt altceva decât pleavă disjunctă, dar fii atent, deoarece uneori botul intră într-o stare lucidă și îți oferă perle reale. Am instalat aplicația SimSimiCiteste mai mult »

Cele mai bune 100 de aplicații Android clasificate în funcție de tip

2 ani și jumătate scriind în Happy Android oferă multe recenzii și multe aplicații . În tot acest timp am avut ocazia să instalez și să descopăr o mulțime de aplicații grozave pentru Android pe care până acum nu le cunoșteam. Doriți să cunoașteți unele dintre ele?Clasarea celor mai bune 100 de aplicații pentru dispozitive AndroidÎn această listă cu cele mai bune 100 de aplicații pentru Android am evitat să includ aplicații pe care toată lumea le cunoaște deja, precum WhatsApp , Facebook, Spotify sau Instagram . Da, sunt aplicații de renumeCiteste mai mult »

Tinder Select, Tinder pentru elită există

Se știe de toți că elita joacă într-o ligă foarte diferită decât joacă restul muritorilor. Dacă te uiți la el, vei vedea că vedetele sau persoanele cu bani ajung întotdeauna să se întâlnească cu persoane cu aceleași caracteristici. Motivul este foarte simplu, se mișcă în aceleași cercuri și la final vine meciul.Portalul Techcrunch a dCiteste mai mult »

Cum să evitați achizițiile neautorizate pe Google Play (și să solicitați rambursări)

Achizițiile neautorizate pot fi o problemă reală. Dacă avem copii acasă sau de obicei lăsăm mobilul nesupravegheat în birou sau în locuri publice, aceasta este o opțiune pe care ar trebui să o prețuim cu siguranță. În postarea de astăzi vom vedea cum să blocăm sau, mai degrabă, să evităm achizițiile neautorizate pe Google Play.Problema achizițiilor Citeste mai mult »

Cum să programați trimiterea unui SMS pe Android

Cu aplicații precum WhatsApp, Telegram și Facebook Messenger, pentru mulți utilizarea mesajelor SMS este ceva care a rămas în trecut. Cu toate acestea, trimiterea de SMS-uri este încă o practică mai obișnuită decât ne imaginăm - și, dacă nu sunteți sigur, aruncați o privire asupra postului despre cum să trimiteți SMS - uri gratuite -. Trebuie să prograCiteste mai mult »

Cum se face backup WhatsApp în cloud

WhatsApp face zilnic copii de rezervă ale chat-urilor noastre, făcând backup pentru chat-urile și fișierele noastre până la maximum 7 zile în memoria internă a mobilului nostru. Este, fără îndoială, o funcție utilă care ne permite să restaurăm WhatsApp în cazul oricărei ștergeri neprevăzute sau nedorite. Ceea ce nu știe toatCiteste mai mult »

WhatTheFont, „Shazam” pentru a identifica tipurile de caractere

WhatTheFont este o aplicație gratuită pentru Android și iOS care poate fi utilizată pentru a identifica orice tip de literă . Este un fel de tip Shazam. Până acum, WhatTheFont a fost o aplicație web bine cunoscută găzduită pe MyFonts, o încântare pentru designerii din întreaga lume care a făcut în sfârșit saltul în formatul aplicației.Cum funcționează WhaCiteste mai mult »

Cum să descărcați videoclipuri YouTube cu YouTube GO

Pot exista mai multe motive pentru care trebuie să descărcăm un videoclip YouTube pe Android . În mod normal, o facem pentru a o putea vedea mai târziu de câte ori dorim, fără a fi nevoie să cheltuim date sau să ne conectăm la un WiFi. De ce nu există un buton al naibii de „descărcare” lângă fiecare videoclip, în aplicație sau pe site-ul YouTube?Descărcarea videoclipCiteste mai mult »

9 aplicații exclusive pentru Android pe care nu le veți găsi niciodată pe iOS

Mulți dintre cei care optează pentru Android o fac pentru simplitate. Nu numai pentru că sunt mai ieftine decât dispozitivele Apple , ci și pentru toate posibilitățile pe care le oferă. Ecosistemul Android a ajuns la un asemenea punct încât nu puțini utilizatori de iPhone și iPad „pe tot parcursul vieții” decid să sară în competiție.Motivul? Pot fi mai mCiteste mai mult »

Cum se folosește un cont WhatsApp de pe mai multe dispozitive în același timp

Când instalăm WhatsApp pe un dispozitiv, îl asociem de obicei cu numărul de telefon al acelui terminal. Folosim WhatsApp de pe acel smartphone și gata. Astăzi, în schimb, vom vedea o modalitate simplă și eficientă de a utiliza același cont WhatsApp de la diferite terminale simultan .În acest fel, putem avea 2 telefoane cu acces la un singur cont de WhatsApp, unde putem vorbi și de a trimite fotografii, clipuri video, note vocale etc . Cu această mCiteste mai mult »

Cum să convertim smartphone-ul nostru într-o cameră de supraveghere video

De ani de zile, fiecare telefon mobil a încorporat o cameră pe care o putem folosi pentru a face fotografii și a înregistra videoclipuri ciudate. Deci, de ce să nu mergem puțin mai departe? Dacă avem o afacere sau pur și simplu dorim să verificăm dacă nou-născutul nostru se află perfect în camera sa, o mică cameră web IP ar fi grozavă pentru noi. De ce să nu foloCiteste mai mult »

3 aplicații pentru combaterea insomniei care te vor ajuta să dormi mai bine

Suntem în perioade incerte și, în ultimul timp, este posibil să vă ia ceva mai mult decât de obicei pentru a adormi. Relaxează-te, nu ești singur. De fapt, este o problemă complet de înțeles și una dintre cele mai frecvente în zilele noastre. Dacă suferiți de insomnie sau aveți probleme cu somnul din orice motiv, una dintre aceste aplicații pentru Android vă poate ajuta să cădeți mai ușor în brațele lui Morpheus.Somnul sunăDacă sunteți Citeste mai mult »

WPS Office: alternativa excelentă la MS Office pe Android și iOS

Dacă sunteți unul dintre cei care au fost ca câteva castanete când Microsoft a anunțat versiunea pentru Android și iOS a binecunoscutei sale suite de birou , cu siguranță recunoașteți saltul calitativ pe care îl reprezintă aceste tipuri de aplicații. A putea folosi un procesor de text precum Word sau a crea o foaie de calcul în Excel de pe telefonul mobil înseamnă multe. Ceea ce arată cCiteste mai mult »

WhatsApp vorbește! Aplicația hands-free pentru WhatsApp

V-ați gândit vreodată cât de frumos ar fi ca WhatsApp să vă citească mesajele pe care vi le trimit prietenii și contactele? Tocmai asta oferă WhatsApp Drive , aplicația dezvoltată de Zona Android Apps , care are deja peste 50.000 de instalații pe Google Play .Caracteristici WhatsApp DriveAceastă aplicație interesantă pentru Android constă din 2 funcții principale:Mâini libere pentru mesajele WhatsAppFuncționalitatea principală a acestei aplicații este munca fără mâini . Adică, odată ce aplicațCiteste mai mult »

Cum se activează notificările ușoare pe orice Android

Una dintre cele mai atractive caracteristici, precum și bombasticul, al Samsung Galaxy S10 este cunoscută sub numele de „iluminare Edge”. Un cadru luminos care acoperă ecranul telefonului și care este activat de fiecare dată când primim o notificare sau avem un apel primit. Practic, ne confruntăm cu ceea ce este cunoscut ca o notificare ușoară .Această funcțCiteste mai mult »

Zoom VS Google Meet: Care dintre cele două este mai bun?

¿ Google Meet sau Zoom ? Care dintre aceste 2 instrumente este mai bun pentru videoconferințe de grup? Întrucât, în urmă cu câteva zile, Google a anunțat că Meet devine acum gratuit, aceasta este o întrebare pe care poate i-au trecut mai mult de unul. Există, de asemenea, alte platforme de apeluri video precum Skype sau Microsoft Teams, dar pentru a nu face postarea prea grea, astăzi ne vom concentra doar pe Meet și Zoom. Să vedem carCiteste mai mult »

Cum să dezactivați invitațiile la jocurile și aplicațiile de pe Facebook

Dacă v-ați săturat să primiți invitații pentru a juca Candy Crush sau aplicația de serviciu de pe Facebook, nu vă faceți griji. Nu ești singurul. La început ar putea fi amuzant să încerci Farmville sau să joci câteva jocuri la jocul de modă, dar în timp este clar că primirea celei de-a naisprezecea invitații de la Candy nu este tocmai ceea ce ne face cel mai entuziasmați.Din acest motiv și pCiteste mai mult »