ARHIVE DE CATEGORII: Android

5 utilități excelente pentru a măsura temperatura procesorului

Supraîncălzirea procesorului este o problemă destul de comună, mai ales atunci când vine vorba de laptopuri care nu au o ventilație bună. Dacă avem un computer desktop și ne place să experimentăm cu overclocking-ul, este posibil ca, pe lângă depășirea limitelor mașinii, să ajungem și să trimitem procesorul la cea mai apropiată junkyard. Și același lucru niCiteste mai mult »

12 sfaturi pentru a revigora un telefon Android cărămidat: Unbrick!

Se spune că un dispozitiv este blocat atunci când nici măcar nu poate accesa desktopul, rămâne într-o buclă de boot eternă sau pur și simplu nu pornește . Adică ne confruntăm cu o cărămidă frumoasă. O hârtie foarte scumpă. Cu toate acestea, deși o cărămidă înseamnă că telefonul sau tableta este total inutilizabil, nu înseamnă că nu poate fi reparat sau reparat cu puțină abilitate.În postarea de astăzi vom analCiteste mai mult »

Cum se convertește cardul SD în memoria internă Android

Sunt din ce în ce mai puține, dar există încă multe dispozitive Android cu 8 GB, 16 GB sau 32 GB spațiu intern. Dacă avem un telefon sau tabletă Android cu puțin spațiu de stocare, este posibil să dorim să convertim cardul SD într-o parte a memoriei interne a terminalului . Și apropo, dacă avem o versiune veche de Android și criptăm memoria SD, cu atât mai bine.În acest fel, SD nCiteste mai mult »

9 trucos prácticos para revivir la batería averiada de un móvil

Muchas veces se confunde lo que se conoce como un brick, con una batería averiada o agotada. En un smartphone brickeado las causas pueden ser variadas, si bien normalmente nos enfrentamos a un fallo de software. Pero en el caso de que la batería de nuestro móvil o tablet dure cada vez menos, o simplemente no cargue, entonces lo más probable es que nos encontremos ante una batería averiada o un fallo de hardware. ¿CómCiteste mai mult »

Cum se instalează un ROM Android utilizând ADB Sideload

În mod normal, atunci când ne gândim la instalarea unui ROM, optăm de obicei pentru 2 alternative. Fie folosim o recuperare personalizată precum TWRP, fie lansăm câteva comenzi fastboot de pe PC. Marea diferență dintre unul și celălalt este că într-un caz putem face totul direct de pe telefon și în celălalt avem nevoie de un computer. Cu toate acesteCiteste mai mult »

Cum se accesează un router de pe Android

În articolul de astăzi vom analiza diferitele metode existente pentru a introduce un router de pe dispozitivul nostru Android . Deși lucrul obișnuit este să accesați routerul de pe un computer desktop sau laptop, de multe ori, pentru o comoditate simplă, este mai practic să o faceți de pe mobil.ochi! AstCiteste mai mult »

Cómo calibrar la pantalla táctil de un dispositivo Android

¿La pantalla táctil de tu móvil no responde, funciona mal y crees que se puede haber roto? Una buena manera de descartar una avería de hardware pasa por recalibrar la pantalla, de la misma manera que calibramos el resto de sensores en Android. Esto nos puede servir para solucionar problemas como un GPS impreciso y con errores, pero también para reparar fallos en la pantalla táctil cuando esta no detecta las pulsaciones correctamente o realiza toques fantasma. ¡VamoCiteste mai mult »

Cum deblocați gratuit orice telefon mobil - Tutorial pas cu pas

În postarea de astăzi vom vedea cum deblocăm orice telefon mobil fără a cheltui un ban . În trecut, când voiam să eliberăm un telefon, trebuia să mergem la magazinul de pe colț, de obicei un loc cu un aspect ușor dodgy, unde ne-au lansat telefonul mobil la un preț rezonabil. Astăzi, din fericire lucrurile s-au schimbat foarte mult.Din 2013, și cCiteste mai mult »

Top 10 emulatoare Android pentru PC

Motivele pentru care aveți un emulator Android pe Windows / Mac pot fi mai multe . Îl folosesc în principal pentru a putea juca jocuri mobile pe un ecran mult mai mare decât telefonul meu, dar poate fi și foarte util dacă ne aflăm în lumea dezvoltării de aplicații și jocuri pentru Android.Top 10 emulCiteste mai mult »

Cum să mutați aplicațiile în SD pentru a elibera spațiu pe Android

Dacă avem puțin spațiu de stocare intern pe dispozitivul nostru Android, optimizarea acestuia devine esențială. Mai întâi putem instala Google Files Go, o aplicație care poate fi excelentă pentru ștergerea fișierelor temporare și curățarea.Din păcate, vom continua să ocupăm o cantitate mare de spațiu cu toate aplicațiile pe care le-am instalat pe dispozitiv. Soluţie? Mutați acCiteste mai mult »

Cómo reparar una tarjeta micro SD sin perder los datos

Las memorias micro SD se han vuelo tremendamente populares en los últimos tiempos, y como herramienta de uso diario que son, no son pocas las que se averían, se corrompen o simplemente deciden que abandonan este mundo en busca de la paz universal.Hoy en día podemos encontrar tarjetas micro SD en teléfonos móviles, tabletas, cámaras digitales, ordenadores portátiles y prácticamente cualquier dispositivo que se nos ocurra. AlgunosCiteste mai mult »

Cum se instalează un font pe Android fără root

Uneori corpul ne cere o schimbare de peisaj, reînnoire și nimic mai bun decât să schimbăm fontul sau tiparul sistemului nostru Android pentru a da puțină personalitate și viață problemei. Un font poate fi foarte creativ sau inteligent, dar dacă nu poate fi citit sau pur și simplu urât, poate distruge complet experiența utilizatorului.Cu toate acestCiteste mai mult »

Cum se instalează Google Play Store pe orice dispozitiv Android

Magazinul Google Play este principalul instrument pe care îl avem pe Android pentru a instala aplicații și jocuri. O aplicație care, de fapt, este preinstalată standard pe majoritatea tabletelor și telefoanelor mobile Android. Dar dacă un dispozitiv nu este certificat de Google și nu include Google Play Store  instalat din fabrică?Anumite sCiteste mai mult »

Cum se remediază erorile GPS pe telefoanele Android

GPS-ul este un instrument fundamental al telefoanelor mobile. Fără aceasta, majoritatea utilizatorilor nu ar putea folosi aplicații precum Google Maps, Waze sau orice altă aplicație care are nevoie de locația noastră ca date pentru a funcționa. ¿ Ce se întâmplă atunci în cazul în care GPS - ul telefonului nu funcționează sau nu ?În tutorialul deCiteste mai mult »

Există o problemă cu certificatul de securitate al acestui site web

Cu siguranță, la un moment dat ați dat peste acest mesaj în timp ce navigați pe Internet: „ Există o problemă cu certificatul de securitate al acestui site web ” pe Android , Windows sau orice alt sistem de operare. În loc să încărcăm pagina pe care dorim să o accesăm, primim acest mesaj de avertizare în care browserul ne informează că ceva nu funcționează corect pe pagina pe care doriți să o accesați. Ce se întâmplă?IdentificaCiteste mai mult »

Cum se resetează datele din fabrică ale unui Android TV Box

Un Android TV Box este foarte asemănător cu un telefon mobil. Da, are un cip diferit și interfața sistemului se schimbă puțin, dar în esență este practic aceeași. Prin urmare, după utilizare prelungită sau dacă avem o problemă de performanță, ca și în cazul telefonului mobil, este necesar să resetați datele din fabrică ale dispozitivului .Acesta este ceva ce vCiteste mai mult »

Cum să vă transformați Androidul într-un gamepad sau controler WiFi pentru computer

Android smartphone și tablete sunt din ce în ce utilități. Nu ne mai servesc decât pentru a gestiona alte dispozitive de uz casnic, cum ar fi televizorul care acționează ca telecomandă. De asemenea, ne putem folosi telefonul mobil pentru a îndeplini funcțiile unui mouse pentru PC sau ca în cazul în care vrem să vă vorbim astăzi, ca gamepad sau controler pentru jocuri video pe PC .Cum se utilizeaCiteste mai mult »

xHelper: Cum să ștergeți malware-ul nemuritor care afectează Android

xHelper este un malware enervant. Foarte perturbator, dacă folosim o terminologie foarte generoasă și am rămâne în continuare scurți. Și nu numai pentru că ne inundă Android-ul cu reclame pop-up constante care ne împiedică să folosim dispozitivul într-un mod destul de normal. Acest virus pentru Android este atât de rezistent încât, chiar și prin formatarea sau ștergerea întregii fabrici , ticălosul poate reveni din mormânt și se poate reinstala fără a fi nevoie de ajutor extern. Pe scurt, un malware capCiteste mai mult »

Tastatura lipsește la actualizarea soluției Android aici!

Cu ceva timp în urmă, când mi-am actualizat telefonul mobil la Android 7.0 Nougat, am întâmpinat o problemă total neașteptată. Când încercați să efectuați o căutare pe internet sau încercați să scrieți un mesaj unui prieten, în loc să afișați tastatura, a apărut tastarea vocală Google . Whaaaaaat ??Unde este tCiteste mai mult »

Cum se simulează apeluri false pe Android / iOS

Ni s-a întâmplat cu toții la un moment dat. Suntem într-o întâlnire nesfârșită de care am vrea să fugim cu disperare sau la o întâlnire care nu este ceea ce ne așteptam, chiar petrecând după-amiaza cu prietenii și nu găsim o modalitate de a spune că vrem să plecăm pentru că ne plictisim și vom începe să urcăm sus pe ziduri de la un moment la altul. Dacă ești ca mine și nu Citeste mai mult »

Cum se formează automat extensiile de telefon pe Android

În anii în care lucram într-un birou de asistență, extensiile telefonice erau pâinea zilnică. Așa că am folosit telefoane IP corporative, iar cu apelurile interne nu a existat nicio problemă, dar pentru a apela clienți și alte companii a trebuit să trecem printr-o centrală. Dacă nu știm numărul lung al extensiei, lucrul ar putea fi extins mult!În postarea de asCiteste mai mult »

Cum se elimină permisiunile root de pe un dispozitiv Android

Dacă avem un mobil sau o tabletă Android înrădăcinată și ne gândim să-l vindem, este recomandabil să eliminăm permisiunile root. În prezent, unele aplicații precum Netflix nu funcționează pe dispozitive înrădăcinate, deci acolo putem avea și un motiv bun pentru a acționa. Este ceva care se întâmplă în mod regulat în multe cutii TV chinezești, care sunt deja înrădăcinate în fabrică. Soluții?Astăzi vom analiza câtCiteste mai mult »

Modo Recovery en Android: Qué es y cómo acceder a él fácilmente

El modo recovery o modo recuperación de Android es un menú de arranque especial con el que cuentan todos los terminales Android del mercado. Gracias a este pequeño salvavidas podemos realizar tareas que en muchos casos nos pueden servir para recuperar un móvil o tablet averiado.Por lo general, el modo recovery se utiliza para llevar a cabo acciones desde fuera del sistema, como, por ejemplo, un borrado de fábrica o para limpiar la memoria caché del sistema operativo. Se trCiteste mai mult »

Cum se instalează Android utilizând un ROM personalizat

Dacă ați citit postările săptămânii trecute, veți observa că toate articolele au urmat același obiectiv și nu este altceva decât să instalați un ROM personalizat sau „ROM gătit” de Android pe smartphone-ul nostru .În mod normal, dispozitivele mobile sunt echipate de producător cu versiuni „limitate” de Android (ROM-uri stoc) care ne împiedică să facem anumite lucruri (cum ar fi permisiunile root ) și care aduc, de asemenea, o mulțime de aplicații pe care nu le putem dezinstala.Vrei o versiune îmbunătățită dCiteste mai mult »

Cum se creează o copie de rezervă Android de pe PC fără root (ADB)

O copie de rezervă a telefonului nostru ne poate salva pielea în mai multe ocazii. Dacă ne petrecem câteva minute din timpul nostru pentru a face o copie de rezervă completă a terminalului nostru Android , vom avea o linie de salvare extrem de utilă.Acest lucru ne va ajuta să restabilim dispozitivul în caz de pierdere de date sau o posibilă cărămidă. În tutorialuCiteste mai mult »

Cum să faci o lampă cu lumină neagră ultravioletă cu mobilul tău

Lumina neagră, cunoscută și sub numele de lumină UV-A sau lumină ultravioletă , este utilizată pentru a detecta facturile contrafăcute, pentru a identifica rămășițele organice - precum urina -, mineralele fluorescente și, bineînțeles, pentru a ne trezi latura mai artistică dacă suntem pasionați de meșteșuguri și ne îmi place să experimentez puțin.Majoritatea lămpilor cu Citeste mai mult »

Cum să schimbi limba pe Android Este atât de ușor!

Unul dintre avantajele pe care le are Android este că cel puțin când vine vorba de limbă, spatele său este foarte bine acoperit. Practic orice dispozitiv cu un sistem de operare Android (dacă nu toate) este preinstalat cu majoritatea limbilor existente . De la germană, engleză, spaniolă, chineză, italiană sau franceză la cele mai minoritare, cum ar fi bască, catalană, filipineză, afrikaans sau asturianu, toate acestea sunt disponibile la doar câteva clicuri distanță.Schimbarea limbii Citeste mai mult »

La ce servește crestătura mobilă? Postură pură și dură?

Notch-ul sau „notch-ul” este noul hit al efectului pe care îl includ multe telefoane mobile, indiferent dacă sunt de gamă mare, medie sau mică. Un pumn în față de la toți acei pozări - citiți „pouseri” - care chiar nu înțeleg prea bine la ce servește. Dar hei! Este moda și trebuie să fii la modă mai presus de orice!Marcel Campos, șeful de Citeste mai mult »

Cum să știți ce tip de procesor are Android-ul dvs. (ARM, ARM64 sau X86)

Ați încercat vreodată să instalați un APK dintr-un depozit alternativ și ați descoperit că există mai multe versiuni disponibile în funcție de procesorul pe care îl are telefonul? Când descărcăm o aplicație, nu trebuie să ținem cont doar de versiunea Android, ci trebuie să luăm în considerare și arhitectura procesorului, dacă dorim ca aplicația să funcționeze corect.Și nu vă spun nimic dacă vCiteste mai mult »

„Semnal GPS nu a fost găsit” în Pokémon GO? Iată ultimul ghid de remediere!

Pokémon GO  este un joc atât de amuzant. Atâta timp cât îl poți juca, desigur. De când jocul a fost lansat în iulie, am văzut o nebunie frenetică cu oameni care ies pe străzi și inundă parcuri și piețe în căutarea acelui Pokémon rar de neatins. Dar dacă doriți să jucați Pokémon GO, mai întâi de toate, aveți nevoie de serviciul GPS pentru a funcționa corect, astfel încât jocul să vă poată stabili locația ... Am auzit doar semnalul GPS nu Citeste mai mult »

Cum se instalează aplicații sau fișiere APK pe Android

Te-ai gândit vreodată la viața pe Android dincolo de Google Play? Majoritatea dintre noi, atunci când dorim să instalăm o aplicație nouă, o căutăm pur și simplu în Google Play Store și sistemul în sine se ocupă de instalarea acesteia pe telefonul sau tableta noastră. Dar în afara magazinului oficial Android există și alte modalități de a instala o anumită aplicație sau joc .Da, putem încerca alte Citeste mai mult »

Cum să resetezi din fabrică un telefon Android și să nu mori încercând

Nu contează dacă aveți cel mai bun telefon Android de pe piață. La un moment dat, toate dispozitivele încep să aibă afecțiuni: sunt foarte lente, atârnă constant sau repornesc fără notificare prealabilă. A sosit timpul pentru resetarea din fabrică a dispozitivului . Este modul Android de a-ți spune „ Hei, mi-ai dat multe în ultima vreme și acum am nevoie să mă asculți puțin ”.Iată tot ce trebuie să știCiteste mai mult »

Eroarea 905 din Magazinul Android PlayStore

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .Un prieten care a descoperit o aplicație care face magie tocmai ți-a spus, prietene, magie! Îți iei mobilul cu toată iluzia din lume și îți deschizi Magazinul Google Play pentru a-l instala la viteză fulgerătoare, dar oh: « Eroare: aplicația nu a putut fi descărcată din cauza unei erori (905) «. Eroare 905, ce dracu Citeste mai mult »

Cum se instalează LineageOS pe un telefon Android

LineageOS este moștenitorul natural al miticului CyanogenMod și unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Android de astăzi. Astfel, este posibil să doriți să îl încercați pe telefonul mobil, deoarece are câteva funcții cu adevărat interesante - mai ales dacă smartphone-ul dvs. nu este preaCiteste mai mult »

Cum se recuperează un telefon deteriorat de apă în 10 pași

Acum câțiva ani, a trebuit să-mi arunc telefonul mobil pentru că l-am lăsat pe vasul de toaletă într-una din vizitele mele de noapte la baie. Ha! Amuzant, nu? Ei bine, în acel moment nu am vrut exact să râd.În tutorialul de astăzi vom vedea ce lucruri trebuie să facem când aruncăm mobilul pe toaletă, într-o găleată sau în orice alt recipient cu apă . De asemenea, vom revCiteste mai mult »

Ghid pentru dezactivarea actualizărilor automate pe Android

Când cumpărăm un mobil sau o tabletă Android, actualizările automate ale aplicației sunt de obicei activate în mod prestabilit. Acest lucru este bine pentru a menține toate aplicațiile noastre la zi. Dar are și dezavantajele sale: poate fi o scurgere de date bestială dacă nu suntem conectați la o rețea WiFi atunci când actualizarea omite. Toate acestea Citeste mai mult »

Cum se calibrează toți senzorii unui mobil Android

În postările anterioare am văzut cum calibrarea senzorului GPS al telefonului mobil ne poate ajuta să rezolvăm problemele cu locația telefonului. Dar ce zici de accelerometru, giroscop și restul senzorilor pe care îi putem găsi în majoritatea dispozitivelor Android? Acestea pot fi, de asemenea, ajustate pentru a corecta posibilele erori?Semne că mCiteste mai mult »

Cum se falsifică locația pe un telefon Android

Multe aplicații și jocuri mobile oferă anumite funcționalități în funcție de locația noastră geografică. Altele necesită activarea localizării pentru a funcționa și, în unele cazuri, anumite aplicații sunt disponibile numai în anumite țări sau zone geografice. Sau altfel spus: locația GPS joacă un rol esențial în relația cu telefonul nostru.În acest moment, pot exisCiteste mai mult »

Cum să configurați un Chromecast fără WiFi

Acum câteva luni am cumpărat un Chromecast pentru un membru al familiei, un cadou excelent! Problema este că această persoană locuiește într-o zonă în care instalarea unei linii ADSL costă foarte mult, astfel încât singurul semnal de internet pe care îl are este conexiunea de date a telefonului său mobil. Poate fi confCiteste mai mult »

Cum deblocați bootloader-ul pe Android

Deblocarea încărcătorului de încărcare al unui telefon Android ne permite să îl rădăcinăm, să blochăm o recuperare personalizată sau să instalăm un ROM personalizat, printre altele. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu comenzile fastboot și tocmai asta vom încerca să explicăm în tutorialul de astăzi.Cu toate acestea, nu Citeste mai mult »

Cum să conectați un stick USB la un telefon sau tabletă Android

Telefoanele mobile au devenit un fel de mini PC-uri portabile. Putem instala aplicații, scrie pe procesoare de text, viziona videoclipuri, răsfoi sau asculta muzică, printre multe alte funcții. Și ce zici de USB-uri? Putem conecta o memorie pendrive sau externă prin USB ? Răspunsul este da, dar pentru aceasta vom avea nevoie de telefonul sau tableta noastră Android pentru a avea o conexiune USB OTG .Soluția Citeste mai mult »

Snapdragon VS Mediatek: comparație 2018, care este mai bine?

Snapdragon versus Mediatek . Lupta eternă. Atât chipset-urile Qualcomm Snapdragon, cât și SoC-urile Mediatek sunt cele mai răspândite procesoare de telefonie mobilă de astăzi. Există credința populară că Snapdragon este mult superior, dar care dintre cele două este cu adevărat mai bun? Există atât de multe diferențe între una și cealaltă?În postarea de astăzCiteste mai mult »

Cum să îmbunătățiți și să creșteți semnalul WiFi pe Android

La ce bun un telefon mobil care nu poate accesa internetul? Adevărul este că suntem cam șchiopi. Dacă am epuizat datele, cel mai probabil vom încerca să ne conectăm la o rețea fără fir, folosind aplicații precum WiFi Master Key pentru a descoperi puncte de acces gratuite în jurul nostru.WiFi este, de asemenea, cea mai practică soluție, mai ales dacă suntem acasă, dar ce se întâmplă dacă semnalul care ajunge la Android-ul nostru este foarte slab? În acest caz, cel mCiteste mai mult »

Cele mai bune 20 de ROM-uri personalizate pentru Android

Deși Android este un sistem de operare dezvoltat de Google, codul său sursă este gratuit. Aceasta înseamnă că orice programator, companie sau echipă își poate dezvolta propria versiune de Android. Aceste versiuni modificate sunt cunoscute sub numele de ROM-uri personalizate , ROM-uri gătite sau pur și simplu spunem că sunt versiuni personalizate ale Android . Există multCiteste mai mult »

Cum se acordă sau se elimină permisiunile aplicațiilor de pe Android

Prima dată când rulăm o aplicație pe un dispozitiv Android, aceasta ne cere de obicei să îi oferim acces la anumite secțiuni ale sistemului (cameră, contacte, telefon etc.). Este fereastra pop-up tipică la care uneori nu acordăm prea multă atenție. Dacă am acordat permisiuni fără să acordăm prea multă atenție sau pur și simplu avem suspiciuni că o aplicație are prea multe privilegii, le putem revoca oricând .Cum să gestionați permiCiteste mai mult »

Cum să intrați în modul de recuperare Android

Dacă telefonul sau tableta noastră nu se comportă așa cum ar trebui și trebuie să luăm măsuri „drastice”, va trebui să intrăm în modul de recuperare Android . Acest lucru se poate datora faptului că telefonul nu funcționează corect, suntem pe punctul de a avea o cărămidă sau am fost invadați de un virus care este imposibil de curățat. În acest caz, meniul deCiteste mai mult »

Cum se instalează o recuperare personalizată pe Android

 Mulți oameni cred că înrădăcinarea Android este primul pas pentru a putea instala un ROM gătit, sau ceea ce este același, o versiune modificată a sistemului nostru de operare. Adevărul este că, pentru a instala un ROM pe Android, singurul lucru strict necesar este să deblocați meniul de încărcare sau „ bootloader” și apoi să instalați un „ recuperare personalizată ” sau un meniu de recuperare personalizat.Tocmai despre asta este voCiteste mai mult »

Cómo activar la función de «Autocompletar» en Android

La función de “Autocompletar” es una herramienta que nos ahorra muchísimo tiempo. Establece comunicación con las apps que tenemos instaladas en el móvil y rellena los formularios, introduciendo las contraseñas pertinentes con los datos almacenados previamente en el servicio para recordar contraseñas de Google. ¿Cómo podCiteste mai mult »

Cum se lansează o aplicație fără a accesa desktopul Android

Puteți rula o aplicație Android fără a accesa interfața de utilizare a telefonului dvs. mobil, adică fără a intra în desktop sau în sertarul de aplicații și nu selectați aplicația pe care doriți să o lansați.Acum câteva zile am găsit un telefon a cărui interfață cu utilizatorul dispăruse și, de fiecare dată când telefonul era pornit, ecranul ar apărea negru, fără niciun buton sau meniu din care să funcționeze, care lăsa telefonul complet inutil. După ce am investigat tot posibCiteste mai mult »

Cum să răciți un telefon care se încălzește prea tare

Mobilul tău se încălzește prea tare? Acum, că suntem vara, temperaturile cresc, ceea ce face ca dispozitivele noastre electronice, inclusiv telefonul, să devină mai fierbinți și mai ușoare. Deși aceasta nu este doar o chestiune de căldură a mediului și dacă Android-ul nostru se supraîncălzește mai mult decât în ​​mod normal, acesta poate fi legat și de utilizarea intensivă a procesorului sau de o baterie defectă.De ce mobilul se încălzeșteCiteste mai mult »

7 trucuri pentru a ști dacă un telefon mobil este nou, recondiționat sau furat

Smartphone-urile au devenit un accesoriu utilizat în mod obișnuit pentru toată lumea. Există milioane de mărci și modele, în prețuri cuprinse între 50 și 1.000 de euro și nu numai. Cu o astfel de piață, nu sunt puțini cei care încearcă să vă facă un hohot, mai ales dacă vă vând unul dintre aceste telefoane la un preț suspect de mic.Există vreo modalitate Citeste mai mult »

Cum să știți care este adresa IP a telefonului dvs. Android

Cunoașterea adresei IP a unui computer Windows este destul de simplă: trebuie doar să deschideți o fereastră MS-DOS și să executați comanda „ ipconfig ”. Dar ce se întâmplă cu telefoanele mobile? Evident, chiar de pe bat, Android nu vă permite să introduceți linii de comandă, așa că va trebui să căutăm alte metode. ¿ Cum putem ști IP -ul Citeste mai mult »

Cum se remediază atingerile fantomelor pe ecranul mobilului

Am un prieten care a petrecut aproape un an întreg făcând apeluri involuntare către o mulțime de oameni. Motivul este că mobilul „a luat o viață proprie”, iar în cele mai oportune momente a făcut apăsări indiscriminate pe ecranul telefonului. Cu norocul pe care uneori l-a sunat pe un prieten sau pe o cunoștință, în altele a trimis WhatsApp-uri nebunești ca un ninja și uneori doar a deschis o aplicație aleatorie. Ce se întâmpla cu acelCiteste mai mult »

Cum se schimbă numele unei aplicații pe Android

Telefoanele Android au nenumărate opțiuni de personalizare pentru a modifica și regla setările dispozitivului după bunul nostru plac. Cu toate acestea, redenumirea unei aplicații este ceva mult mai complicat, deoarece sunt date care sunt stabilite direct în documentul AndroidManifest.xml al fiecărei aplicații și nu pot fi modificate de utilizator în mod obișnuit.Din fericireCiteste mai mult »

Cum se criptează un fișier pe Android, Windows, iOS, Linux și MacOS

Criptarea unui fișier sau document este cel mai simplu mod de a împiedica alte persoane să acceseze conținutul acestuia. Astfel, dacă nu avem parola sau cheia de decriptare, va fi practic imposibil să vedem ce conține. În următoarea postare vom vedea ce metode putem folosi în majoritatea sistemelor de operare pentru a cripta un fișier în siguranță .Înainte de a îCiteste mai mult »

Cum să dezactivați microfonul de pe telefonul dvs. Android

„Când o aplicație sau un serviciu este gratuit, prețul de plătit este datele dvs.” Nimic nu este gratuit în această viață, iar colectarea datelor cu caracter personal a devenit un cip de negociere valoros și comun în rândul companiilor de tehnologie de astăzi.În acest sens, una dintre problemele care îi îngrijorează cel mai mult pe oameni este posibilitatea ca anumite aplicații să înregistreze sau să înregistreze tot ceea ce spunem de la microfonul mobil. Există o modalitate de aCiteste mai mult »

Cómo recuperar fotos y videos eliminados en Android

Si hemos borrado alguna foto o video por error en Android y la queremos recuperar, no alarmarse: por lo general, suele haber solución. Lo único que tenemos que tener en cuenta es que debemos realizar el proceso de recuperación lo antes posible.Cuando borramos fotos o archivos, estos permanecen en nuestro dispositivo hasta que sobreescribimos el espacio que tienen asignado con otro fichero nuevo. EsCiteste mai mult »

Cum să ștergeți istoricul tastaturii pe Android

Știați că tastatura smartphone-ului dvs. știe mai multe despre voi decât vă imaginați? Când vorbim, scriem un e-mail sau căutăm pe Google, tastatura înregistrează toate cuvintele pe care le tastăm. Cu excepția cazului în care, desigur, nu decidem să ștergem istoricul tastaturii . Cum se face?Cum să ștergeți iCiteste mai mult »

Ce este 5G și cum funcționează? O scurtă explicație

¿ Ce este o conexiune 5G ? De fiecare dată când auzim mai multe despre acest tip de comunicare care, în principiu, ar trebui să ne ajute să ne îmbunătățim conectivitatea mobilă și să navigăm pe internet la viteze extreme. Dar cum funcționează exact?Dacă ne uităm la pictograma de date mobile de pe telefonul nostru, cel mai probabil vom vedea o bară de conexiune cu câteva litere care indică „LTE”, „4G” sau „3G”. Dacă avem o conexiune ușor slăbiCiteste mai mult »

Cum se încarcă telefonul mobil în caz de pană de curent (fără electricitate)

Când se produce un dezastru natural, cum ar fi un uragan, o inundație sau un cutremur, primul lucru care se întâmplă de obicei este că puterea se stinge. De asemenea, putem avea o întrerupere programată în cartier sau putem suferi o pană de curent acasă din cauza unei avarii. În oricare dintre aceste situații sau chiar dacă mergem la camping la munte sau altele similare, este posibil să trebuiască să ne încărcăm telefonul mobil . Cum o putem face făCiteste mai mult »

Cum se activează redirecționarea apelurilor pe Android (și cum se dezactivează)

În mediile de lucru, redirecționarea apelurilor este ceva la ordinea zilei. Mai ales pe telefoane fixe. Dar acest lucru este ceva ce putem face și cu telefonul nostru mobil. Este o funcție foarte practică care, din păcate, este destul de ascunsă în meniul de setări Android. Astăzi, vom vedea cum se activează și se dezactivează redirecționarea automată a apelurilor, cu aproape nicio mizerie. Sa mergem acolCiteste mai mult »

Cum se schimbă pictogramele pe Android (fără lansator)

Ridică-ți mâna care nu a descoperit o aplicație grozavă și, în câteva secunde de la instalare, a făcut o față de „arhgh!” după ce a văzut pictograma urâtă pe care dezvoltatorii au pus-o.Dacă dorim să schimbăm pictograma unei aplicații, de obicei trebuie să apelăm la lansatoare care ne permit să personalizăm pictogramele aplicațiilor noastre preferate. Din fericire, acum avem și Citeste mai mult »

Cum să partajați conexiunea la internet prin Bluetooth pe Android

Majoritatea telefoanelor mobile ne permit să partajăm conexiunea la Internet și să o extindem la alte dispozitive, transformând telefonul nostru într-un fel de modem portabil. Dar, știați că putem  partaja și WiFi-ul telefonului printr-o conexiune Bluetooth ?Cum să partajați WiFi utilizând semnalul Bluetooth pe AndroidDacă conectăm dispozitivul nostru cu altul care are o conexiune la Internet, vom putea folosi conexiunea dvs. pentru a navigCiteste mai mult »

Cum se recuperează notificările șterse pe Android

Uneori resping notificările aproape fără să-mi dau seama. Presupun că nu sunt singurul și de mai multe ori este adevărat că mi-au scăpat niște informații importante. Știați că întregul istoric al notificărilor Android poate fi recuperat ? Astăzi vom vedea cum să o facem în așa fel încât să putem reciti toate acele alerte și notificări de aplicații șterse, cu calm și fără grabă.Accesul la registrul de notificCiteste mai mult »

Cum se schimbă PIN-ul SIM pe Android

Codul PIN este parola de deblocare asociată cartelei noastre SIM . Practic, este un cod numeric din 4 cifre care ne permite nu numai să deblocăm telefonul atunci când îl pornim, ci și să folosim date și să facem apeluri. Cum trebuie să facem atunci dacă vrem să schimbăm PIN-ul Android-ului nostru?Dacă vrem să Citeste mai mult »

Cum se modifică dimensiunea fontului pe Android

Săptămâna trecută am explicat cum să creștem ecranul Android folosind instrumentul zoom. Este un utilitar care poate fi util dacă vrem să vedem mai precis o anumită zonă a ecranului nostru, dar ce putem face dacă dorim să mărim dimensiunea textului pe întregul ecran al terminalului nostru? În tutorialulCiteste mai mult »

Tutorial Macrodroid: Cum să creați macrocomenzi și acțiuni programate pe Android

Macrodroid este una dintre acele aplicații care ar trebui să fie standard pe Android . Datorită acestei aplicații fantastice putem crea macro-uri și automatisme pe dispozitivul nostru pentru a-l personaliza și a profita la maximum de el. Cu Macrodroid putem face orice: de la a cere telefonului să ne citească notificările cu voce tare, până la închiderea unui apel dacă ne întoarcem terminalul cu susul în jos. O lume întreagCiteste mai mult »

8 moduri interesante de a vă reface vechiul telefon Android

Dacă ați decis în cele din urmă să vă schimbați telefonul, felicitări! V-ați gândit deja ce să faceți cu vechiul dvs. terminal? În loc să-l păstrați într-un sertar până la sfârșitul timpului, poate doriți să-l vindeți, dar dacă nu este un telefon de vârf sau relativ actual, cel mai probabil nu vă vor da mulți bani pentru asta. Deci, de ce nu găsiți un alCiteste mai mult »

Soluții pentru eroarea „Aplicația s-a oprit ...” în Android

Ceea ce în Windows, Linux sau Mac este ceva neobișnuit sau pur și simplu anecdotic, în Android este mai mult decât frecvent. Vorbim despre erori în aplicații care determină închiderea neașteptată a aplicației. „ Aplicația XXX s-a oprit ” sau „ Procesul XXX s-a oprit în mod neașteptat ” sunt mesaje la care orice utilizator Android este mai mult decât obișnuit. Care este originea acestCiteste mai mult »

Nu aveți date sau apeluri pe telefonul dvs. mobil? 7 sfaturi rapide pentru a remedia problema

Una dintre cele mai frecvente probleme atunci când schimbăm smartphone-urile este problema datelor. Indiferent de motiv, datele SIM sunt configurate greșit sau nu sunt bine, ceea ce ne determină să nu ne putem conecta la Internet sau să efectuăm apeluri .În tutorialul de astăzi vom analiza câteva setări pe care le putem verifica dacă avem probleme de rețea . Multe dintreCiteste mai mult »

Eroare 491 în Android PlayStore

Eroarea 491 poate sări atunci când încercați să descărcați o aplicație sau un joc din Android PlayStore.Motivul erorii este că sistemul nu vă recunoaște contul Google. Pentru a remedia problema, accesați Setări -> Aplicații și căutați Google PlayStore, accesați informațiile despre aplicație și selectați „ ștergeți datele ” și „ ștergeți memoria cache ”. Reporniți dispozitivul și încercațCiteste mai mult »

Cum se utilizează un telefon mobil Android ca router WiFi

Cu Android, este extrem de ușor să partajăm conexiunea telefonului nostru mobil pentru a-l utiliza ca router WiFi . În acest fel putem profita de conexiunea de date a smartphone-ului nostru pentru a ne conecta la internet de pe alte dispozitive, cum ar fi de pe un laptop.Această funcționalitate se numește tethering sau tethering și, pe lângă faptul că este foarte ușor de setat, vine standard pe toate dispozitivele Android (nu este nevoie să instalați nicio aplicație terță parte). Dacă nu ați distCiteste mai mult »

Diferențe între versiunea internațională și cea chineză a unui mobil Android

Cum diferă versiunea internațională sau globală a unui telefon de versiunea chineză a aceluiași dispozitiv? Dacă suntem obișnuiți să cumpărăm în magazine chinezești precum GearBest, AliExpress, TomTop și altele asemenea, cu siguranță vom pune această întrebare la un moment dat.De fapt, este ceva de luat în considerare, deoarece mărci precum Xiaomi, Huawei și multe altele au prețuri foarte diferite pentru același model de smartphone, în funcție de imaginea ROM sau Android instalată din fabrică.În mod normal, versiunea ROMCiteste mai mult »

Cum se face backup pe Android

Astăzi, smartphone-ul nostru este practic mai important decât computerul nostru desktop. De aceea este esențial ca înainte de o eventuală defecțiune sau furt să avem o copie de rezervă a fotografiilor, fișierelor, contactelor și chiar a mesajelor pe care le stocăm pe telefonul nostru Android.În toate meCiteste mai mult »